Gość: Budyń Nieudacznik IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 22:14 Nieudacznik nic więcej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wrz Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po... IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 22:21 Brawo Budyń! UPS! Panie Budyń! Cieszę się, że Prezydent Gdańska ma odwagę być sprawiedliwy. Precz z katolickim fanatyzmem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po... IP: *.chelmnet.pl 05.12.11, 22:43 W porządku panie prezydencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.chelmnet.pl 05.12.11, 22:44 nudny jesteś i lekko schizofreniczny biorąc pod uwage wpis poniżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gda Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.chelmnet.pl 05.12.11, 22:44 moja wypowiedź dot. użytkownika Budyń Nieudanicznik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Budyń Nieudacznik Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 23:37 Pełna zgoda. Budyń Nieudacznik jest nudny i schizofreniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ty cymbał Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.11, 04:50 chyba, że wolisz określenie palant. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik to gdzie jest ten lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 07:13 i za ile dostaje go krytyka broniona przez adamowicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po... IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.11, 08:05 Katolicay fanatycy chcą wprowadzić cenzurę a ich obłuda i hipokryzja nie zna granic. A na debatę się pewnie nie zgodzą.Przegrali by ją z KP z kretesem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDA Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: 213.192.80.* 06.12.11, 08:37 Ale zawsze pi..lą, że to katolicy są prześladowani. I że Kościół nigdy niczego nie narzuca nie swoim barankom. Odpowiedz Link Zgłoś
pablobodek Domagam się powołania Sejmowej Komisji ds 06.12.11, 08:08 Przestępstw Krk w Komisji Rabunkowej (tzw. Majątkowej). To największa afera stulecia - pasterze okradli swe owce. Konkordat musimy wypowiedzieć, aby odzyskać niepodległość !! Odpowiedz Link Zgłoś
boznik1 Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po... 06.12.11, 08:45 Tak tak, kazde pieniadze naleza sie, albo katabasom, albo organizacjom katolickim, innym nie wolno dawac, bo to niesprawiedliwosc okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
vibhisana Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki 06.12.11, 09:24 "Budyniu Nieudaczniku"! Poznałem Cię! Tak naprawdę nazywasz sie Jacek Kurski! Występujesz w chórze "endekokatooszołomów" z Gdańska. Jakie to smutne, że w w tym pieknym mieście siedzą takie chore głowy jak Ty. Prezydent Adamowicz wykazał się klasą w swej decyzji i jej uzasadnieniu. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki 06.12.11, 09:47 "(...)wykazał się klasą w swej decyzji i jej uzasadnieniu" A niby w czym jest ta klasa? Przypominam, ze to KP zaprosiła niemieckich bojówkarzy w POLSKIE święto państwowe! Połowa zatrzymanych to Niemcy, a nie 'kibole' jak to określa GW. Odpowiedz Link Zgłoś
vibhisana Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki 06.12.11, 10:13 Gdański Kibolu! Udowodnij, że Krytyka Polityczna namawiała kogokolwiek do bicia kogokolwiek. Niemcy zostali zgarnieci przed waszym marszem przez policje. To kto go Wam zakłócił? Bezimienni, eksterytorialni Kibole, Nie-Polacy? Nie antydemokraci? Nie rasiści? Nie podający ucho na totalną i destrukcyjną krytykę Gazety Polskiej pod adresem Rządu? Co do moich słów o Adamowiczu, jak również samej wypowiedzi Adamowicza to ich nie rozumiesz. Co, z polskiego dostawało się trójeczki na szynach? Odpowiedz Link Zgłoś
najlepszygeorge Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki 06.12.11, 10:28 I to ma być ta dyskusja? Zaczynamy od obrażania najpierw, a później to z górki? Nie ja wpadłem na pomysł, aby zablokować LEGALNĄ demonstrację bezprawnie blokując główną ulicę miasta. Anonimowi kibole? Z tego co widziałem to te 1,5 tysiący anarchistów miało pozakrywane twarze. I do twojej wiadomości: kiboli to tam była garstka w porównaniu do wszystkich uczestników marszu. No chyba, że zaliczasz do kiboli również matki z dziećmi co przy twojej łatwości do przyklejania etykiet jest całkiem prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawca bajek Niech Niemcy pokażą to zaproszenie IP: *.centertel.pl 06.12.11, 10:55 Nich Niemcy pokażą to zaproszenie, bo coś mi się widzi, że pochodzi ono od Gazety Polskiej, która udawała, jak to czyni każdego dnia, że nie jest kim jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trolizmus Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.slc.ac.uk 06.12.11, 12:04 krytyka wystapila PIERWSZA o organizacje marszu, wiec nie musiala sie nikogo pytac (oprocz urzedu miasta) o pozwolenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK Adamowicz to ten lanser IP: 193.201.167.* 06.12.11, 12:26 co podpisał się jak fundator pod Pomnikiem Millennium w Forcie Grodzisko? Jak zobaczyłem w wakacje tą tablicę i pomyślałem że nazwisko jakiegos polityka średniego szczebla na dziesiątki lat tam będzie bo dał trochę kasy z budżetu na popmnik to padłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaboga padłeś?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 15:14 To szkoda, że się podniosłeś - pajacu. Odpowiedz Link Zgłoś
rozwado Celem PiSu jest nalozenie kaganca oponentom 06.12.11, 18:30 Mozna sobie wyobrazic, coby bylo, gdyby zdobyli wladze. Odpowiedz Link Zgłoś