Gość: ARTUR IP: 212.244.184.* 04.03.02, 15:31 Dupa blada, Gdańsk głupoty opowiada. Jeden gościu ponoć wygrał niezłą kasę, może sie wyleczy z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aCH Re: Dupa blada IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 15:41 czy ty sobie zarty stroisz? gdansk obrazac?? nie przystoi! a pan z problemem nad problemami, wszedl do nas tylnymi drzwiami! zreszta po calym forum zrozpaczon sie miota boze! a na co mi byla taka wielka kwota!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARTUR Re: Dupa blada IP: 212.244.184.* 04.03.02, 15:55 Każdy przecież wie, kto forum czyta regularnie i wnikliwie, że ARTUR Gdańsk nasz kocha straszliwie. Gdy ktoś nasze miasto krzywdzi, ja po nocach szlocham roniąc łzy krokodyle. I nie zawaham się ani chwilę stanąc w obronie grodu znad Motławy. Zrobię to z miłości, nie dla próżnej sławy i nie dla mamony, nawet gdyby ten gościu oddał mi swoje mliony. A więc kto Gdańsk obraża? Chyba tylko ten, kto się przed planem naszego miasta obnaża i czyni gesty obsceniczne... zgorszenie siejąc przy tym publiczne. Zasługuję on na karę surową, niech się lepiej zacznie żegnać z rodziną i ... ze swoją głową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ups... Re: Dupa blada IP: 209.114.223.* 04.03.02, 16:07 Gość portalu: ARTUR napisał(a): > Każdy przecież wie, kto forum czyta regularnie i wnikliwie, że ARTUR Gdańsk nas > z > kocha straszliwie. Gdy ktoś nasze miasto krzywdzi, ja po nocach szlocham roniąc > > łzy krokodyle. I nie zawaham się ani chwilę stanąc w obronie grodu znad Motławy > . > Zrobię to z miłości, nie dla próżnej sławy i nie dla mamony, nawet gdyby ten > gościu oddał mi swoje mliony. A więc kto Gdańsk obraża? Chyba tylko ten, kto si > ę > przed planem naszego miasta obnaża i czyni gesty obsceniczne... zgorszenie siej > ąc > przy tym publiczne. Zasługuję on na karę surową, niech się lepiej zacznie żegna > ć > z rodziną i ... ze swoją głową. Buuahahahaha......BINGO ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aCH Re: Dupa blada IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 04.03.02, 16:14 artur grafomanie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś