aluchelek 03.07.10, 12:41 Chłopie, edycja się kłania. To aż w oczy kłuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jimmy Re: Rewelacyjna Grace na Open'erze IP: *.ip.jarsat.pl 03.07.10, 13:00 Widać redaktorzy jeszcze bardziej zawinięci niż dziennikarze, którzy muszą te wszystkie teksty pisac na kolanie =.= Jednak powinnismy się już przyzwyczaić, że edytorzy tekstów w GW często dają ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
pinion Rewelacyjna Grace na Open'erze 03.07.10, 14:25 Wystarczyło przejść na prawą stronę namiotu... i z samego końca można było w 5 min dostać się pod scenę. Trochę mnie to dziwi, tam jest zawsze miejsce, a od strony Main Stage nawet nie ma gdzie palca wcisnąć. Dziwi mnie nie co brak obecności Grace na Main Stage, z drugiej strony namiot właśnie dał możliwość stworzenia tej niepowtarzalnej atmosfery. Mój koncert dnia wczorajszego... dziś mogą ją pobić jedynie Hot Chip. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Rewelacyjna Grace na Open'erze IP: *.warszawa.mm.pl 04.07.10, 11:02 tak to prawda.Miałem rozdarte serce, bo o 22 musiałem smigać na Massive Attack w tempie sprinterskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewinnespojrzenie Rewelacyjna Grace na Open'erze 03.07.10, 15:55 Jeśli boli cię, że Twoja ukochana nie jest dziewicą, znajdź na gumtree Polska lub na olx "Niewinne spojrzenie". Odpowiedz Link Zgłoś
wicur Rewelacyjna Grace na Open'erze 03.07.10, 18:17 Wygladala rewelacyjnie blablabla.Zgoda tylko, ze mnie tam nie bylo a zdjecia zamieszczone sa po prostu do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
sarano Rewelacyjna Grace na Open'erze 03.07.10, 21:02 "Sobotni występ Grace Jones bez wątpienia będzie uznawany za jeden z najlepszych na tegorocznej edycji Open'era." Będę się czepiał, ale GJ występowała w piątek. Odpowiedz Link Zgłoś