Dodaj do ulubionych

Znany gdański cukiernik napisał list: ja i moic...

• Gość: h smakowite ciasteczka IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 16:38
      youtu.be/5t_tgiWatvs
    • Gość: miki Re: Znany gdański cukiernik napisał list: ja i mo IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 16.03.13, 16:39
      smieszny jestes, bo kupujesz gros rzeczy od ludzi o podobnych pogladach, tylko tego nie wiesz...facet ma plus, bo nie ukrywa pogladow, chociaz nie musza sie nam podobac. mamy demokracje i kazdy ma zsrane prawo do wyrazenia mysli. ale u nas to jest tak, ze ktos sie z czyms nie zgadza, to ciemnogrod, moher, katol, stary dzid i glupek. i gdzie tu tolerancja?
    • i-roxy Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 16:44
      Smutny kraj, pełen nienawiści. Kiedy się przebudzimy? czy wtedy kiedy liczba Polakow spadnie do 30 mln? czy wyludnimy sie do cna, ale najwazniejsze, ze pozostaniemy biedni i katoliccy?
    • drive55 jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów 16.03.13, 16:46
      uwielbiają patrzeć,wyobrażać sobie jak geje wsadzają sobie penisy do odbytnic,biorą sobie penisy do ust i uprawiają seks oralny i ich to nie razi i uważają to za normalne.Proszę mi nie wywalać postu,a jak ktoś uważa,że łamię prawo proszę o kontakt podam dane i spotkamy się w sądzie.
      • tim7 Re: jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów 16.03.13, 17:26
        Dlaczego miałbyś łamać prawo tym wpisem? Zwyczajnie tylko odkrywasz własną ignoracjię, i to w dość szczególny sposób, bo pokazujesz tylko jak ty wyobrażasz sobie homoseksualistów wykazując bujną wyobraźnie (i obsesję, ale to inny temat). Wydaje ci się, że jak się spotykają homoseksualiści to zaczynają się zaraz rżnąć? Homoseksualiści są w swych związkach tacy jak hetero. Są tacy, co szukają tylko dziury do zapchania (identycznie jak hetero), są też tacy, co w sych związkach nie uprawiają wogóle seksu (o dziwo, też jak niektórzy hetero). To co opisałeś, to tylko projekcja twojej obsesji, której nabawiłeś się w dyskusjach z innymi homofobami.
        • Gość: tora Re: jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 17:48
          Bardzo, bardzo ped..ki wywód. Gratulacje - nie dość, że pedał to jeszcze impotent. Nie pchajcie się na afisz i nie żądajcie tak wojowniczo praw dla siebie - za to większość was nie znosi - myślę, że większość społeczeństaw uważa Was za zboczeńców tylko chora poprawność polityczna i gejowskie media usuwają niewygodne dla Was poglady.
          A z komentarzy na forach i ze stanowiska w mediach mam wrażenie, że to my heteroseksualni jesteśmy nienormalni i prześladowani.
          • delivered Re: jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów 16.03.13, 17:57
            Większość społeczeństwa, tak jak ty, to niewykształcone kałmuki przepełnione bezinteresowną nienawiścią do wszystkiego co inne i w dodatku dumne ze swojej ignorancji i poglądów zwyczajnie faszystowskich. Źle widzę przyszłość tego kraju.
          • tim7 Re: jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów 16.03.13, 18:24
            Jestem hetero i jestem pewny swojej tożsamości seksualnej, chociaż gó... cię to obchodzi. Ty zaś, swoim pieniactwem i wulgarnością zdradzasz niepweność co do tego jaka jest twoja seksualność. Świetnym przykładem przyczyn takiej wściekłości i obsesji na punkcie homoseksualistów jest przykład ojca młodego cżłowieka w filmie "American Beauty". Tam doskonale pokazano, jak przejawia się tłumiony w sobie homoseksualizm.
        • penible4 Doskonała 16.03.13, 19:54
          odpowiedź! Mogę sie pod nią podpisać?
          • penible4 to miało być do 16.03.13, 19:55
            tim7
            • tim7 Re: to miało być do 16.03.13, 20:49
              Jesli podzielasz mój pogląd, to nie musisz nawet pytać. Bo tak się tworzy wspólnota poglądów.
      • Gość: g Re: jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:40
        drive55 napisał:

> uwielbiają patrzeć,wyobrażać sobie

i pewnie ci od tego wyobrażania od razu staje... znaczy też jesteś homo, tylko jeszcze o tym nie wiesz, albo nie dopuszczasz tej myśli :) życzę pogodzenia się z własną orientacją, sąd ci w tym raczej nie pomoże
      • Gość: mick Re: jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów IP: 177.22.112.* 16.03.13, 17:48
        Rozumiem kretynie, że lesbijki już cię tak nie rażą i chętnie byś sobie popatrzył? Toż to też homoseksualizm! Naprawdę współczuję postrzegania związku dwojga ludzi jako wsadzania penisa gdziekolwiek. Pozdrawiam serdecznie twoją przyszłą żonę bo zapewne jej jeszcze nie masz dzieciaku, ale już bardzo mi jej szkoda.
      • Gość: Hetero Re: jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 18:27
        Wiesz, ja nieszczególnie lubię patrzeć na wsadzanie sobie penisów do ust i innych części ciała, bez względu na to czy robi to dwóch facetów czy mężczyzna z kobietą. Dwie kobiety z przyczyn oczywistych nie mogą, a to też tak znienawidzony przez ciebie homoseksualizm.
      • Gość: matylda Re: jak myślę wszyscy obrońcy homoseksualistów IP: *.dynamic.lte.plus.pl 16.03.13, 18:38
        nie wiem, czy wiesz ale osoby heteroseksualne również uprawiaja seks oralny i analny (wiem, to musi być dla Ciebie szok) Rozumiem ze Ty tylko "na misjonarza" :D wiecej inwencji w łózku - mniej frustracji!
    • Gość: pikusie Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 16:46
      www.youtube.com/watch?v=8HzO6s1vCxY
    • piotr_ze_wsi [...] 16.03.13, 16:47
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: csa A ja sie tez zgadzam z Wałęsą. IP: *.elartnet.pl 16.03.13, 17:25
        • Gość: pol a homoseksualiści robią sztuczny dym. IP: *.elartnet.pl 16.03.13, 17:31
      • piotr_ze_wsi Dlaczego usunięto mój post? 16.03.13, 18:36
        www.fakt.pl/Seksafera-w-parku-wodnym-w-Poznaniu-,artykuly,204070,1.html
        Komuś się nie spodobała informacja o gejach umawiających się na schadzki w aquaparku?
        • Gość: Europejczyk Re: Dlaczego usunięto mój post? IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 19:30
          Piotrusiu, a co gej cie olał i nie przyszedł??Może jestes brzydki jak noc?
          • feelhot Piotruś to znany homofob. Ma wyraźne problemy ze 16.03.13, 20:16
            sobą. Jak rozmawiał, dyskutował na forum z gayem to podawał sie za gaya, a na innym forum udawał heteryka, do tego jak istniał szmatławy onet w starym wydaniu z klubami zakładał kluby leczenia gayów i kluby szerzenia nienawisci. Jakiś odrzucony i smutny. Żal mi go-no ale tacy potem musza sie wyżalić i gdzieś na forum wypłynąć:P
    • unterhose Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 16:48
      Proponuję w ramach retorsji bojkot firm prowadzonych przez homoseksualnych.
    • i-roxy Re: Myślę, że ten gdański cukiernik 16.03.13, 16:48
      normalnych sprzedajacych poprzednim razem w gdansku przybywalo w 1937-1939 kiedy bojkotowano Polakow i Zydow, bo byli nienormalni, a normalnych przybywalo, oj, przybywalo (popatrz sobie na archiwalne filmiki). Smutny kraj ta nasza Polska, tyle nienawisci i pogardy dla czlowieka....
      • Gość: qwre Re: Myślę, że ten gdański cukiernik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.13, 16:50
        dzisiaj lewactwu bliżej do nazistów niż prawicy. Poza tym nazizm i komunizm jest lewicowy(różnice że jedni są międzynarodowi a drudzy narodowi).
        • Gość: antyfaszysta kolejny nieuk IP: *.play-internet.pl 16.03.13, 16:59
          tobie bliżej do idioty albo niedokształconego durnia niż do myślącego człowieka - widać po twoich opiniach idioty otumanionego ideologią konserwy z ciemnogrodu
        • Gość: pandada Re: Myślę, że ten gdański cukiernik IP: *.adsl-surfen.hetnet.nl 16.03.13, 17:15
          jak może być lewactwu bliżej do Hitlera, skoro to prawactwo jest za homofobią, dyskryminacją, rasizmem, nacjonalizmem, dyktaturą.
        • tim7 Re: Myślę, że ten gdański cukiernik 16.03.13, 17:17
          A kto miał na klamrach pasków wyryte: "Gott mit uns"...? Lewicowcy?
    • serenita123 Homoseksofobia nie jest zła! 16.03.13, 16:48
      pedały są nietolerancyjni i agresywni wobec ludzi czujący odrazę do ich sposobu współżycia seksualnego,a sami przy tym obnoszą się ze swoim homoseksualizmem, jak gdyby był wyznacznikiem ich wyższości nad heteroseksualną resztą
      można ich tolerować, ale nie ma obowiązku ich akceptowania, a tym bardziej afirmowania
      ich dewiacje są ich własną osobistą sprawą
      ja się nie obnoszę z tym, że jestem normalny i że seks uprawiam z kobietami
      bo co to kogo obchodzi?
      • tadeusz1312 Re: Homoseksofobia nie jest zła! 16.03.13, 17:39
        podaj prosze przykład agresji z jaką się spotkałeś ze strony gajów
        • Gość: gość Re: Homoseksofobia nie jest zła! IP: *.net.stream.pl 16.03.13, 17:44
          W szkole średniej, pedał złapał mnie za przyrodzenie. Gdy dostał w pysk, mnie chciano relegować ze szkoły. Zrezygnowano wyłącznie z powodu że moja Matka chciała oskarżyć pedała o molestowanie. Oczywiście wiem że to ja zostanę uznany na forum za osobę agresywną.
          • tim7 Re: Homoseksofobia nie jest zła! 16.03.13, 19:04
            A czy ty, bądź koledzy łapali dziewczynki za tyłek? I uznawano to za normalne? Obydwa zachowania, zarówno Twoje jak i przeze mnie przytoczone są zachowaniami zdarzającymi się wśród młodych osób o niewykształconym jeszcze seksualnym psyche. Tym samym nie mają znamion molestowania, a jedynie niedojrzałości emocjonalnej. Molestowanie to przestępstwo, niedojrzałość to stan emocjonalny, który każdy przechodził. Agresja zaś to forma obrony. Agresja przejawiająca się przemocą fizyczną to przestępstwo. W Twoim wypadku agresję fizyczną tłumaczy jedynie młody wiek i nieumiejętność znalezienia się w sytuacji niekomfortowej, co nie jest nadzwyczajne dla osób w wieku typowym dla szkoły średniej.
      • Gość: re Re: Homoseksofobia nie jest zła! IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:44
        serenita123 napisała:
        > ja się nie obnoszę z tym, że jestem normalny i że seks uprawiam z kobietami

sam fakt, że uprawiasz seks z kobietami nie świadczy o tym, że jesteś normalny
        bo skoro z kobietami to nie z kobietą, więc część społeczeństwa już ma cię za zboczeńca
        do tego jeśli przed ślubem, to znów dochodzi grupa, która nie uważa tego za normę.
        można jeszcze dużo dyskutować na temat tego pozycji, czy stosunki odbywasz tylko dowaginalne, czy też może uprawiasz też seks oralny (a kto wie, może i w analnym gustujesz?), czy się masturbujesz czy zasypiasz z rączkami grzecznie na kołderce...
        jak widzisz można długo dociekać i mocno podważać to, co sie komu wydaje normą
        • serenita123 Re: Homoseksofobia nie jest zła! 17.03.13, 14:44
          byle pedał nie będzie mnie pouczał
          przyjmij wyrazy wsp... nie! nie współczuję
    • tia666 Pelowski to idiota, spytal sekretarke, ksiegowego 16.03.13, 16:49
      czy zgadzaja sie z jego opinia (a co mieli zrobic) i napisal ze wszyscy sie zgadzaja.....
      Jesli jego uczciwosc przeklada sie na jego produkty......to strach jesc.
    • Gość: Molis Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.162.60.52.interplus.com.pl 16.03.13, 16:49
      Dobrze ktoś napisał, żeby zajął się wypiekiem swoich bułek, bo w głowie ma niewiele więcej niż miąższ
    • Gość: Autor Na stos IP: *.ceti.pl 16.03.13, 16:50
      Powiem tak, rozumiem przesłanie Lecha Wałęsy. Mam wielu znajomych gejów, hm i może ze dwie lesbijki. Lubimy się ,ale zawsze im powtarzam, że oni jako mniejszość dziś są w lepszej sytuacji niż większość. Nie znaczy to, że nie należy reagować na przejawy chamstwa czy prostactwa. Tyle tylko, że jak ktoś hetero kochankowi wytknie jego marność seksualną, albo inne wady związane z sprawami seksu to nikt nie czyni z tego afery międzynarodowej i nie tworzy profili na FB. Bo przecież to nie uderza w prawa mniejszości. A prawa mniejszości należy szanować, ale z zachowaniem i szacunkiem także praw większości. Demokracja to jednak z definicji stan, w którym większość decyduje. Jeśli ktoś nie akceptuje prawa do adopcji dzieci przez pary homoseksualne to nie znaczy, że jest homofobem. I warto aby mniejszość w końcu to uszanowała.

A bojkot uważam za idiotyczny. To tylko pogłębia podziały, wzmaga agresję po jednej i po drugiej stronie. Zgadzam się też z argumentami, że jakoś słabe (artystycznie) żarty Gizy uznano za symbol wolności, a poparcie jakie wyraził cukiernik wobec Lecha Wałęsy od razu się piętnuje. Szkoda, że zacytuję Biblię, że wszyscy którzy na sztandarach mają wypisane hasła wolności i tolerancji naprawdę uważają, że tolerancja dotyczy tylko tego, co dla nich ważne i słuszne - dostrzegają źdźbło wszędzie dookoła, ale nie belkę we własnym oku. Tymczasem, tolerancja to poszanowanie tych, którzy myślą inaczej. Ja szanuje i lubię moich znajomych gejów. Nie ma znaczenia z kim sypiają, tylko jakimi są ludźmi (i na tej podstawie układam hierarchię ludzi), ale głęboko bym się zastanowił, czy powierzyłbym im dziecko do adopcji. I to nie są moje homofobiczne zastrzeżenia, ale zastrzeżenia wynikające z tego, że jestem ojcem i co dzień zmagam się z wychowaniem moich dzieci i chociażbym nie wiem jak chciał to zmienić to nic nie poradzę, że potrzebują one i matki i ojca. A moi znajomi geje nie mają jednak o wychowaniu dzieci zielonego pojęcia i czasami mam wrażenie, że traktują to jaką kolejna rozrywkę. Choć nie wszyscy, są tacy, którzy wprost przyznają, że geje nie powinni mieć prawa do adopcji. Tyle, ale możecie dalej lać się po pyskach, tworzyć listy czarnych ludów. W sumie to dość paskudne i obrzydliwe. Kto się z nami nie zgadza - na stos facebookowy. Szkoda, wielka szkoda, że dla nich świat wygląda tak niebywale prosto.
      • ax222 Re: Na stos 16.03.13, 17:15
        > Powiem tak, rozumiem przesłanie Lecha Wałęsy. Mam wielu znajomych gejów, hm i m
        > oże ze dwie lesbijki. Lubimy się ,ale zawsze im powtarzam, że oni jako mniejszo
        > ść dziś są w lepszej sytuacji niż większość.

Ależ trzeba mieć zryty beret, aby takie bzdety wypisywać. Bo w tym kraju to pluje się na ulicy na obściskujące się pary chłopak+ dziewczyna, a małżeństwa hetero nie mogą po sobie dziedziczyć...
        • kamel_65 Re: Na stos 16.03.13, 19:32
          Sam byłem kiedyś świadkiem, jak w autobusie dziewczyna siedziała na kolanach chłopaka i obejmowali się. Tylko się obejmowali - bez pocałunków itp.
          Dwie kobiety, po pięćdziesiątce, zaczęły ich wyzywać od sodomitów, dziewczynę od dziwek.
          Czy to jest normalne? Nie.
          Na szczęście dla tej pary, inni współpasażerowi tak "zjechali" kobiety, że wysiadły oburzone na przystanku.
      • delivered Re: Na stos 16.03.13, 17:50
        Czy naprawdę nikt nie rozumie tego co tak naprawdę powiedział Wałęsa? Wałęsa powiedział, że pewna grupa ludzi powinna być pozbawiona podstawowych praw obywatelskich z powodu swoich preferencji seksualnych. To nie jest demokracja to jest zwyczajny faszyzm. Poza tym demokracja nie polega tylko i wyłącznie na władzy większości ponieważ w tym wypadku mielibyśmy do czynienia z dyktaturą większości znaną w latach 30tych i 40-tych w Niemczech, lecz na władzy większości z poszanowaniem praw mniejszości. Gdzie wy ludzie chodziliście do szkoły i czy w ogóle chodziliście do jakichś szkół?
      • tadeusz1312 Re: Na stos 16.03.13, 17:58
        gej nie mają pojęcia o wychowywaniu dzieci . a hetero mają, niby nauczyli się tego wtedy gdy okazało sie że są hetero? a geje nie potrafią się nauczyć?
        demokracja to rząd większości z poszanowaniem praw mniejszości (równouprawnienie)
        dziecko (w moim mniemaniu potrzebuje matki i ojca) ale znam 4 rodziny gdzie dziecko ma dwóch ojców i w 3 przypadkach dzieci są bardzo dobrze wychowane, czy będą hetero jeszcze ie wiadomo ale wydaje się ze tak. 1 przypadek ma problemy z zaakceptowaniem sytuacji obojga rodziców ale wydaje sie ze to przez problemy finansowe i nietolerancję sąsiadów
    • cillian1 Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 16:52
      nie kupuję pieczywa, wypieków - w budynku w którym jest krzyż!
      Bo krzyż to symbol śmierdzącego trupa!

że sanepid się o to nie dopieprza!
      • Gość: Kasia Jak przyjadę z Warszawy, to na pewno tam kupię! IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 16:55
        Nie mam nic przeciwko gejom, ale za bardzo się szarogęszą i żądają jakichś tam praw, zamiast sobie cichutko siedzieć w kąciku i nie rzucać się w oczy. Dlatego popieram Lecha Wałęsę, a do tej cukierni w Gdańsku na pewno zawitam, gdy przyjadę latem z Warszawy.
        • cillian1 Re: Jak przyjadę z Warszawy, to na pewno tam kupi 16.03.13, 17:03
          > Nie mam nic przeciwko gejom, ale za bardzo się szarogęszą i żądają jakichś tam
          > praw, zamiast sobie cichutko siedzieć w kąciku i nie rzucać się w oczy.

a gdyby tak samo postąpić z katolikami, chrześcijanami, muslimami, żydami itp?
          czy coś by się stało?

Afiszowanie się - to I oznaki przemian. Za 10 lat nikt nie będzie pamiętał, że wałęsa z matką boska w klapie, coś się pluł.
          Bo będzie to normalne, że człowiek jest równy - i ma takie same prawa.
        • Gość: antyfaszysta Re: Jak przyjadę z Warszawy, to na pewno tam kupi IP: *.play-internet.pl 16.03.13, 17:06
          pyszne ciastka .... z solą drogową.
          tępy katol polski to najgłupszy przedstawiciel homo sapiens; chyba nawet nie jest homo, bo głupota zbliża go do neandertala; sam sobie idiota - i swoim bachorom - potrafi szkodzić a przy okazji nabijać kabzę jakiemuś oprychowi złodziejowi, który jest na liście "producentów" spożywki dosypujących soli drogowej
          • Gość: homofob Re: Jak przyjadę z Warszawy, to na pewno tam kupi IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 17:11
            Pisz na temat. A Twoje poglądy śmierdzą na odległość debilizmem w najtępszym wydaniu. Chyba nie wiesz co to znaczy antyfazszyzm ? Na odległość pachniesz niedoje....nym w d...pę oburząnym pedałem.
            • cillian1 Re: Jak przyjadę z Warszawy, to na pewno tam kupi 16.03.13, 17:14
              > Na odległość pachniesz niedo
              > je....nym w d...pę oburząnym pedałem.

nie mieszaj do wszystkiego braci w czarnych sukienkach.
              Mnie parę razy zwrócono uwagę, teraz delikatnie się odwdzięczam.

:)
        • Gość: zawitaj Re: Jak przyjadę z Warszawy, to na pewno tam kupi IP: *.krdc.pl 16.03.13, 17:30
          dla homofobów potrójna dawka cukru :)
          • feelhot ale tylko z tej piekarni-wraz z solą drogową:P 16.03.13, 20:21
            smacznego
        • feelhot Homofobku-nie udawaj łysy karku Kasi 16.03.13, 20:20
          -na to sie już nikt nie nabierze na forum:P I to: siedzieć cichutko w kącie-a czemu sam sobie cichutko w kącie nie siedzisz tylko chwalisz sie i propagujesz homofobie?
      • Gość: tetra Re: Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i mo IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 17:30
        Chyba czas zacząć się leczyć kolego u psychiatry. Masz fajne poglądy - nadają się na oddział zamkniety.
    • bitches_brew Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 16:52
      Panie Pellowski, podnoszę obie łapki w górę. Niech się Pan nie boi tej czerwonej ciemnoty. Jest ich promil. Normalni ludzie są z Panem. Wymyślili bojkot. Dobre. Równie dobrze mogli wypowiedzieć Panu wojnę.
    • cillian1 Re: Myślę, że ten gdański cukiernik 16.03.13, 16:54
      zawsze może dać na afisz:
      daję na tacę, więc daję na utrzymanie ukrywających się s,,,.synów - pedofilów!
      jak dla nie lepsze, od wszyscy równi, wszyscy wolni!

:D
    • realistas Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 16:55
      Troszkę ograniczony ten cukiernik. Biedak nie wie, że gej to nie wybór, a defekt. Inaczej mówiąc Bóg tak chciał i tak naznaczył geja. Dlatego wolę Boga należy szanować. Ciekawe czy ten cukiernik też chodzi do lekarza. Wszak choroba to wola boga.
      • Gość: zimnylechu Walesa nie dal na pomnik pederasty pralata.Ha,ha, IP: *.nwrknj.east.verizon.net 16.03.13, 17:33
        >>>realistas napisał:

> >>>>Troszkę ograniczony ten cukiernik. Biedak nie wie, że gej to nie wybór, a defekt.<<<

Oczywiscie ze ograniczony.
        Wymawia Walesie ze nie dal na pomnik "pederascie i pedofilowi" pralatowi.
      • Gość: lokis Re: Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i mo IP: *.gliwice.vectranet.pl 16.03.13, 18:32
        pisze w Piśmie Świętym, że homoseksualiści Królestwa Bożego nie odziedziczą
        • kamel_65 Re: Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i mo 16.03.13, 19:36
          Wolaku,
          Po 1. Nie pisze - jest napisane.
          Po 2. W którym miejscu w Piśmie Św. jest to napisane?
          • feelhot Jest tak napisane, tylko nikogo nie obchodzi, 17.03.13, 10:16
            że ma sie to nijak do praw człowieka i obywatela. A poza tym skoro tak jest napisane w jednej ksiedze, to sobie jest i co? Może gaye wcale nie chcą do tego królestwo koniecznie spacerowac?

doiop.com/perfumy.jpg
    • Gość: Queserasera News Dnia: opinia gościa od pączków nie na temat IP: 93.179.200.* 16.03.13, 16:58
      pączków, ale na temat homoseksualizmu. Jutro spawacze wypowiedzą się na temat teorii gender a trenerzy tenisa stołowego o czarnych dziurach. A GW wszystko zacytuje, bo w GW idioci piszą dla super-idiotów
    • Gość: homofob Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 17:00
      Jasne. Oczywiście najbardziej oburzają się pedały i najgłośnie o tym oburzeniu pisze gejowska Wyborcza. Facet ma rację. Zbuki to zbuki i niech się ze swoim zboczeniem nie afiszują.
      • Gość: zimnylechu Najwiecej homosiow jest w kosciele katolickim-50% IP: *.nwrknj.east.verizon.net 16.03.13, 17:24
        Najwiecej homosiow jest w kosciele katolickim-50% to pedaly ukrywajacy sie na plebaniach i za murami klasztorow.
        Kazdy inny nie zrzeszony z kosciolem to smiertelny wrog.:))
        • Gość: tora Re: Najwiecej homosiow jest w kosciele katolickim IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.13, 17:37
          A skąd masz te naukowe dane ? Wytrzepałeś z prącia ? Rozumiem, że bardzo dobrze znasz zagadnienie z autopsji ...
      • kamel_65 Re: Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i mo 16.03.13, 19:38
        Ty nawet nie odróżniasz zboczeńców od zbuków, gimbusie.
    • brombrom Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 17:02
      jak widać cukier jest bardzo szkodliwy
      • Gość: dfs Re: Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i mo IP: *.krdc.pl 16.03.13, 17:28
        i to bardzo :) biała śmierć po prostu
        • feelhot Powinien stosować wyłacznie brązowy, 17.03.13, 10:19
          nierafinowany z trzciny cukrowej, także wersje z dużą zawartością melasy:)

doiop.com/perfumy.jpg
    • Gość: Stary Qfwfq Re: Znany gdański cukiernik napisał list: ja i mo IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:02
      Ciekawe ilu jest gejów wsrod tych 200 ludzi za których bez ich zgody glosi poglądy.
      • gangut Statystycznie dwóch, tylko że mądrzy geje 16.03.13, 17:04
        walczą ze swoim defektem, więc wcale nie muszą być przeciwni poglądom swojego pryncypała.
        • feelhot Re: Statystycznie dwóch, tylko że mądrzy geje 17.03.13, 10:21
          BiedactFo-to nawet do podstawówki miałeś trudności uczeszczać jak pani wam w łebki tłoczyła procenty? Toż wychodzi jasno że jest tam minimum 10 gayów:P No ta to jest jak sie zamiast do szkoły koło szkoły chodziło, bo było pod górke:P

doiop.com/perfumy.jpg
    • feminus Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... 16.03.13, 17:02
      A ja i jakies 2 miliony ludzie sie z Walesa nie zgadzamy!

A za list pana cukiernika dziekuje, przyspiesza to tylko moja decyzje o przejsciu na diete. Mysle, ze reszta rozsadnych tez raczej zlamanej zlotowki u pana nie zostawi!
    • tekameka Przynajmniej nie zarazisz się AIDS w tej cukierni 16.03.13, 17:03
      i nie będziesz zwracał uwagę panom zaczepiającym dzieciaki - A może ci ciasteczko kupić mały ?
      • bloodysunday99 Re: Przynajmniej nie zarazisz się AIDS w tej cukie 16.03.13, 17:19
        tekameka napisał:

> Przynajmniej nie zarazisz się AIDS w tej cukierni

Hehe, ja nie wiem do jakich ty chodzisz cukierni, i co tam ci robia na zapleczu, ale nie slyszalem jeszcze aby ktos sie zarazil wirusem AIDS kupujac/konsumujac torcik. Chyba ze bedzie zlizywal "pianke do golenia" z czlonka ojca proboszcza, noale to nie w cukierni z tego co wiem.

> i nie będziesz zwracał uwagę panom zaczepiającym dzieciaki - A może ci ciastecz
        > ko kupić mały ?

Bez problemu kupie dziecku ciasteczko jesli bede mial ochote. Nie widze w tym nic zlego? Jezeli ktos zechce kupic mojemu dziecku ciasteczko, prosze bardzo! ;)
        • tekameka "Chyba ze bedzie zlizywal "pianke do golenia" 16.03.13, 18:18
          z czlonka ojca proboszcza, noale to nie w cukierni z tego co wiem.
          Trauma z dzieciństwa? Rozwiń temat, będzie ci lżej.
          • bloodysunday99 Re: "Chyba ze bedzie zlizywal "pianke do golenia 16.03.13, 18:37
            tekameka napisał:

> z czlonka ojca proboszcza, noale to nie w cukierni z tego co wiem.
            > Trauma z dzieciństwa? Rozwiń temat, będzie ci lżej.

Ja kleru nie lize, jestem ateista od dziecinstwa. A ty sie lepiej przyznaj komu dajesz doopy w ktorej cukierni.
    • zezzem Oczywiście że się zgadzam z tym 16.03.13, 17:04
      Kilku nie normalnych chce sobie stworzyć niebotyczne przywileje i podporządkować większość. I tak myśli większość społeczeństwa tylko jeden z całej góry miał odwagę o tym powiedzieć, bo reszta tylko przelicza ile by mogła stracić głosów w wyborach.
    • Gość: IgoreX Może jeszcze związki ze zwierzęciem? IP: *.centertel.pl 16.03.13, 17:04
      Ja też się zgadzam.
      Niech geje i lesbijki robią to co robią w zaciszu swoich domów i nie trąbią o dyskryminacji na lewo i prawo.
      Może jeszcze zalegalizujcie związki zoofilów? Co? Kto chce poślubić kotka?

---------
      www.jobme.pl
      • doc-900 Re: Może jeszcze związki ze zwierzęciem? 16.03.13, 17:19
        Gość portalu: IgoreX napisał(a):

> Ja też się zgadzam.
        > Niech geje i lesbijki robią to co robią w zaciszu swoich domów i nie trąbią o d
        > yskryminacji na lewo i prawo.
        > Może jeszcze zalegalizujcie związki zoofilów? Co? Kto chce poślubić kotka?
        >
        > ---------
        > www.jobme.pl
      • kamel_65 Re: Może jeszcze związki ze zwierzęciem? 16.03.13, 19:41
        Zoofilia jest przestępstwem, tak stanowi prawo.
        Co do dyskryminacji homoseksualistów, słyszałem, że nie mogą po sobie dziedziczyć, odwiedzać się szpitalu w przypadku pobytu jednego z partnerów.
    • Gość: sopociak Znany gdański cukiernik napisał list: Ja i moic... IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.13, 17:04
      Witam, najbardziej mnie boli to co pomysli sobie o tym bułka. Bo w odróżnieniu do ludzi nie bardzo ją obchodzi ta dyskusja. Warto jeśc dobrze, tanio i smacznie. No chyba że teraz jedzenie bułki będzie miało ideologicznie zabarwienie. Ja jednak wszyskim życze smacznego, nawet tym którzy już w tym sklepie jej nie kupią. Ale prosze się czasami zastanowić czy warto mieszać ideologię z racjonalnością.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka