Dodaj do ulubionych

Dupa blada

IP: 212.244.184.* 04.03.02, 15:31
Dupa blada, Gdańsk głupoty opowiada. Jeden gościu ponoć wygrał niezłą kasę,
może sie wyleczy z czasem.
Obserwuj wątek
    • Gość: aCH Re: Dupa blada IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 15:41
      czy ty sobie zarty stroisz?
      gdansk obrazac?? nie przystoi!
      a pan z problemem nad problemami,
      wszedl do nas tylnymi drzwiami!
      zreszta po calym forum zrozpaczon sie miota
      boze! a na co mi byla taka wielka kwota!!!
      :))
      • Gość: ARTUR Re: Dupa blada IP: 212.244.184.* 04.03.02, 15:55
        Każdy przecież wie, kto forum czyta regularnie i wnikliwie, że ARTUR Gdańsk nasz
        kocha straszliwie. Gdy ktoś nasze miasto krzywdzi, ja po nocach szlocham roniąc
        łzy krokodyle. I nie zawaham się ani chwilę stanąc w obronie grodu znad Motławy.
        Zrobię to z miłości, nie dla próżnej sławy i nie dla mamony, nawet gdyby ten
        gościu oddał mi swoje mliony. A więc kto Gdańsk obraża? Chyba tylko ten, kto się
        przed planem naszego miasta obnaża i czyni gesty obsceniczne... zgorszenie siejąc
        przy tym publiczne. Zasługuję on na karę surową, niech się lepiej zacznie żegnać
        z rodziną i ... ze swoją głową.
        • Gość: Ups... Re: Dupa blada IP: 209.114.223.* 04.03.02, 16:07
          Gość portalu: ARTUR napisał(a):

> Każdy przecież wie, kto forum czyta regularnie i wnikliwie, że ARTUR Gdańsk nas
          > z
          > kocha straszliwie. Gdy ktoś nasze miasto krzywdzi, ja po nocach szlocham roniąc
          >
          > łzy krokodyle. I nie zawaham się ani chwilę stanąc w obronie grodu znad Motławy
          > .
          > Zrobię to z miłości, nie dla próżnej sławy i nie dla mamony, nawet gdyby ten
          > gościu oddał mi swoje mliony. A więc kto Gdańsk obraża? Chyba tylko ten, kto si
          > ę
          > przed planem naszego miasta obnaża i czyni gesty obsceniczne... zgorszenie siej
          > ąc
          > przy tym publiczne. Zasługuję on na karę surową, niech się lepiej zacznie żegna
          > ć
          > z rodziną i ... ze swoją głową.

Buuahahahaha......BINGO !
          • Gość: aCH Re: Dupa blada IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 16:14
            artur grafomanie
            :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka