nutka07 18.04.09, 12:26 Dziewczyny co myslicie o chodzeniu w uzywanych butach? Praktykujecie? Czy nie lezy Wam to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_r_i_n Re: Uzywane buty. 18.04.09, 12:27 Nie praktykuje. Obrzydliwe to dla mnie, jak noszenie uzywanych ubrań. Odpowiedz Link Zgłoś
aluc Re: Uzywane buty. 18.04.09, 12:27 nie leży ale ja w ogóle nie lubię nosić czyichś ciuchówalbo "po kimś" Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Uzywane buty. 18.04.09, 12:33 Ubrania noszę "po kimś", po mojej siostrze która po dzieciach przytyła i się w swoje nie mieści. Ale butów nie.Ubrania możesz wyprać,wyprasować.A buty? Chyba ze adidasy,to też można w pralkę wrzucic. Ale mówiąc krótko CUDZYCH BUTOW NIE NOSZĘ.Nawet nie pożyczam od siostry Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Uzywane buty. 18.04.09, 13:21 Prędzej pozycze od koleżanki jakiś ciuch. (chociaż też nie lubie ale zdarzało się ) Butów - nigdy w zyciu! Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Uzywane buty. 18.04.09, 13:23 nie chodze w uzywanych butach i nigdy nie chodzilam. co innego, gdyby na zakup butow nie bylo mnie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
kitka20061 Re: Uzywane buty. 18.04.09, 13:35 Nigdy nie nosiłam używanych butów, ani nie pożyczałam od kolezanek. Natomiast swoje buty oddaję osobom, które mają cieżką sytuację rodzinną i nie mogą sobie pozwolić na zakup nowych. To samo robie z odzieżą po mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
tomelanka Re: Uzywane buty. 18.04.09, 14:52 ciuchy tak, buty, bielizna-przenigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
niiikaa Re: Uzywane buty. 18.04.09, 15:06 W czasach kryzysowych miałam wspólne buty z mamą W drugiej klasie podstawówki miałam stopę 38,5 (taka mam dziś) i moja mama też.Miałyśmy wspólne adidasy i kalosze. Teraz nie mamy wspólnych ale zdarza się, że wymieniamy między sobą bo obcas za wysoki, bo może ciebie nie będzie uwierał itp. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Uzywane buty. 18.04.09, 16:15 Nie praktykuje, bo to niehigieniczne. Najwiekszy problem mam z goscinnoscia polska, polegajaca na podtykaniu uzywanych kapci przez gospodarzy. Wykrecam sie od tego jak tylko moge, roznymi argumentami. Odpowiedz Link Zgłoś
bweiher Re: Uzywane buty. 18.04.09, 20:17 lola211 napisała: > > Najwiekszy problem mam z goscinnoscia polska, polegajaca na > podtykaniu uzywanych kapci przez gospodarzy. > Tak,to jest częste.Moja mama jest chyba jedyną "gospodynią domowa" która tego nie praktykuje i nie ma dla gości kapci. Mam 2 siostry i 2 bratowe i każda z nas ma u naszej mamy w domu swoje laczki(chłopi nie chcieli).Mama kupiła kazdej inny kolor i takim sposobem żadna się nie myli jak przyjeżdzamy na jakiś obiad albo cóś Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: Uzywane buty. 18.04.09, 17:29 W dzieciństwie często miałam buty po siostrze albo po kuzynkach. Ostatnio buty po kimś nosiłam parę lat temu. Dostałam do teściowej prawie nowe adidasy, bardzo fajne. Teściowa kupiła dla najmłodszego szwagra ale bardzo szybko wyrósł i buty były kilka razy założone a szkoda jej było wyrzucić bo kosztowały parę stówek. Nie przeszkadzało mi że to po szwagrze Odpowiedz Link Zgłoś
kawad Re: Uzywane buty. 18.04.09, 20:49 Użuwane ciuchy noszę. Można je przecież wyprać. Butów natomiast nigdy. Brzydzą mnie. Najgorsze są te przepocone ślady stóp na wkładkach. Ble... Odpowiedz Link Zgłoś
anmoko Re: Uzywane buty. 18.04.09, 22:50 Nigdy mi to nie przyszlo nawet do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: Uzywane buty. 19.04.09, 00:08 jeśli chodzi o zakup używanych butów to nie kupuję ale czasem sprzedaję po sobie.Zawsze zainteresowanie jest spore. Kiedyś natomiast dostałam a właściwie wymusiłam sobie buty mojej kuzynki,które bardzo mi się podobały.Fakt, używane ale najulubieńsze ze wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
solejrolia Re: Uzywane buty. 19.04.09, 09:35 Nie mam z tym problemu. TYLKO JA JEDNA PRZYZNAM SIĘ? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Uzywane buty. 19.04.09, 09:41 se z mama podbieramy buty nawzajem z siostra tez kiedys, ale jej kopyto uroslo, szkoda bo ona fajne miala Odpowiedz Link Zgłoś
karra-mia Re: Uzywane buty. 19.04.09, 10:16 Myślę, że to jest obrzydliwe, niesmaczne i przede wszystkim niezdrowe. Odpowiedz Link Zgłoś
frida-marzec08 Re: Uzywane buty. 19.04.09, 12:57 Mam tylko jedna parę "używaną", tzn. kupioną w second handzie. Zdecydowałam się na nie, gdyż było widać,że ktoś miał je ze 3 razy na nogach, po prostu okazja: zamszowe fioletowe szpile, skórzane wewnątrz, za 20 zł - wzięłam bez zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś