Dodaj do ulubionych

W Gdyni ruszyły przygotowania do premiery "Drac...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 14:46
Właśnie teraz w Teatrze Muzycznym grany jest niesamowity Opentaniec. Drakula
będzie z pewnością równie rewelacyjna. Po Chicago Korwina i Stańka mogę byc
pewny, że spektakl odniesie wielki sukces.
Obserwuj wątek
    • Gość: . Teatr Muzyczny w Gdyni jest najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 14:53
      Nie wiem czy wiecie że ttTeatr Mzyczny w Gdyni jest najwiekszą tego typu
      placówką w Polsce, ma najlepsze nagłoścnienie, rewelacyjnie odnowioną widownie
      i jeśli jeszcze nie byłaś/eś w środku na spektaklu a mieszkach w Trojmieście
      lub okolicach to masz czego załować.
      • Gość: Halik Re: Teatr Muzyczny w Gdyni jest najlepszy IP: *.tele2.pl 30.03.04, 12:33
        Można by go było by tylko powiekszyć, bo kilkaset miejsc nie jest ekonomiczna
        na tak duzy budynek i do wszystkiego trzeba dopłacać.
    • Gość: Kamila Teatr Muzyczny w Gdyni jest najlepszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 15:05
      To fakt
    • drakula2004 Dracula jest najlepszym wampirem 26.01.04, 18:01
      Dracula jest wielki. O nim trzeba zrobić przedstawienie.
    • Gość: GFDGFD dRACULA PO oPENTAŃCU IP: 213.76.140.* 23.03.04, 15:06
      Dobrzeże Teatr Muzyczny po przyznaiu Nagrody za najlepszyspektakl roku dla
      Opentańca nie ucieka na wakacje tylko dalej idzie do przodu. Oby Dracula Był
      równie udANY.
    • Gość: ham Re: W Gdyni ruszyły przygotowania do premiery "Dr IP: 195.143.166.* 23.03.04, 15:29
      A ja juz myslalem ze bedzie to premiera "taniec wampirow" polanskiego ,ktorego
      premiera odbyla sie w grudniu 2003 w hamburgu z udzialem Polanskiego w roli
      widza .
      • Gość: Tadeusz Dracula Dracuala Dracula IP: *.tele2.pl 27.03.04, 19:23
        Keczup czy teatr? oto jest pytanie może jakiś mix?
    • Gość: Powiesili zerwane Powieszono zerwane przez wichurę reeklamy IP: *.tele2.pl 29.03.04, 16:07
      Dzisiaj znowu zawisły inforacje o musicalu Dracula na Teatrze Muzycznym.
      Zerwane przez wiatr przez kilka dni były naprawiane i teraz wiszą na ścianie
      gmachu teatru.
    • Gość: RAFAŁ REWELACYJNA PREMIERA IP: *.tele2.pl 18.04.04, 13:42
      JESTEM PEŁNY UZNANIA DLA REALIZATORÓW I ARTYSTÓW ZA PRZYGOTOWANIE W TAK
      KRÓTKIM CZASIE TAKIEGO WYDARZENIA SCENCZNEGO.
      • Gość: Rududu...:-) Re: REWELACYJNA PREMIERA IP: *.chello.pl 18.04.04, 15:47
        A warszawiak może sie "wciąć" w rozmowy "trójmiejszczan"???:-) Byłem u Was, w
        Gdyni na tej premierze...Jestem pełen uznania i wręcz zachwycony:)...Zresztą
        jestem zachwycony wszystkim co "Trójmiejskie":-))))...Ot, tak sobie wlazłem do
        Was byście wawiaków troszki polubili:-)))
        • Gość: widzka Re: REWELACYJNA PREMIERA IP: *.gdynia.mm.pl 18.04.04, 22:08
          Fantastyczna scenografia - mroczna, romantyczna, tajemnicza i ... bardzo
          sprytna.
          Dracula - boski ( gościnnie z łódzkiej opery) i fantastyczne dziewczyny w
          rolach Adriany i Lorelei - piekne i pieknie śpeiwające. Aha, kostiumy,
          zwłaszcza w II akcie ( a są trzy)- przepiekne.
          Irytujące i intrygujące sa zaraem postaci chyba krwinek - czerwonych obojnaków,
          z piersiami i wypełnionymi po brzegi suspensoriami...
          Będzie hit! Aktorzy juz ćwicza wersje po niemiecku, bo szykuje sie
          tournee.Spieszcie sie więc, bo pewnie niebawem ta trasa...
          • Gość: Dominik 1 i 2 akt + wariat to moje ulubione miejsca w spek IP: *.tele2.pl 25.05.04, 12:54
            Gratuluje premiery spektakl jest naprawde bardzo ciekawy i to kolejna produkcja
            Teatru Muzycznego, ktora wymyka sie z ram codziennosci w Polsce. Ciesze sie ze
            spektakle zagraniczne odwiedzaja naszsze poletko i mamy tyle siły aby je
            jeszcze poprawiac. Czekam niecierpliwie na 12 lawek bo ma byc kolejnym
            spektaklem od podstaw a tego brakuje...
          • Gość: Gosia Zobacz plik multimedialny z turne w Bazel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 14:18
            www.fineartsonline.ch/sounds/dracula_trailer_DivX.avi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka