Gość: hela IP: *.*.*.* 22.08.01, 09:03 Co to w Gdansku slonko nie wzeszlo ? Do roboty, do maszyn, do biur i do piór.. tz. stukania w klawisze. Siedzicie po nocach, balangujecie i tym podobne, a potem czlowiek wlacza kompa i co.. i wielkie NIC. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 22.08.01, 09:56 Jestem zaniepokojona i to mocno. Czy na trojmiasto spadla jakas plaga egipska, czy jakis pomor inny. Zostalam sama taka bidula jedna i to w drugim krancu Polski. Zajrze do innych miast, moze tam ktos dycha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:01 Gość portalu: hela napisał(a): > Co to w Gdansku slonko nie wzeszlo ? Do roboty, do maszyn, do biur i do piór.. > tz. stukania w klawisze. Siedzicie po nocach, balangujecie i tym podobne, a > potem czlowiek wlacza kompa i co.. i wielkie NIC. Droga helu! W ramach oszczędności odcięto pracownikom dostęp do forum:))))))))) Tylko nam "obcokrajowcom" jeszcze wolno tu wchodzić:) Ja czuje, że i mnie próbuje ktoś odciąć bo coraz trudniej mi się dostać na forum gdańskie:).Pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 213.77.88.* 22.08.01, 10:07 uuuaaach.. Hela.. nie hałasuj tak..wstałam.. no ale po co? przecież znowu do pracy, do biura, by nie brakło kołaczy... uch, co za bzdura! Szkoda tak życie pakować w papiery, urwijmy się lepiej w las, na rowery! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:10 A czy jeszcze świeci słoneczko? Jak jest pogoda to jadę z Tobą:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balbina Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 213.77.88.* 22.08.01, 10:17 Hej! serio? a gdzie kołujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 22.08.01, 10:23 Gość portalu: Balbina napisał(a): > Hej! serio? a gdzie kołujesz Na drugim końcu Polski:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 22.08.01, 10:36 A ja chcę do domu!!!!!!!!! Mam dosyć pracy tylko praca i praca a co z wypoczynkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 22.08.01, 11:06 A co jam mam mowic ! pracuje za dwoch, bo kolega od dzisiaj ma urlop i nawet nie ma kto kawy zaparzyc! No, ale kochani - BYLE DO PIATKU ! Potem fruuuu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 22.08.01, 11:37 Gość portalu: hela napisał(a): > A co jam mam mowic ! pracuje za dwoch, bo kolega od dzisiaj ma urlop i nawet > nie ma kto kawy zaparzyc! No, ale kochani - BYLE DO PIATKU ! Potem fruuuu.. A mi się marzy żeby środa to był już koniec tygodnia pracy!!!! Chyba nie dam rady w pracy do piatku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 22.08.01, 11:58 To idz Misiu na zwolnienie. Powiedz Panu doktorowi, ze boli cie lapka lub nosek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 22.08.01, 13:07 Boli mnie nie tylko łapka i nosek ale odczuwam ogólny ból istnienia. A-cha zapomniałem że główka też nie tego dziś......! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 22.08.01, 13:14 A po czym to Misiu boli cie glowka ? Moze czegos naduzyles? Np. "miodku" z %. Na bol istnienia nie ma lekarstwa, chyba, ze sie zakochasz. Pora sprzyja - czas na wakacyjna przygode. Rozejrzyj sie dokola. No i co...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 22.08.01, 13:38 I nic same samce do okoła! Tylko za oknem na ulicy coś przejdzie od czsu do czasu ale to i tak leśniczy nad wszystkim trzyma pieczę. A miodku bym się napił tyko zimnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.ibngr.edu.pl 22.08.01, 14:14 Co za pobudka!!! Ja jestem od rana na nogach tylko dzień wyjazdowy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 22.08.01, 14:35 Kto ci uwierzy znajac twoj charakter. Przyznaj sie - blogie lenistwo cie opanowalo, oczki sie zamknely. WYJECHALES, ale w kraine snow. A ty Misiu nie badz seksista. Co lubisz tylko samice ? Gdzie rownouprawnienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 22.08.01, 14:54 Gość portalu: hela napisał(a): > Kto ci uwierzy znajac twoj charakter. Przyznaj sie - blogie lenistwo cie > opanowalo, oczki sie zamknely. WYJECHALES, ale w kraine snow. > > A ty Misiu nie badz seksista. Co lubisz tylko samice ? Gdzie rownouprawnienie? Co ja na to mogę poradzić tak mnie obdarzyła natura, że z samcem mogę się jedynie to napić miodku zimnego i co najwyżej dać sobie po mordzie. A jeżeli chodzi o równouprawnienie to ja jak najbardziej zawsze byłem zwolennikiem wymiany koszulek po meczu damskiej drużyny w piłkę lub coś takiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 22.08.01, 14:59 Misiuuuu .. Podpadles na calego. Jestes typowym lesnym zwierzem i do tego prawdziwym szowinistycznym niedzwiedziem nie misiem, ale nawet cie lubie, bo ja tez tylko z "pcia" przeciwna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 22.08.01, 15:11 Helu nie było moją intencją Ci podpaść! Jedynie chciałem zaznaczyć moje wielkie zaangażowanie na rzecz równouprawnienia! A to że jestem leśnym zwierzęciem to fakt przyznaje brakuje mi czasem ogłady. Co nie znaczy że nie potrafię się zachować w eleganckim towarzystwie. Mój szowinizm ma podłoże środowiskowe a nie ideologiczne więc jest nadzieja na resocjalizację! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 22.08.01, 15:21 Czesc Aniolki, dopiero wstalem, snilo mi sie, ze stalem w smokingu po kolana w morzu na Stgoch i gralem w bilarda z Irena Jarocka, Co to moze znaczyc ??? Teraz jestem w pracy - Knajpa otwarta dla pierwszych 10 Pils - gratis - (z powodu Irenki J.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 22.08.01, 15:32 A czy w tego bilarda to graliście w wodzie? Bo jak tak, to ten sen to co najmniej mała perwersja! A myślę że powinieneś zejść i napić się tego darmowego browaru a wieczorem może przyśni ci się ciąg dalszy. A tak w ogóle to fajnie już nie śpisz i jesteś tu. Przypuszczam że to nie jest koniec tego snu i Irenka Ci jeszcze nie raz w nocy zaśpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.ibngr.edu.pl 22.08.01, 15:49 Gość portalu: Andy napisał(a): > Czesc Aniolki, dopiero wstalem, snilo mi sie, ze stalem w smokingu po kolana w > morzu na Stgoch > i gralem w bilarda z Irena Jarocka, > Co to moze znaczyc ??? > Teraz jestem w pracy - Knajpa otwarta dla pierwszych 10 Pils - gratis - (z powo > du Irenki J.) A ta knajpa to gdzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 22.08.01, 16:08 Mnie dzisiaj obudził sąsiad,który zdradziecko zaczał wiercic o godzinie 8.45. (jako że zdarza sie to dość często ,zastanawiam sie czy ma jeszcze jakieś wolne od dziur miejsce na ścianie,ale widocznie ma skoro wierci ,bo przeciez nie robi tego wyłącznie mi na złość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 23.08.01, 09:23 Witam, witam i o zdrowie pytam. U mnie dzisiaj pod blokiem o godzi 7-j jeden Pan zaczal kosic trawe. Bardzo sie pozytywnie zdziwilam, bo zwykle robi to w sobote, co doprowadza mnie do bialej goraczki. Teraz sie wyda kto juz pracuje jak mrowka, a kto nadal spi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.ibngr.edu.pl 23.08.01, 09:26 He he pierwszego posta wysłałem przed tobą:)))) Dzisiaj nie mam dnia wyjazdowego:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 23.08.01, 11:16 O jak milo ! Nie tylko ja jestem nalogowym forumowcem i od rana siedze na forumie. Dzisiaj mam mnostwo pracy, wiec niestety bede sie odzywac rzadko, ale nie zapomnijcie o mnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.ibngr.edu.pl 23.08.01, 11:18 No cóż Większosć z nas ma jakąs robotę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 23.08.01, 09:29 Hela jak miło Cię widzieć o tak wczesnej porze. Jednym okiem spoglądam na Forum a drugim przysypiam. Żebym tylko nie dostał zeza od tego spoglądania. A tak w ogóle to ładny dzień dziś mamy!!! Witam wszystkich!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.ibngr.edu.pl 23.08.01, 09:41 Masz jakies chody u adminów że twój post stoi przed moim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 217.8.161.* 23.08.01, 10:54 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Masz jakies chody u adminów że twój post stoi przed moim? Nie mam pojęcia jak to się stało! Mam nadzieję że się nie wkurzyłeś. Ja tak jakoś........wyszło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 23.08.01, 12:04 Chyba zrezygnuje z budzika.Wczoraj wiertara dzisiaj obudził mnie pies sasiadów. Sławię uroki budownictwa wielorodzinnego!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: *.*.*.* 23.08.01, 12:10 A moze Beastku wmowil bys sasiadom, ze maja alergie na siersc i niech sobie lepiej kupia zolwia. Chyba, ze potrzebna ci ta kasa za budzik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 23.08.01, 12:39 Musiałbym to wmówić 7 na 9 sasiadom bo tylu ma psy,pozostali maja tylko małe dzieci wiec wychodzi na to samo(a nawet gorzej),ale na dzieci uczulenia chyba nie ma...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 12:47 No,no mój piesek jest bardzo cichy! Czasami przez przypadek zamknie się go w łazience lub na balkonie a on ani pisknie.Takiego bym Ci życzyła za sąsiada bo z sąsiadami od wiertarek mam tak samo :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucy Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 23.08.01, 19:51 Dlaczego " forumowicze" śpią? Brak aktywności!? Gdzie są wszyscy ? Bo się pogniewam:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 23.08.01, 20:56 Sam sie zastanawiam.Ja tylko z doskoku dzisiaj,bo jest piłkarski czwartek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 10.10.41.* 23.08.01, 21:17 A nie możesz tak ja ja? Jednym okiem na monitor a drugim na Discovery? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: Pobudkaaa !!! Wstawać śpiochy ! IP: 192.168.140.* / *.nsm.pl 23.08.01, 21:22 Teraz tak zacząłem, i zaraz Legia straciła gola:) Odpowiedz Link Zgłoś