Dodaj do ulubionych

Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po...

IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 22:14
Nieudacznik nic więcej
Obserwuj wątek
    • Gość: wrz Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po... IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 22:21
      Brawo Budyń! UPS! Panie Budyń! Cieszę się, że Prezydent Gdańska ma odwagę być sprawiedliwy. Precz z katolickim fanatyzmem.
    • Gość: gda Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po... IP: *.chelmnet.pl 05.12.11, 22:43
      W porządku panie prezydencie.
    • Gość: gda Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.chelmnet.pl 05.12.11, 22:44
      nudny jesteś i lekko schizofreniczny biorąc pod uwage wpis poniżej
      • Gość: gda Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.chelmnet.pl 05.12.11, 22:44
        moja wypowiedź dot. użytkownika Budyń Nieudanicznik
        • Gość: Budyń Nieudacznik Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.11, 23:37
          Pełna zgoda. Budyń Nieudacznik jest nudny i schizofreniczny.
          • Gość: a ty cymbał Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.11, 04:50
            chyba, że wolisz określenie palant.
    • Gość: podatnik to gdzie jest ten lokal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 07:13
      i za ile dostaje go krytyka broniona przez adamowicza
    • Gość: Jack Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po... IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.11, 08:05
      Katolicay fanatycy chcą wprowadzić cenzurę a ich obłuda i hipokryzja nie zna granic.
      A na debatę się pewnie nie zgodzą.Przegrali by ją z KP z kretesem.
      • Gość: SDA Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: 213.192.80.* 06.12.11, 08:37
        Ale zawsze pi..lą, że to katolicy są prześladowani. I że Kościół nigdy niczego nie narzuca nie swoim barankom.
    • pablobodek Domagam się powołania Sejmowej Komisji ds 06.12.11, 08:08
      Przestępstw Krk w Komisji Rabunkowej (tzw. Majątkowej). To największa afera stulecia - pasterze okradli swe owce.
      Konkordat musimy wypowiedzieć, aby odzyskać niepodległość !!
    • boznik1 Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki Po... 06.12.11, 08:45
      Tak tak, kazde pieniadze naleza sie, albo katabasom, albo organizacjom katolickim, innym nie wolno dawac, bo to niesprawiedliwosc okropna.
    • vibhisana Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki 06.12.11, 09:24
      "Budyniu Nieudaczniku"! Poznałem Cię! Tak naprawdę nazywasz sie Jacek Kurski! Występujesz w chórze "endekokatooszołomów" z Gdańska. Jakie to smutne, że w w tym pieknym mieście siedzą takie chore głowy jak Ty.
      Prezydent Adamowicz wykazał się klasą w swej decyzji i jej uzasadnieniu. Brawo!
      • najlepszygeorge Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki 06.12.11, 09:47
        "(...)wykazał się klasą w swej decyzji i jej uzasadnieniu"

A niby w czym jest ta klasa? Przypominam, ze to KP zaprosiła niemieckich bojówkarzy w POLSKIE święto państwowe! Połowa zatrzymanych to Niemcy, a nie 'kibole' jak to określa GW.
        • vibhisana Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki 06.12.11, 10:13
          Gdański Kibolu! Udowodnij, że Krytyka Polityczna namawiała kogokolwiek do bicia kogokolwiek. Niemcy zostali zgarnieci przed waszym marszem przez policje. To kto go Wam zakłócił? Bezimienni, eksterytorialni Kibole, Nie-Polacy? Nie antydemokraci? Nie rasiści? Nie podający ucho na totalną i destrukcyjną krytykę Gazety Polskiej pod adresem Rządu?
          Co do moich słów o Adamowiczu, jak również samej wypowiedzi Adamowicza to ich nie rozumiesz. Co, z polskiego dostawało się trójeczki na szynach?
          • najlepszygeorge Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki 06.12.11, 10:28
            I to ma być ta dyskusja? Zaczynamy od obrażania najpierw, a później to z górki?

Nie ja wpadłem na pomysł, aby zablokować LEGALNĄ demonstrację bezprawnie blokując główną ulicę miasta. Anonimowi kibole? Z tego co widziałem to te 1,5 tysiący anarchistów miało pozakrywane twarze.

I do twojej wiadomości: kiboli to tam była garstka w porównaniu do wszystkich uczestników marszu. No chyba, że zaliczasz do kiboli również matki z dziećmi co przy twojej łatwości do przyklejania etykiet jest całkiem prawdopodobne.
            • Gość: znawca bajek Niech Niemcy pokażą to zaproszenie IP: *.centertel.pl 06.12.11, 10:55
              Nich Niemcy pokażą to zaproszenie, bo coś mi się widzi, że pochodzi ono od Gazety Polskiej, która udawała, jak to czyni każdego dnia, że nie jest kim jest.
            • Gość: trolizmus Re: Adamowicz: nie wstrzymam grantów dla Krytyki IP: *.slc.ac.uk 06.12.11, 12:04
              krytyka wystapila PIERWSZA o organizacje marszu, wiec nie musiala sie nikogo pytac (oprocz urzedu miasta) o pozwolenie.
    • Gość: MK Adamowicz to ten lanser IP: 193.201.167.* 06.12.11, 12:26
      co podpisał się jak fundator pod Pomnikiem Millennium w Forcie Grodzisko? Jak zobaczyłem w wakacje tą tablicę i pomyślałem że nazwisko jakiegos polityka średniego szczebla na dziesiątki lat tam będzie bo dał trochę kasy z budżetu na popmnik to padłem.
      • Gość: olaboga padłeś?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.11, 15:14
        To szkoda, że się podniosłeś - pajacu.
    • rozwado Celem PiSu jest nalozenie kaganca oponentom 06.12.11, 18:30
      Mozna sobie wyobrazic, coby bylo, gdyby zdobyli wladze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka