hipiska.xd Re: Listy do Julii-fajny ? 12.06.10, 10:45 Nie mam pojęcia.. dopiero mam zamiar się wybrać do kina. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
happymoron_xdd Re: Listy do Julii-fajny ? 12.06.10, 12:51 nie wiem nie widziałam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
julik Re: Listy do Julii-fajny ? 13.06.10, 21:00 Fantastycznie , wspaniało genialny . Wybierz się , a nie pożałujesz Odpowiedz Link Zgłoś
love_hilary Re: Listy do Julii-fajny ? 06.07.10, 19:30 Ja byłam dzisiaj i film bardzo mi się podobał ( ogólnie mówiąc uwielbiam filmy romantyczne więc mi się baardzo podobał!!) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Re: Listy do Julii-fajny ? 06.07.10, 19:34 Ponoc fajny, ale ja nie bylam. Musze koniecznie sie wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
itsme9 Re: Listy do Julii-fajny ? 06.07.10, 20:27 czytałam streszczenie zapowiada się super a jeszcze lepsze jest to że w tym filmie jest piosenka Taylor Swift muszę go obejrzeć ale nie wiem kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
ciastko_kremik Re: Listy do Julii-fajny ? 06.07.10, 19:35 Spoko nawet momentami zabawny Odpowiedz Link Zgłoś
aga8 Tu... 06.07.10, 20:15 Po prostu świetny! Bardzo mi się spodobał. Jest to komedia romantyczna i fajne jest to, że nie wiesz co się zaraz stanie...i jeszcze ten piękny krajobraz Toskanii...chętnie jeszcze raz go obejrzę. Gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_annabet godny polecenia. 06.07.10, 20:43 miły film na letni wieczór. nie oczekuj czegoś ambitnego, bo 'listy do julii' to nie taki rodzaj kina, ale jeśli szukasz czegoś, by pooglądać i się odprężyć to polecam. ciekawa fabuła, momentami śmieszna, amanda się spisała, na christopera miło patrzeć (słuchać także, ach, ten akcent! ), a muzyka nie najgorsza. no i wspaniałe widoki moja ocena 7/10. ps. filmweb naprawdę nie gryzie Odpowiedz Link Zgłoś
katherine456 Re: godny polecenia. 06.07.10, 20:49 Na pewno jest fajny chociaż jeszcze go nie oglądałam mam zamiar go oglądać. Lubię Amandę fajnie gra w filmach... Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia741 Re: Listy do Julii-fajny ? 06.07.10, 20:45 Niestety nie oglądałam ale mam zamiar Odpowiedz Link Zgłoś
nolie Re: Listy do Julii-fajny ? 06.07.10, 21:22 warto iść, naprawdę. taki miły do pooglądania żeby się zrelaksować. Odpowiedz Link Zgłoś
nad Re: Listy do Julii-fajny ? 06.07.10, 22:19 "Listy do Juli"i to jeden z najlepszych filmów jaki z życiu widziałam. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś