Dodaj do ulubionych

Kandydat PO broni swoich plakatów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 01:36
Tania reklama !! Ci studenci to pewnie podstawione osoby które pomogły
Słomińskiemu w darmowej promocji w GW. Pewnie Sąd umorzy sprawę ze względu na
niską szkodliwość lub karze zapłacić 50 zł na cele charytatywne i przeprosić
kandydata. Swoją drogą sam bym mu dał w lampę, pełno go wszędzie już dzisiaj
zasnąć przez niego nie mogę :)Ciekawe też jest kto puścił ten artykuł kilka
dni przed wyborami jeszcze ze zdjęciem plakatu. Ile to kosztowało ??
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Sterlingow promuje kumpla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 01:45
      I to takiego, który nie wie co robi. Cytat:
      "- Rzeczywiście tak było, plakat został już usunięty - potwierdza Słomiński. -
      Wieszamy bardzo dużo plakatów i czasami dochodzi do pomyłek".
      Wieszacie po pijaku czy na chama gdzie popadnie?
      • Gość: Danziger A Słomiński nie jest aby radnym ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.06.04, 14:48
        Co pan Mariusz Słomiński chce zrobić z mandatem radnego Sejmiku Samorządowego ?
        Szykuje się ciekawsza posadka to chcemy spadać ?
        Jak mam wierzyć takiemu chłopczynie co nawet dwóch lat nie może wytrzymać w
        jednym miejscu ?
        Poza tym wszystkim - cóż on sobą reprezentuje, jego "imponujące osiągnięcia"
        można obejrzeć na stronie www.slominski.pl/. Rewelacja. No ma chłopak
        osiągnięcia, fakt. Został laureatem gazetowego konkursu. Napisał gierkę i brał
        udział w jakimś innym konkursie (nawet przeszedł do II etapu !). Zapomniał
        wpisać że wygrał trójkę w totku.
        Na pewno nie dostanie mojego głosu.
    • Gość: Artur Re: Kandydat PO broni swoich plakatów IP: *.revers.nsm.pl 11.06.04, 08:09
      Czy to syn tego Słomińskiego od afery którą opisywaliście na łamach tej gazety?
    • Gość: T 72 Re: Kandydat PO broni swoich plakatów IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 11.06.04, 09:07
      Taka fajna, darmowa reklama dla kandydata, który nie robi nic tylko wiesza
      plakaty...
      Tak czy inaczej nie ma szans,z takim ryjem...
    • Gość: seb polityka do smietnika IP: 195.116.62.* 11.06.04, 11:28
      wszystkie plakaty powinny lądować w kiblu. Ludzie nie powinni wiedzieć że są
      jakieś wybory. Bo i po co?
      • Gość: Rastafarai Re: polityka do smietnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 13:54
        dajcie spokoj. Nie ma zawodnika. Spojrzcie na fryzure... Mnie sie kojarzy
        jednoznacznie... Poza tym nie wiem czy artykul w gazecie to reklama czy raczej
        antyreklama: Koles targa na policje faceta i babke, ktorzy zerwali plakat - no
        od razu widac, jaki jest wyluzowany i jaki ma do siebie dystans. Szanse pana
        Slominskiego w wyborach sa ZEROWE, a wiec promuje tylko swoja twarz (slowa o
        programie zdaje sie na plakacie nie ma).

Z proznosci? Slow brak.

Powodzenia zycze.
    • Gość: X Re: Kandydat PO broni swoich plakatów IP: *.crowley.pl 11.06.04, 18:45
      Zazdrość, wielka zazdrość za Wami przemawia! Dajcie chłopaczynie spokój.
      Podejrzenia o spiski, wyśmiewanie nawet fryzury mówi samo za siebie. Czepiacie
      się, bo tylko na to Was stać. Najlepiej jest kogoś wyśmiać i wyszydzić, prawda?
      Brawo! Ja myślę, że ma chłopak duże szanse, chociażby za determinację. I mój
      głos na pewno dostanie.
      • grail Re: Kandydat PO broni swoich plakatów 11.06.04, 23:04
        no fakt... wypada na siebie zagłosować...
      • Gość: Danziger Jaka determinacja ? IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 12.06.04, 00:24
        Jaka to determinacja ? Że powiesił 1000 plakatów ? A co on osiągnął ? Jakie są
        jego polityczne sukcesy ? Że napisał gierkę ? Że dostał się do Sejmiku
        Województwa ? - Jakoś nie słyszałem o jego aktywności i osiągnięciach w tym
        sejmiku.
        Ale - w kraju gdzie premierem ma szansę zostać Lepper a prezydentem został
        kłamca Kwaśniewski - nawet taki szczyl bez doświadczenia, osiągnięć i programu
        (z wyjątkiem skwaszonej miny na plakacie) może zostać parlamentarzystą w UE.
        Nic mnie już nie zdziwi w tym chorym kraju.
        • Gość: Prawnik Re: Jaka determinacja ? IP: *.gda.pl 13.06.04, 18:13
          Danziger ma rację. Można też spojrzeć na tę jego oficjalną stronę www. Facet
          ukończyl informatykę i zarządzanie i stać go bylo tylko na coś takiego!!! Poza
          tym większość jego plakatów zostala przymocowana do miejsc, w których nie wolno
          umieszczć jakichkolwiek reklam. Trzeba by pomyśleć o zlożeniu zawiadomienia o
          popelnieniu przestępstwa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka