Dodaj do ulubionych

Sprawdziliśmy, ile waży sprzęt plażowicza

18.08.10, 13:19
polska plaża.... tłok, hałas, upał, smród ... dla mnie koszmar i coś zupełnie
niezrozumiałego.
Mogę iść na plażę, w miejsce gdzie będę sam, gdzie woda czysta bez glonów.
Wtedy można wypocząć. Ale chodzić na plaże w Jelitkowie to dla mnie niepojęte.
Obserwuj wątek
    • Gość: ak Re: Sprawdziliśmy, ile waży sprzęt plażowicza IP: *.kpwig.gov.pl 18.08.10, 13:57
      lachony, nie generalizujcie, chłopcy rzucali 5-kg piłkami...
      • Gość: oio Re: Sprawdziliśmy, ile waży sprzęt plażowicza IP: *.dhcp.embarqhsd.net 18.08.10, 19:31
        dobrze powiedziane RZUCALI teraz lachony czasem maja wiecej jaj niz chlopcy
    • Gość: areqdt Re: Sprawdziliśmy, ile waży sprzęt plażowicza IP: *.bialapodlaska.vectranet.pl 19.08.10, 08:47
      boshe... kto chodzi na plażę z "radyjkiem"?! Czy kogoś pojeb@ło? Ja mam dość
      łupucupu z pobliskich bud z piwem. Gazeto, nie twórz nowej mody, bo miliony
      przygłupów przeczyta/posłucha i wtedy już wcale na plażę nie będzie można wyjść,
      by zwyczajnie odpocząć. Syf, malaria i cywilizacja.
    • Gość: Kuba Sprawdziliśmy, ile waży sprzęt plażowicza IP: *.ip.media3.com.pl 19.08.10, 09:33
      A po cholerę tyle dźwigać? Mnie, jako osobie mieszkającej kilka kilometrów od plaży wystarczy ręcznik, 1.5 l wody, kąpielówki, krem z filtrem UV, 3 bułki z serem i plecak taki jak do szkoły by to zapakować. To wszystko co niezbędne żeby popływać i trochę poleżeć, reszta jest już zupełnie zbędna i stanowi bezsensowne obciążenie oraz zawala miejsce.
      • Gość: Arek do kuby IP: 89.230.60.* 19.08.10, 09:47
        Wiesz,jak ja byłem leszczykiem-kawalerem też tak chodziłem na plażę.Zaczekaj aż
        będziesz miał kobiete,dla której wyprawa na plaże to jak wyprawa na nosorożca na
        tydzień z prowiantem na 2 tygodnie ,dwójke dzieci,które muszą zabrać 5 wiaderek
        i 10 łopatek i 3 materace ,zobaczysz jak to jest :)
        • Gość: e Re: do kuby IP: *.chello.pl 19.08.10, 15:26
          Arek-masz absolutna racje-ja mam jedno, ktore zabiera jelenia dmuchanego, kolko,
          rekawki i zestaw wiaderek i foremek, do tego kocyk, recznik, krem i sok i bula i
          kromka i...100 kilo to wazy
    • cojones Tak wygląda PIEKŁO /nt 19.08.10, 16:34
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka