Gość: Marcin IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 22.01.04, 22:32 Brawo dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Elka Re: Koniec cichej budowy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 23.01.04, 09:48 Brawo dziennikarze i prezydent ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichyFil Z czego się głupolu cieszysz - efekt będzie ... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 23.01.04, 09:54 taki że przez następne 50 lat Plac Zebrań będzie miejscem spotkań zapitych obszczyjmurków! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Re: Z czego się głupolu cieszysz - efekt będzie . IP: *.gdansk.pl / *.crowley.pl 23.01.04, 10:12 Nie wiem czy jesteś rzeczywiście taki "Cichy" jak twój nick (nie wydaje mi się), ale że jesteś przesadnie nerwowy, by nie powiedzieć chamski to z pewnością fakt. Nikt nie jest zadowolony z faktu, że Plac Zebrań Ludowych będzie pusty, ale nikt rozumny nie odmówi też konieczności zapewnienia przestrzegania prawa. Jeżeli rozpoczęcie budowy było przedwczesne, to trzeba ten fakt uznać i rozpocząć ją wówczas, gdy będą wydane odpowiednie pozwolenia. Stąd rozumiem określenie "brawo" mojego poprzednika. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Z czego się głupolu cieszysz - efekt będzie . 23.01.04, 12:19 Radku, zostałeś podpuszczony przez wirtualną paskudę tego forum. Jest on moim cieniastym "fanem" i ostatnio nawet podpisuje się w sposób sugerujący, że mam coś wspólnego z tym psycholem. Używa wielu nicków, a ostatnio nadaje z: IP: 5.5.* / 80.58.44.* Facet nadaje się do leczenia psychiatrycznego;) Nie traktuj go poważnie, bo to go ożywia. Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cieniastyFil Re: Z czego się głupolu cieszysz - efekt będzie . IP: 5.5.* / 80.58.44.* 23.01.04, 14:48 Wszechmogącemu i mnie(sic) niech będą dzięki.!!! ... filuciFil, niczym biblijny Łazarz, z mar powstał... Pędzę - ale ostrożnie, bo ślisko - staremu Gocłowerowi wziątek rzucić, by dziękczynną mesz odwalił... Mam nadzieję, że stawkę obniżył, bo cieniutko ostatnio przędzie, jak mu się walnęła ta Maris Stellka. Odpowiedz Link Zgłoś