Gość: H2O IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.12, 10:49 Prowincjonalne uczelnie w prowincjonalnym mieście.... ____________________________ Znaj proporcje, mocium-panie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grafik A ja jestem na grafice na PJWSTK! :) IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.12, 11:16 W sumie, uczelnia niby techniczna, ale prowadzi wydział grafiki, o czym dowiedziałem się właściwie przypadkiem. Ale warto było (tym bardziej, że są świetni ludzie z ASP). Znajoma z kolei jest na informatyce i też jest nieźle (w każdym razie mniej staroświecko niż na innych gdańskich uczelniach). Inna rzecz, że w Gdańsku rzeczywiście posucha - przynajmniej jeśli chodzi o nowoczesne nauczanie grafiki (bo ASP jednak to nadal głównie pędzle :-)) Żeby nie było, że tylko zachwalam - za sąsiada Pejot ma biskupa Głodzia, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: A ja jestem na grafice na PJWSTK! :) IP: *.xdsl.centertel.pl 03.07.12, 15:09 możesz powiedzieć jak wyglądała rozmowa kwalifikacyjna? też się wybieram Odpowiedz Link Zgłoś
delivered Trójmiejskie uczelnie mało multimedialne. Dalek... 14.02.12, 11:27 Ktokolwiek zdziwiony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve22 Trójmiejskie uczelnie mało multimedialne. Dalek... IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 14.02.12, 11:28 Uniwersytet Gdanski wstyd, po prostu wstyd i szkoda publicznych pięniędzy na utrzymanie niektórych wydziałów tej uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Re: Trójmiejskie uczelnie mało multimedialne. Dal IP: *.efif.dk 14.02.12, 13:18 Jestem za podpisuję się pod tym rękoma i nogami. UG to słabizna i wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jd A jak sięgnąć głębiej... IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.12, 15:37 Oczywiście ciężko od dziennikarza wymagać, żeby zajrzał do źródeł czy też sam wyciągał wnioski. The new system penalizes more strongly certain web domain naming practices like using several central domains, sharing domains with other organizations (..., gda.pl, ...) or recent name changes. We discourage to use alternative domains for the international oriented web sites or for the contents in foreign languages. Czyli tak - i PG i UG decydują się na strony wydziałów w formacie xxx.pg/univ.gda.pl. Panom w Hiszpanii się takie rozwiązanie nie podoba. Wniosek - mamy fatalne uczelnie. Kogoś pokręciło? Warto też dodać, że sklasyfikowano 20000 instytucji, więc pozycja w pierwszych 15% to wcale nie jest jakieś dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: A jak sięgnąć głębiej... IP: *.ip.netia.com.pl 14.02.12, 18:03 to widać na UG podwójne dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misza Ceynowa, Warylewski IP: *.home.aster.pl 15.02.12, 11:02 Pamiętajmy jednak jakiego typu persony rządzą tym Uniwersytetem, rektor, który przyjął własną córkę poza konkursem, oraz dziekan, który jako jedyny prawnik w komisji rekrutacyjnej, niezgodnie z prawem przyjął kilkudziesięciu kandydatów, bo napisali w odwołaniu, że tata jest addwokatem.... Jaki uniwersytet, taka lokata. Odpowiedz Link Zgłoś