Gość: UIC60 IP: *.chello.pl 20.07.10, 21:01 Dobrze się zaczyna...na ul Kartuskiej nie pojawiła się dziś żadna firma, żaden pracownik...czy czekają na jesienną słotę ??? Wiadomo, wtedy lepiej się pracuje, gdy zimno i pada...praca rozgrzewa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: btw Re: Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na p IP: *.chello.pl 20.07.10, 21:47 Dobrze się orientujesz...remont się zaczął na Chłopskiej zaś na kartuskiej miał się zacząć kilka dni później. a tramy nie jeżdżą bo zmiany w organizacji wprowadzono za jednym a nie na dwa razy. odrobinę wysiłku w czyt newsów mniej złorzeczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na plażę IP: *.chello.pl 20.07.10, 21:50 A kiedy będzie remont torów we Wrzeszczu od Galerii do Wojska Polskiego?? Obietnice słyszę już od kilku lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pewne_info Re: Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na p IP: *.net.stream.pl 20.07.10, 22:27 W następnej kolejności, razem z budową "zielonego torowiska" na Klinicznej i remontem torów na Hallera (Pstrowskiego - Brzeźno Plaża). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr7179 Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na plażę IP: *.chello.pl 20.07.10, 23:09 niech sie wezma za jana z kolna bo jezeli to prawda to tramwaj ma wiesc kibicow na stadion to zaczym dojada to im sie obiad cofnie po tych wertepach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pyruś Re: Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na p IP: *.icpnet.pl 21.07.10, 02:05 I co z tego, jak praktycznie ZTM wszystko puścił do Brzeźna. Dlaczego nie mogli "8-mki" puścić przez Wrzeszcz, Strzyże i Oliwę na Jelitkowo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na p IP: 193.201.167.* 21.07.10, 08:25 Czemu zmienili rozkład jazdy tak że zlikwidowali po godz 6 parę kursów. Miała zamiast 10 kursowac 7 . A tu nic 17 minut przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: real Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na plażę IP: *.chello.pl 21.07.10, 08:37 ale odcinek Rzeczpospolita juz byl robiony - chyba 3 lata temu!!!!!!!!!!!! o co chodzi???!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: btw Re: Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na p IP: *.chello.pl 21.07.10, 17:30 Następny inteligent z PiSu...Nie 3 a chyba 5 i nie odcinek tylko wszystkie przystanki+przejazdy/ skrzyżowania. teraz robią wszystko pomiędzy odrobinę rozumu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UIC60 Re: Remont torów. Do pracy trudniej, łatwiej na p IP: *.chello.pl 21.07.10, 21:28 btw....nie rób z tego forum,forum politycznego bo to co tak krytykujesz akurat nie ma nic wspólnego z polityką, a fatalnie świadczy o Twojej inteligencji,o ile wiesz co mam na myśli.Poza tym,uważam,że zawieszanie komunikacji tramwajowej na tydzień przed rozpoczęciem robót jest czymś bezdennie głupim i świadczy o tym,że decyzje podejmują dyletanci....Wszystkich wiadomości nie czytam bo brak mi czasu,ale faktycznie jak przeanalizuje się,że na obydwie budowy wygrała przetarg ta sama firma...to trudno być w dwóch miejscach na raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stolzenberger Pohulanka/AK IP: 83.238.141.* 21.07.10, 09:54 Objazd [...] w kierunku Centrum wytyczono ul. Pohulanka i Armii Krajowej (otwarty tymczasowy przejazd pomiędzy tymi ulicami). Może mi to ktoś narysować, bo nie mogę zrozumieć? Jedyne połączenie Pohulanki z AK w stronę Gdańska, które przychodzi mi do głowy to środkiem między jezdniami AK... Naprawdę coś takiego wybudowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a. Re: Pohulanka/AK IP: *.chello.pl 27.07.10, 12:56 Niezupełnie: przejeżdża się pod AK i dołacza os prawej strony do pasa w kierunku Gdańska. Tyle, ze teraz ta sama trasa, której przebycie dotychczas (tramwajem) zajmowało 5-6 minut teraz wymaga 20-25 minut - masakra lekka, chyba zacznę chodzić piechotą. Odpowiedz Link Zgłoś