Gość: JP Re: Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 15:49 Ch.W.D.P - już wiecie czemu. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madhurya Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 02.03.11, 15:50 P.Gosi 3mac i się nie poddawac presji. Ja wiem, że ciężko, że strach, że wszystko. Ja też na to patrzę z drugiej strony. Mój brat młodszy, nie grzeszył uczciwością, powineła się chłopakowi noga, ale ma teraz rodzinę, ok, stara się jak może życ uczciwie, ale czy w tym państwie się da? Jestem PRZECIWKO jakiejkolwiek kradzieży. Powinno się jak kiedyś takim gnojom ręce przy samej du*pie upierniczyc! Fakt, brat bez ręki by chodził ( :p ) ale nie o to teraz. Mnie też okradziono, w grudniu, w domu. I jakbym dorwała szmatę, która gto zrobiła, gwarantuje, że nie zdążyłby wyciagnąc tel do wezwania 997. Mam nadzieję, że zdechnie przecwelowany w więzieniu, bo, że tam kiedyś padalec trafi to pewne!Skoro nasze kochane państwo BEZPRAWIA tak rządzi...to cóż?Samosądy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szymon Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 15:50 widzę bitą przez dwóch oprychów kobietę.. widzę też za rogiem policyjny radiowóz.... proszę dwóch umondurowanych w radiowozie o interwencję... i słyszę "zadzwoń na policję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patriota Tę sytuację opisuje prosta logika: IP: 178.73.24.* 02.03.11, 15:51 Bandyckie państwo broni bandytów. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
zmuleksy Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! 02.03.11, 15:51 Brawo ta pani. Popieram takie zachowanie a bandytom nie powinno się pobłażać. Kto tu w końcu popełnił przestępstwo? Właścicielka czy te bandziory? Co za kraj? Co za zcasy teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tralala Re: Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.ghnet.pl 02.03.11, 15:53 Co za paranoja! czy Ci policjanci wiedzą, czym mają się zajmować, czy to tylko jakaś atrapa policji? Odpowiedz Link Zgłoś
ktos210 Czyż nie powinnismy mieć broni żeby bronić się 02.03.11, 15:54 Czyż nie powinniśmy mieć broni żeby bronić się samemu? |Gliniarza powinni zwolnić z pracy dla postrachu żeby inni nie świrowali tylko swoją robotę robili Odpowiedz Link Zgłoś
kingstonny Brawo dla pani, precz z wypaczony prawem 02.03.11, 15:57 Moze taka pani i inni majacy olej w glowie zmienia polskie wypaczone prawo, ktore chroni bandyte a nie prawego obywatela. ZADEN demokratyczny kraj na swiecie, od Norwegii do Nowej Zelandii, nie troszczy sie tak czule o ukrycie tozsamosci swoich bandytow jak Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Paranoja co jeszcze "państwo prawa nam zaproponuje IP: *.aster.pl 02.03.11, 15:57 To jest "państwo prawa"?. To jest jakaś PARANOJA. Bandziory mogą napadać a napadnięci musza się jeszcze tłumaczyć i grożą im kary. Bo jak wywieszą zdjęcia czy tez nie daj Boże ujmą bandziorów to zajmie się nimi prokuratura bo być może naruszyli jakieś tam przepisy "państwa prawa". Bo bandziorów trzeba przecież bronić.... W USA tacy goście już mogliby nie żyć bo by im sprzedawca łeb odstrzelił i tyle. W głowie się nie mieści co jeszcze "państwo prawa" nam zaproponuje . Miałem jakiś czas temu incydent w centrum Warszawy w południe. Zauważyłem że jest okradany samochód - nowy mercedes . Bandzior był w środku i chciał już odjechać, zablokowałem drzwi nogą, rozglądając się za policją. Jak spod ziemi wyrosło 2-och bandziorów i próbowało mnie przebić nożem powodując że musiałem tego bandziora ze środka samochodu wypuścić. Potem w trzech rzucili się do ucieczki , pobiegłem za nimi i zobaczyłem że wpadli na podwórze - studnia przedwojenna bez wyjścia. Cofnąłem się na ulice , własnie przejeżdżał patrol policji w samochodzie- zatrzymałem ich i opowiedziałem całą historię. Ze chcieli ukraść samochód , że napadli mnie z nożami i chcieli przebić ,że schowali sie na podwórzu bez wyjścia itp . I co zrobili " nasi bohaterowie" - powiedzieli zameldujemy i odjechali w siną dal... To ci dopiero stróże prawa. Ręce mi opadły na takie zachowanie. Od tego czasu wiem, że jak sobie sam nie pomożesz to na "stróży prawa" nie licz. Taki to już jest kraj " państwo bez normalnego prawa"... Ale porządzić by się jeszcze chciało.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan antoni Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.24.120.32.generic-hostname.arrownet.dk 02.03.11, 15:59 Dziadostwo jest w tej Polsce i bezprawie dla przecietnych smiertelnikow czy zlodzieji . Dobrze,ze wyjechalem 40 lat temu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AQQ Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.pool.mediaWays.net 02.03.11, 16:00 ja ci dam zaraz jekies zdjecia ujawniac na NK ... co to ma k... byc jekies bezprawie czy co?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt Re: Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.du.xdsl.is 02.03.11, 17:58 FACET Z AQQ zamknji sie czy jestes PEDALEM-CZY-LESBJIKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ska Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 16:01 ja się dziwię, że przy takiej pracy policji to w Polsce takie napady nie zdarzają się nagminnie, kary praktycznie żadnej, wystarczy młodzieńcza bezczelność, pistolet na gaz i łatwe pieniądze w zasięgu ręki, tyle sklepów, kiosków, zakładów usługowych Odpowiedz Link Zgłoś
hugow Re: Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! 02.03.11, 16:02 Trzeba było zrobić pełne zdjęcia z opisem że to bandyci, i że należy się ich strzec (a jeszcze lepiej zutylizować) - i rozlepić w setkach lub większej liczbie egzemplarzy po okolicy. Oczywiście rozlepiać należy dyskretnie. A w przypadku pytań - nie ma obowiązku wiedzieć "kto rozlepił". Nawet jeśli byłoby też w sklepie - nie ma obowiązku wiedzieć kto rozkleił to w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.du.xdsl.is 02.03.11, 18:04 BEZ JAJ CZY MAJA ZAMALE PLACE TO NIECH IDO NA BUBOWE TAM WIECEJ ZAROBIO NAUCZYCIELE TEZ i bedo siem sieszyc Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! 02.03.11, 16:04 W Tuskolandii pospolici przestepcy sa pod ochrona poniewaz stanowia w 100$ wierny elektorat PO -Partii Obwiesi takich samych jak oni. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Re: Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! 02.03.11, 16:06 Oczywiscie mialo byc 100% w powyzszym wpisie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oui Prawo spsiało!!!!!!!! GRANDA IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 02.03.11, 16:08 Ordynacja pozwala oskarżonym zostać senatorem , biorącemu narkotyki i przebierającego sie w sukienki, dalej sprawować zaszczytną funkcję, a boją się nie przestępcy a obywatele chroniący swoje mienie.Dlaczego sejm wypuszcza buble, które uderzają w społeczeństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
robstork Gratulacje dla geniusza z komendy trójmiejskiej 02.03.11, 16:09 Dlaczego policjanci nie jadają ogórków konserwowych? Bo głowa do słoika się nie mieści. Odpowiedz Link Zgłoś
arcadio1313 sie z checia dorzuce do tej kary! 02.03.11, 16:09 co za porypany system - polowa ciot pod krawatem prokuratora dostawala w piskownicy po dupie - to ludzie ktorzy sie boja wlasnych zon - litosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxi Re: sie z checia dorzuce do tej kary!!! IP: 173.233.201.* 02.03.11, 16:59 Obecna "policja" jest czesto bardziej brutalna i skorumpowana nizli dawna "milicja"... A praca prokuratury i sadow to juz prawdziwa tragikomedia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VICTORY Re: Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.internet.piotrkow.pl 02.03.11, 16:10 Zostawcie tę Kobietę w spokoju wy sługusi przestępców tak o was policjanci mówię. Pomagacie bandziorom niszczyć normalnych ludzi. Kobieta zrobiła to co w każdym cywilizowanym kraju było by sukcesem społecznym, a u nas się obywatela chce od razu karać. Ruszcie dupska i złapcie złodziei, a nie w nosach sobie nawzajem dłubiecie do cholerki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nik Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 16:11 Brawo Pani Małgosiu! Odpowiedz Link Zgłoś
sprawazlewa Czytajcie "NIE" tam więcej takich spraw! 02.03.11, 16:12 Teraz, żeby poznać trochę prawdy o kraju trzeba czytać Urbana. Do czego to doszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.tronic.pl 02.03.11, 16:15 w pełni popieram Panią Małgorzatę.. przeciwni takiej formie są Ci których nie okradają albo sami okradają w sposób legalny bądź nielegalny. W pełni popieram , to tylko zdjęcia a nie działanie prewencyjne.. Fajansiarstwo powinno Państwo tępić, - a ono je głaska.. i złodzieje kradną nadal.. Odpowiedz Link Zgłoś
tward Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! 02.03.11, 16:17 Ustawa o ochronie danych osobowych dla przeciętnej, uczciwej osoby, to więcej problemów, strat niż ewentualnych zysków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko W Kanadzie tez podobnie (bylo) ! IP: *.dsl.bell.ca 02.03.11, 16:17 Sytuacja wypisz, wymaluj jaka zdarzyla sie rok temu w Toronto. Do warzywniaka prowadzonego przez Chinczykow wszedl bandzior i zazadal pieniedzy. Chinczykow to rozjuszylo, bylo ich tam paru wiec hurma ruszyli na bandyte, ktory w tej sytuacji zaczal uciekac. Chinczycy nie dali za wygrana, pojmali go zaraz za sklepem i przekazali policji. I zrobila sie z tego chryja - bo Chinczycy "naruszyli nietykalnosc czlowieka" zatrzymujac go, do tego ma prawo TYLKO policja (ktora podobnie jak w Polsce wcale by nie zareagowala na doniesienie o przestepstwie gdyby on wowczas jednak uciekl). Grozi za to (za to "naruszenie nietykalnosci" nie za wlamanie) kara wiezienia chyba do 5 lat, sprawa wiec jest powazna. Policja wniosla z urzedu sprawe przeciwko Chinczykom no i rzeczywiscie odbyl sie niedawno nad nimi sad. Na szczescie zbulwerowana tym opinia publiczna podniosla takie larum, ze sad nie widzial innej mozliwosci jak tylko zwolnic "przestepcow" i nie doszlo do zadnego haniebnego wyroku skazujacego. Malo tego - do lokalnego parlamentu trafil wniosek o zmiane tego idiotycznego przepisu w takich sytuacjach i zdaje sie, ze juz on nie istnieje. Mam nadzieje, ze gdanska opinia publiczna tez stanowczo zaprotestuje przeciwko idiotyzmowi robienia z poszkodowanej bandziora i ze podobny bedzie efekt jej dzialania jak w Kanadzie, gdzie niestety takich idiotyzmow pod pozorem ochrony naszej wolnosci osobistej jest tez ciagle dalej niemalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDRZEJ Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 16:18 Matka niech pilnuje bandziora . Pani Malgosiu gratulacje jest pani operatywna a nie bierna jak policja Odpowiedz Link Zgłoś
lokomotywa-1 Pani Małgorzata bandytom mówi: Nie! 02.03.11, 16:24 To państwo jest w stanie agonalnym. Rzeczy które śluza obywatelom, porządnym obywatelom, nie działają. Urzędnicy tworzą rożnego rodzaju rozporządzenia które są martwym prawem. Policja która powinna chronić ekspedientki, w gruncie rzeczy chroni bandytów. A "władza" mówi "wszystko jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś