dziewczynablond 09.10.11, 12:31 Gdyż w Gdańsku brzydka pogoda. Deszcz pada. Ale proszę się nie obawiać, frekwencja się poprawi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rav Re: Wybory. Gdańszczanie zaspali - najniższa frek IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 13:46 Hehe, a podobno słoneczna Gdynia to był mit - a tu proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Tropiciele przekrętów IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 14:59 Tam, gdzie głosowałem siedział jakiś dziadek i pracowicie na karteczce odkreślał każdą wydaną kartę i każdą kartę wrzucaną do urny. Zapewne tropiciel przekrętów. Zastanawiałem się, czy nie zamówić mu pizzy ("poczęsunek") albo nie spytać, czy sprawdzał opuszki palców członków komisji ("krzyżyki do unieważniania głosów"). Tak czy inaczej ubawił mnie bardzo... Może to źle zabrzmi, ale jest w paranoikach tej opcji coś szalenie zabawnego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wałęsa, Głódź. Oni już zagłosowali. Frekwencja ... IP: *.dynamic.mm.pl 09.10.11, 15:09 ...Podobno jak Flaszka głosował czuć było woń alkoholu....:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Wałęsa, Głódź. Oni już zagłosowali. Frekwencj IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 18:55 Co w tym dziwnego? Mszalnego winka się napił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość - Gościu Wałęsa, Głódź. Oni już zagłosowali [zdjęcia] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.11, 19:11 Dla Głodzia to już ostatnia szansa - następnym razem może się nie zmieścić w drzwiach, chyba , że będzie komisja na Ergo... Odpowiedz Link Zgłoś