Dodaj do ulubionych

i ponownie zak

IP: 195.117.150.* 07.03.02, 10:47
tym razem w piatek koncert zespolu oczy czornije, podaje za dzisiejsza gazeta
kobiety wchodza za darmo, a wystep uswietnia switelicki i trzaska...a kolega mi
doniosl ze obaj panowie maja sie pojawic w sobote dodatkowo w miniaturze....
no zobaczymy.
Obserwuj wątek
    • Gość: sombre Re: i ponownie zak IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.03.02, 20:38
      No szczęściaro, a ja będę musiał wybulić kaskę, wrrrr!
      :))
      To się nazywa era postfeministyczna, hehe.
      • Gość: aCH Re: i ponownie zak IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.02, 02:28
        czas na mala operacje plci sombre hyhyhy

a na marginesie, ech wzruszylam sie
        :)
        • Gość: sombre Re: i ponownie zak IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.03.02, 01:34
          Nie, ten czas jeszcze nie nadszedł, hehe.
          A dziś czułem się w żakowym cieście niczym rodzynek, może nie rzadki, ale
          zawsze rodzynek :) Kobiet (kobietek) było zatrzęsienie. Istny dzień, czy też
          wieczór kobiet. Koncert ciekawy, warto było. Glówna gwiazda importowana z
          okolic krakowsko-warszawskich wypadła blado, by nie powiedzieć, jak ostatni
          błazen... Pani frontmenka z bandu była nie do pobicia, na uwagę zasługuje
          jeszcze najmłodsza wokalistka - za głos i aparycję...:) O takich
          oczywistościach, jak saksofon i bas nie wspomnę. A - fleciki były super,
          zarówno w treści jak i w formie. A jak tam, aCh...?

P.S: A potem nastało piwkowanie... w okolicach nobliwej bohemy, heh heh.
          "Co chcecie do picia, wy krakowsko-trójmiejskie pedały???"
          he he.

• Gość: u92 Re: i ponownie zak IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.02, 01:42
            sombre.........fujjjjjjjj wiecej taktu
          • Gość: aCh Re: i ponownie zak IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.02, 01:50
            hehehe sombre, brawo! wlasnie mialam ci sie w rekaw tradycyjnie wyplakac.
            koncert coz, jednak nie lubie tworczosci kobiet(ani kiedy biora sie za teksty
            ani za proze). tylko swietlicki mnie elektryzowal. z trzaska zamienialm slow
            kilka,( bosze, nie poznalam go tak wychodl), kiedy to zwierzylam mu sie z moich
            komlepleksow podnoszac tylek ze schodow aby mogl przeniesc wzamcniacz po
            koncercie w miejsce wlasciwe czyli gdzies do gory. kolega ktory mi towarzyszyl
            oswiecil mnie ze wlasnie sie zbratalam z artysta a drugiegiemu niemal co nie
            wylalam mego ludwika czyli "wiru" na koszulke(swietlickiego w barze nawet nie
            zauwazyalm). wnioski wiec sa nastepujace: kocert mi sie nie podobal, jesli
            chodzi o teksty!, muza calkiem spoko. jutro nie pojde do miniatury bo sie na
            taryfe wykosztpowalam i cos podejrzewam ze pan taksowkarz wykorzystal moj stan
            upojenia, do tego mailam caly czas ochote wykrzyknac :sombre! coby cie wsrod
            tej tluszczy zidentyfikowac. podejrzewam ze ponownie w zaku pojawie sie dopiero
            na kurach albo tym przegladzie undergrandowym ktory kto wie z kurami moze byc w
            sumie powiazany.

a poza tym oczywscie dol nad dolami. generalnie nic nie ma sensu i rzucam watek
            zeby ktos to sprostowal bo aktualnie serio, nic dla mnie sensu nie ma.
            :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka