Gość: as IP: *.net.stream.pl 06.12.10, 21:47 Najpierw głosujcie na mnie a potem ubolewanie że mnie nie ma w domu. Co za obłuda..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomek Re: Śluby prezydentów Gdańska i Gdyni IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.12.10, 23:00 Obłuda, nie obłuda.. żal wielki i tęsknota..... Ale dziesiątki tysięcy miesieczne inkasujemy, głupi, naiwny motłochu. KIEDY LUDZE OTWORZĄ OCZY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaciekawiony Re: Śluby prezydentów Gdańska i Gdyni IP: *.rev.pro-internet.pl 06.12.10, 23:17 jak wygląda np. kwestia mieszkań TBS - owskich w Gdańsku? czy przyznawane są uczciwie, w pełni w zgodzie z kryteriami kwalifikowalności? jako wyborca i mieszkaniec mam prawo o to zapytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoolog Re: Śluby prezydentów Gdańska i Gdyni IP: *.net.stream.pl 07.12.10, 07:13 gdyby były przekręty już byś o tym słyszał. Albo media albo któryś kontrkandydat by ujawnił w ramach kampanii wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plagi Tuska Faraon TusekHamon IP: *.mad.east.verizon.net 07.12.10, 03:06 www.youtube.com/watch?v=b9vs1IeG7Co&feature=player_embedded#! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Nie oczekujcie od PO kultury politycznej IP: *.net.stream.pl 07.12.10, 09:21 Nowak kreuje brutalny fundament etyczny PO. Siła jest po stronie PO więc bierze wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
merlinka99 Re: Nie oczekujcie od PO kultury politycznej 07.12.10, 11:58 Znowu TKM?!... Lomatkoooooo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuma Re: Śluby prezydentów Gdańska i Gdyni IP: *.net.stream.pl 07.12.10, 12:25 Jakiez to sluby?! Tylko slubowania... Niech sie te pismaki naucza rozrozniac pojecia, wszak sa slowniki online Odpowiedz Link Zgłoś