dlania 14.06.09, 21:52 Czy za ustrzelenie milionowego posta jest przewidziana jakas nagroda??? Uścisk dłoNi lili albo i jakiegoś wyższego admina? Nie ukrywam, że ja sie czaje na taką gratkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beata985 Re: Ja w kwestii formalnej 14.06.09, 22:25 nagrodą bedzie mianowanie autorki milionowego postu na główną modelatorkę forum emama Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ja w kwestii formalnej 14.06.09, 22:27 O matko boska, nie! To ja cofam pytanie)) Ech, dziewczyny,piszcie szybciej, bo zasne i nie doczekam... Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Ja w kwestii formalnej 14.06.09, 22:33 Znaczy co, to ma być dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ja w kwestii formalnej 14.06.09, 22:36 Dobrze by było dzisiaj. Bo jak nie to jutro wstana jakieś rozczochrane półprzytomne, obudzone przez dzieciory matrony i mi wygraną zgarna przez nosa. Bo o tej godzinie forumowac to ja nawet na ematce nie bedę)) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Ja w kwestii formalnej 14.06.09, 22:39 Dobrze, że ja rano rozczochrana się nie budzę Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ja w kwestii formalnej 15.06.09, 20:51 Nie demonii, ty od razu we francuzie i z makijażem)) Odpowiedz Link Zgłoś
demonii.larua Re: Ja w kwestii formalnej 15.06.09, 21:54 Nie gdyż słowo "rozczochrana" zupełnie nie pasuje do tego co mam na łbie po przebudzeniu Makijażu nie używam - o co Ty mnie posądzasz?? :F Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Ja w kwestii formalnej 14.06.09, 22:46 Matko toż to ponad 400 postów do miliona zostało - nie realne, żeby dzisiaj to wielkie wydarzenia miało nastąpić ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ja w kwestii formalnej 15.06.09, 20:52 Co sie odwlecze to nie uciecze - mądrośc ludowa No to czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ja w kwestii formalnej 15.06.09, 21:19 yesyesyesyesyesyesyesyesyes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czekam na puchar prezesa zarządu!!!))))))))))) I flache! Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ja w kwestii formalnej 15.06.09, 21:21 No to albo prezes zarządu rozstrzygnie, albo puchar na pół Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Ja w kwestii formalnej 15.06.09, 21:18 Właściwie, to ja też bym chciała sobie strzelić w milion Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa dlania 15.06.09, 21:21 jakby nie było to kilka osób w tym samym czasie wysłało tego posta o 21.18. Między innymi JA!!!!!!!!!!!! ps.to która go ma??????? Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: dlania 15.06.09, 21:22 Kurde, juz trzecia do podziału! A ja wiem swoje)) Odpowiedz Link Zgłoś
dlania A właściwie to jestem zawiedziona 15.06.09, 21:25 Liczyłam na jakieś fanfary, konfeti, szampany, gromkie sto lat Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: A właściwie to jestem zawiedziona 15.06.09, 21:26 Podaj mi na priva swój domowy adres, to ci wyślę w kopercie trochę kółek spod dziurkacza Odpowiedz Link Zgłoś
agusia79-dwa Re: A właściwie to jestem zawiedziona 15.06.09, 21:36 jak przyznasz, że razem ustrzeliłyśmy milionowego posta, to ci nawet odtańczę taniec zwycięstwa i zaśpiewam jak MM. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Oczywiście 15.06.09, 21:38 ...że nigdy tego nie przyznam Puchar jest mój, mój!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: A właściwie to jestem zawiedziona 15.06.09, 21:40 Stempelki się zmyły Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Ja w kwestii formalnej 15.06.09, 22:47 a może być me osobiste podziękowanie? co prawda nikim ważnym obecnie nie jestem ale może w dalekiej przeszłości kimś tam nawet ważnym byłam... Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Ja w kwestii formalnej 16.06.09, 08:09 attiya napisała: > a może być me osobiste podziękowanie? > co prawda nikim ważnym obecnie nie jestem ale może w dalekiej przeszłości kimś > tam nawet ważnym byłam... Attiya - ja, jedyny słuszny zwycięzca - przyjmuje podziekowania i czuję się wzruszona Niemniej zaglądam co chwilę na poczte i sprawdzam, kiedy mi ta gazeta.pl napisze, że wygrałam mieszkanie , albo chociaż samochód... Odpowiedz Link Zgłoś
attiya Re: Ja w kwestii formalnej 16.06.09, 09:21 na początek slę Ci filiżankę kawy....no ostatecznie na dobry poczatek dnia dzialeczkę dobrego, podlaskiego bimbru....tak ze 60 procent będzie jak nic.... Odpowiedz Link Zgłoś