Dodaj do ulubionych

Nawrócenie Allacha na chrześcijaństwo

26.02.04, 13:11
Bóg chrześcijański – kumpel po fachu
Rzecze: posłuchaj, drogi Allachu
Aleś Arabom namieszał w głowie
Aż się strachają greccy bogowie
Co mnie spotkało u nich w gościnie
Posłuchaj tego, nim chęć mnie minie
Spokojnie z tobą w dysputy wchodzić
Jest szansa jeszcze mnie ułagodzić

Kiedym panteon zwiedzał samotnie
Nagle bóg Zeus piorunem grzmotnie
Siadaj Jezusie na pogaduchy
Tu na Olimpie doszły nas słuchy
Że Allach w niebie dzihad ogłosił
Niewierne dusze z nieba wyprosił
Arabów do walki wciąż prowokuje
Nas bogów starych już nie szanuje
Prawda to, kłamstwo? Nie wiemy sami
Chociaż jesteśmy wszyscy bogami

A na to ja mówię im: Bogowie
Allach postawiłby świat na głowie
Zalał narody, kraje islamem
Lecz póki jestem waszym imamem
Moich wasali ukrzywdzić nie dam
Allacha Żydom niedługo sprzedam
Niech ukrzyżują biedaka szelmy
Niech mają ubaw nawet piekielny
I na Olimpie będzie wesoło
Kiedy Allacha powiodą goło
Na umęczenie o pierwszym brzasku
Pośród gawiedzi złorzeczeń, wrzasku

Takie to plany mam względem Ciebie
Drogi Allachu, jak chcesz być w niebie
Dalej się cieszyć mymi względami
Musisz pogadać z muzułmanami
I uspokoić tą ciemną masę
Inaczej Żydom szykuję kasę
I oddam Ciebie w żydowskie ręce
Tam zginiesz marnie w nieświętej męce
Chociaż Cię lubię, Allachu drogi
To z dupy prędko wyrwę ci nogi
Jeśli na Ciebie znów będą skargi
Rzekł Jahwe groźnie i zagryzł wargi
Allach spokorniał , zrzedła mu mina
Padł na kolana jak ścięta trzcina
Daruj Jezusie mą wielką winę
Od dzisiaj będę chrześcijaninem
Obserwuj wątek
    • Gość: Oskar Re: Nawrócenie Allacha na chrześcijaństwo IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.191.* 26.02.04, 13:53
      hje hje ... wlasnie z DJ Goth i MC Kaszäb probujemy w Sampling-Rate 16 Bit,
      44.1 kHz rytmy textu dopasowac. Bedzie hip hop na skale jezuicka.
      Pare sylikonowych tanzerek by siem tez przydalo.
    • Gość: al-ilahFil Próżne nawracanie castrupa na poprawną pisownię .. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.02.04, 14:24
      .. mojego boskiego imienia AllaH - świadkami mi są: JeHowa, MaHomet, MaHdi ...
      • castorp Allahofil'ia 26.02.04, 15:16
        Allah, Allach (z arabskiego "al-ilah" - Bóg, bóstwo) w islamie imię jedynego,
        osobowego Boga (źródło - Wielka Internetowa Encyklopedia Multimedialna).
        Rozumiemy z Allachem ową Allahofilną skłonność, ale niestety, obawiam się, iż
        forma przez „ch” jest również absolutnie poprawna, a więc nie potrzebne jest
        moje nawrócenie.
        • Gość: rozczłonkowanyFil Poprawne pisanie przez "ch" odnosi się do członka, IP: 5.5.* / 80.58.44.* 26.02.04, 16:42
          ale akurat nie kolegium bogów ... Wnoszę, iż przedpisacz jest długoletnim
          czytaczem Urbanowego NIE, toczącego od lat bój o poprawność pisywania po
          szaletach właśnie przez "ch".
          • castorp Odnosi się do Zosi 27.02.04, 07:54
            Żydofilno- eseldowskiego „NIE” ani razu nie dotknąłem i nie dotknę (Allach
            świadkiem) nawet opuszkiem małego palca. Gdybym to uczynił, z pewnością nie
            mógłbym wtedy przemóc obrzydzenia do samego siebie. Jedyny mój kontakt z tą
            zadrukowaną szmatą jest stricte wzrokowy i w 100% przypadkowy – przez szybę
            kiosku. A i wtedy dostaję od razu torsji, więc długo i zbyt często nie jestem w
            stanie ślizgać się wzrokiem po tym przebrzydłym tytule. Powiem więcej, od
            urbanofilii, lepsza jest nawet pedofilia.
            Ale widzę, iż przedpisaczofil jest doskonale zorientowany w tematyce, jaką ten
            szmatławiec porusza na swoich łamach. Co budzi moje zrozumiałe podejrzenia o
            proweniencji politycznej rzeczonego przedpisaczofila.
            • Gość: Oskar Re: Odnosi się do Zosi IP: *.emea.sclnet.com / 62.206.191.* 27.02.04, 09:08
              O tej NIE czytalem kiedys w George Orwell Klassiker "Animal Farm":
              ... podchodzi chomik do swini i pyta sie jej czy moglby ja w d... pocalowac,
              na to swinia - alez z przyjemnoscia, ale powjedz dlaczego ?
              nioslem mojego karmiciela NIE w pysku i nie moge sie tego samku pozbyc -
              odpowjada owy.
            • Gość: u`bijnyFil ... podejrzanie podejrzliwemu wyznawcy al łacha .. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 28.02.04, 12:21
              cytat - "...budzi moje zrozumiałe podejrzenie ...",
              pytanie - to "podejrzenie" to w genach, po tatku czarnootokowym, czy nawyk
              wyniesiony z własnej zaszczytnej służby!?!
              pouczenie - do użytku pozasłużbowego: przypuszczam, sądzę, mniemam, tuszę, etc,
              etc.
              • castorp Dobra rada dla owada 01.03.04, 08:20
                Ponadprzeciętny intelekt podsuwa takie podejrzenie.
                Ale rozumiem, że dziś w Belgii sądzą krewniaka-pedofila („słynnego” Marka
                Detrou), to i humorek nie dopisuje, a i dowcip się przytępił.
                Zwieracze Castorpowe jeszcze w doskonałej formie i długo długo w takowej
                pozostaną, ale widzę, że co u niektórych są problemy w tym temacie (że pozwolę
                sobie w tym miejscu posłużyć się pozasłużbową polszczyzną-wałęsizną).
                Dobra rada na przyszłość (gratis), środki na hemoroidy proszę stosować
                wyłącznie na tylną część ciała, a nie smarować sobie nimi ust.
                Jak tak dalej pójdzie, to niedługo (jeszcze parę latek) jako weteran forumowy w
                klubie seniora (razem ze Stefanem przy lampce cienkiego wina) ktoś będzie
                śpiewał w chórze rzygaczy: „Mój sokole gromowładny...”.
    • Gość: szpadel Zeus naszym olimpijskim władcą. IP: *.proxy.aol.com 26.02.04, 15:38
      Powrócił na Olimp po długim urlopie i zaledwie w
      przeciągu wieku zatryumfował jednocząc ludzi z
      wszystkich kontynentów Świata.W pokojowych obrządkach
      religijnych kultywowanych przez niezliczone rzesze Zeus
      zbliża cywilizacje Świata ku zazdrości Jehowy i Allacha.
    • les1 Re: Nawrócenie Allacha na chrześcijaństwo 28.02.04, 16:24
      Podobalo mi sie ....osobiscie....:-)
      Ale, niepotrzebny byl ten drugi wpis Castorpa....psuje atmosfere...
      A tak fajnie bylo....
      Dla odmiany...

les1
      • Gość: les`bFil Ja i moja osoba /cytat z Buzka, premiera 1000lecia IP: 5.5.* / 80.58.44.* 28.02.04, 20:34
        Ach, mój Ty, lesie ponumerkowany osobiście - ważne, że "osobiście" podobało się
        Twojej osobie!
        PS1. miast grać w numerki, fałdów trzeba było przysiąść nad poprawną
        polszczyzną! No, ale czyś się spodziewał pół wieku temu, iż występy dawać
        będziesz po forach!?!
        PS2. miej względy dla castrupa; wiekowe ma zwieracze, to i czasem zepsuje
        atmosferę...
        • les1 Re: Ja i moja osoba /cytat z Buzka, premiera 1000 28.02.04, 23:02
          Castorpa to nie odbieram negatywnie....zawsze....Tylko czasami.....:-)
          W numerki zawsze gram i grac bede....:-)
          Nie ma niczego takiego ... sie zwie "poprawna polszczyzna"...Jest to wymysl
          tobie-podobnych...ale ja sie na tym nie znam, wiec tylko cytat przytoczylem....
          Odnosnie faldow... to mozemy sie niedlugo porownac.....miejsce sam mozesz
          wyznaczyc na poczatek Lipca... (nawet z moim dyskatem 33,3% ze wzgledu na wiek)

Nie pol....ale cwierc wieku temu....to naprawde....takie rzeczy mi po glowie
          nie chodzily....ale i tak sie ciesze, ze wiem co to jest "myszka"...a Ty???

les1
    • Gość: wanka wstanka Re: Nawrócenie Allacha na chrześcijaństwo IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.04, 20:42
      jedz na antypody i staniesz na nogi
      • Gość: kastrat Re: Nawrócenie Allacha na chrześcijaństwo IP: *.gdynia.mm.pl 28.02.04, 20:48
        znowu tytul zszedl z ekranu i wypadlem jak idiot fortepianowicz. hej wy tam na
        wiezy w tym campie, dziewice prawie ze czyste dajcie troche hebel do tylu
        • Gość: strato`sfericFil ... mała strata dla kastrata! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 28.02.04, 21:10
          implanta mu wstawimy i forum naprawimy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka