Dodaj do ulubionych

miejsca do potańczenia

03.01.12, 16:06
szukam
z fajną muzą (chętnie 70-90), bez łokci i małolatów (wyfiokowanych 15latek)
w Trójmiescie i wokól
oprócz rózy w...:)
ktoś może mógłby coś polecić?
do tańczenia w parze

kiedyś takie imprezy miała Versalka w Sopocie, ale daaawno temu i jakoś w grafiku nie widać
Obserwuj wątek
    • Gość: K&Z Re: miejsca do potańczenia IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.12, 22:14
      Pick&Roll przy aquaparku. W niedzielę po 20.00 tango argentyńskie
      • Gość: syk Re: miejsca do potańczenia IP: *.doradca.com.pl 04.01.12, 15:26
        ale to chyba trzeba umieć je tańczyć :(
        • Gość: Dyszel Re: miejsca do potańczenia IP: 70.79.62.* 04.01.12, 22:09
          Pobiegaj z worem w lesie to lepsze niz tance......wista wio Joziek.....
    • ppatrik miejsca do potańczenia 21.01.12, 10:20
      jak Dyszel wykazał się swoją twórczością to juz nikt się nie dopisał

a tyż ciekawym czy takie miejsca jescze można znaleźć ??

czy ktoś łaskaw by był podpowiedzieć ??
      • Gość: Dyszel Re: miejsca do potańczenia IP: *.vc.shawcable.net 21.01.12, 22:32
        To ino znowu ja Dyszel jak beda chcial to zrobia juble w miejskiem kiblu i tesz bedzie gites--Dyszel--
        • ppatrik miejsca do potańczenia 22.01.12, 11:16
          nie będzie gites, nie będzie Dyszel; w pierwszym poscie jest zapytanie o miejsce do potanczenia, do potanczenia w miłym "klimacie", zachęcającym do wspólnej zabawy - nie wiem Dyszel dlaczego ty to nie odróżniasz
          • Gość: Dyszel Re: miejsca do potańczenia IP: *.vc.shawcable.net 23.01.12, 22:23
            Ino ja mom incjatywa,a dlaczego ni?????,hmmmmm w miejskim kiblu tysz moze byc gites,wyszczotowane no cacy,dobre chinskie radyjo,a dama klozytowa kiej jedzej,locha ze dwasta kila i umpa puma fajowo na ludowo jest.....Dyszel-dyskotykowiec-.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka