Dodaj do ulubionych

Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra...

IP: *.205.76.38.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.01.13, 20:38
No to już są jaja...
Nie można nic powiedzieć / zagrać bo zaraz OUT !
A jak ta dziennikarzyna czy prowadząca co robiła z siebie wariata w radiu (pik, kier,) czy innym teraz udaje panią "Ę" czy "Ą" to jest żałosne !!!
Nie dajmy się zepchnąć na margines stacji w których trzeba wysłać sms - tylko za 2 zł !
Tam wygrana zawsze taka sama ... Maszyna ruszła... STOP...
Masz 2 tysiące... BRAWO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hurrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaa

Nie mam ochoty już dalej pisać bo pewnie i tak bedzie cenzura...

Skiba... Skiba z masłem...

Skiba... Skiba z nami !!! Oooo

Dobranoc
Obserwuj wątek
    • Gość: M Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.13, 20:47
      A ja od 10 miesięcy przełączałem rano radio na inną stację. Humor pana Skiby i sposób prowadzenia audycji jakoś nie trafiał w moje gusta.
      • Gość: dassda Skiba za malo dupe lizales PO, musisz starac sie IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 08:44
        bardziej
        • Gość: znamto Może być też tak że Skiba dowiedzial się o planowa IP: *.ip.jarsat.pl 01.02.13, 09:30
          ...planowanym zwolnieniu (np w związku z "małą słuchalnością", może program był słaby?) i "puścił" jakąs wulgarną piosenkę żeby dorobić do zwyklego zwolnienia za słabe wyniki jakąś legendę, tak jest na pewno lepiej - i jesli nawet tak było to plus dla niego. Zaznaczam że to tylko jedna z opcji, po prostu patrzcie na świat bardziej krytycznie, myślcie.
          ps. Jesli za samą piosenkę - chyba powinna byc najpierw nagana albo jakas rozmowa dyscyplinujaca (wiem wiem, Skiba i dyscyplina). Jednak mysle ze nie ta jedna piosenka zadecydowala, raczej dopełniła czarę.
          • Gość: inelmitres Kodym: "Skiba jak świnia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 11:37
            Kodym ma pełna rację , Krzysztof Skiba jest owadem radiowotelewizyjnym , nie ma co się czepiać jego tuszy ,każdy wygląda jak chce albo musi , ale on pęta sie po telewizjach i robi za dyżurnego błazna, to bolesne bo nie jest głupi a robienie z siebie idioty w punkowych szatkach weszło mu w krew i nie widziałem by cokolwiek wartościowego padło z jego ust. Jednym słowem chamskie potraktowanie przez Kodyma fizis Skiby dotyczy również jego psyche.
            • Gość: ftgh Re: Kodym: "Skiba jak świnia" IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 21:59
              kodym to alkoholik, niech zamknie morde i nie odzywa sie oceniajac innych.
              • Gość: konjo Re: Kodym: "Skiba jak świnia" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.14, 12:21
                Mam na myśli palantów pokroju niejakiego Krzysztofa Skiby, który pasuje do ruchu niezależnego jak okulary do świni. Porównanie zresztą o tyle akuratne, że zdążył do świni upodobnić się niemal idealnie. Mądrej rzeczy to on nigdy nie powiedział, za to jest dobry w robieniu z siebie błazna, żeby zarobić je**e dwieście złotych - mówił Kodymowski.
                Ja się z nim zgadzam w całej rozciągłości.
      • Gość: szubi Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 14:10
        No i właśnie, ten sam odruch miałem w te poranki, gdy p. Skiba prowadził poranną audycję - jak najszybciej uciec na inną stację. Przeszkadzał mi nieradiowy głos i dykcja (lub jej brak) no i rodzaj humoru, jaki prezentował. Więc nie żałuję
    • Gość: dziki ahhh Lech Parell - i wszystko jasne IP: *.tmark98.revers.nsm.pl 31.01.13, 21:03
      chyba nie ma na świecie osoby bardziej "z zawodu jest dyrektorem". Układy, układziki i awanse za nic - wspaniała specjalność. Ciekawe jaki będzie jego następny przystanek... Jakiś portal czy tv?
      • Gość: rew Re: ahhh Lech Parell - i wszystko jasne IP: *.chelmnet.pl 31.01.13, 22:43
        No właśnie panie Lechu Parell może opowie pan jak dostał pracę w Radiu Gdańsk? Czy pomogli koledzy z PO? Czy kiedykolwiek nie musieli pomagać? Jak to jest?

Słuchacz.
        • Gość: der Nie specjalnie musieli pomagać IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.13, 09:11
          Wystarczyło stanąć do konkursu. O ile pamiętam wszystkie rozmowy konkursowe zostały nagrane i są dostępne. A Skiby mi specjalnie nie szkoda. To tak, jakby Kiepski codziennie miał Cię uczyć fizyki. Fajne na 15 minut a później dramat.
          • Gość: ara Re: Nie specjalnie musieli pomagać IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 09:37
            Z gazety prezia wylali, z targów też, tak samo z urzędu bo wszystko psuł. Teraz rozwali radio?
    • Gość: MK Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 22:42
      świetna wiadomość ! poziom tego Prezentera to zero. jak lubie Radio Gdańsk, tak we wtorki zmienialam stację.
    • chanandlerbong Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... 31.01.13, 22:46
      Lubię Skibę, ale ten program był raczej słaby. Miałem takie wrażenie, jakby Johnny Rotten miał się uczesać na herbatkę z królową.

Bardziej mi szkoda, że Strefy Muzyki nie prowadzi już Tomek Buza. Paweł i Kamil są OK, ale z Tomkiem audycje były da best.
      • Gość: marcin Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.204.66.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.13, 10:14
        A mi brakuje sobotniego wieczornego programu Marka Cegielskiego.
        Teraz jest jakis chłam w stylu RMF MAx.
    • Gość: dom Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 23:33
      Byl płytki, dobrze, że go już nie ma. Ile można go słuchać ?
    • Gość: Niepokorny Bolek Parell kolega DONKA IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 00:09
      Specjalista od albumów itp ,a w końcu kolega DONKA...-a SKIBA niepokorny -nie był tej sitwie na rękę.To nawet za komuny poziom literacki i merytoryczny w Radiu Gdańsk był wyższy...Niech Parell lepiej doskonali swoje albumy !!!...
    • mr_lucky Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... 01.02.13, 00:13
      Bardzo dobrze, że zwolnili tego cynika i prostaka.
      • Gość: ewa Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.pronets.pl 01.02.13, 08:57
        NO I BARDZO DOBRZE,NIE LUBIE GO ! WSZYSTKICH KRYTYKUJE I JEST CYNICZNY.JUZ ZAPOMNIAL JAK NA KONCERCIE WYPIOL GOLY TYLEK P.BUZKOWI.MALY WSTRETNY,GRUBY KURDUPEL.CI MALI TAK MAJA,JAK BOZIA NIE DALA WZROSTU.INACZEJ NIKT BY ICH NIE ZAUWAZYL.
        • Gość: dr Kaftan ojej, ewusi kompleksiki wyłażą... IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 09:03
          może sie pochwali co je jej Bozia dała zamiast tylko innych krytykować, że mały wzrost mają?? czyli coś na co nie mają wpływu..
          i może się Ewuś nauczy gdzie WYŁĄCZA sie Caps Lock.. i jak piszę się WYPIĄŁ ..
          • Gość: azot02 Re: ojej, ewusi kompleksiki wyłażą... IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 22:01

ewuś ma ferie w gimbazie, nie czepiaj się ;)
        • Gość: gosc Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.koronowo.com.pl 03.02.13, 01:14
          glupia franca
    • Gość: AłmaAta Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... IP: *.dynamic.mm.pl 01.02.13, 00:34
      Zgadzam się z moimi „przedmówcami”. To co się dzieje na antenie Radia Gdańsk od kilku miesięcy woła o pomstę do nieba. Decyzje programowopersonalne pana Parella to szczyt niekompetencji, a ta o pożegnaniu Skiby jest tak trafna, że aż wierzyć się nie chce że jego. Szkoda niegdyś może nie genialnie, ale na pewno sprawnie redagowanego radia i… abonamentu.
      • brat187 Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w 01.02.13, 00:39
        No właśnie panie Lechu "jako redaktor naczelny" Parell. Udowodnił pan, że umie racjonalizować koszty prostymi zwolnieniami. A jak tam pomysły na zwiększenie mizernej słuchalności?
        • Gość: mz Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.204.66.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.02.13, 10:16
          mizernej?
          akurat w tej chwili słuchalnośc jest rekordowa.
          www.wirtualnemedia.pl/artykul/polskie-radio-gdansk-w-gore-rmf-fm-liderem
      • Gość: a jakie to Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 12:44
        decyzje personalne Parella są złe. Oświeć przykładami, proszę.
    • net_friend Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... 01.02.13, 08:44
      "Ja tak się nie wsłuchiwałem przedtem w ten tekst".

Trochę jak niektórzy z allegro... nie wiedzą co szprzedają.
    • Gość: jaaaa Jak sie szasta to potem trzeba oszczedzac IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 08:48
      Ktos powinien przyjzec sie czy wydatki i "oszczednosci' iida w parze ze soba i czy firma z tego korzysta czy traci
    • cornelius-ltd Jednoprocentowa sluchalnosc Radia Gdansk... 01.02.13, 08:49
      I ten zalosny Parell,nie majacy pojecia,co to jest prowadzenie regionalnego radia.Po pierwsze Parell nie jest inteligentny.To dobrze ustawiony cynik,bez przeszlosci zawodowej w mediach.Skibe lubie,ale bez przesady,bo czesto gesto zapedza sie,jak Wojewodzki i Figurski.Nie czuwa juz nad swoja klasa,ktora bez watpienia posiada.Stad czeste wpadki.Podejrzewam Skibe,ze od 25 lat nie przeczytal zadnej ksiazki,a z gazet to tylko te,ktore zabiera do sracza,aby sie podetrzec.Brak mi w Skibie tworzenia czegos nowego,bo caly czas odcina kupony od pradawnej slawy.Moze juz czas na emeryture,co,chlopaczku w wieku ponad 60 lat...
    • Gość: duch Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 08:49
      w tym klerykalnym tkzw radio bis maryja zadzaonym przez glodzia nic nie wolno oprocz porannych modlitw i wazeliniarstwa do kleru i mam placic abonamen nigdy tylko klechy sie bogaca z tych pieniedzy
      • stefan4 Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w 01.02.13, 08:53
        duch:
        > w tym klerykalnym tkzw radio bis maryja zadzaonym przez glodzia nic nie wolno
        > oprocz porannych modlitw i wazeliniarstwa do kleru i mam placic abonamen nigdy
        > tylko klechy sie bogaca z tych pieniedzy

Jaki śliczny przykład bełkotu...

- Stefan
        Zwalczaj biurokrację!
    • Gość: katOlik Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 08:52
      Wywalić "Skibę z masłem", to w Radiu Gdańsk,"bułka z masłem".!
      W jedności siła Skibko drogi, w jedności.
      W dobie takiej a nie innej poprawności,masz "porachowane kości".
      ZOMO w PRL-u Cię nie biło,
      to Radio biskupie, Gdańsk.Cie powaliło.
      Dostałeś Ty i słuchacze, po prostu w r y ł o!
      Po co Tobie to było?
      Jak to czytam to mam mdłości. Litości.
      • Gość: olunia Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 09:08
        w telewizji bywał pajacem, w radiu idiotą, kto takich nieudaczników chce dziś zatrudniać ?
        ten typ nadaje się jedynie na dyrektora, na dyrektora łopaty. kropka
    • Gość: radiofil Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.85-237-161.tkchopin.pl 01.02.13, 09:02
      źle się dzieje w Radiu Gdańsk...
      wielu świetnych dziennikarzy zostało zwolnionych.
      Nie wiem co chcą zrobić z tej stacji, ale jest to zły pomysł.
      Kiedyś była to jedyna stacja, której słuchałem, teraz jest coraz gorzej.
      Naśladowanie na siłę stacji komercyjnych to zły kierunek dla stacji publicznej
    • Gość: dd Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... IP: *.slupsk.vectranet.pl 01.02.13, 09:21
      Szkoda Skiby. Radio Gdańsk jest świetne ale Skiba dodawał trochę pieprzu.
    • Gość: franek W czym problem? IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 09:31
      Każdy ma swoje gusty i swoje możliwości.
      Jednemu podobają się ogórki a innemu organisty córki.
      Prezenter puszcza co mu się podoba a dyrektor zatrudnia kogo mu się podoba.
      W czym problem?!
    • Gość: starosta Piosenka słaba... IP: *.internetia.net.pl 01.02.13, 09:45
      Piosenka "Bożenka" Figo Fagot - ani dobra, ani śmieszna...
      • Gość: domino jachaś Re: Piosenka słaba... IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 16:47
        o ty! a co ci się w braciach figo fagot nie podoba f jeden?
        • Gość: rks po życia kres Re: Piosenka słaba... IP: 91.226.7.* 01.02.13, 19:07
          rks chuwdu, do utraty tchu, puchar drugiej ligi nasz k...jego smutna mać....j... policje i napletonistów. pozdro bracie po szalu ;-)
    • Gość: Meloman Hańba! Wywalić za wszystko ale nie za BFF! IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 09:49
      Skiby nie trawię ale utwór prawdziwy i przepiękny! To dyskryminacja świetnej twórczości! Radio Gdańsk powinno puszczać wywody BOGA z ul. Polanki 54 jeśli się Bożenka, Hot Dog, Świnki i Damy itd. nie podobają!
    • Gość: ok Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w IP: *.231.40.97.koba.pl 01.02.13, 09:55
      japie...jcie mi wódki
    • hogata123 Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... 01.02.13, 10:36
      Czyli pomijamy rasistowski aspekt tej piosenki, w której podmiot liryczny pyta "jak mogłaś to robić z Cyganem?", a uczepiamy się fragmentu z dolewaniem wódki. hm... w Polsce mamy takie ciche przyzwolenie na rasizm. Skiba i jego "Makumba", Wojewódzki i jego gwałcenie Ukrainek, ech, Polska.
      • Gość: xxxxxxxxxxxxxxxxxx Na wódkę też mamy przyzwolenie. To nie o to chodzi IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 11:30
        Nie mamy przyzwolenia na SEKS. I właśnie seksualna gra słów była przyczyną tej aferki.
      • miszczjaszczomb Re: Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w 04.02.13, 09:56
        Gratuluję rozumienie tekstu. Jak Makumba jest rasistowska to ja jestem milionerem! Akurat makumba ma dokładnie odwrotne przesłanie.
    • eldemon Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... 01.02.13, 10:42
      Ten prosty, mało kulturalny człowiek już się wypalił i powinien zapisać się do Partii Palikota. Tam znajdzie swoich i rozkwitnie!
    • Gość: Dante Wihajster Krzysztof Skiba nie poprowadzi już audycji w Ra... IP: 195.71.90.* 01.02.13, 11:16
      Skiba pisze: "Ja tak się nie wsłuchiwałem przedtem w ten tekst, ... "

Dante pisze: Panie Skiba, harcerzy szukaja w Toruniu ... Radio Gdansk dobra decyzja, tak trzmac!

• Gość: mark Ci co go zatrudnili, teraz go zwolnili. IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 11:47
      Wszystko zostalo w rodzinie, a pare groszy chlop zarobil.
    • Gość: Aga chlip :( IP: *.ip.jarsat.pl 01.02.13, 12:42
      na prawdę szkoda. humor pani magdy i pani beaty jest strasznie czerstwy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka