Dodaj do ulubionych

Kandydat po przejściach. Portret Jacka Karnowsk...

27.11.10, 22:42
nie wiadomo czy miasto bedzie doplacac do hali??? szanowny redaktor chyba sobie kpi! proponuję zapoznać się z terminarzem imprez na rok 2011 i budżet miasta Sopot na tenże ( na dole do sciagniecia w exelu www.sopockainicjatywa.org/2010/11/27/hala-przystan-jachtowa-i-inne-atrakcje-w-budzecie-sopotu-na-2011-r/) gdzie widac jak na widelcu, że na samo oświetlenie i ogrzewanie hali wydamy jako sopocianie 17 mln zł! czyli hala musiałby zarabiać blisko półtora miliona miesięcznie, by tylko opłacić rachunki. to teraz proszę wrócić do terminarza imprez i z grubsza oszacować wygenerowany przez halę dochód na przyszły rok :D Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: beno Tajemnice Jacka Karnowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.10, 22:55
      Histeria w PO i Gazecie daje do myślenia, jako były skarbnik PO, Karnowski zna zapewne wiele tajemnic finansowania partii - co teoretycznie czyni go niezatapialnym.
      Po przegranych wyborach mógłby zacząć za dużo gadać, więc PO zaczyna panikować, sądząc po jego zarzutach prokuratorskich... anioł to to niej jest, a teraz dodatkowa ta panika w PO... pewnie te mieszkania na starą i ginące faktury to pikuś na górze lodowej

to tak ja za aferą hazardową, Drzewiecki, też były skarbnik PO chodzi wolno, to właśnie taki dziki kraj

• Gość: Gdynianin Karnowski - facet bez honoru IP: *.lublin.mm.pl 28.11.10, 09:58
        obiecal nie kandydowac i... zmienil zdanie. Panie Karnowski! Pana czas sie skonczyl! To nie czasy gensekow, ze musi pan byc do emerytury prezydentem...

pomijajac zarzuty...
    • pro-kurator Kandydat po przejściach. Portret Jacka Karnowsk... 28.11.10, 10:09
      Ale jednak otaczał się osobami takimi jak Sławomir Julke i jakieś interesiki z mieszkaniem chciał z nim robić. Przykro, że został przez niego zdradzony, ale sam jest sobie winny. Ja nie chcę takiego prezydenta, przepraszam Gazetko.
      • Gość: Sw.Patryk Re: Kandydat po przejściach. Portret Jacka Karnow IP: 92.20.213.* 28.11.10, 10:20
        Czy juz jest pan Swiderski ?
    • Gość: ewa Re: Kandydat po przejściach. Portret Jacka Karnow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 11:07
      Ten artykuł to wzorowy przykład jak można przedstawiać fakty, dowolnie nimi manipulować aby swojego wybielić. Fuj.
    • kmrp Media oszalały? 28.11.10, 11:18
      Media chyba oszalały z tym Karnowskim. Przecież Sopot ma teraz niecałe 40 tys. mieszkańców!
      • inny.obserwator Re: Media oszalały? 28.11.10, 11:49
        Mam nadzieję, że dalej Karnowski będzie Wami rządził, bo co roku widzę zmiany na lepsze w Sopocie, jak tu przyjeżdżam. Czekam teraz na kolejne inwestycje: to coś na końcu molo i nowy dworzec kolejowy.
        • Gość: beno nie przyjeżdżaj, nikt tu za tobą nie tęskni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.10, 13:31
        • papierowy_ksiezyc prostaki i gadżeciarze 28.11.10, 14:53
          won od Sopotu, bo tylko powietrze psujecie!
          "to coś na końcu molo" padłem po prostu co za dureń.
    • han-ula Kandydat po przejściach. Portret Jacka Karnowsk... 28.11.10, 17:45
      "Afera sopocka" jak wszystkie pisowskie afery, szyta jest grubymi nićmi. Zbyt łatwo rzuca się oskarżenia, które przewracają ludziom życie do góry nogami, a oczyszczenie z zarzutów trwa latami.
      • papierowy_ksiezyc pitu pitu 28.11.10, 20:01
        "afera sopocka" nie ma nic wspólnego z PiSem. Jako wyborca PO i mieszkaniec Sopotu od wielu, wielu lat obserwujący lokalną scenę polityczno-biznesową, jestem przekonany o tym, że w zeznaniach Julke było coś na rzeczy. a cyrki, które odchodziły z przydziałem nowo wybudowanymi mieszkaniami komunalnymi w Sopot Wyścigi? jak krewni i znajomi urzędników podostawali się, a rodziny z dziećmi nie? przecież był taki skandal, musieli od nowa rozpisać przydziały jak to wyszło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka