Dodaj do ulubionych

Adamowicz: jestem przeciwny budowie pomnika z b...

• Gość: mariolka Adamowicz: jestem przeciwny budowie pomnika z b... IP: *.wic0m.net.pl 18.01.12, 13:47
      dlaczego tylko chca pomnik dla l.k a inni to co gorsi.przeciez oni tez pracowali dla polski.dlaczego pis-owcy nie chca pomnika dla pilotow ktorzy tez zgineli w katastrofie. caly czas ponad rok wkolo MACIEJU tylko smolensk i smolensk. a dlaczego nie mowia o oficerach ktorzy tam zgineli za ojczyzne. a czy musiala byc osobna delegacja po i pis . skoro tak jarus krzyz stawial spiewal piesni religijne to dlaczego sie nie pogodzi z po dlaczego tylko szczuje dlaczego katolik nie godzi sie ze swoja bratanica . gdzie jego religia.wzieli by sie wszyscy za prace dla polski a nie tylko sie sadzili,, ten powiedzial to ,tamten tamto i tylko sady.a pomnik ze w dobie kryzysu nie ma pieniedzy na nic a tu bagatela pomnik za ciezkie nasze miliony. a moze by tak przeznaczyc te pieniadze dla dzieci na szklanke mleka bo biedne chodza glodne do szkoly, bo rodzice nie maja pracy, jarus zyje za nasze podatki niech zyje za swoje i sam wybuduje bratu pomnik tak jak robia to ludzie w kazdej rodzinie.
    • Gość: marta2 Re: Adamowicz: jestem przeciwny budowie pomnika z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 14:39
      Wybudować na terenach stoczni i niech pomnik będzie wyższy od stoczniowych dźwigów.Wyższy od Chrystusa w Świebodzinie.
    • Gość: as Platfuski wolą Adamowiczowi wystawić POmnik IP: *.centertel.pl 18.01.12, 14:52
      Multum POmników wystawili i jeszcze wystawią. Zmieni się wiatr to się i Kaczyńskiemu wystawi za godność i honor.
      • Gość: Gosc Re: Platfuski wolą Adamowiczowi wystawić POmnik IP: *.wavecable.com 19.01.12, 20:28
        "Multum POmników wystawili i jeszcze wystawią. Zmieni się wiatr to się i Kaczyńskiemu wystawi za godność i honor."

LOL! Kaczynski, godność i honor w tym samym zdaniu! Czy twoje zaklamanie nie zna granic?
    • morsick Ale na Kindertransporty 800 tys. dał bez wahania. 18.01.12, 15:06
    • Gość: andrzej Trójmiasto przeciw pomnikom dla fajansiarzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.12, 15:33
      nie życzymy sobie nawet rozmowy o tym
    • pcat Panie Adamowicz! 18.01.12, 15:41
      Nie wierzę, że jest Pan aż tak głupi, że nie rozumie Pan najnowszej historii Polski i Europy ani kontekstu geopolitycznego "katastrofy" smoleńskiej.
      Pozostaje więc zła wola, zawiść lub motywacje czysto polityczne.
      Prawda jest taka, że lata upłyną, a o Adamowiczu ludzie zapomną.
      Lecha Kaczyńskiego będą wspominały wszystkie podręczniki do historii.
      Adamowicz będzie miał swoją ulicę w Gdańsku, a może i tablicę pamiątkową na ścianie.
      Kaczyński będzie miał setki ulic, setki pomników i tablic pamiątkowych w całej Polsce i zagranicą.
      To dwie różne skale osobowości - jeden ocalił np. integralność Gruzji, a drugi jest po prostu urzędnikiem rozpoznawalnym w Trójmieście.
      • Gość: as Re: Panie Adamowicz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 16:59
        W dupie ci się poprzewracało! Zejdź na ziemie!
      • Gość: mjw napisz cos o genialnym bracie Jaroslawie IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 19:53
        i wspomnij jak L Kasczynski rozpoznal jezyk rosyjski w Gruzji w czasie walk

No i koniecznie przypomnij co mowiono o LK ZANIM sie zabil w samolocie

super ze sa tacy debile jak ty
    • Gość: orsini Adamowicz: miasto nie da na pomnik Lecha Kaczyń... IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 15:59
      Dziekuje,Panie Prezydencie za te słowa...Kto chce pomnika, niech płaci...A w ogóle,czy w czasach kryzysu zobowiązywanie prezydenta jakiegokolwiek miasta do postawiania pomnika L.Kaczynskiemu - nie powinno być uznane za fanaberię ???
    • Gość: H2O Teren pod pomnik też niech kupią sami... IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 16:17
      Oczywiście teren powinien być sprzedany na przetargu, za pełną cenę... - nie tak jak Głódziowi...
    • Gość: raba Adamowicz: miasto nie da na pomnik Lecha Kaczyń... IP: *.adsl.inetia.pl 18.01.12, 16:19
      Brawo Panie Prezydencie, Gdańsk jest pięknym miastem i szkoda go zaśmiecać byle figurkami. Pani Fotyga i Pan Jaworski niech stawiają pomniki na swoich podwórkach.
    • Gość: janczar42 Re: Adamowicz: jestem przeciwny budowie pomnika z IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.12, 16:21
      @radek:
      masz wyraźną propozycję prezydenta:"złóż się na ten pomnik"; wygląda że koniecznie chcesz mnie w to wplątać,ale ja popieram prezydenta i na wydumany pomnik "dla nikogo-niczego" nie mam ochoty włożyć ani jednego centa.!!!!
      czy nareszcie zrozumiesz to pisdzielcu.!!!!!!!!!!!!
    • Gość: aaa Na stadion da. Na Lechię da. IP: *.limes.com.pl 18.01.12, 17:02
      na inne bzdety też da. Na Kaczyńkiego nie bo nie lubi...
    • Gość: miko Re: Adamowicz: jestem przeciwny budowie pomnika z IP: *.ir.intel.com 18.01.12, 17:55
      I słusznie że miasto nie da na pomnik Lecha Kaczyńskiego! Mogłoby nie starczyć na pomnik Budynia, czyli ECS.
      • teen69 Re: Adamowicz: jestem przeciwny budowie pomnika z 18.01.12, 19:04
        Zbudować taki malutki pomniczek na Szadółkach., które obecnie są jednym z najważniejszych tematów Gdańska. Smród od Kowal poprzez Łostowice aż do Oruni. Ludzie kupujcie tam mieszkania a oszalejecie od smrodu.
    • Gość: Marek Re: Adamowicz: jestem przeciwny budowie pomnika z IP: *.play-internet.pl 18.01.12, 19:21
      A ja jestem za tym by zabronić pisania na tym foeum tym, którzy chodzili na wagary zamiast uczyć się języka polskiego. Np. nazwy włane takie jak Polska czy Gdańsk pisze się z wielkiej litery.
      • teen69 Re: Adamowicz: jestem przeciwny budowie pomnika z 18.01.12, 19:34
        Ale czytamy co napisaliśmy i czy poprawnie.
    • Gość: edek54 Adamowicz: miasto nie da na pomnik Lecha Kaczyń... IP: *.net.stream.pl 18.01.12, 20:28
      z tego co pamietam to Kaczynski bedac premierem chciał marginalizacji Lotosu poprzez wchloniecie go przez Orlen. To by była strata kilkudziesieciu milionów rocznie dla Gdańska. A gazoport, pomimo ze lokalizacja była lepsza u nas, umieszczono w Świnioujsciu. To tez duzy cios po kieszeni dla Gdańska.

Żadnych pomników dla Kaczynskich! a w ogóle to ustanowić sterfe wolna od kaczyzmu. Niech sie w rzeszowskiem budują.
    • Gość: ja za to damy na: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.12, 08:45
      KLrchie i Trefli, które generują długi pomomo tak wielkiej pomocy miasta! a kim według Ada mowicza jest "miasto"?!~czy to przypadkiem nie sa płacący podatki mieszkańcy! nie chcę by w moim imieniu wypowiadał si e Adamowicz, związany z opcją PO!
    • Gość: czesław Adamowicz: miasto nie da na pomnik Lecha Kaczyń... IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.12, 09:10
      Brawo Panie Prezydencie Gdańska!!! Pomysłodawcy niech wyłożą własne pieniądze i niech je zbiorą a przekonają się, jaki to zasłużony człowiek i ilu Polaków da te pieniądze? A po za tym zginęło tragicznie 96 osób a nie prześwietny Pan Lech Kaczyński.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka