bruno5 17.10.11, 18:39 Czekalem 11 lat i 8 miesiecy .Lokalizacja super prz Haik parku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian nie kondominium 17.10.11, 19:50 tylko kondoma dla starych dziaduf dostales, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian zapomniales mineta 17.10.11, 20:16 ze condos to sie kupuje a nie dostaje no ale skond ty dziadu mozesz cus o tym wiedziec, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
fuck_u Re: zapomniales mineta 17.10.11, 22:37 ze tam bedom mieszkac same zboczency,alkocholicy i degeneraci ,bo te bloki dotowane przez panstwo to syf ,kila i mogila !! Odpowiedz Link Zgłoś
_czosnek_ Re: zapomniales mineta 18.10.11, 11:06 Dziekujemy ci cieciu za opisanie nam twojego pochodzenia. My sie innego po tobie nie spodziewalismy. buahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: zapomniales mineta 18.10.11, 15:31 _czosnek_ napisała: > Dziekujemy ci cieciu za opisanie nam twojego pochodzenia. > My sie innego po tobie nie spodziewalismy. wy towarzyszu cosnek, napiszcie tu o sfoim pochodzeniu. ja wiem, ze taki bonk, to ze swinskiej dupy pochodzi ale ciebie nie jestem na 100% pewny, z koziej czy psiej dupy pochodzicie? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ortalion dostal kondonium po glowie. heheheh 18.10.11, 16:00 Dlatego nasz struz taki mundry. heheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Ontarian ty glupku 18.10.11, 19:20 Napisalem specjalnie kondominium zeby Was wku...c.Budynek nie duzy czysciutko i mieszkaja Polacy Ukraincy i Rosjanie.Lokalizacja super.Bede placil tylko 180 dolarow na miesiac za dwa pokoje z balkonem.Tu mozna mieszkac tylko ja sie skonczy 59 lat i wiecej dlstego jerst taka kultura w budynku.Moge podac adres sami sprawdzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Ontarian ty glupku 18.10.11, 19:23 bruno5 napisał: > Tu mozna mieszkac tylko ja sie skonczy 59 lat Szkoda, ze sie dlugo nie nacieszysz swoim nowym kondominium Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ontarian ty glupku 18.10.11, 19:42 bruno5 napisał: > Napisalem specjalnie kondominium zeby Was wku...c. o kuzwa mac!!! ale siem wqrvilem!!! hehehe > Tu mozna mieszkac tylko ja sie skonczy 59 lat i wiecej dlstego jerst taka kultura w budynku. hehehe, mineta i kultura, hehehe > Moge podac adres sami sprawdzicie. podaj, ciekaw jestem gdzie ten budynek w hajparku dla dziaduf sie znajduje jak ja tam mieszkalem, to czegos takiego nie bylo ale juz troszke czasu uplynelo i byc moze, ze hajpark na dziadostwo zszedl, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Ontarian ty glupku 18.10.11, 19:52 bruno5 napisał: > Bede placil tylko 180 dolarow na miesiac za dwa pokoje z balkonem. A tyle zes sie narobil handlujac plastikowymi uchami i szlugami z rezerwatu i wszystko jak psu w doope hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ontarian ty wielki glupku 18.10.11, 20:31 Struzufka na zadoopiu f kanatka w ktorej ten paparuch siedzi jak pi... jakas, to zaden instytut naukowy. heheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Ontarian ty wielki glupku 18.10.11, 20:47 donk napisała: > Struzufka na zadoopiu f kanatka w ktorej ten paparuch siedzi jak pi... jakas, t > o zaden instytut naukowy. Panie docencie, dobrze ze chociaz pan sie tu udziela ze struzufki instytuta hehe Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ontarian ty wielki glupku 18.10.11, 20:51 on to ze zlomowiska skorkom czepionc sie udziela, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ontarian ty wielki glupku 18.10.11, 21:49 heheheh Panie inzynier struzologi. Jak ja ci tej kariery zazdroszczem. heheheheheh heheheheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ontarian ty wielki glupku 19.10.11, 14:05 no widzisz docenciku trzepologii, ja ci tfojej kariery nie zazdroszczem, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ontarian ty wielki glupku 19.10.11, 16:48 Oczywiscie wasza struzowosc. Tylko nie mrugaj tyle swinskimi oczkami. heheh heheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ontarian ty wielki glupku 19.10.11, 17:11 a ty nie trzepaj tyle oslom skorkom Odpowiedz Link Zgłoś
donk Ontarian ty osla skorko. heheh 19.10.11, 19:29 heheheh Calkiem gites gadasz o sobie. Osla skorka. heheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Ontarian lokalizacja 22.10.11, 16:28 Do High Parku jest od budynku 16 metrow. Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ontarian lokalizacja 22.10.11, 17:34 heheh Tak to bywa, heheheh, takie czasy. Nawet taki Gaddafi musial na koncu w kanalizacji siedziec. heheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Bonku 22.10.11, 18:14 Co by nie mowic to bruno DOSTAL kondominium dla starych dziadow w kanatce, a ty co ostatnio dostales? buhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 22.10.11, 18:43 buleczki od wlocha dostajesz dalej czy juz ma innego? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: sciur 22.10.11, 19:34 rat_canals napisał: > buleczki od wlocha dostajesz dalej czy juz ma innego? Niestety, ma innego. Mowi, ze teraz ma to co zawsze chcial: rata z kanalem zamiast rata z polem Odpowiedz Link Zgłoś
donk Klepaku, wy zafsze bendziecie dziadami. heheh 23.10.11, 11:08 Widzisz zebraku z krzywym ryjem, heheh wiem ze to dla ciebie dziadu bendzie trochu trudne ale ja mam wszystko i nie muszem jak ty dziadowac a nawet zebrac jak brunon i ty. heheheheheheheheheheheheh To taka malutka roznica miendzy nami. heheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Klepaku, wy zafsze bendziecie dziadami. heheh 23.10.11, 19:18 donk napisała: > ja mam wszystko i nie muszem jak ty dziadowac I to juz tak na wieki wiekow zostanie? hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aldi_king Re: Dostalem kondominium dla strych dziadow 22.10.11, 20:08 no to dales doopy bruniak bo wlasnie pojawily sie wspaniale mozliwosci inwestowania w Lomiankach: wyborcza.biz/finanse/1,108340,10517355,Ceny_dzialek_budowlanych_spadly_nawet_o_50_proc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Tak sie robi na strosc 23.10.11, 17:35 Spenieza sie caly majatek pieniadze ukrywa albo dzieli sie miedzy dzieci i do domu dla struchow.Malo sie placi i smieje sie z glupkow co utzrymuja domy na stare lata.Grunt to kasa dobrze ukryta.Trzeba udawac biedaka to sie oplaci. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Tak sie robi na strosc 23.10.11, 19:17 bruno5 napisał: > Trzeba udawac biedaka Bardzo dobrze ci to udawanie wychodzi. Widac, ze masz wiele lat doswiadczenia. Udalo ci sie bez problemu mnie przekonac hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Tak sie robi na strosc 24.10.11, 11:36 Piniondze niech brunon lepiej f skapecie ukrywa tylko w piecu. Stare baby wsadzajon se miendzy cyce. Tylko Ortalion wsypuje se drobniaki miendzy poslatki i szoruje doopom po chodniku. heheheheheheheheheheheh. Odpowiedz Link Zgłoś
przyjacieltwojejzony Re: Tak sie robi na strosc 25.10.11, 01:28 donk napisała: > Piniondze niech brunon lepiej f skapecie ukrywa tylko w piecu. Stare baby wsadz > ajon se miendzy cyce. > Tylko Ortalion wsypuje se drobniaki miendzy poslatki i szoruje doopom po chodni > ku. > heheheheheheheheheheheh. Donk ty jestes nie do podrobienia... gdzie cie chlopie znalezli.. Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Tak sie robi na strosc 25.10.11, 14:20 przyjacieltwojejzony napisał: > Donk ty jestes nie do podrobienia... zwlaszcza ten jego smrut to cienzko podrobic > gdzie cie chlopie znalezli.. w sfinskiej dupie, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Tak sie robi na strosc 25.10.11, 16:08 Heheheheheheh Dolna wara ci fruwa ortalionek. heheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Tak sie robi na strosc 25.10.11, 16:27 tfoja skorka bardziej ci fruwa, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
donk I jak wyglonda? heheheheh 25.10.11, 16:34 Fruwales kolo niej to chyba muszisz wiedziec. heheheheheheheheh Gadaj podoba ci siem? heheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: I jak wyglonda? heheheheh 25.10.11, 17:41 mnie to siem podoba jak ty jeza w dupe calujesz, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Ontarian ty masz morgicz czy kredyt na dom 26.10.11, 17:46 Masz kredyt i dopuki nie zaplacisz ostatniej raty dom jest banku.Jak to dobrze zyc bez dlugow . Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Ontarian ty masz morgicz czy kredyt na dom 26.10.11, 17:48 bruno5 napisał: > Jak to dobrze zyc bez dlugow Ty jestes pewien, ze zyjesz? Bo za chwieja na to nie wyglada hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole W tobie nadzieja 26.10.11, 22:56 chwieju www.wtobienadzieja.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
rat_canals sciur 27.10.11, 00:49 wiemy wszystkie, ze tobie ino ona siem ostala, twa matka, nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ontarian ty masz morgicz czy kredyt na dom 27.10.11, 13:46 bruno5 napisał: > Masz kredyt i dopuki nie zaplacisz ostatniej raty dom jest banku. nie bruniasty, dom jest moj a nie banku Odpowiedz Link Zgłoś
donk Re: Ontarian ty masz morgicz czy kredyt na dom 27.10.11, 13:59 Ja tyz mam dom tylko murowany a nie takom komorkem gdzie siem tylko trzensiesz zeby co macioora pierdnela bo okna wylecom. heheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
ontarian Re: Ontarian ty masz morgicz czy kredyt na dom 27.10.11, 14:34 ty to ino skorke nasz, bo chlewik w ktorym mieszkasz to maciora ma a nie ty Odpowiedz Link Zgłoś
donk A ten strych dla stary dziaduf 27.10.11, 16:57 Ze siem zaptym, kapie woda potczas deszczu? Bo ortalion ma ochotem na powrut. heheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
bruno5 Donku 27.10.11, 20:08 Ontarian ma taki dom ze jak bys odpalil w nim polska petarde wojskowa to z niego zostana tylko fundamenty bo to przy tyczszajerkach jest tylko solidne.HAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś