Dodaj do ulubionych

Koniec cichej budowy

IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 22.01.04, 22:32
Brawo dziennikarze!
Obserwuj wątek
    • Gość: Elka Re: Koniec cichej budowy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 09:48
      Brawo dziennikarze i prezydent !
    • Gość: cichyFil Z czego się głupolu cieszysz - efekt będzie ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 23.01.04, 09:54
      taki że przez następne 50 lat Plac Zebrań będzie miejscem spotkań zapitych
      obszczyjmurków!
      • Gość: Radek Re: Z czego się głupolu cieszysz - efekt będzie . IP: *.gdansk.pl / *.crowley.pl 23.01.04, 10:12
        Nie wiem czy jesteś rzeczywiście taki "Cichy" jak twój nick (nie wydaje mi
        się), ale że jesteś przesadnie nerwowy, by nie powiedzieć chamski to z
        pewnością fakt. Nikt nie jest zadowolony z faktu, że Plac Zebrań Ludowych
        będzie pusty, ale nikt rozumny nie odmówi też konieczności zapewnienia
        przestrzegania prawa. Jeżeli rozpoczęcie budowy było przedwczesne, to trzeba
        ten fakt uznać i rozpocząć ją wówczas, gdy będą wydane odpowiednie pozwolenia.
        Stąd rozumiem określenie "brawo" mojego poprzednika.
        • filut Re: Z czego się głupolu cieszysz - efekt będzie . 23.01.04, 12:19
          Radku, zostałeś podpuszczony przez wirtualną paskudę tego forum. Jest on moim
          cieniastym "fanem" i ostatnio nawet podpisuje się w sposób sugerujący, że mam
          coś wspólnego z tym psycholem.
          Używa wielu nicków, a ostatnio nadaje z: IP: 5.5.* / 80.58.44.*
          Facet nadaje się do leczenia psychiatrycznego;)
          Nie traktuj go poważnie, bo to go ożywia.

Pozdrawiam
          Fil

• Gość: cieniastyFil Re: Z czego się głupolu cieszysz - efekt będzie . IP: 5.5.* / 80.58.44.* 23.01.04, 14:48
            Wszechmogącemu i mnie(sic) niech będą dzięki.!!! ... filuciFil, niczym biblijny
            Łazarz, z mar powstał... Pędzę - ale ostrożnie, bo ślisko - staremu Gocłowerowi
            wziątek rzucić, by dziękczynną mesz odwalił... Mam nadzieję, że stawkę obniżył,
            bo cieniutko ostatnio przędzie, jak mu się walnęła ta Maris Stellka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka