Dodaj do ulubionych

Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi...

• Gość: XX Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 05.08.10, 19:26
      oproznic stawy z wody!!M9ZE BUTY SIE ZNAJDA
      • Gość: gall Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.centertel.pl 05.08.10, 19:28
        zart dobry
      • Gość: Czarnowidz Wypompować wodę z Bałtyku! IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 17:24
        > oproznic stawy z wody!!M9ZE BUTY SIE ZNAJDA

Coś się znajdzie, kiedy wodę z Bałtyku wypompują.
        • Gość: Nikt-istotny507 Re: Wypompować wodę z Bałtyku! IP: *.play-internet.pl 12.01.23, 21:27
          Sam złoty grał 😅
          • Gość: Nikt-Istotny507 Re: Wypompować wodę z Bałtyku! IP: *.play-internet.pl 12.01.23, 21:58
            Ja to tylko tu zostawię.
            Wizje - Iwona Wieczorek:

1. Iwona idzie aleją, droga jest wyłożona kostką otaczają ją wysokie drzewa z jednej strony przeważają drzewa iglaste z drugiej dużo więcej zieleni, większy gąszcz, przystaje ubiera buty idzie dalej.(aleja 58)

2.widzę poruszający się pojazd policji przejeżdżający koło miejsca w którym została napadnięta - widok za niskich krzewów w dalszym otoczeniu leśnym. Około 150M do wyjścia z aleji widok na stronę auta od kierowcy, lewa strona parku. Napastnik mógł posiadać ciemnozieloną bluzę.(kolor wojkowej zieleni)
            2a. Rękaw osoby w bluzie o ciemno zielonym(wojskowym) kolorze, chowa coś w rękaw - nie wykluczam telefonu.

3. Samochód poruszający się drogą Czarny Dwór - w prawym oknie oraz po chwili w tylnej szybie widać światła mijanego bloku(Jelitkowo) - noc
            porusza się prosto w stronę portów deska rozdzielcza z przewaga niebieskich podswietlen.
            Mezczyzna w koszule w kratę, osob w pojeździe zdecydowanie jest więcej niż 2.

4.Gleboki szyb, lub studnia, ciężka pokrywa, gleboki na około 100M o kształcie prostokątu, ściany mogą być wzmacniane stalą lub stalowe.

Pozostałe 2 wizje mogą być niepowiązane z tą sprawą!

1. Duze Pomieszczenie - kuchnia w starym po PRL-owskim stylu, zaniedbana, w centralnej części prostokątny stół na stole gazest i nóż, facet w średnim wieku, okulary-grube pelne ramki, w prawym dolnym rogu pomieszczenia nieopodal drzwi wejściowych - kredens stara kuchnia, meble kuchenne, powyżej okna jakby dwa połączone, brudne - zaniedbane. Do pomieszczenia około lewego górnego rogu pomieszczenia przylega łazienka.

2.Łazienka - wanna na wprost drzwi, ciało kobiety, jasna karnacja, kolor włosów trochę ciemniejszy bląd - ciało zostało poćwiartowane.
            • victor3030 Re: Wypompować wodę z Bałtyku! 02.04.23, 01:33
              Najprawdopodobniej została osaczona ze wszystkich stron, czyli sprawców musiało być minimum czterech.
              Szukałbym "węża", ksywy, tatuażu.....nawet w skrajnej sytuacji ogrodowego.
              Jeżeli ciało leży pod ziemią jest to rodzaj łąki gdzie rosną kwiaty. Rodzaj pierwiosnka, małe kwiatki.

I jeżeli była jakaś osoba zamieszana w sprawę i umarła w międzyczasie, to może to być jeden ze sprawców.

To wszystko.
      • tud Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno 04.11.24, 07:11
        Iwona Wieczorek ,biedna dziewczyna leży na dnie Zatoki Gdanskiej około 15 km ,dokładnie w lini prostej od ujścia Wisły.Prosilem Iwonę żeby dała znak i ten znak dostałem.To jest informacja dla matki Iwony.Moje zobowiązanie polegalo na tym że puszcze tą informację tak żeby dotarła do matki.Niestety ,nie dostałem sygnału,informacji na temat okoliczności zdarzenia.Dusza Iwony słabnie, ale jeszcze zdążyła...coś przekazać.
    • Gość: baba jaga KONIEC! IP: *.cdma.centertel.pl 05.08.10, 19:37
      Dajmy sobie spokój z kijami w mrowisko. Wszystko w tym temacie przez 1,5 tygodnia zostało na forum powiedziane, każdy wątek rozebrany na czynniki pierwsze. Zostało tylko przelewanie z pustego w próżne i powielanie tego, co już było.
      • Gość: GALL Re: KONIEC! IP: *.centertel.pl 05.08.10, 19:49
        Racja... aczkolwiek...spojrz

Ponoc pojawił się najnowszy wątek- przemilczany dotąd w doniesieniach. sprawdz na wiadomosci24.pl

i tak uwazam, ze w kiju mialem rację "jędzo"
      • Gość: j Re: KONIEC! IP: *.home.aster.pl 05.08.10, 21:00
        zabrzmialo jakby sprawa sie wyjasnila.... az mi cisnienie
        podskoczylo... moze ostrozniej z tytulami...
      • Gość: Slawek Re: KONIEC! IP: *.dab.02.net 05.09.21, 21:35
        Dokladnie. Zawsze w takich sprawach bedzie mnostwo teorii, bo jest tajemnica, ktora poki co nie ma rozwiazania. Brakuje Tu jeszcze tylko hipotezy,ze dziewczyne uprowadzily Ufoludki. Nie wiem,ale dla mnie chyba nie ma Tu zadnej tajemnicy. Najczesciej sprawca w takich sytuacjach jest osoba sposrod kregu znajomych,aczkolwiek jest dosyc sporo wyjatkow co do tej reguly,bo mozna tez przypadkowo natknac sie na obcego swira. To,ze nie ma Tu zadnych swiadkow zdarzenia przy dosyc licznej liczbie osob przebywajacych w tamtym miejscu w tamtym czasie swiadczy tylko o jednym- wszystko przebieglo normalnie i naturalnie,ze nikt niczego odbiegajacego od normy nie zauwazyl. Wszystko wskazuje,ze skrzyzowala droge ze znajoma osoba i wszystko tez wskazuje,ze wsiadla do samochodu tej osoby. No ludzie,nie klamie sie w zeznaniach i nie pozostaje sie bez snu dwie doby smsujac do znajomych nie majac nic na sumieniu.
    • stokrotkax26 Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... 05.08.10, 19:48
      Ja juz nie moge tego czytac chociaz ogolnie sprawa Iwony mnie
      interesuje.. Moze zespol GW jednak by sobie wzial na wstrzymanie. Co
      jeden artykul w sprawie Iwony to lepszy. Takie bla bla bla, z
      ktorego nic kompletnie nie wynika. Zero konkretow. Moze napiszecie
      jak juz COS bedziecie wiedziec a nie pierdoly o recznikach i
      jasnowidzach. Sorry, ale w pelni sezonu nad morzem kazdy posiada
      recznik plazowy, z czego zapewne czesc jest biala i dla mnie fakt,
      ze sobie jakis recznik lezal pod krzakiem to po prostu smiech na
      sali i zaden temat. Temat bedzie jak cos z tego wyniknie. Wyborcza
      zachowuje sie jak Fakt, marnujecie tylko farbe. Szkoda mi tylko
      rodziny dziewczyny, takie czekanie jest najgorsze.
      • Gość: J-23 Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.10, 21:21
        stokrotkax26 napisała:

> Ja juz nie moge tego czytac

Nikt Cie tu nie zmusza do czytania, nawet możesz nie pisać nic, Twój wybór i
        Twoja wola, a co ma gazeta poza na bieżąco relacjami pisać, jak posuwa się
        sprawa takie treści, co jeszcze więcej chcieć, czego wymagać, nikt się nie
        rozerwie przecież - prawda?
    • Gość: Preze Obejrzyjcie film raz jeszcze... IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.10, 21:57
      Wydaje mi się, że Iwona wcale nie skręciła do wyjści 63 ale szła
      prostu, omijała jedynie faceta z wózkiem (swoją drogą czy został
      przesłuchany?) i szła dalej prosto, kamera niestety się obróciła i
      tego nie pokazała. Terenu nie znam, ale widać że mogą tam jeździć
      auta (np. dwa srebrne stojące przed barem - czy sprawdzano je
      dokładnie) i możliwe że ktoś jechał, wciągnęli Iwonę do auta i jest
      daleko.... Mam tylko nadzieję, że żywa...
      • Gość: Rk Re: Obejrzyjcie film raz jeszcze... IP: *.chello.pl 06.08.10, 12:04
        Mieszkam w Gdańsku i znam dobrze to miejsce .Iwona szła po deptaku
        po którym auta nie mogą jeździć .Za to muszę przyznać ze tereny
        zalesione w pobliżu to prawdziwa dżungla .Bagna,rowy
        merjoracyjne,krzaczory praktycznie nie do pokonania (tymbardziej na
        boso) .Teren masakra !
    • Gość: tomeczeka Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.chello.pl 05.08.10, 22:07
      Zdaje się, że to Park Ronalda Reagana stał się miejscem zbrodni.
      Zlokalizowałem to na zdjęciach satelitarnych i tylko zastanawiam się nad
      kilkoma sprawami: jeżeli kamera przed "rzemieślnikiem' skierowana była w
      stronę Villi Złota Plaża, i biorąc pod uwagę to co pokazywał obraz kamery,
      kiedy zwrócona była nieco wcześniej w przeciwnym kierunku, to można
      przypuszczać - a nie znam tego terenu, więc zachowuję pewien dystans - że
      Iwona wracała ulicą Wypoczynkową. Ulica Wypoczynkowa prowadzi przez następne
      300 metrów przez teren częściowo odsłonięty, ze sporadycznymi zabudowaniami w
      okolicy, ale nieco dalej już mamy, ciągnący się przez ponad pół kilometra pas
      krzaków i drzew poprzeplatanych pewnie różnym paskudztwem, jak to bywa zwykle.
      Ten kroczący facet, wystarczy, że przyspieszył kroku, by ją trochę spłoszyć i
      miał tam mnóstwo dogodnych okazji. Mogłem się też pomylić, i możliwe, że tutaj
      mamy jednak ulicę Jantarową i kamera była nieopodal restauracji Błękitna. Nie
      zmienia to bardzo perspektywy dla faceta z białym ręcznikiem i badawczym
      tikiem: mógł jeszcze trochę poczekać, tylko odrobinkę i miał wówczas pełen
      zakres możliwości, tj. ten sam pas najeżonych zarośli, z całym asortymentem i
      rezydującym paskudztwem. Widzę dwa spore stawy, jakieś zarośnięte alejki,
      kilka różnych budynków, mały stawik nieco w stronę mola, pewnie po drodze
      mnóstwo krzaków, oraz pełno rzeczy, których nie potrafię zidentyfikować: coś
      rozpadającego się, jakieś pole z czymś białym (ale to nie ręcznik z logo
      "Bogatynia"), kilka większych budynków, pewnie parterowych, z azbestowymi
      dachami, z podłogami może w strzępach, z piwnicami jakimiś, czy komórkami, być
      może przeszukanymi; może nawet jeszcze jakieś studzienki, cholera wie ile
      wysokiego trawska przy okazji; wszystko to są rzeczy, których się domyślam, bo
      Sopotu-Jelitkowa nie znam, do Sopotu w życiu nie pojadę, a wszelkie parki
      Reagana będę omijał z daleka. Może ktoś znający teren wypowie się nieco
      dokładniej, cóż tam takiego jest na tym pustkowiu, co by mi nieco rozjaśnić?

Kurczę czemu te kamery są takie słabe? Czemu służy monitorowanie przestrzeni
      za pomocą kamer rejestrujących obraz w tak fatalnej rozdzielczości, wcale nie
      płynnego obrazu? Gdyby zdarzyła się zbrodnia tuż przed okiem kamery,
      mielibyśmy identyczną sytuację, tj. równie beznadziejną. To jest dopiero pic
      na wodę, te wszystkie wspaniałe wynalazki: służą chyba robieniu dobrego wrażenia.
    • Gość: ewa Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: 81.219.137.* 05.08.10, 22:39
      mnie sie wydaje ze policja wie wiecej niz mowi,jedyne czego nie
      pojmuje to to ze facet idacy za Iwona nadal nie jest
      zidentyfikowany,a to ze sam sie nie zglasza czyni go bardzo
      podejrzanym.
      • Gość: GALL Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.centertel.pl 05.08.10, 22:55
        może nie zgłasza się sam bo:
        - był tak pijany, że nie pamięta faktu, że za kimś szedł
        - jest obcokrajowcem i nie śledzi bieżących wydarzeń na polskim wybrzeżu
        - nawet w 3city są osoby, nie mające pojęciu o zaginięciu Iwony W.
        (moja żona- mamy malutkie dziecko i jest zakręcona), i kilka innych osób, które znam i które nie siedzą na GW a lekturę papierowej wersji ograniczają do stron dot gospodarki
        - do mnie trafia wersja OBCOKRAJOWIEC
      • Gość: s-1 Re: Czas jasnowidzów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.08.10, 23:43
        To co wie policja my wcale nie musimy i to też pewna prawidłowość !
        Tego faceta jest bardzo trudno zidentyfikować na podstawie udostępnionego
        materiału z kamery, która pod dużym kątem bardzo zniekształca obraz, patrząc
        wydawałoby się że to kawał chłopa, a on może mieć z metr sześćdziesiąt tylko i
        bardzo szczupłej budowy ciała, w porównaniu z Iwona jest jakby mniejszy, a tu
        gdzieś na YT wskazano jej bal maturalny, więc bardzo łatwo porównać, czy oby na
        pewno szukamy tego samego człowieka ...?
        A co do zapodanego tu tematu, wszyscy maja wielkie trudności ruszyć sprawę z
        miejsca, a jak Iwona zdenerwowana miast spać u poróżnionej o chłopaka koleżanki,
        nagle postanowiła iść do domu i dotarła niezauważalna weszła, (w końcu rodzice
        spokojnie spali w przekonani, że nocować będzie u koleżanki) i po jakimś czasie
        postanowiła ponownie wyjść sobie i wyszła, stąd może co do godzin, kamer,
        ręczników, przypadkowych ludzi wielkie rozbieżności, ale też policja węszyła
        narkotyków u jej przyjaciół, a może się coś w domu wczesnym rankiem wydarzyło,
        jeszcze wszyscy spali, twardy sen nad ranem - prawda?
        A może tu jednak nie chodzi wcale o zaginiecie, ani jakieś insynuowane porwanie,
        czy nawet coś podobnego do domniemywań zwolenników teorii spiskowej?
        I ja tu niczego nie insynuuję, tylko tak próbuję złożyć w całość różne przekazy
        medialne, a Rutkowski o to prosił, no chyba że coś innego miał na myśli, to ja
        przepraszam i proszę tego nie czytać, to jest bez większaego znaczenia.
        • Gość: as Re: Czas jasnowidzów IP: *.cdma.centertel.pl 06.08.10, 11:41
          Co racja to racja. Jak ostro pocięła się z koleżanką to na bank nie szła do niej do chaty nocować, przecież to oczywiste.
          • Gość: s-1 Re: Czas jasnowidzów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 14:14
            Widzę as, że Ty jako jedyny nie boisz się tu otwarcie rozmawiać, to miłe:)
            Czasem warto jest posłuchać co ulica mówi i to o czym dyskutujemy w pubach,
            clubach, a jak rzeczywiście to nie koleżanka zwaśniona a sama Iwona uderzyła do
            kogoś wysoko (góra) po pomoc z rozwikłaniu problemów delikatnie mówiąc
            "sercowych", być musiała bardzo wzburzona, choć wygląda na niespotykanie
            spokojnego usposobienia dziewczynę, [no chyba że się trochę mylę? ;)] i pewne
            planowane wydarzenia wymknęły się z pod kontroli, potoczyły spontanicznie?
            Mógłbym jeszcze coś tu, ale wiadomo, nie było by z mojej strony zbyt eleganckim
            zachowaniem wszak rodzina czyta. Sorki. Ciekawe czy wracajac miała klucze od
            domu przy sobie?
    • Gość: landrynka Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.chello.pl 05.08.10, 22:48
      gdansk.naszemiasto.pl/artykul/522094,trojmiasto-jasnowidz-szukal-iwony-wieczorek,id,t.html?kategoria=675
      jasnowidz wskazuje dzielnic gdańska NOWEGO PORTU! a każdy kto mieszka w
      gdańsku jak ja wie że tam jest najgorsze menelstwo pełno kurestwa pijaków
      ćpunów i bandziorów!!!powinni przeszukać działki tam są w okolicach tych ulic...
      • Gość: Czarnowidz Jasnowidz głupi nie jest IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 17:39
        > rel="nofollow">gdansk.naszemiasto.pl/artykul/522094,trojmiasto-jasnowidz-szukal-iwony-wieczorek,id,t.html?kategoria=675
        > jasnowidz wskazuje dzielnic gdańska NOWEGO PORTU! a każdy kto mieszka w
        > gdańsku jak ja wie że tam jest najgorsze menelstwo pełno kurestwa pijaków
        > ćpunów i bandziorów!!!powinni przeszukać działki tam są w okolicach tych ulic..

Jasnowidz głupi nie jest. Wskazuje ciemne dzielnice i zabawa trwa.
    • Gość: kgw Przeczytajcie prosze!!!! IP: *.lan.bermudy.net 05.08.10, 23:54
      Słuchajcie koles był na boso więc teraz zastanawiam się czy odważył
      by się zaatakować w jakiś chaszczach na boso, logiczne że w takim
      mijescu podczas przypuścmy szarpaniny pokaleczy sobie stopy i się
      porani. Myslę więc ze jeżeli zrobiłby on coś dziewczynie w tym lasku
      to mógłby zostawic sowje slady krwi ze stóp(nie mowie ze na pewno
      tak było ale możliwe). A druga sprawa to taka, że Iwona skręcając w
      ten lasek mogła ubrac buty, żeby sie tez skaleczyć gdzies na tej
      drodze. Też na samym początku myslalam o tym zeby szukac jej butów,
      ale jest prawdobodobienstwo, ze mogła je miec na sobie choc
      podejrzewam, ze podczas ataku jej spadły :( coraz bardziej mysle o
      wersji ze ktos ją porwał samochodem. Co wy na to???
      • Gość: s-1 Re: Przeczytajcie prosze!!!! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 00:19
        Gość portalu: kgw napisał(a):

> coraz bardziej mysle o wersji ze ktos ją porwał samochodem. Co wy na to???

Jak już to musiało, ewentualnie mogło się coś wydarzyć, ale w domu albo blisko
        niego, tak ja to widzę, czegoś jeszcze nie wiemy, ale też czy musimy wszystko?
        • Gość: kgw Re: Przeczytajcie prosze!!!! A pamiętacie co mowił IP: *.lan.bermudy.net 06.08.10, 09:57
          Pamiętacie co mówił jasnowidz Jackowski jakiś tydzien temu lub kilka
          dni?? (nie pamietam dokładnie). Ze Iwona jest więziona niedaleko
          domu jakies 500m chyba w domu. I zaznaczał, że nie jest to
          mieszkanie tylko dom. Teraz mówi o szopach, są to dalej wolnostojące
          budynki. Moim zdaniem działki odpadaja bo jest sezon letni i masa
          działkowców, więc któryś by cos na pewno zauwazył dziwnego lub
          poczuł. Ale biorąc pod uwagę słowa jasnowidza, to może faktycznie
          cos się wydarzyło na osiedlu juz lub w poblizu bo 500 metrów to już
          raczej okolice osiedla, a na monitoringu iwona ma jeszcze do domu
          1800m !!! Coraz bardziej podejrzewam porwanie. A jeszcze tak mysle,
          że gdyby ktos zaatakował Iwonę w lasku to obok niego przechodziło
          dużo osob i na pewno słychać by było jakies szmery w krzakach jeżeli
          np. by się tam szarpali lub ktoś ją (odpukać) gwałcił :(
          • Gość: Slawek Re: Przeczytajcie prosze!!!! A pamiętacie co mowi IP: *.dab.02.net 05.09.21, 21:44
            Gdyby tam w tym parku cos dzialo sie to ja pytam gdzie jest jej cialo? To bzdury. Park nie jest miejscem przestepstwa w tej sprawie
      • Gość: frends może niekoniecznie IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.08.10, 01:01
        może było tak, że "przyjaciólki" galerianki, z którymi była zwaśniona podjechały
        autem i udając przyjaźń i przebaczenie kłótni o chłopaka wzbudziły zaufanie
        dziewczyny... by wywieźć i wykonać wyrok.
        niech śledczy dobrze sprawdzą wersje wszystkich jej znajomych , ale także osób,
        którym mogłyby zlecić takie zadanie (np ochroniarzy z klubu, niewiemkogo)
      • Gość: s. Re: Buty... IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.10, 08:13
        Jesli zakladamy, ze Iwona wybrala droge przez lasek, to
        prawdopodobnie mogla zalozyc buty. W takim przypadku byc moze
        postanowila umyc nogi w morzu po godzinnej pieszej wyprawie...
      • three-gun-max Re: Nie czytajcie, to SPAM 06.08.10, 12:35
    • Gość: theszcz Wszyscy kochamy Iwonkę młodą Polkę,gdzie Ona jest? IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.08.10, 00:53
      jak się okaże, że gwałt z morderstwem, to osobiście utnę qtasa zbrodniarzowi...
      wersja druga - porwanie
      biedna Iwonka zmuszana do prostytucji w niemieckim burdelu, albo szwedzkim,
      naćpana, bez kontaktu ze światem :(
      trzecia wersja - bunt młodzieńczy :)
      najbardziej optymistyczna. Może ten pan z ręcznikiem co za nią szedł porwał ją
      swoim urokiem i razem wyjechali np. na Hawaje i spędzają piękne dni razem, a
      gdy wrócą, sprawa się wyjaśni, oświadczy się jej i będą żyli długo i
      szczęśliwie...

ale życie to nie bajka :(

GDZIE JEST IWONA ???
      • Gość: S miejsce... IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.10, 08:35
        Jezeli zaklada sie wersje ze Iwona zostala w taki czy w inny sposob
        porwana i zmuszona do wykonywania pewnego zawodu, to dlaczego
        wszyscy tu piszacy sa na tyle naiwni iz pisza o domach schadzek w
        Niemczech czy Szwecji? Czy sadzicie ze 100% dziewczyn pracujacyc w
        Polsce w klubach nocnych, agencjach towarzyskich i zamknietych
        domach uciech pracuje z wlasnej woli? Ja stoje za wersja ze Iwona
        zyje i niestety jest przystosowana do nowej pracy...
        • three-gun-max Re: miejsce... 06.08.10, 12:37
          Ani w Polsce ani w Europie nie ma praktyki porywania kogoś z ulicy do pracy w burdelu.
    • Gość: woda nie jasnowidzów trzeba tylko płetwonurków IP: *.rzeszow.vectranet.pl 06.08.10, 00:56
      niech przeszukają te stawy w parku... co zaszkodzi spróbować?
      Polacy zapłacą za tą akcję, z resztą nurkowie sami to zrobią bez opłat jak
      będzie trzeba...
      Niech tylko coś ruszy w tej sprawie.
      • Gość: Czarnowidz Możesz zacząć wpłaty od siebie IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 17:41
        > niech przeszukają te stawy w parku... co zaszkodzi spróbować?
        > Polacy zapłacą za tą akcję, z resztą nurkowie sami to zrobią bez opłat jak
        > będzie trzeba...
        > Niech tylko coś ruszy w tej sprawie.

Sam wpłać tysiąc złotych na dobry początek.
    • Gość: sokole_oko Ogródki działkowe, mają ulice wewnętrzne IP: *.chello.pl 06.08.10, 01:07
      Gdyby opierać się o wizje Pana Jackowskiego i wziąć z nich dwa
      elementy: ogródki działkowe i nazwy ulic, które wymienił, to można
      pokusić się o tezę, że być może ogródki działkowe też mają ulice -
      swoje wewnętrzne, ze swoimi nazwami. A ponieważ ulice wewnętrzne
      ogrodów działkowych nie są ujęte na żadnych mapach, więc nikt ich
      nie znajdzie przez internet ani na mapie papierowej. Dlatego może
      szukanie w Nowym Porcie jest tylko jednym z wariantów. Tak mi to
      jakoś wpadło do głowy, więc piszę. Może są jakieś ogródki działkowe,
      na których wewnętrzne ulice noszą nazwy Wolność albo Pokój czy
      Wyzwolenia (cytując za Nasze Miasto).

• Gość: PR Re: Ogródki działkowe, mają ulice wewnętrzne IP: 213.192.66.* 06.08.10, 01:24
        JACKOWSKI W SWOJEJ WIZJI MOWI O OPUSZCZONYCH BARAKACH NIEDALEKO WEJSCIA NA
        PLAZE. MIEDZY BRZEZNEM A NOWYM PORTEM PRZY UL.LETNICKIEJ(KTORA PRZECHODZI W
        UL.WYZWOLENIA) JEST OPUSZCZONY BARAK(TOZ PRZY TORACH) A PO DRUGIEJ STRONIE ULICY
        JEST WEJSCIE NA PLAZE.
        • Gość: sokole_oko Re: Ogródki działkowe, mają ulice wewnętrzne IP: *.chello.pl 06.08.10, 01:37
          Czytałem na Naszym Mieście o tych działkach, budach i szopach i
          ulicach, więc tak mi się skojarzyło. link poniżej
          Tekst linka
      • Gość: kgw Re: Ogródki działkowe, mają ulice wewnętrzne IP: *.lan.bermudy.net 06.08.10, 09:44
        Słuchajcie, jest sezon letni i jest cała masa działkowców na
        działkach, któryś z nich na pewno by na coś zwrócił uwagę dziwnego,
        lub by poczuł bo już tyle czasu minęło. Altanki są przecież na ich
        działkach, więc w sumie to wątpie zeby iwona była prztrzymywana na
        działkach, bo działkowicze na pewno by coś zauważyli
    • Gość: pR Zastanawia mnie jeden fakt... IP: 213.192.66.* 06.08.10, 01:20
      CZY POLICJA LUB RUTKOWSKI PRZEJRZELI KAMERY Z MONITORINGU NP.DO GODZINY
      8.JEZELI TEZ FACET Z RECZNIKIEM ZROBIL IWONIE KRZYWDE MOZLIWE ZE WIDAC GO NA
      KAMERZE JAK WRACA.JEST MOZLIWOSC ZE BEDZIE TAMTEDY PRZECHODZIL I BEDZIE TEZ
      WIDAC CZY NIESIE ZE SOBA RECZNIK CZY MOZE GO JUZ NIE MA.
      JA JEDNAK UWAZAM ZE IWONA ZOSTALA PORWANA.ZASTANAWIA MNIE JEDNAK FAKT CO SIE
      STALO Z JEJ BUTAMI.NIE CHCE MI SIE WIERZYC ZE UCIEKAJAC DALEJ TRZYMALA W REKU
      BUTY.WYDAJE MI SIE ZA NATURALNYM ODRUCHEM BYLOBY JE PUSCIC A SPRAWCA NIE
      ZADAWAL BY SOBIE TRUDU BY PO NIE WROCIC BO KTOS MOGLBY TO ZAUWAZYC.
      CHOC NIE ZNAM IWONY BARDZO MNIE PORUSZYLA TA SPRAWA KILKA RAZY DZIENNIE
      SPRAWDZAM CZY SA JAKIES NOWE INFORMACJE W TEJ SPRAWIE.
      TO CO PRZEZYWA RODZINA I NAJBLIZSI IWONY MUSI BYC STRASZNE.
      TAK BYM CHCIALA ZEBY WSZYSTKO SIE WYJASNILO I IWONA WROCILA DO DOMU CALA I
      ZDROWA,CHOC SAMA NIE WIERZE W TO CO PISZE :(
      • three-gun-max Re: Caps Lock ci sie zciął 06.08.10, 12:38
    • Gość: nie rozumiem Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.chello.pl 06.08.10, 01:33
      Ta dziewucha była strasznie nieodpowiedzialna i chyba za wiele w głowie nie
      miała. Myślę, że ktoś ją zgwałcił i zabił w lasku, który musiała przejść, żeby
      trafić do domu. Porwanie samochodem jakoś mało realne mi się wydaję. W ogóle
      zupełnie nie rozumiem tej dziewczyny. Ja jak wracam skądś późną porą to mam oczy
      dookoła głowy, a jak ktoś wydaje mi się podejrzany to kieruje się w miejsce
      gdzie jest dużo ludzi. Wystarczy, że by przysiadła przy knajpie, którą mijała na
      filmiku, odczekała trochę albo poprosiła kogoś o skorzystanie z telefonu. A
      skoro nie miała pieniędzy na powrót to mogła pojechać taxą i wejść do domu po
      hajs, może jakiś taksówkarz poszedłby jej na ręke. Ja kiedyś poprosiłam kogoś na
      peronie o pieniążki na bilet i bez problemu ktoś mi pożyczył. Szkoda, że
      dziewczynie alkohol myślenie wyłączył... Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni, bo
      jakoś niepewnie się czuję żyjąc w 3mieście i wiedząc, że sprawca (jeśli doszło
      do zabójstwa) nie trafił w ręce policji.
    • Gość: Mariusz Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.centertel.pl 06.08.10, 06:23
      Nie trzeba byc jasnowidzem zeby znalezc osobe zaginiona.Wiem od
      znajomych ze jest taka kobieta ktora sie nazywa Victoria Naiver i
      szuka osob w dodatku nie biorac za to grosza.Posluguje sie jakas
      metoda kodiks i wskazuje miejsce gdzie ta osoba jest.Znajomi mowili ze
      znalazla w Niemczech chlopaka w tym roku i bardzo dokladnie podala
      miejsce gdzie lezal.Ta kobieta jest z Wroclawia.Nawet kilka ksiazek
      napisala.
      • Gość: Netcik Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.play-internet.pl 05.12.19, 22:12
        Ta baba to oszustka. Wyobraża sobie że jest drugą Baba Wanga a nic nie potrafi. Ona coś robi za darmo? Za lichą wróżbę, która i tak się nie spełniła liczy sobie stówkę. Nieprzychylne komentarze na fb kasuje. Fruszka przepocająca co najwyżej nie przepowiadająca.
    • Gość: SherlockHolmes Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.mckk.com.pl 06.08.10, 07:53
      Moja teoria. Zabójcą jest ten gość który szedł za Iwoną, zabił ją
      400/500 m od miejsca gdzie była kamera. Ciała pozbył się po prostu
      wrzucając do kontenera na śmieci, które na następny dzień zostały
      wywiezione na wysypisko.Pozostałe teorie się wykluczają."Gdy
      odrzucisz to, co niemożliwe, wszystko pozostałe, choćby najbardziej
      nieprawdopodobne, musi być prawdą." Sherlock Holmes
      • Gość: j Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: 193.109.212.* 06.08.10, 09:22
        na innym forum wizaz.pl/forum

pojawil sie niniejszy wpis nr 1665

wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454412&page=56
        byc moze to wyglupy (jesli tak to przepraszam z gory za
        przeklejenie), ale jesli nie to moze komus cos sie skojarzy i byc
        moze wskaze policji jakies kolejne poszlaki....

trzymajcie sie
        • blue911 Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno 06.08.10, 10:36
          Gość portalu: j napisał(a):

>
          > pojawil sie niniejszy wpis nr 1665
          >
          > <a href="wizaz.pl/forum/
          > byc moze to wyglupy (jesli tak to przepraszam z gory za
          > przeklejenie), ale jesli nie to moze komus cos sie skojarzy i byc
          > moze wskaze policji jakies kolejne poszlaki....
          >
          Tak tez od poczatku myslalem choc zupelnie nie znam Iwony. Ona mi
          pasuje do tej sytuacji: ma swoisty powab i moze sie takim facetom
          podobac. I nie probuje tu nikogo szkalowac: kazdy ma prawo wybierac
          sobie zycie.
          • Gość: j Re: niejaki krystek IP: 193.109.212.* 06.08.10, 11:01
            info o niejakim krystku:

wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454412&page=59
            post nr 1747

wpis z 8/11/2008 - mniej wiecej polowa strony... przynajmniej ten
            koles "krystek" chyba w rzeczywistosci istnieje..., wiec jezeli
            poprzedni wpis to rzeczywiscie wyglupy, to autorem (-ka) jest kto
            zna realia trojmiasta

jak ktos wie cos wiecej, to moze podzieli sie informacjami z
            policja, choc oni na pewno badaja juz ten trop, ale nawet w takim
            przypadku nie zaszkodzi ich poprosic by i to sprawdzili
            • blue911 Re: niejaki krystek 06.08.10, 11:08
              Ja nadal stawiam na fakt,ze Iwona jest wieziona (oby nie zabita)
              przez jakiegos zboka. I mysle,ze albo go znala albo dobrowolnie
              poszla z nim,a pozniej rzeczy wymknely sie spod kontroli...
              Kilka razy ogladalem jej chod z tego filmiku - to nie jest
              dziewczyna,ktora sie czegos bala albo chciala jak najszybciej do
              domu wrocic. Szla dosc kokieteryjnie choc moge byc zasugerowany?
              • Gość: j Re: niejaki krystek IP: 193.109.212.* 06.08.10, 11:41
                kolejny ciekawy wpis tym razem o Mariuszu O., post nr 1828:

wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454412&page=61
                niczego oczywiscie nie sugeruje, wklejam tylko po to, bo byc moze
                nie kazdy sledzi inne fora, a moze cos wiedziec, kojarzyc w sprawie,
                jesli tak to proponuje rowniez bezposredni kontakt z policja
            • Gość: j Re: niejaki krystek IP: 193.109.212.* 06.08.10, 11:08
              dla leniwych - przeklejka z powyzszych linkow:
              gościu niejaki Tomek oferuje za darmo sesję fotograficzną młodym
              dziewczynom.Prosi o zdjęcie sylwetki i podanie wymiarów
              potem jakis gościu odpisuje:

znam cie ziom, jestes tomek "krystek" foto z Sopotu - inny pseudonim
              to "tenisista" znam cie lepiej niz ci sie wydaje... Te panny tutaj
              beda wychodzily za maz wiec nie masz szans na normalna persfazje i
              nawijanie makaranu na uszy typu praca w ekskluzywnych miejscach itd -
              bedziesz musial im Rhonhypol aplikowac ( Dla tych ktorzy nie
              wiedza - to jest tabletka gwaltu) Uwazajcie dziewczyny - stary
              numer. Gosciu zbiera zdjecia, sylwetki itd, sam robi. Rozsyla do
              klientow za granica i na zamowienie realizuje dziewczyny, podaje
              srodki psychotropowe, gwalci i zmusza do prostytucji.
              image
            • Gość: Czarnowidz Piszą o sponsorach Iwony IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 17:45
              Witam Dziewczyny. Czytam to forum od dluzszego czasu ale dopiero teraz zdecydowalam sie napisac. Minelo juz tak duzo czasu i bardzo sie martwie i niepokoje o Iwone. To wszystko juz zbyt dlugo trwa a ja nie moge spac nocami. Mniej wiecej od polowy roku 2008 Iwona zaczela umawiac sie z facetami z czatu Trojmiasto Wirtualnej Polski na spotkania sponsorowane. Przez ten czas Iwona poznala bardzo wielu facetow zupelnie roznego pokroju. Byli eleganccy faceci na poziomie, jak rowniez pelni wiesniacy i patologiczne osobniki. Iwona opowiadala ze kilka razy zdarzylo jej sie nawet od razu uciec od goscia z samochodu. Duma ktoregos z nich mogla poczuc sie urazona przez to ze Iwona nie chodzila z kazdym kto dawal 200 zlotych. Taki osobnik mogl okazac sie pozniej dla niej niebezpieczny. Mysle ze nie ma to juz wiekszego znaczenia gdyz Iwona mniej wiecej od lata 2009 skonczyla z umawianiem sie facetami z czatu. Zrobila to dlatego ze w Dream Clubie w Sopocie wylowil ja ( z reszta jak setki innych dziewczyn na przestrzeni lat nijaki Krystian (Krystek) z Sopotu. Jest to znany trojmiejski alfons rekrutujacy mlode prostytutki dla klientow z wyzszej polki. Facet ma jakies 60lat, taki szczuply, mlodziezowo sportowo ubierajacy sie (czesto w berecie) grajacy w tenisa - wiecie taki typ wiecznie mlody. Generalnie nie daje dziewczynom zadnych srodkow typu pigulka gwaltu - ale ma naprawde wysokie umiejetnosci psycho persfazyjne i kazda z mlodych dziewczyn z checia zaczyna pracowac dla klientow. Jednym z jego klientow jest nijaki Mariusz O. Sama bylam niejednokrotnie u niego na imprezie w jego domu i dzialy sie tam naprawde mocne rzeczy. Imprezy trwaja czasami po kilka dni - od piatku do srody - i to nie sporadycznie. Osobiscie mi sie nie zdarzylo ale slyszalam od dziewczyn ze dodawali dziewczynom PG600 czy koks. Mariusz mieszka jakies 500metrow od miejsca w jakim kamery zarejestrowaly Iwone tamtej nocy, zaraz kolo rzeczki w Jelitkowie. Widzialam Iwone u niego na imprezie ze dwa razy - ale wiem ze chodzila czesciej. Domniemam tylko ze jesli w gre wchodzilo by przetrzymywanie to jest to jakas opcja gdyz jest to bardzo duzy dom. Sama nie wiem czy moze byc jakis zwiazek.

wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454412&page=56
        • Gość: croyance Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: 87.113.52.* 06.08.10, 12:05
          Wiecie co, troche rozkladaja mnie posty: dlaczego policja nie
          przesluchala faceta z wozkiem? Dlaczego nie sprawdzila tego i tamtego?
          Wg Was policja powinna informowac publike o kazdym szczegole sledztwa?
          Facet z wozkiem pewnie przesluchany byl ze sto lat temu, nie wiem skad
          pomysl, ze skoro o czyms prasa nie pisze, to tego na pewno nie bylo.

Poza tym my tu sobie gdybamy, a mamy tak naprawde szczatkowe
          informacje. Policja wie o wiele wiecej.
    • xnonorx ile osób w Polsce ginie bez śladu? 06.08.10, 09:31
      Tak przez ciekawość - ile jest niewyjaśnionych zaginięć młodych osób w
      Polsce?
      ...a symbioza jasnowidzów i policji w XXI wieku to po prostu dramat.
      No, ale to Polska przecież, gdzie w sejmie się modli o deszcz...
      • Gość: MŚS Re: ile osób w Polsce ginie bez śladu? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 10:32
        A co na to miejscowe środowisko sutenerskie, tyle zarzutów a tu nikt się
        nie broni, co na to rzecznik podziemia, gdzie oficjalne oświadczenie dla
        mediów ?

A to jedyne środowisko społeczne które wyjątkowo szanuje kobiety i nie tylko
        dlatego że co niejedne stnowi dochodowe źródełko i wiele potrafi - prawda?
        • Gość: s-1 Re: ile osób w Polsce ? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 13:14
          Nigdy bym na to nie wpadł, że takie struktury mogą być nawet brutalne, tudzież
          czynić coś w brew woli innych ???
    • Gość: nana Ludzie przeczytajcie!!! Jeżeli to prawda to szok!! IP: *.lan.bermudy.net 06.08.10, 10:41
      Źródło wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454412&page=56
      wypowiedź #1680 oby to była sciema!!!!
      Dot.: Zaginęła Iwona z Trójmiasta, cz. 2

---------------------------------------------------------------------
      -----------

Cytat:
      Napisane przez lidia90
      Witam Dziewczyny. Czytam to forum od dluzszego czasu ale dopiero
      teraz zdecydowalam sie napisac. Minelo juz tak duzo czasu i bardzo
      sie martwie i niepokoje o Iwone. To wszystko juz zbyt dlugo trwa a
      ja nie moge spac nocami. Mniej wiecej od polowy roku 2008 Iwona
      zaczela umawiac sie z facetami z czatu Trojmiasto Wirtualnej Polski
      na spotkania sponsorowane. Przez ten czas Iwona poznala bardzo wielu
      facetow zupelnie roznego pokroju. Byli eleganccy faceci na poziomie,
      jak rowniez pelni wiesniacy i patologiczne osobniki. Iwona
      opowiadala ze kilka razy zdarzylo jej sie nawet od razu uciec od
      goscia z samochodu. Duma ktoregos z nich mogla poczuc sie urazona
      przez to ze Iwona nie chodzila z kazdym kto dawal 200 zlotych. Taki
      osobnik mogl okazac sie pozniej dla niej niebezpieczny. Mysle ze nie
      ma to juz wiekszego znaczenia gdyz Iwona mniej wiecej od lata 2009
      skonczyla z umawianiem sie facetami z czatu. Zrobila to dlatego ze w
      Dream Clubie w Sopocie wylowil ja ( z reszta jak setki innych
      dziewczyn na przestrzeni lat nijaki Krystian (Krystek) z Sopotu.
      Jest to znany trojmiejski alfons rekrutujacy mlode prostytutki dla
      klientow z wyzszej polki. Facet ma jakies 60lat, taki szczuply,
      mlodziezowo sportowo ubierajacy sie (czesto w berecie) grajacy w
      tenisa - wiecie taki typ wiecznie mlody. Generalnie nie daje
      dziewczynom zadnych srodkow typu pigulka gwaltu - ale ma naprawde
      wysokie umiejetnosci psycho persfazyjne i kazda z mlodych dziewczyn
      z checia zaczyna pracowac dla klientow. Jednym z jego klientow jest
      nijaki Mariusz O. Sama bylam niejednokrotnie u niego na imprezie w
      jego domu i dzialy sie tam naprawde mocne rzeczy. Imprezy trwaja
      czasami po kilka dni - od piatku do srody - i to nie sporadycznie.
      Osobiscie mi sie nie zdarzylo ale slyszalam od dziewczyn ze dodawali
      dziewczynom PG600 czy koks. Mariusz mieszka jakies 500metrow od
      miejsca w jakim kamery zarejestrowaly Iwone tamtej nocy, zaraz kolo
      rzeczki w Jelitkowie. Widzialam Iwone u niego na imprezie ze dwa
      razy - ale wiem ze chodzila czesciej. Domniemam tylko ze jesli w gre
      wchodzilo by przetrzymywanie to jest to jakas opcja gdyz jest to
      bardzo duzy dom. Sama nie wiem czy moze byc jakis zwiazek.
      • Gość: x Re: Ludzie przeczytajcie!!! Jeżeli to prawda to s IP: 194.181.191.* 06.08.10, 12:19
        Istnieje taka mozliwosc, wiele dziewczyn dzis to robi, nie szanuja sie
        zwyczajnie, siano w glowie i chec latwych pieniedzy tak sie koncza
      • Gość: MŚS Re: Ludzie przeczytajcie!!! Jeżeli to prawda to s IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 12:19
        A wypowiedź #1665 z dzisiaj 04:52 nie jest istotna, nie wnosi nic istotnego ?

"Jest to znany trojmiejski alfons rekrutujacy mlode prostytutki dla klientow
        z wyzszej polki."

lidia90
    • Gość: AD Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.bredband.comhem.se 06.08.10, 11:01
      Nie wierzcie wszystkiemu co ludzie bredza i pisza...troche dystansu.
      • Gość: a Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.limes.com.pl 06.08.10, 11:49
        Jak to wszystko czytam to zaczynam się zastanawiać czy wielu tutaj nie pomyliło
        filmu z życiem. Czy ci którzy snują durne teorie o porwaniu i pracy w jakimś
        burdelu nigdy chyba nie słyszeli o "brzytwie Ockhama".

Drudzy równie mądrzy bełkoczą coś o morzu i obciążeniu kamieniami żeby ciało nie
        wypłyneło na powierzchnie widać nigdy w tym rejonie nie byli.

Najważniejsze pytanie brzmi jak dokładnie przeszukano cały rejon, szczególnie
        wydmy, stawki w parku Reagana i cieki wodne w tym rejonie.O lesie można
        zapomnieć szczególnie że mineło już prawie trzy tygodnie i ciało zostało by już
        dawno odnalezione. Bo w to że ciało zostało zakopane w lesie chyba nikt przy
        zdrowych zmysłach nie wierzy.

• blue911 Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno 06.08.10, 11:57
          Gość portalu: a napisał(a):

> Jak to wszystko czytam to zaczynam się zastanawiać czy wielu tutaj
          nie pomyliło
          > filmu z życiem. Czy ci którzy snują durne teorie o porwaniu i
          pracy w jakimś
          > burdelu nigdy chyba nie słyszeli o "brzytwie Ockhama".
          >
          > No,dobrze: wypusc Iwone. Skrocimy Ci kare o polowe! ;-))))))
    • Gość: RK Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.chello.pl 06.08.10, 12:06
      Mieszkam w Gdańsku i znam dobrze to miejsce .Iwona szła po deptaku
      po którym auta nie mogą jeździć .Za to muszę przyznać ze tereny
      zalesione w pobliżu to prawdziwa dżungla .Bagna,rowy
      merjoracyjne,krzaczory praktycznie nie do pokonania (tymbardziej na
      boso) .Teren masakra !
      • Gość: potek Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 12:51
        Po lekturze kilku stron forum Wizaz i kilku innych wpisach zaczynam
        na poważnie brać rewelacje odnośnie spotkaniach z alfonso-
        mokasyniarzami - nawet niekoniecznie sponsorowanymi - może być nawet
        nieświadoma pewnych rzeczy (naćpana), mimo że tacy osobnicy na
        początku mogli być mili dla wielu kobiet.
        Dziewczyna jest bardzo ładna - a wystarczy się rozejrzeć wokół, że
        osoby o takich buźkach choćby zupełnie nic nie robiły, zawsze będą w
        centrum uwagi, będą "znane" (duży cudzysłów), i siłą rzeczy będą
        oblegiwane zarówno przez koksów-desperatów, przez zwykłych facetów,
        ale przede wszystkim właśnie przez alfonso-mokasyno-brzuchatych
        cwaniaków, których pełno w sopockich klubach - Dream Club w którym
        to się bawiła to jak na ironię jeden z najdroższych (jeśli nie
        najdroższy) klubów w Trójmieście, gdzie kręci się całe multum
        trójmiejskich cwaniaczków w mokasynach i łańcuchach (bo nie ma co
        ukrywać, że w przypadku gdyby wątek spotkaniowy był prawdziwy, to
        takiego "rysopisu" należy szukać, a nie chudego studencika).
        Wracając do meritum, czy taka ładna osoba chce czy nie chce,
        jest "znana", i gdzie nie pójdzie to oblepywana. Niestety znacznie
        więcej jest przypadków, kiedy oblepywane są świadomie i z chęcią (a
        to drinek, a to podwózka bmw do domu, itp.), ładne i inteligentne
        (olewające takich pajaców) dziewczyny to niestety mniejszość,
        przynajmniej w naszym społeczeństwie. Nie wnikam już w to, czy
        wybijała się w nauce powyżej poziomu swego jakby nie było
        prywatnego, marnego ogólniaka - bo nie wypada. Jednak łącząc
        towarzystwo w jakim się obracała, z aparycją, ubiorem
        (prowokacyjnym) nie mamy raczej obrazu grzecznej dziewczynki, która
        na wpływy cwaniaczków byłaby niewzruszona. Takie dziewczyny z reguły
        właśnie w takim towarzystwie się obracają i nie ma się tu co
        obruszać, że nie wypada tego pisać, ale taki wątek w śledztwie
        TRZEBA przyjąć również ! A nie przyjmować z góry, że była grzeczną
        dziewczynką, każdy ją lubiał, nie miała prawa zrobić głupoty.
        Rozsądna osoba się w porę z dziwnego towarzystwa wycofa, lub też nie
        zaangażuje.

Jak to możliwe, że choćby włosa śladu po tym wszystkim nigdzie nie
        ma, gdyby ktoś ją przypadkowo napadł, to MUSIAŁBY jakikolwiek
        element zgubić, coś by wypadło, zbok/menel nie zatarłby tak zręcznie
        śladów, a tak są właśnie zatarte.
        • Gość: E. dziewczyny.... IP: *.ip.netia.com.pl 06.08.10, 13:00
          Teoria, ze umawiala sie na spotkania sponsorowane jest mozliwa jako
          jedna z wielu do przyjecia.... Dziwi mnie fakt, gdy piszecie, ze
          pochodzila z dobrze sytuowanej rodziny wiec nie musiala zarabiac tym
          sposobem na zycie...
          Tego typu spotkania to czesto bardziej kwestia mody i dobrej zabawy
          niz czysta dzialalnosc zarobkowa, zwlaszcza u mlodych dziewczyn.
        • Gość: s-1 Re:Krystian (Krystek) z Sopotu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 13:00
          Czy to fikcyjna postać ???
          • Gość: j Re:Krystian (Krystek) z Sopotu IP: 193.109.212.* 06.08.10, 13:05
            raczej nie, kilka osob na roznych forach wskazywalo, ze koles
            rzeczywiscie istnieje

czy ktos przekazywal te informacje do policji / prokurautury? jesli
            nie to moze ktos wie gdzie mozna podeslac wszystkie linki (chodzi o
            konkretne namiary, a nie o ogolnodostepne dane kontaktowe na
            stronach policji / prokuratury... dzieki za info
            • three-gun-max Re:Krystian (Krystek) z Sopotu 06.08.10, 13:21
              Policja i prokuratura to nie wujek z ameryki, żeby słać do niego maile. Jeśli masz sprawę i uważasz, że to ważne - rusz tyłek i zgłoś się na przesłuchanie. Zza komputera to każdy jest kozakiem.
              • Gość: j Re:Krystian (Krystek) z Sopotu IP: 193.109.212.* 06.08.10, 13:26
                pytalem, a Ty mnie obrazasz... lepiej sie dzieki temu czujesz? wiem
                jak sie dociera do danych kontaktowych, ale wypada sie zapytac
                wczesniej bo moze ktos juz to przekazal co dzis "wyplynelo" badz
                przekazywal inne informacje... nic przeciez nie kosztuje szybkie
                podzielenie sie czyms co budzi niepokoj z osobami odpowiedzialnymi
                za sledztwo...

radze wiec jeszcze raz zastanowic sie nad soba, three-gun-max...

pozdrawiam i dzieki za pomoc
                • three-gun-max Re:Krystian (Krystek) z Sopotu 06.08.10, 13:35
                  Bo widzisz, wszyscy tutaj niby tacy strasznie poruszeni całą sprawą, a kiedy pojawia się konkretny trop to nagle patrzą się na siebie nawzajem: "czy już ktoś zgłosił", "ludzie, czemu nikt tego nie zgłosił" itp. Policja i prokuratura są teraz zapewne zajęte i nie mają czasu sprawdzać pogłosek krążących w sieci. Oficjalne zgłoszenie to co innego.
                  • Gość: j Re:Krystian (Krystek) z Sopotu IP: 193.109.212.* 06.08.10, 13:39
                    dlatego grzecznie zapytalem, bo byc moze ktos juz mial doswiadczenia
                    w przekazywaniu informacji krazacych po forach...

byc moze admin tego forum bedzie wiedzial cos wiecej i / lub
                    przekaze informacje z linkow do osob odpowiedzialnych za sledztwo

informacje te sa na dwoch forach, na ktore zagladalem:
                    forum.gp24.pl/kto-widzial-iwone-wieczorek-w-sopocie-zaginela-
                    19-latka-t46351/page__st__3400 oraz
                    wizaz.pl/forum/showthread.php?t=454412&page=65
                    dzieki z gory za info
                    • Gość: s-1 Re:Krystian (Krystek) z Sopotu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 17:03
                      To chyba trzeba mieć specjalne uprawnienia, tylko czy za takie płacą ?
                      Ale też nie ma co ludziom przeszkadzać, niech pracują nad sprawą ;)
            • Gość: s-1 Re:Krystian (Krystek) z Sopotu IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 13:22
              A ja myślałem, że to tylko fikcja serwowana na amerykańskich filmach? Mówisz by
              to zgłosić, ale gdzie, chyba że tu

INTERPOL
              General Secretariat
              200, quai Charles de Gaulle
              69006 Lyon
              France
              Fax: +33 (0)4 72 44 71 63
              www.interpol.int/public/mail/mail3.asp?id=info
              Zobaczymy może zainteresują się tym ???
              • Gość: GALL badzcie dorosli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 13:40
                Policja na 100% juz bada ten trop- zostawiajac nam do pozywki lasy, szopy i Jackowskiego.

• croyance Re: badzcie dorosli 06.08.10, 13:42
                  Otoz to.

Zreszta co to za wysilek oddelegowac kogos, zeby pod wieczor przejrzal
                  fora i sprawdzil, czy nie pojawila sie jakas nowa informacja. Godzinka
                  roboty.
                • Gość: s-1 Re: badzcie dorosli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 13:53
                  GALL nie rozmieszaj ludzi, nikt lepiej nie zna i nie kontroluje tej gałęzi
                  przemysłu rozrywkowego jak policja, tylko, że to nie takie proste, tam jest
                  gigantyczna kasa, a ona nie śmierdzi nikomu i może bardzo wiele, tym bardziej
                  że to działania w stylu falandyszowskim, a sztuką jest gonić króliczka...
                  Jeżeli to ma jakiś związek z "zaginięciem" Iwony, to już wszystko w temacie,
                  naiwnością byłoby oczekiwać nowych wieści, a szkoda - prawda?
                  • Gość: GALL Re: badzcie dorosli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 14:05
                    Masza racje- nawet nie o kase chodzi, tylko o ludzi, ktorzy z uslug tych dziewczat korzystaja.
                    Zdaje sobie z tego sprawe...poza tym, czasem istenieje "lepsze zlo"

Warto na cos przymykac oczy, w zamian za cos
                    • Gość: s-1 Re: badzcie dorosli IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 14:20
                      Tak się składa GALL,że ja jeszcze się na tym wszystkim nie znam i jakoś ta
                      działka mnie nie interesuje, przepraszam, ale może kiedyś ...?
                      Ale wiem, że jak nie wiadomo o co chodzi, to najczęściej o to samo, o sex i
                      pieniądze, a niekiedy władzę nawet - prawda?
        • Gość: Czarnowidz Środowisko płątnych panienek. Brzmi rozsądnie IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 17:49
          > Po lekturze kilku stron forum Wizaz i kilku innych wpisach zaczynam
          > na poważnie brać rewelacje odnośnie spotkaniach z alfonso-
          > mokasyniarzami

Brzmi sensownie.

O wiele sensowniej, od pijanego faceta który w biały dzień Iwonę napadł, zgwałcił, zamordował a ciało zakopał gołymi rękami na plaży.
        • Gość: Czarnowidz Najdroższy, szemrany klub A na taxi niby nie miała IP: *.adsl.inetia.pl 06.08.10, 17:51
          > cwaniaków, których pełno w sopockich klubach - Dream Club w którym
          > to się bawiła to jak na ironię jeden z najdroższych (jeśli nie
          > najdroższy) klubów w Trójmieście, gdzie kręci się całe multum
          > trójmiejskich cwaniaczków w mokasynach i łańcuchach (bo nie ma co
          > ukrywać, że w przypadku gdyby wątek spotkaniowy był prawdziwy, to
          > takiego "rysopisu" należy szukać, a nie chudego studencika).

Najdroższy, szemrany klub. A na taxi niby nie miała. wra
    • Gość: DA. Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.bredband.comhem.se 06.08.10, 12:33
      Jak zgubie kolczyk w lazience przy zdejmowaniu to nigdy nie moge go znalezc,
      mimo ze na kolanach przeszukuje kazdy cm2 podlogi. Kolczyk odnajduje sie
      niespodziewanie (mimo mycia podlogi) po paru tygodniach czesto bardzo blisko
      miejsca w ktorym stalam. W bardzo dziwnej pozycji , czasem po prostu lezy
      zahaczony o kaloryfer...mysle ,ze Iwona tez jest niedaleko mimo ze istnieje
      mozliwosc ze ja wywieziono ale to juz jakby szukac igly w stogu siana
    • Gość: a Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.chello.pl 06.08.10, 12:41
      Wydaje mi się nieco dziwne, że jasnowidze każdy ma inną teorię i kompletnie
      nic tutaj nie wnoszą. To, że starają się pomóc jest jak najbardziej normalne.
      Dziwi mnie tylko, że żadna z ich teorii się nie sprawdziła. Kiedyś o kartach
      Tarota powiadało się, że nie zawsze udzielają prawdziwej odpowiedzi, z różnych
      przyczyn. A może właśnie jedna z takich przyczyn decyduje tutaj o tej
      dezorientacji jasnowidzów.
      • tty0 Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno 06.08.10, 13:08
        > Wydaje mi się nieco dziwne, że jasnowidze każdy ma inną teorię i kompletnie
        nic tutaj nie wnoszą.

To nie jest dziwne, to normalne. Skuteczność jasnowidza można sprawdzić prosto:
        postawić przed nim 10 puszek i niech zgadnie, w której z nich jest moneta. Jeśli
        trafi 8 razy na 10, to można przyznać, że rzeczywiście jego moc działa. Ciekawe
        czemu żaden nie chce poddać się takiemu testowi, a jeśli już się zgodzi, to
        kończy się on porażką?
    • Gość: t1001 Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 12:47
      Smutne jest to że na nieszczęściu Iwony tyle osób próbuje sie
      wykreować :(
      • Gość: j Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: 193.109.212.* 06.08.10, 12:57
        kolejny post z forum wizaz - nie lubie teorii spiskowych, potepiam
        je, ale tu chyba cos rzeczywiscie smierdzi...

przeklejka z forum wizaz.pl/forum/showthread.php?
        t=454412&page=64

Witam Wszystkich,
        Do tej pory tylko obserwowalam ten watek, jednak postanowilam sie
        wypowiedziec po poscie niejakiej lidia90.
        Postaci Pana Krystiana pseudonim "tenisista" oraz Pana Mariusza O.
        nie sa fikcyjne. A imprezy, o ktorych lidia90 pisze faktycznie maja
        miejsce w domu Mariusza O. (z opowiadan znajomych to wiem)
        Daleka jestem od osadzania kogokolwiek, ale mnie rowniez wydaje sie,
        ze historia o ktorej pisze lidia90, jest bardzo prawdopodobna.
        Byc moze Iwona spotkala kogos znajomego z tego towarzystwa na swej
        drodze do domu i po namowie postanowila sie przylaczyc do imprezy w
        domu Pana M.O...
        Byc moze w gre weszly wlasnie narkotyki, przedawkowanie...
        Jesli Pan M.O. faktycznie organizowal takie imprezy i orgietki tyle
        lat,
        to kiedys tam musial sie rozegrac jakis dramat i moze sie wlasnie
        rozegral...
        To wszystko to tylko hipotezy z mojej strony, moim zdaniem bardzo
        prawdopodobne, ale diabel jeden wie, jak bylo naprawde... Coraz
        bardziej to wszystko mroczne... Im dalej w las, tym ciemniej...
        • Gość: s-1 Re: Czyżby toten rzeczywisty przełom w sprawie? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 13:39
          Dziwne społeczeństwo, tyle tematów tabu, a wiemy jak życie wygląda i to ciągłe
          owijanie wszystkiego w bawełnę, zatracamy bardzo ważną cechę, która zwie się
          szczerość !!!

Policja nie wiele może poza ciągłym czytaniem netu, ale najsłynniejszy prywatny
          detektyw w Polsce, że nie powiem Europy?
          Może to już czas uruchomić potężniejsze narzędzia panie Krzysztofie i ruszyć do
          boju ?!
          Pozdrawiam wszystkich.
          • Gość: GALL Rutkowskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 13:42
            Jest po to, by naglosnic medialnie sprawa

Czy sadzicie, ze rozmawialibysmy tutaj, gdyby nie rutkowski, jackowskie i medialny rozglos??? nie...

No chyba, ze pogadamy o pozostalej setce zaginionych w trojmiscie osob...

ale ktoz zna ich nazwiska- a i one mialy przyjaciol, rodziny etc.

Dezycja o wynajeciu rutkowksiego byla o tyle dobra, ze gwarantowala medialne naglosnienie sprawy!
            • croyance Re: Rutkowskie 06.08.10, 14:16
              Rutkowski szukal tez Joanny Surowieckiej, ale bez skutku.
            • Gość: s-1 Re: Rutkowskie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 14:28
              Wiesz co GALL, osobiście uważam, że szlachetnym jest czynem pomagać innym,
              nawet jak ta pomoc na niewiele się zdać może, ale tak ludzie już maja zakodowane
              i co do zasady uważam to za normalne, choć świadom jestem występowania wyjątków
              i to ostanie jest przykre ...
      • Gość: GALL Kurde IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 13:05
        Wczoraj apelowałem byśmy przestali gloryfikować Iwonę- dzisiaj odgloryfikowały ją "posty" internautów... Co to zmieniło?

W sumie nic... myślący i tak wiedzieli swoje.
        Przestańmy się skupiać nad nieszczęsnym laskiem- skoro nie przeszukują go tyralierą bataliony wojska/ policji, tzn. że podejrzenia kierują w innym kierunki- i tyle.

Jesli faktycznie tropy prowadzą do ludzi z polswiatka, sopockich karkow, etc. to sprawa ugrzeznie... i bedzie ciezko, chyba, ze ktos w koncu "peknie" i zacznie mowic.

Wydaje mi sie, ze w sprawe zamieszana jest wiecej, niz jedna osoba- moze jednak prawdopodobna jest wersja z tzw. AFTERKIEM, na ktory Iwona wybrala sie skuszona przez napotkanego znajomego?
        A moze nikt swiadomie jej nic nie zrobil, tylko cos przedawkowala? tego sie nie dowiemy, poki nie znajdzie sie ona- zywa, lub nie...

A prawdopodienstwo...ze sie to zdarzy maleje...oj maleje
        CROYANCE- o ile% spada prawdopodobienstwo rozwiklania sprawy z kazdym dniem liczonym od dnia zaginiecia osoby? pzdr
        • croyance Re: Kurde 06.08.10, 13:28
          Tu jest artykul o matematycznym obliczaniu prawdopodobienstwa
          zachowania osoby zaginionej/tego, gdzie sie znajduje:

www.dailytidings.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100508/NEWS02/5080311/-1/NEWSMAP

tu wiecej materialow:
          charleyross.wordpress.com/
          • croyance Re: Kurde 06.08.10, 13:32
            i tu:

www.charleyproject.org/books.html
            • Gość: s-1 Re: Kurde IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 13:45
              Mijają już trzy tygodnie bezradności, stwarzania pozorów, na bank od dziś
              zacznie się nagonka na nas internautów, jak w każdej podobnej sprawie. Zacznie
              się tu zapewne wklejanie gotowych tekstów,a jak dziewczyna żyje i oczekuje, a
              być może nawet woła natychmiastowej pomocy, to co wtedy ???
              • Gość: baba jaga Re: Kurde IP: *.cdma.centertel.pl 06.08.10, 14:20
                Sorki, a co my, rozrzuceni po całej Polsce za swoimi laptopikami możemy zrobić, jeśli "żyje i woła natychmiastowej pomocy"? My jesteśmy od snucia ddywagacji, teorii, wizji i fantasmagorii, a od roboty jest policja, prokuratura, ewentualnie jeszcze Rutkowski i Jackowski.
                • Gość: s-1 Re: Kurde IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 14:35
                  Nawet nie zdajesz sobie babo jago sprawy jaki potencjał tajemnej mocy drzemie
                  w człowieku i co wspólnie można dobrego uczynić, a net to potężne narzędzie,
                  silniejsze w działaniu niż bomba atomowa, tylko z pożytkiem dla świata i ludzi
                  to wykorzystać zechciejmy !!!
                • croyance Re: Kurde 06.08.10, 15:16
                  Od snucia fantasmagorii i wizji to jest wlasnie Jackowski.
                  • Gość: s-1 Re: Kurde IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 16:02
                    croyance napisała:

> Od snucia fantasmagorii i wizji to jest wlasnie Jackowski.

Ale sztuką jest grać samego siebie - przyznasz?

Ciekawe czy ktoś z kół blisko związanych z "zaginięciem" Iwony pisze tu z nami
                    na forach?
                    • Gość: croyance Re: Kurde IP: 87.113.52.* 06.08.10, 16:57
                      Podejrzewam, ze osoby oficjalnie przesluchane maja zakaz rozmowy o
                      sledztwie, i nie wolno im pisac na forum; pewnie dla dobra sledztwa
                      podpisali jakis sokument o nieudzielaniu informacji prasie etc.
                      • Gość: s-1 Re: Kurde IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 17:13
                        Ale na privie mogą, zawsze ktoś inny może poprzedzić info dopiskiem, jak
                        dowiedziałem się z wiarygodnych źródeł itd. ... - prawda?

A co z tym podziemiem sutenerskim, kwitnie w sezonie ?
        • Gość: GALL Jackowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 13:47
          I przestanmy wogole dyskutowac nt Jasnowidztwa- facet, ktory na oficjalnej stronie internetowej oferuje:

- odnajdowanie osob przy wykorzystaniu swoich wybitnych zdolnosci
          - kursy jasnowidzenia

Jest dla mnie BIZNESMENEM (i to sprawnym, pomimo tego,że z zawodu jest tokarzem, ma (albo jego asystenci mają)świetne wyczucie rynku i zdolnosci z zakresu Marketingu i PR (pojawia sie w mediach-TV RADIO GAZETY) pracuje na swoje nazwisko etc...

Ale przestanmy to powaznie rozwazac... tego typu domniemania i ja moge snuc- bezplatnie...! z podobnym skutkiem- naprawde...
          Nadzieje dac nie jest trudno- prawdopodobiensto bedzie identyczne.

• Gość: AlterEgoJackowskie Wizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 13:51
            Dziewczyna znajduje sie na terenie aglomeracji- zespol kilku miast.
            Moze dwoch a moze trzech, ale raczej trzech.
            Dziewczyna moze byc zywa, ale raczej martwa, choc wyczuwam zycie.
            To wrazenie,ze jest martwa, moze znaczyć, że nie jest swiadoma,moga byc narkotyki,moze byc alkohol.
            Dziewczyna na pewno nie jest tam z wlasnej woli, ale nie wiem, czy ja tam przetrzymuja, czy to jest cialo, ale nie moge powiedziec czy cialo z duchem ,czy bez.
            Dziewczyna, ktora widze nie jest blondynka- ale ja widze kolor wlosow naturalny, nie mozna oszukac wizji.
            Dziewczyna jest w budynku- czuje cement i czuje cegle- ale sa deski. nie wiem, czy sciana czy dach.

Jest zielono, i jest woda- nie wiem, czy morze, czy jezioro, ale woda jest duza.
          • Gość: s-1 Re: Jackowski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 13:56
            Plusy i minusy, Jackowski tez je jak "inni" ma i nie ma sensu zniesławiać
            człowieka, no chyba że ktoś ma w tym jakiś ukryty, konkretny cel - prawda ? ;)
    • Gość: op Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.10, 15:05
      a moim zdanie bym porządnie przetrzepał lasy oliwskie co do
      milimetra tam jest dużo starych jakis domków starych szop jakis
      starych od obwodnicy samej trójmiasta bo wszyscy sie skupiaja przy
      morzu moze akurat tam
      • Gość: nero Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 15:53
        Są portrety pamieciowe gostka z recznikiem zrobione przez
        Rutkowskiego:PORTRETY
        • Gość: s-1 Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.08.10, 16:10
          Gość portalu: nero napisał(a):

> Są portrety pamieciowe gostka z recznikiem zrobione przez
          > Rutkowskiego:PORTRETY

Ciekawe na ile one przydatne mogą się okazać, tym bardziej że od Rutkowskiego ?
    • Gość: ala Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasnowi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.10, 16:28
      wszyscy pisali że w koszuli i boso.
      • Gość: z przymorza Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: *.chello.pl 06.08.10, 18:49
        No własnie miał byc boso a zobaczcie na filmie pod portretem
        wyraznie widac ze ma buty :( tylko czemu tak pózno mozna zobaczyć
        tak dobra jakośc tego filmiku z kamery z Bacówki . Czemu to tak
        trwa , że tyle czasu musi upłynąc żeby mozna było zobaczyc portret
        faceta , film lepszej jakosci. I czemu u nas na trójmiescie nie ma
        jeszcze portretu - codziennie chodze w te alejki , lasek i tak
        trudno mi zrozumiec ze nic tu nie ma - tyle ludzi sie kreci wszyscy
        o tym mówią codziennie jakies grupy szukają w tych gąszach krzaków.
        Prosze Was miejcie troche szacunku i dla tej dziewczyny , dla jej
        rodziców i dla wszystkich znajomych ktorzy tym żyją już 21 dni.
        Najłatwiej pisac siedząc w domu i snuć rozmaite historie.
        Dla wyjasnienia jestem mamą jednego ze znajomych Iwony z podwórka i
        uwieżcie mi jak czytam NIE KTÓRE posty to płakać mi sie chce :(Mam
        nadzieje ze mama tej dziewczyny tego nie czyta !!!
        Trzymam kciuki że to sie jednak dobrze skończy - chodziaż coraz
        mniejsze są nadzieje
        • sauber1 Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno 06.08.10, 19:10
          Gość portalu: z przymorza napisał(a):

> Trzymam kciuki że to sie jednak dobrze skończy - chodziaż coraz
          > mniejsze są nadzieje

Nie jest nam wolno tracić nadziei, może jednak jest jeszcze szansa na
          wyjaśnienie tej sprawy?
        • Gość: Gall Re: Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. Czas jasno IP: 178.56.37.* 06.08.10, 21:19
          Witam,
          Szanowna Pani,
          Przez szacunek przemilczę formę Pani wypowiedz i ilość błędów-rozumiem
          doskonale,iż zapewne jest Pani rozemocjonowana,etc.
          Kierowani względami...szacunku, współczucia itp nie wypowiadaliśmy i nie
          wypowiadamy się nadal nt. niepotwierdzonych pogłosek nt. opinii, jaką...cieszyła
          się Iwona i tym, jak może przekładać się to na rozwój wydarzeń-*jeśli opinie na
          temat Iwony są prawdziwie...

Znajomy z podwórka... dobre sobie... nie z piaskownicy ta DOROSŁA kobieta
          wracała nad ranem. Proszę mnie dobrze zrozumieć- nie widzę w tym nic złego-
          uważam,że każdy ma prawo bezpiecznie wracać brzegiem morza do domu po udanej
          imprezie i czuć się bezpiecznie!!! jednak... niech Pani nie zyje przeszłością...
          dzieci dorostają...mrocznie
    • Gość: xxx Sprawa zaginionej Iwony Wieczorek. IP: *.chello.pl 06.08.10, 19:16
      Czy ktoś nie znalezł buty,które Iwona niosła w ręku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka