Dodaj do ulubionych

Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot

IP: *.pools.arcor-ip.net 15.03.11, 19:06
No tak, Walesowicz musi czyms zablysnac.
Obserwuj wątek
    • Gość: rgege Re: Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 07:56
      jakim prawem zaslanial sie immunitetem? czy przechodzenie przez dziure w plocie nalezy do czynnosci w zwiazku z pelnieniem mandatu poselskiego? powinien zaplacic tak samo, jak kumple - a nawet wiecej, bo chyba powinien dawac przyklad rodakom...
    • Gość: bab Re: Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot IP: *.aster.pl 16.03.11, 12:17
      On musi skakać, przecie zaprogramowany genetycznie;))
    • jagrudz Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot 16.03.11, 12:25
      A kto ich wybrał? Mamy taki system wyborów i to nam wstyd przynośi.
      • Gość: zenek Re: Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.11, 13:30
        jagrudz napisał:

> A kto ich wybrał? Mamy taki system wyborów i to nam wstyd przynośi.

Taka kreatura polityczna reprezentuje naród?
        Jeszcze wtłaczaj nam prymitywy, że to obywatelski, patriotyczny obowiązek brać udział w wyborach aby taka miernota intelektualna z listy weszła do Sejmu.
        Nie chcę trakich prostaków aby mnie reprezentowli, przepędzić od koryta!
    • Gość: fabon kretynizmy IP: 170.252.72.* 16.03.11, 13:41
      Wlasnie na tego typu pierdoly ida pieniadze UE; np. na sprawdzenie stanu kosciola w obcym panstwie. Co bysmy wszyscy zrobili gdyby nie ci unijni bohaterowie?
    • Gość: Collonna Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot IP: *.pool.mediaWays.net 16.03.11, 13:43
      To prawda-duzo nie ryzykowal-ale gdyby ich Turcy odstrzelili to wszyscy mogliby im podskoczyc. Czyli tak zupelnie bez ryzyka to nie bylo.
      Ta sytuacja na Cyprze to miedzynarodowy skandal. Jarek i Andrzej skaczac przez ten plot
      zarobili sobie popularnosc-w ich wieku to jeszcze im uchodzi.
      Jak Gerhard Schröder mial tyle lat to targal za plot Urzedu Kanclerskiego i wrzeszczal
      "Ja tam chce wejsc..."
    • bezpocztyonline Turcja nie jest jeszcze członkiem UE 16.03.11, 14:02
      Więc nie rozumiem, czego tam pan Jarosław Wałęsa szukał.

Wtargnął na teren, który nie należy do jurysdyskcji żadnego państwa członkowskiego Unii Europejskiej.

• Gość: klops Re: Turcja nie jest jeszcze członkiem UE IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 14:06
        Jest to teren panstwa UE okupowany przez quasi-panstwo uznawane jedynie przez nie-czlonka UE. Z reszta mama nadzieje, ze Turcja nigdy czlonkiem UE sie nie stanie bo z Europa ma niewiele wspolnego, co po zachowaniu politycznym widac...
        • michr Re: Turcja nie jest jeszcze członkiem UE 16.03.11, 22:05
          Podział wyspy zistniał kiedy Cypr nie był jeszcze w UE. Nie Wałęsie to kwestionować. Byłem w Famaguście kiedy strefę zdemilitaryzowaną pilnowały wojska ONZ jak jest teraz nie wiem. Tą strefę zrobiono po to aby Turcy i Grecy nie pozabijali się nawzajem. Stoją tam pomniki bohaterów tureckich poległych w wojnie z Grekami. Ludzie z którymi rozmawiałem bardzo wrogo wyrażali się o Grekach (10 lat temu). Nie nam to oceniać a napewno nie Wałęsa bo jest eurodeputowanym i może być to odczytane jako prowokacja. Tak czy inaczej to jest ich sprawa
    • Gość: klops Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 14:03
      jak dla mnie szacunek Panowie! zamiast pierdziec w stolek w parlamencie zrobili cos praktycznego dla obywateli UE jakimi sa cypryjczycy
    • Gość: stwarszypan66 Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot IP: *.kutno.mediaclub.pl 16.03.11, 15:12
      a ciekawe co tam robil pan Walesa, czyzby jakies wyjazdowe posiedzenie parlamentu europejskiego?
    • Gość: szkoda Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot IP: *.tvteletronik.pl 16.03.11, 15:35
      Szkoda że go nie odstrzelili a może nie zna żadnego z tych języków
    • jonaszewski Gdzie Wałęsa na Cyprze przeskoczył płot 16.03.11, 15:57
      A ja popieram. Lepiej by było, gdyby sprawdzał stan domów, a nie kościołów, ale koniec końców słuszna i warta pochwały akcja. Wreszcie coś, co poseł zrobił sam, bez oglądania się na innych, którzy za niego nadstawialiby karku. Po to ich wybieraliśmy i dobrze się stało. Ma odwagę po ojcu, czego nie da się powiedzieć o co najmniej paru politykach, w tym braciach, z których jednego już nie ma.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka