wi0la 02.06.09, 14:31 czy tylko ja mam problemy że ją ominąć gdy próbuję kliknąć w emama??wkurza mnie już to od paru dni Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwoniaw Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 14:32 Nie tylko Ty Skuteczną formułę wybrali, iość kliknięć w porównaniu z innymi reklamami pewnie duża Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 14:39 Ej, FireFoxa nalezy używać (a nie Internet Explorera) do którego sciaga się dodatek AdblockPlus instaluje i on niweluje wiekszosc popupów i reklam na stronach a ew. to co sie przedarło jednym kliknięciem definitywnie się blokuje na zawsze Polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
sanna.i Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 15:19 Ja mam firefoxa i też mnie ta reklama dobija.Na pewno nic u nich nie kupię... Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 14:56 Mnie też wkurza, ale dopiero ten wątek mi uświadomił, czego to reklama (tak dalece skupiałam się na tym, by ją wyminąć, że nie wiedziałam, co reklamuje ). Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 18:54 Wkurza mnie mimo korzystania z Mozilla Firefox. Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 19:15 Firefox nie wystarczy , macie Adblocka? Jesli nie to tu się sciaga i instaluje , dodajac do FF Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 19:15 tu: addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1865 Odpowiedz Link Zgłoś
caffe_mocca Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 19:17 ps. prosze nie zwracac uwagi że autoem jest... Vladimir Palant naprawdę działa , a jak jakas reklama jednak sie pojawia to gdzies na jej obrzeżach pojawia się taka mała zakładka z napisem "zablokuj" - klikajac w to pozbywamy się upierdliwej reklamy definitywnie Odpowiedz Link Zgłoś
xxe-lka Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 19:35 jest tak wkurzająca i nachalna, że nie kupiłabym nic w tej aptece nawet gdyby była ostatnią na świecie. Nazwę zapamiętam na długo, ale bardzo negatywnie mi się będzie kojarzyc Odpowiedz Link Zgłoś
beatrycze123 Re: reklama apteki internetowej ziko 02.06.09, 19:49 Trezba mieć: a) firefoksa b) adblocka c) subskrybowane filtry do tego adblocka i nie ani jednej reklamy w całym Internecie <jupi> Odpowiedz Link Zgłoś