Dodaj do ulubionych

Gdańsk. Kroczek po kroczku i będzie... parking

IP: *.eti.pg.gda.pl 10.11.10, 11:41
No bez jaj.

To my mamy decydować co jest inwestycją na wspólną kasę, co nie jest. I ja twierdzę że zrzucanie się na to żeby jednym kowalskim czy innym nowakom budowac parking pod domem to wyrzucanie pieniedzy w bloto.

Chceicie parking? zrobcie sobie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Łukasz Hamadyk Gdańsk. Kroczek po kroczku i będzie... parking IP: *.chello.pl 10.11.10, 12:36
      Muszę zaprotestować w tej sprawie. Jestem radnym osiedla Nowy Port. Byłem świadkiem jak około 2 tygodni wcześniej radny Kaźmierczyk dzwonił w tej sprawie do jednej z osób z Rady Osiedla. Pytał o parking. Nie dysponował widzą w tej sprawie. Jedynym radnym, który działał i nadal monitoruje tą sprawę jest radny PO Marcin Skwierawski. Sam zbierałem podpisy w falowcu i otrzymałem wskazówki, co zrobić w tej sprawie od samego pana Prezydenta Pawła Adamowicza (mam pismo). Uważam, że wysoce niestosowne jest zachowanie aktualnego radnego, który dopiero, co pozyskał wiedzę na ten temat i kreuje się na dobrego wujka. Przez 4 lata NIE MIAŁ CZASU (tak w nawiązaniu do słów z jego plakatu), aby zając się sprawą. Dodam, że kandyduję do RM z ramienia Prawa i Sprawiedliwości. Jednak nie mogę przejść obojętnie obok kwestii, w której ktoś próbuje podklejać się pod czyjeś pomysły i działalność w dodatku to człowieka ze swojego ugrupowania. Więc mimo różnic staję obronie radnego Skwierawskiego. Gdyż nadal z nim monitoruję tą sprawę. Nawet znalazła się osoba gotowa zainwestować w ten plac. Więc radny Kaźmierczak, mógłby się bardziej postarać tak samo jak w kwestii swojego hasła: Mam Dla Was Czas. Szkoda, że prawdopodobnie od 4 miesięcy nie poświęcił 1 godziny w miesiącu, na dyżur, na który jest zapisany i powinien go odbywać w siedzibie Rady Osiedla Nowy Port…

W razie pytań od dziennikarzy zapraszam do kontaktu 502 105 438 lub lukasz@hamadyk.pl
      Łukasz Hamadyk
      Radny Osiedla Nowy Port
      • Gość: Łukasz Hamadyk Re: Gdańsk. Kroczek po kroczku i będzie... parkin IP: *.chello.pl 10.11.10, 12:45
        Przepraszam za literówki w poprzednim poście oraz błąd w nazwisku radnego. Nie było to zamierzone, jednak pisałem to lekko wzburzony więc można mi wybaczyć. To tak jakby Grzegorz Lato wyszedł i oświadczył, że dzięki niemu Lech pokonał Manchester City. Pozdrawiam ;)
    • Gość: Domelator Gdańsk. Kroczek po kroczku i będzie... parking IP: *.ip.attu.pl 10.11.10, 12:42
      Poprawcie proszę opis pod zdjęciem, bo co to jest "maquma"?:)
      Poza tym parkowanie na i rozjeżdżanie osiedlowego TRAWNIKA to wstyd... Inna rzecz, że brakuje w okolicy falowca jakiegoś adekwatnego do ilości mieszkańców/samochodów parkingu.
    • Gość: Ania Wstyd Panie Kaźmierczyk IP: 87.204.85.* 10.11.10, 13:06
      co za hipokryzja obudził się przed wyborami i jeszcze twierdzi, że ma dla wyborców czas, szkoda tylko, że go nie znalazł przez 4 lata!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Bartek Wstyd Panie Kaźmierczyk IP: 87.204.85.* 10.11.10, 13:14
      i to jest właśnie polityka!!
    • Gość: Jarek Gdańsk. Kroczek po kroczku i będzie... parking IP: 87.204.85.* 10.11.10, 13:27
      mam dla ciebie czas a to dobre!!! haha
    • Gość: Łukasz Hamadyk Re: Gdańsk. Kroczek po kroczku i będzie... parkin IP: *.chello.pl 11.11.10, 14:49

By było śmieszniej. Właśnie wolontariuszki Kaźmierczyka chodzą po domach i roznoszą jego ulotki. Wkładką do ulotki jest.....wydruk wczorajszej Gazety Wyborczej. Taka informacja dla tych, którzy mogli by nie dowierzać temu, że jest to jedna wielka ściema.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka