Dodaj do ulubionych

Sebmeble Przestrzegam!!!!

IP: *.interkar.pl 22.01.14, 17:46
Uwaga na "FIRMĘ" SEBMEBLE z okolic Trójmiasta Kaszubskiego!!!!
Ten człowiek bardzo dobrze się reklamuje. Zamawiasz u niego meble a on nawet nie raczy dokończyć pracy za którą pobrał mimo wszystko nie małe pieniądze.Do dnia dzisiejszego ścigam go by dokończył mi kuchnie i inne :( czas wykonania czegokolwiek przyprawia o zawrót głowy!!!
Jeśli macie szacunek do swoich pieniędzy,czasu i nerwów to szczerze odradzam!!!
Powinien co nie co pozmieniać na swojej super stronie!!!
Ten człowiek z miłą i profesjonalną obsługą nie ma nic wspólnego!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: seb-meble Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 12:32
      Panie Kamilu chciałem sprawę załatwić polubownie ale Pan nie był nastawiony na współpracę ,nieładnie oczerniać człowieka na forum .A jeśli chodzi o niedokończenie spraw mebli gdyby pan tak nie wymyślał dawno temat byłby zamkniety . Za zwłokę chciał pan za darmo meble do biura , a na to ja jak również żaden stolarz by na to sobie nie pozwolił . A reklamować się nie muszę na stronie informacje są autentyczne . Zawsze znajdzie się czarna owca taka jak Pan która dużo by chciała za pół darmo
      • sebmeble Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! 25.03.14, 13:44
        AHA SPROSTOWANIE CHODZI O PANA MARKA PLEWAKO z GDYNI KASZUBSKIEJ z ul.Narutowicza który miał wykonaną piękną kuchnie za niską cenę a jest na mnie wściekły bo nie chciałem mu szafy robić a pieniązki oddałem Pozdrawiam Panie Marku i prosze bzdur nie pisać z palca wyssanych
        • sebmeble Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! 27.03.14, 21:43
          sebmeble napisał(a):

Panie ozon prosiłbym o sprostowanie kiedy robiłem niby panu meble , chętnie wysłucham
        • sebmeble Przeprosiny dla Pana Marka Plewako 30.03.14, 21:29
          Chciałbym Pana Marka Plewako najmocniej PRZEPROSIĆ ,ponieważ zaszła pomyłka . Błędnie oceniłem całą sytuację za co serdecznie PRZEPRASZAM .Seb Meble
    • stefan4 Trójmiasto Kaszubskie? 25.03.14, 12:58
      onion:
      > Uwaga na "FIRMĘ" SEBMEBLE z okolic Trójmiasta Kaszubskiego!!!!

Czy Ty piszesz z okolic Warszawy Mazowieckiej? Czy może z okolic Berlina Brandenburskiego?

- Stefan
    • Gość: kaziu Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! IP: *.play-internet.pl 25.03.14, 15:55
      DEBILU czy jest coś takiego jak Trójmiasto Kaszubskie jebnij się w łeb ,
      • stefan4 Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! 26.03.14, 15:12
        kaziu:
        > DEBILU [...] jebnij się [...]

Spokojnie, Kaziu, nie ma się czym podniecać, wystarczy z lekka wyśmiać...

- Stefan
        • Gość: kaziu Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! IP: *.play-internet.pl 27.03.14, 21:39
          Masz rację Stefanie ,,,,,,,,, nie dość że ozon kogoś oczernia to pisze trójmiasto kaszubskie Pozdro
    • Gość: KLIENT Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! IP: *.play-internet.pl 30.03.14, 13:02
      ONION Proszę o sprostowanie gdzie pan sebmeble Panu robił te meble , chciałbym je zobaczyć czy faktycznie są niedokończone , moim zdaniem pisze Pan bzdury wyssane z palca . Wiadomość była wysłana z miejscowości Połchowo gdzie sebmeble już dawno nie mieszka i tam nie działa .Chciałbym się z Panem spotkać i wyjaśnić całą sytuację , bo oczerniać mozna każdegp tylko trzeba mieć do tego tupet który ONION MA , Zostawiam swój numer i chętnie się umówię na spotkanie 601961591 Jarek
      • Gość: onion Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! IP: *.interkar.pl 20.06.14, 01:00
        Tak,wpis był wykonywany z miejscowości Połchowo,ponieważ tam pracuje :) na moje nieszczęście polecono mi tego pseudo fachowca.Ten Pan miał mi zrobić kuchnie i inne rzeczy,ale co chwila jakaś wymówkę miał.

Małe Trójmiasto Kaszubskie (kasz. Môłi Kaszëbsczi Trójgard) – nazwa zespołu trzech miast w powiecie wejherowskim, na północny zachód od Trójmiasta. W jego skład wchodzą: Wejherowo, Reda i Rumia. Zespół miejski związany jest istnieniem Stowarzyszenia Gmin "Małe Trójmiasto Kaszubskie", zawiązanego poprzez władze tychże miast w 2001 roku[1].
        • Gość: SEB MEBLE Re: Sebmeble Przestrzegam!!!! IP: *.play-internet.pl 20.06.14, 11:56
          Sąsiad nie ściemniaj kto pracuje o 1 w nocy w Połchowie . Jak masz coś do mnie to powiedz to w cztery oczy a nie oczerniaj mnie fałszywie publikując kłamstwa bo wam kuchni nie robiłem tylko szafę .
          • Gość: onion Re: Sebmeble IP: *.interkar.pl 20.06.14, 12:46
            A tak póżno pracuje taka praca :) nie jestem pana sąsiadem ale od niego pewnie dostałem namiar na PANA "FACHOWCA" jest to strona na której mogę sie wypowiedzieć wiec o co Panu chodzi.Robił mi Pan kuchnie,ale nie jestem wstanie powiedzieć ile nerwów mnie to kosztowało oraz co musiałem robić by wyegzekwować od Pana dłużne mi pieniądze.Owszem cena konkurencyjna,ale olał Pan temat.Ja nie byłem zadowolony,ale napewno ma Pan grono zwolenników wiec jakś negatywna wypowiedz będzie aż tak bardzo rzutować na Pana karierę.

Do Pana który chcę coś oglądać/wyjaśniać- tu nie ma czego oglądać wszystko już jest jak na leży,raz dwa inny ale słowny człowiek dokończył "prace" po Seb-meble :) inaczej żona po dzień dzisiejszy miała by firanki zamiast drzwiczek.
            • Gość: SEB MEBLE Re: Sebmeble IP: *.play-internet.pl 20.06.14, 13:41
              Pani Danuto rozmawiałem dziś z klientem który niby ten wpis zrobił i jak miał być w pracy jak jest na urlopie , wredność sąsiadów nie zna granic a w ogóle w Połchowie . Był to klient z waszego polecenia i mimo że mu szafy nie zrobiłem to z kuchni jest zadowolony . Pozdrawiam Panią i gratuluję pomysłu na drugi raz jak nie ma Pani co robić to może mi Pani przyjść trawę wykosić
              • Gość: ja Re: Sebmeble IP: *.maxnet.biz 28.06.14, 14:12
                Na prośbę Pana Sebastiana zamieszczam tu sprostowanie opinii, kogoś kto się prawdopodobnie pode mnie podszywa. Prosiłbym o zaprzestanie podawania mojego przykładu do wystawiania opinii o firmie sebmeble. Wszystkie kwestie związane z moja osobą a panem Sebastianem zostały dawno rozwiązane. Co do wykonania kuchni i jej jakości żadnych zastrzeżeń mieć nie mogę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka