Dodaj do ulubionych

Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa...

• tewiemleczarz Anonimy są przesadnie uprzywilejowane 16.07.12, 15:36
      Niestety, w polskim prawie donosy i anonimy, często pomawiające, są wręcz uprzywilejowane w stosunku do skarg jawnych. Skargę jawną można np. odrzucić, uznać za niezasadną, sprawdzić wiarygodność skarżącego - a na donos po prostu TRZEBA zareagować.
      Sam się z tym problemem borykam i wcale nie jest mi do śmiechu, kiedy na skutek wyssanego z palca donosu sąsiadów będę się musiał teraz tłumaczyć w sądzie z faktu, że nie jestem wielbłądem, czyli udowadniał, że moje dziecko (16 lat) ma co jeść, gdzie spać i ma prawidłową opiekę. Co ciekawe, osoba donosząca NIE MA OBOWIĄZKU stawienia się w sądzie , zeznawania pod przysięgą, udowodnienia swoich słów etc. Fajne, nie ma co.
      A ja co mam zrobić, założyć fotobloga wnętrza swojej lodówki? Filmować dziecko, jak je?
      Macie jakieś inne pomysły?

• olewca Lepszej reklamy scierwu nie mogliscie zrobic! 16.07.12, 15:36
      Bez komentarza.
      • three-gun-max Re: Reklama już im się nie przyda 16.07.12, 17:56
        Strona najdalej do końca tygodnia zdechnie a jej właściciele będą mieli prokuratora na karku, więc nic im po reklamie.
    • Gość: zen Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 15:38
      dno
    • Gość: redbull10 Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... IP: *.ip.netia.com.pl 16.07.12, 15:46
      Spoko, po zniesieniu art. 212 kk podobnie swińskie portale rozmnożą się jak króliki. Czy o to chodzi niektórym rozhisteryzowanym dziennikarzom, politykom i wszystkim "walczącym o wolność słowa"???
    • Gość: Jonek Bez przesady IP: *.e-wro.net.pl 16.07.12, 15:49
      Rozumiem, że osoby pomówione/obrażone na tej stronie poczują się skrzywdzone. Ale zastanówmy się kto na takie strony zagląda. Przecież nikt rozsądny nie będzie czerpał informacji z takiej gó...anej strony. A jeśli ktoś tam zagląda a tym bardziej wierzy w zamieszczone tam informacje to może jedynie oznaczać, że nie jest to osoba warta naszej uwagi. Czy przejmujecie się głupimi komentarzami jakie czasem możecie usłyszeć na ulicy? Domyślam się że nie. A bzdury napisane na tej stronie są równie "dużo" warte.
    • Gość: szef home.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 15:53
      kiedyś tam hostingowałem ale wycofałem, byli drodzy i niesolidni

ale do żeczy

to serwis dla idiotwów karemicych swoje małe ego obrazaniem innych - czyli mw połowa polskiej "młodzieży" obecnej na necie. A twórcy serwisu wyczuli koniunkture u leszczy i nieźle zarabiaja na rekalamkach xDDD
    • konto.do.komentarzy Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... 16.07.12, 16:00
      "Znajoma z Gdyni złożyła w tej sprawie skargę na policję. Ponieważ to oskarżenie prywatne, policja przekazała je do sądu, a sąd polecił pokrzywdzonej samej znaleźć IP komputera, którym posługiwał się sprawca, i podać jego dane - opowiada pan Marek, nasz czytelnik. - Dziewczyna czuje się bezradna. Bo jak ma sama namierzyć człowieka, który ją obraził? To tak jakby ktoś mnie okradł, a sąd by powiedział: "Proszę złapać złodzieja i nam go dostarczyć"."

Może zacznijmy od rozróżnienia oskarżenia prywatnego od ścigania z urzędu za kradzież.
      • konto.do.komentarzy Re: Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdoby 16.07.12, 16:01
        A sama strona obrzydliwa - ale trafia w ogólny trend gimbusiarskiego wychowania.
    • Gość: Opar Absurdu Polskie prawo nie nadąża za rozwojem Internetu IP: *.home.aster.pl 16.07.12, 16:11
      A serwis świnia.pl jest jak widać poza wszelką kontrolą.
    • Gość: kiki Gratuluję serwisowi swinia.pl swietnej reklamy IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.12, 16:12
      czyzby Wyborcza miala w tym serwisie swoj udzial????? Żalosne!
      • Gość: mo-ma Re: Gratuluję serwisowi swinia.pl ? IP: 173.233.199.* 16.07.12, 16:23
        "czyzby Wyborcza miala w tym serwisie swoj udzial????? Żalosne!"

Wpis na poziomie pierwszej klasy (kiepskiego) gimnazjum!
        • Gość: swinia.net Re: Gratuluję serwisowi swinia.pl ? IP: *.range86-174.btcentralplus.com 26.08.12, 17:25
          Internet nie lubi pustki jest już nowa swinia.net
    • jgalka Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... 16.07.12, 16:21
      jedyne wyjscie nabluzgac na jakiegos sedziego, personalnie z imienia i nazwiska wtedy moze dojrza ze cos jakby z tym serwisem nie tak. co to za kraj ze molestowanie dziecka to dla ksiedza kara 600pln (to i tak pisza ze sad byl surowy) wyzywanie i ponizanie publiczne ludzi (poza tymi lepszej kasty) to znikoma szkodliwosc czynu. kto sie jeszcze dziwi ze mlodzi nie chce tu wracac. Za granica jako bezrobotnych Polakow lepiej ich szanuja niz w Polsce jako prawych obywateli.
    • nie-pelnosprawni.pl # Szmacenie kobiet to jest świństwo 16.07.12, 16:27
      Szmacenie kobiet to jest świństwo.

Taki proceder nadzoruje Piotr Pawłowski prezes Stowarzyszenia Przyjaciół Integracja (KRS 0000 102 130)/ Fundacja INTEGRACJA (KRS 0000 144 578) jak członek rady nadzorczej IMPEL.

Kłamie, oszukuje i wyłudza od ludzi pieniądze na rzekomą "pomoc niepełnosprawnym", kłamie przed sądem i cała masa innych.. a w TV zgrywa społecznika i Anioła zakłamany degenerat.

Słowo kontra czyn!

nie-pelnosprawni.pl
      Prawdziwi Niepełnosprawni
      • Gość: bialy murzyn A toto wyżej to czym się różni? IP: *.dynamic.chello.pl 16.07.12, 16:33
        i tyle w temacie
    • Gość: Gryf Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... IP: *.swidnica.mm.pl 16.07.12, 16:32
      Obrazić na tej stronie uczucia religijne i zaraz ruszy cały aparat policyjno-sądowniczy!
    • Gość: aaabbb Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.12, 16:52
      W normalnym kraju policja zamnknęłaby całą firemkę typu home.pl za hosting rynsztoku. Ale nie w naszym grajdole.Ciekawe czy osoby obsmarowane na tym , pożal się Boże , portalu są teraz przeciw ACTA ?
    • Gość: goscinny Re: Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdoby IP: *.blich.krakow.pl 16.07.12, 17:09
      No ale są i również bardzo mądre wpisy: www.swinia.pl/index.php?a=show&do=up&id=11515#photo www.swinia.pl/index.php?a=show&id=11507
    • abhaod Przykład idzie z góry. 16.07.12, 17:29
      www.youtube.com/watch?v=JjbCQQAZDpA&feature=related
    • brzydula_betty a tutajpracuje.pl poprzednik uprzejmiedonosze.pl? 16.07.12, 18:12
      three-gun-max napisał:

> Stronę hostuje firma home.pl. Może by ich tak spytać, czy chcą być znani z utrz
      > ymywania takich stron?

A co z portalem tutajpracuje.pl założonym przez Sławomira Zaziąbło o ile mnie pamięc nie myli. Zdaje się że przedtem był to portal uprzejmiedonosze.pl, zamkniety przez sąd. Tutajpracuje.pl miał być portalem o pracy a zmienił się w rynsztok gdzie bezkarnie można obrażać ludzi bo administrator nie reaguje. Domena też jest utrzymywana przez home.pl!!!
    • Gość: Tola Sposob na kase? IP: *.play-internet.pl 16.07.12, 19:47
      Myślę, że wiele wyjaśnia par. 3 pkt. 6 regulaminu tego serwisu.
      "Usunięcie „świni” przez osoby trzecie może nastąpić tylko na żądanie odpowiedniego organu ścigania lub poprzez przeprowadzenie procedury usuwania świni na wniosek osoby trzeciej. Usunięcie wpisu odbywa się odpłatnie, na wniosek zainteresowanego, opłata pobierana będzie na podstawie sms, którym zdobywa się kod z dostępem do funkcji administracyjnych, tj. do dokonywania zmian istniejących wpisów, dokonywania nowych, usuwania zamieszczonych. Opłata za operację wynosi 24 zł, usuniecie następuje w ciągu 12 godzin od zaksięgowania opłaty."

To dopiero jest skandal! Jakiś idiota poda twoje dane osobowe, dorzuci do tego zdjęcie ściągnięte z fb czy nk, okraszając wszystko nierzadko obrzydliwymi wulgaryzmami, a ty, żeby to usunąć musisz sobie zapłacic! W głowie się nie mieści.
    • Gość: nn Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... IP: *.chelmnet.pl 16.07.12, 20:01
      pewnie wiele opionii dotyczy naczelnej jąkały. ewentualnie tzw. stefana m.
    • Gość: b. Re: Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdoby IP: 94.42.224.* 17.07.12, 14:03
      home.pl ma wszystko w nosie i piszą, że ich to nie obchodzi. Że mogą dać logi prokuraturze. Ja zrezygnuję z ich usług.
    • Gość: Zdenerwowany rodzi Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.07.12, 14:32
      Żeby to tylko oni wrzucali takie rzeczy - nie raz podobne afery były na wiocha.pl albo layk.pl - do którego zdarzyło mi się wysłać kilka powiadomień, jeżeli ktoś jest zainteresowany mogę porozmawiać na ten temat.
    • Gość: swinia.net Ohydne świństwo. Sąd każe pokrzywdzonym zdobywa... IP: *.range86-174.btcentralplus.com 21.08.12, 17:24
      Swiat internetu nie lubi próżni! Jest już nowa swinia.net
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka