czeskie 12.12.03, 17:50 Mam łazienkę "przecudnej urody". Na dodatek do kompletu poodpadała mi część płytek, które nie mam pojęcia czym można przykleić. Czy znacie jakiś klej, który nie śmierdzi, bo mam ciemną łazienkę, także dobra wentylacja odpada. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umargos Re: Czym przykleić kafelki. 13.12.03, 10:06 Klejem do glazury????Wydawało mi się zawsze, ze nim się płytki przykleja...choć może się mylę i na ślinę też będa trzymać ;o))))))))))))))) Pozdrawiam Ula Odpowiedz Link Zgłoś
alkra Re: Czym przykleić kafelki. 14.12.03, 14:51 Jeżeli to kilka płytek to spróbuj Pattex Super Fix. Ale jeśli więcej lub płytki są duże i ciężkie to chyba tylko kleje do glazury. Albo kup specjalną farbę do wilgotnych pomieszczeń i daj sobie spokój z płytkami. Odpowiedz Link Zgłoś
czeskie Re: Czym przykleić kafelki. 14.12.03, 15:25 Dzieki Alkro. Malowanie odpada, bo plytki poodpadaly w roznych miejscach wiec najpierw trzeba by wszysko wyrownac a potem malowac, a z tym jest duzo roboty. Dlatego pytam o nazew kleju, ktory nie smierdzi, bo z malymi dziecmi i lazienka bez okna nie chce za duzo "smrodzić". Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa1 Re: Czym przykleić kafelki. 16.12.03, 14:07 Klej Atlas do glazury powinien by dobry. Kup opakowanie 5 kg kosztuje okolo 10 zl i sprobuj. Odpowiedz Link Zgłoś
inkaa1 Re: Czym przykleić kafelki. 16.12.03, 14:08 Klej atlas do glazury bedzie dobry. Mozesz kupic opakowanie 5kg za okolo 10zl i sprobowac. Odpowiedz Link Zgłoś