Dodaj do ulubionych

panika w trojmiescie

IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.04, 15:10
mam pytanie do policji w trójmieście od jakiegos czsu krązy plotka o osobach
ktore otumaniaja dziewczyny na jednej ze znanych sopockich dyskotek a
nastepnie dokonuja w hotelowych pokojach usuniecia nerki.podobno jednej z
tych osob a bylo ich troje udalo sie przezyc.Dwom niestety nie.CZY TO JEST
PRAWDA???????????????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: panika w trojmiescie IP: 147.252.86.* 30.08.04, 17:15
      tez o tym slyszalem od znajomego policjanta. podobno ta osoba co przezyla
      ocknela sie lezac w wannie pelnej lodu i miala w rece kartke ze jak chce przezyc
      to powinna zadzwonic na pogotowie.

policja narazie nie chce podawac tego do publicznej wiadomosci zeby nie powstala
      panika...
      • Gość: Edward UWAGA: wiem jakim jezdza samochodem.. IP: 153.19.176.* 31.08.04, 14:30
        Czarna Wołga. Unikajcie czarnej wołgi !!!!
        • Gość: niegłupi laska idzie tańczyć lub do toalety ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:56
          --------------------------------------------------------------------------------
          laska idzie tańczyć lub do toalety lub koleś ją zagaduje, a w tym czasie drugi
          koleś wrzuca pigułke do napoju. po jakimś czasie laska jest "urobiona".
          Laski są bez szans.
          Jedyna metoda to nie iść samej na impreze.
          A samotne laski co mają zrobić? pilnować szklanki lub spijać do dna. ale znowu
          jak bedzie sama wracać, to do auta wrzucić nie problem...
          Niech wraca taryfą
          lepiej.
      • Gość: szpadel Re: panika w trojmiescie IP: *.proxy.aol.com 31.08.04, 16:39
        To ma sens,gdyż wygląda to na wyspecjalizowany w tego rodzaju
        zbrodniach międzynarodowy pierścień przestępczy,któremu zależy
        na tym żeby ofiara przeżyła,gdyż w razie śmierci policyjna
        dywizja od homoside wkracza do akcji i ściganie przestępców
        automatycznie usyskuje międzynarodowy zasięg.W brazylijskim
        przypadku zbrodniarzem okazał się obywatel Izraelski.
        Ponieważ jego ofiary żyją,międzynarodowe prawo nie pozwala na
        ściganie poza granicami w Brazylii,chyba że Brazylia podpisała
        z Izraelem takie międzynarodowe prawo o ściganiu tego rodzaju
        zbrodni.
    • Gość: Ale Re: panika w trojmiescie IP: 62.233.169.* 30.08.04, 18:13
      No to beka, nie wiem co za kretyni wpadli na taki pomysl, nasuwaja sie proste
      wnioski PATOLOGIA!!!!!!!!!!!!!!
    • nafta_lina Re: panika w trojmiescie 30.08.04, 18:48
      Gość portalu: spanikowany napisał(a):

> mam pytanie do policji .....
      Jeśli masz pytanie do policji, to po cholerę tu wypisujesz te pierdoły.
      Napisz tu: rzecznik@pomorska.policja.gov.pl
      Jak otrzymasz odpowiedź, to nam przekaż - razem się pośmiejemy:))))
      Tą plotkę już czytałem na Gazeta.pl Usenet pl.regionalne.trójmiasto i tam
      reakcja była prawidłowa.
    • Gość: zuzanna Re: panika w trojmiescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 19:31
      a ja na ostatniej dyskotece w jednym z modnych klubow widzialam jak jeden koles
      otumanial jedna dziewczyne i potem cos mowil o hotelu, wienc to moze byc
      prawda.
      • Gość: Hannibal Lector Re: panika w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.04, 20:07
        ... to bylem ja i przez to, ze sie tak gapiles uciekla mi kolacja
        • jantoni.jajcorz Ty nie jesteś żaden hannibal 30.08.04, 20:11
          Gość portalu: Hannibal Lector napisał(a):
          > ... to bylem ja i przez to, ze sie tak gapiles uciekla mi kolacja

tylko zwykły kanibal:))) i nawet nie lector:((
      • jantoni.jajcorz Re: panika w trojmiescie 30.08.04, 20:09
        Gość portalu: zuzanna napisał(a):
        > a ja ....... widzialam jak jeden koles otumanial jedna dziewczyne i potem cos
        mowil o hotelu, wienc to moze byc prawda.

Wienc Zuziu uważasz, że każden podrywacz po bzykaniu w hotelowym pokoju wycina
        partnerce (nawet jednorazowej)nerkę? To może być prawdom - wycina "na
        pamiontke"
        A jaką technologię otumaniania stosował? To dla mnie ważne, bo piszem prace
        doktorskom o otumanianiu niewinnych dziewic.
        • Gość: Dr. Lector Re: panika w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.04, 20:29
          ... oh to cool, moze napiszemy razem ksiazke kucharska o podrobach? ...
          moja specjalnosc to trzustka zapiekana mozzarella w aceto balsamico, dotego
          chianti albo tyskie.

ja juz Dr. mam to cala zasluga bedzie dla ciebie:-)
        • Gość: zuzanna Re: panika w trojmiescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.04, 20:49
          robicie sobie jaja z nerki! a on jom naprawde wyprowadzil z lokalu, a ona sie
          slaniala na nogach, a ja myslalam ze on tak w utrzciwych zamiarach a tu prosze
          co sie okazuje trzeba byc uwaznym bo plotka jest ponoc prawdziwa!
    • Gość: Ale Re: panika w trojmiescie IP: 62.233.169.* 30.08.04, 20:41
      @ll jestescie powalenie,plotka jest sprawdzona, ino poplochu w ludziach
      wywolywac nie chca!!
      • Gość: Aaaaaaaaaaaaaa Re: panika w trojmiescie IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 30.08.04, 20:58
        Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
        aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Hannibal Re: panika w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.04, 21:26
          ...uh bolalo ?, sorry to byly pecherz, czyba mi skalpel siem obsunol
          • Gość: Ale Ciemnota!! IP: 62.233.169.* 30.08.04, 21:44
            Co wy zadzumieni, prosci ludzie mozecie wiedziec. Najlepiej ze wszystkiego
            zrobcie parodie, wtedy Wasz swiat bedzie zabawniejszy. A prawda jest taka ze
            wydarzenia te mialy i maja nadal m-ce !!
            • Gość: Hannibal Cannibal Re: Ciemnota!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.04, 21:59
              wjesz co Ale... dzisiaj juz jadlem i musze dbac o linie.
              Moj kolega hobbista z transylwani doradzil mi abym zrezygnowal z delikatesow po
              20tej, ale tak na marginesie mozesz mi towja karte zdrowja napisac ?
            • diastema Re: Ciemnota!! 31.08.04, 10:29
              ciemnota to sa te laski co same na dyskoteki chodza i daja sie spijac jakims
              kolesiom co ich pierwszy raz na oczy widza to sie niech potem nie dziwia ze
              zosatly bez nerki..niech sie ciesz ze im jeszcze nikt murzynka w prezencie nie
              zostawil:)
              • Gość: baron Dobrze, ze nie murzynka... IP: 153.19.176.* 31.08.04, 11:19
                takich idiotek nie szkoda. Gorzej gdyby murzynek bo byhlby jeden rodak do
                wykarmienia wiecej
              • Gość: scorpion Re: Ciemnota!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:49
                idiotko !
                Ciemnota to ty jesteś skoro masz tak ciemne i tępe podejście !
                Laski są bez szans. Jedyna metoda to nie iść samej na impreze.
                jak bedzie sama wracać, to do auta wrzucić nie problem... Niech wraca taryfą
                lepiej.
        • bopin Re: panika w trojmiescie 02.09.04, 09:28
          >
          Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
          > a
          > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...!!!!!!!!!!!!!!!!!

I juz po nerce. Trochę bólu i po krzyku.
    • Gość: szpadel Re: panika w trojmiescie IP: *.proxy.aol.com 30.08.04, 23:34
      Podobna sprawa obecnie jest śledzona w Brazylii,
      gdzie agent z Izraela obłupił kilkadziesiąt biednych osób z
      nerek.To nie tylko wygląda na niesłychaną zbrodnię,
      to jest zbrodnia charakterystyczna dla żydokomunistycznych
      psubratów.
      Czy z tym trzeba się pogodzić?. Rząd przymyka na to oczy i nic
      swoim nie robi,gdyż składa się z tego typu zbrodniarzy?
      • gyor Szkoda 31.08.04, 06:34
        ze to juz (?) przyszlo do nas. Jest to znany i popularny proceder na zachodzie.
        Dzieje sie tak wielu krajach i srodowiskach,. Im biedniej, tym lepiej,
        oczywiscie. Jest dokladnie tak, jak opisano: otumanienie lub porwanie do hotelu,
        uspienie, szybka operacyjka, obudzenie w wannie z lodem i z kartka przed nosem:
        nie ruszaj sie, dzown po lekarza, telefon obok. Nieraz nie ma nawet nerek,
        niestety. Faceci robia na tym miliony, nie musze dodawac.

Szkoda, ze to juz przyszlo. Jedyny sposob, wiadomo, ale na glupie dziewczynki (i
        chlopcow, uwaga!) nie ma mocnych. Wiedza lepiej, dopoki sie nie budza w wannie.

Rozpowszechnic!! Na obsluge hotelowa (gdy holuja dziewczyne do pokoju) nie ma co
        liczyc, bo ... podplaceni i zastraszeni lub w zmowie (niczego nie widzialem,
        oczywiscie!)

UWAGA, to zaraz bedzie MASOWE.
        • Gość: starzec Re: Szkoda IP: *.tx-dallas0.sa.earthlink.net 31.08.04, 09:45
          tak to prawda
          tylko wy udajecie ze to zart
          • Gość: Doc dr rehabilitow Re: Szkoda IP: *.233.169.70.devs.futuro.pl 31.08.04, 09:58
            Potwierdzam informację nadaną przez Czcigodnego Starca z dalekiego Dallas!

Niech się młodzież uczy (jutro początek roku szkolnego), a nie szlaja po
            lokalach!!!
            Jak się będziecie dobrze uczyć, to w przyszłości sami będziecie wycinać cudze
            nerki, a nie numery, po których rodzicom nerwy puszczają:(((
            • Gość: Dr. Dr. Hannibal Re: Szkoda IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 31.08.04, 10:35
              Dzien dobry i witam wszystkich, co za wspaniale wtorkowe przedpoludnie ... co mamy dzisiaj na
              sniadanie ?
              • polak_alkoholik Re: Szkoda 31.08.04, 11:49
                Dr. Dr. Hannibal napisał(a):

> Dzien dobry i witam wszystkich, co za wspaniale wtorkowe przedpoludnie ... co
                > mamy dzisiaj na
                > sniadanie ?

podroby?nereczki?ozorki?,serduszka?NIEEEEE
                jajecznice
                • Gość: Dr Dr H.L. junior Re: Szkoda IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 31.08.04, 12:32
                  moj kuzyn z transylwani zaproponowal czarnine z uszkami(?)
                  • Gość: Mniam Re: Szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 17:45
                    O jeny, gdzie można zjeść dobrą czarninę?!Kiedys robiła ja moja babcia,w
                    dodatku z kluchami.PYCHA!!!!!!!
      • Gość: szpadel Re: panika w trojmiescie IP: *.proxy.aol.com 04.09.04, 14:59
        Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Teraz żydo-komuszku napisz może
        o napletkach z okaleczania noworodków,ile płaci
        lab za cm kw dziecięcego skalpu????
    • Gość: liniowy Re: panika w trojmiescie IP: *.dywizjon.net / *.dywizjon.net 31.08.04, 13:54
      Z tymi nerkami to prawda, a tą kobietę którą zostawili w wannie,
      nazywają "LODOWĄ KOBIETĄ" A takie rzeczy dzieją się w VIVA CLUB SOPOT!!!!
      Wszyscy o tym mówią i nie tylko o kobiety chodzi, bo całkiem nie dawno
      załatwili chłopaka. W każdy pt i sb w Vivie, są policjanci z komendy w Sopocie
      po cywilu.
      • Gość: Smutna Blondie Re: panika w trojmiescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.04, 14:08
        ojeju to co teraz mamy robic wieczorami? bo bym nie chciala skonczyc jak ta
        lodowa kobieta. dlaczego gazety milcza na ten temat i nie poradza nic? :(((((
        • Gość: miron Re: panika w trojmiescie IP: 153.19.176.* 31.08.04, 14:20
          zamiast dawac po hotelach bogatym znajdz sobie chlopaka i juz mozesz sie nie bac
          • Gość: Nerka Re: panika w trojmiescie IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 31.08.04, 14:46
            Jestem nerka z Kaszeb i szukam symbionta.
    • diastema Re: panika w trojmiescie 01.09.04, 13:42
      i jak tam bilans nerek dzisiaj ;D
      • Gość: Nerkoman Re: panika w trojmiescie IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 01.09.04, 14:45
        uh, ...ja mam dzisiaj 5
        • diastema Re: panika w trojmiescie 01.09.04, 14:50
          no to duzo tlumaczy bo sasiadce 3zginely......
          • Gość: Nerkoman Re: panika w trojmiescie IP: *.emea.umusic.net / 212.162.212.* 01.09.04, 15:11
            ahhh ... bo ja dwie znalazlem na Motlawa i zauwazylem, ze jakis wedkarz
            probowal na jedna wegorze lapac.
            • diastema Re: panika w trojmiescie 01.09.04, 15:23
              heheh my tu beke krecimy a tam dziewczeta gina.... ale same sie prawie o to
              prosza ;)
              • Gość: Mozgoman Re: panika w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.04, 17:29
                ... ciekawe dlaczego akurat tylko nerki ? ... a nie mozgi!
                • diastema Re: panika w trojmiescie 01.09.04, 17:45
                  he no wlasnie czyzby byli na tyle hunamitarni zeby pozbawiac dziewczyny tylko
                  nerki i zeby sobie jeszcze pozyla.no i wlasnie dlaczego tylko dziewczyny......
                  • Gość: Czarna Wolga Re: panika w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.09.04, 19:56
                    ... a czy przy tym lokalu albo w poblizu nie widzial ktos przypadkiem czarnej
                    wolgi ???
                  • Gość: colargol uuuu IP: 153.19.176.* 02.09.04, 08:27
                    ... bo takie nie maja mozgow .... bo gdyby mialy to by nie poszly na hotele
                    • Gość: Prawda Re: uuuu IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 02.09.04, 09:11
                      Żony koleżanki kiedyś spotkały swoją koleżanke w sfinksie ledwo przytomną..
                      wzięły ją do domu.. mówiła że ktoś jej do piwa pigse albo coś innego wrzucił...
                      a była sama! i wcale nie głupia...
                    • jantoni.jajcorz Re: uuuu. eeee, yyyy 02.09.04, 14:11
                      Gość portalu: colargol napisał(a):
                      .... bo gdyby mialy to by nie poszly na hotele

Co prawda bzykanie na świeżym powietrzy jest najzdrowsze, ale ....
                      Nie bierzesz pod uwagę, że wieczory są coraz chłodniejsze?
    • bopin Re: panika w trojmiescie 02.09.04, 09:24
      > CZY TO JEST PRAWDA???????????????????????????

jak najszersza prawda, a tych co zadają takie niewygodne pytania łapią i
      usuwają im mózg. Jednemu udało się przeżyć i teraz nie takie głupoty opowiada.
      • Gość: james bond gada glupoty .... i IP: 153.19.176.* 02.09.04, 10:43
        a nazywa sie A. Leper. No wlasnie dzieki. caly czas podejrzewalem, ze ma cos
        nie tak z bańką. Wyjasniles mi !!
    • Gość: myślący Laska idzie potańczyć lub do... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 14:54
      --------------------------------------------------------------------------------
      idiotko !
      Tak to wygląda...
      Ciemnota to ty jesteś skoro masz tak ciemne i tępe podejście !
      Laski są bez szans. Jedyna metoda to nie iść samej na impreze.
      jak bedzie sama wracać, to do auta wrzucić nie problem... Niech wraca taryfą
      lepiej.
      • diastema Re: Laska idzie potańczyć lub do... 02.09.04, 15:29
        no wlasnie jakie one sa glupie ktora laska chodzi w dzisiejszych czasach sama
        na imprezki i idzie od toalety zosatwia szklanke i po poworcie z toalety dopija
        to co jest w szklance tylko chyba taka co chce sie nery pozbyc.totalny idiotyzm
        zero zdrowego rozsadku bawic tez sie trzeba z glowa i minimalizowac
        niebezpieczenstwa.
        • Gość: starzec i znowu idzie weekend IP: *.tx-dallas0.sa.earthlink.net 03.09.04, 13:03
          laski beda mrozone
          • jantoni.jajcorz Danie tygodnia" 03.09.04, 16:28
            Laska z lodu
            • Gość: Hannibal Re: Danie tygodnia" IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.09.04, 21:06
              ... a na drugie sniadanie zimne noza :-)
    • Gość: nieznajomy 24 Re: panika w trojmiescie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.04, 08:57
      to prawda , kazdy wie że zecz dzieje sie w vivie a nikt o tym nie mowi ,
      oficjalnie wiadomo o jedej panience ale i tak wszyscy wiedzą ze były jeszcze
      dwa przypadki !!!
    • jantoni.jajcorz Re: panika w trojmiescie 05.09.04, 16:46
      Co ty dzisiaj łykałeś? Chyba było za silne:(((
      • Gość: Hannibal Re: panika w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.04, 17:40
        To co pisze Szpadel jest bardzo prawdopodobne, ja tez juz o tym slyszalem, ze
        co poniektorzy mjeszkancy wschodniego wybrzeza usa nosz ciezarki mjedzy udami
        aby okaleczenie dokonane przez fanatycznych rodzicow zniwelowac.
        Moze to przezornosc ? ... ze znowu beda musieli porty sciagac i ... dostana
        mjejsce przy oknie...

Naturalnie bracia i siostry z black power odkryli nastepne zrodlo dochodu i
        pomijajac clo i oplaty podatkowe wysylaja na gieldy swiatowe poczta
        dyplomatyczna czesc dumy przyszlego chlopa!

Ciekawe jaka funkcje w tej aferze spelnia gubernator Jankower?
        • jantoni.jajcorz Dr Hannibal 05.09.04, 17:49
          Będę musiał zmienić nicka:( Robisz sobie jaja większe i lepsze od moich:(((
          • Gość: Hannibal Re: Dr Hannibal IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.04, 18:03
            JJ tylko tego nie rob bo cie nie rozpoznam i bede musial tylko analisy
            globalizmu od szadel czytac.
            • jantoni.jajcorz Re: Dr Hannibal 05.09.04, 18:06
              Gość portalu: Hannibal napisał(a):

> JJ tylko tego nie rob bo......
              Sie jeszcze zastanowiem. Nie lubiem zbyt silnej kąkurencjii:(
      • Gość: szpadel Re: panika w trojmiescie IP: *.proxy.aol.com 05.09.04, 17:53
        Taka jest niestety rzeczywistość.Nie wiem co
        ludzie o tym myślą ale dla pokancerowanych ofiar
        wojny oraz wypadków niewielkie ma znaczenie skąd
        pochodzi materiał na załatanie blizn.Miliony napletków z
        dziecięcych przyrodzeń,które do niedawna lądowały w
        szpitalnych krematoriach,obecnie okazały się cennym materiałem w
        laboratoryjnym "inkubatorze",gdyż naukowcom powiodło się
        wychodować z jednego napletka kilkadziesiąt cm kw.
        gęsto-unerwionego przeszczepialnego surzanego materiału.
        Taka jest amerykańska rzeczywistość.Obrońcy dziecięcych
        przyrodzeń jak Amnesty International mają na ten szybko
        rosnący przemysł medyczny inne spojrzenie ale to odrębny problem.
        • Gość: Hannibal Re: panika w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.04, 18:12
          Drogi szpadel,

Te dobrze unerwjone komurki jeszce sie nie calkowicie wyspecjalizowaly,
          podobnie jak i embrionalne komurki mozgowe, ktore sie extrachuje i parkinsonom
          bezposrednio w hippocampus wstrzykuje.

Napewno jest ci znane zdjecie nagiego szczura z ludzkim uchem na grzbiecie...
          teraz wyobras sobie co by bylo gdyby, np. zamjast nosa wyspecjalizowal by sie
          eh ... po takiej operacji plastycznej ?

Wlasnie przeprowadzilem rozmowe z moja nowa przyjaciolka i ona mowi, ze u mnie
          wszystko jest na swoim mjejscu(odrazu sie lepiej poczolem).
          • Gość: szpadel Re: panika w trojmiescie IP: *.proxy.aol.com 05.09.04, 19:06
            A gdzie wspólczucie dla okaleczonych?
            Tylko JAJAJAJAJAJA,a inni to co?
            • Gość: Hannibal Re: panika w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.09.04, 19:13
              dla innych tez by sie troche JAJA znalazlo
    • dayel Re: panika w trojmiescie 13.09.04, 14:27
      Ja osobiscie slyszalam tylko o jednym przypadku, z sopockiej dyskoteki, o
      dziewczynie, ktorej maz znalazl w hotelu (po tym jak do niego zadzwonili)
      lezala oblozona lodem i przezyla... Tylko tyle, a zniknela na dyskotece w
      toalecie... O wicej przypadkach nie slyszlam, ale tez ciekawi mnie ilosc
      policji na ulicach trojmiasta....
      • dayel Re: No ale co z ta policja...??? 13.09.04, 14:31
        EH!!! Dobrez, ze nie chodze do dyskotek...:) Kufel z pikiem zawsze w lapce do
        dna...:) No i moich nerek chyba by nie chcieli :P

A z ta ilosci apolicji to jak jest w koncu... ??? Tak bez powodu biegaja w te i
        nazad...??? o naparwde ich cos duzo.....
        • jantoni.jajcorz Re: No ale co z ta policja...??? 13.09.04, 18:59
          dayel napisała:
          > A z ta ilosci apolicji to jak jest w koncu... ??? Tak bez powodu biegaja w te
          i nazad...??? ......

Czy ktoś się zgłosił z reklamacją, że mu źle wycięli??
          Nie ma zgłoszenia, nie ma sprawy!!!
          Sezon się skończył i kaczki dziennikarskie zostały objęte ścisłą ochroną:)))
          • Gość: Dr. Hannibal Ile jest gwarancji na te podroby ? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.09.04, 19:36
            Czy jest gwarancja na te czesci zamienne, czy mozna je wymjenic jezeli nie
            pasuja albo sie piasek sypie? ... mozna je ewentualnie na rower zamjenic ?
            • jantoni.jajcorz Re: Ile jest gwarancji na te podroby ? 13.09.04, 19:59
              Gość portalu: Dr. Hannibal napisał(a):

> Czy jest gwarancja na te czesci zamienne, czy mozna je wymjenic jezeli nie
              > pasuja albo sie piasek sypie? ... mozna je ewentualnie na rower zamjenic ?

Dokładnych informacji udziela Biuro Obsługi Klienta!! Tel 800-291-426.....
              • Gość: szpadel Co się dzieje z okaleczonymi chłopcami ich przyr.? IP: *.proxy.aol.com 13.09.04, 20:35
                Hej!Hej,nie tak szybko z tego tematu,bo sprawa okaleczania
                chłopięcych przyrodzeń nie zstała wyjaśniona.Jak już tępić
                pedofilję to bez dyskryminowania.
                • Gość: Hannibal Agenci Mulder i Scully z Akt X w trojmiescie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 13.09.04, 21:10
                  W natepnym odcinku Akt X agenci Mulder i Scully odpuszcza sobje przesladowania
                  biednych kosmitow i zaintresuja sie glownym surowcem tajemniczej niezbadanej
                  recepty, bo..
                  .. jest taka specjalnosc kulinarna z regionu dorzecza odry i wisly , ktora sie
                  flaczki nazywa i z tego co wjem to nikt nie zdradza swojej metody przyrzadzania
                  potrawy. Wyglad elemetow, ktore plywaja w talerzu ma struktore skoropodobna.
                  • Gość: szpadel Pedofilia na masową skalę u progu. IP: *.proxy.aol.com 14.09.04, 15:45
                    Okaleczanie noworodków jest tak okropną zbrodnią,
                    posiadającą swoje korzenie w niewolnictwie,że nawet
                    pyskaczom z forum zapiera dech i zamrożeni stygmą
                    utracili zdolność do jakiegokolwiek stukania na ten
                    temat.Sprawa jest bardzo,bardzo poważna.Amerykanie
                    zrobili pierwsze kroki w kierunku zakazania kaleczenia
                    dziecięcych przyrodzeń poprzez wstrzymanie funduszów na ten cel.
                    Do tej pory ubezpieczenia społeczne finansowały ten
                    zbrodniczy akt pedofiliackich lekarzy i molów.
                    Rodzicom okaleczanych dzieci pedpfiljacy wmawiają,że odkrojenie
                    części dziecięcego przyrodzenia to higieniczne.W ten właśnie
                    sposób utraciło swoje dziewictwo połowę amerykańskiej męskiej
                    populacji.Czy stanie się to w Polsce???
                    • Gość: Lector Re: Pedofilia na masową skalę u progu. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.09.04, 20:30
                      ... tez uwazam, ze to jest fanatyzmem religijnym i destruktywnym spojrzeniem na
                      swiat inicjowane. Rytula obrzesania jest tez praktykowany u modych dziewczynek,
                      ktorym sie nie zawsze hirurgicznie sterylnym czy ostrym narzedziem okalecza,
                      do tego zalicza sie Sunna, Klitoridektomie, Exzision i Infibulation.
                      Wedlug mjedzynarodowych organizacji ochrony praw czlowieka: ai, Terre des
                      femmes, FOWARD, i inne, jest rok rocznie ok 2 miliony! dziewczynek okaleczane
                      (FGM = female genital mutilation) glownie w 28 krajach afryki, indonezji ,
                      kurdystanie, yemenie i arabi saudyjskiej.

• Gość: szpadel Re: Pedofilia na masową skalę u progu. IP: *.proxy.aol.com 15.09.04, 17:51
                        W Usa nikt nie do prostej odpowidzi dlaczego ludzie,
                        którzy nie mieli i nie mają nic wspólngo z rligią
                        udzielają pozwolenia na obrzesanie noworotka często za
                        państwe pieniądzie $ 250 doliczane do szpitalnego
                        rachunku za poród.
                        Turcja niedługo stanie się członkiem rodziny EU,a wraz
                        z tym problem ciemnoty religijnej i okaleczania nastolatków
                        poprzez odkrajanie ostrym nożem części przyrodzenia w
                        wieku dojrzewania.Czy polskie społeczeństwo zaadoptuje
                        tego rodzaju praktyki i cofnie się w rozwoju o kilka wieków?
                        Czy polskie społeczeństwo zaadoptuje bardziej cywilizowaną
                        pedofilię i pozwoli na kaleczenie swoich nowonarodzonych
                        obywateli hirurgicznym nożem za rządowe pieniądze jak to
                        praktykowane jest w Usa?
                        • Gość: Hannibal Re: Pedofilia na masową skalę u progu. IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.09.04, 19:37
                          Drgi Szpadel,

... jezeli turcja wejdzie od wspolnoty europejsiej to w niej zbyt dlugi nie
                          pobedzie , bo wspolnota w ten sposob sie rozpadnie a ja chyba an marsa
                          wyemigruje, no i pozatym mamy grecje i jak to gecja mowi zasze: niet!

• Gość: szpadel Re: Pedofilia na masową skalę u progu. IP: *.ipt.aol.com 15.09.04, 22:29
                            Grecy to bardzo cywilizowany naród i takich rzeczy nie robią.
                            Jest bardzo ważne,żeby zanim nastąpi wymieszanie narodów (tym razem
                            nie poprzez łup wojenny w postaci polskich białek lecz przy obupulnej
                            zgodzie) prawa zabraniające tego rodzaju procederów jak obrzesanie
                            dziewczynek i chłopców były na miejscu i przeforsowywane,a
                            nie jak obecnie.Gdyż gorzką prawda jest,że znaczny procent naszych
                            prawodawców aktywnie ułatwia rozpowszechnienie tych pedofilskich
                            zakorzenionych w niewolnictwie praktyk sexualnego i fizycznego okaleczenia
                            bliźniego.W prostych słowach,...znaczna większość tych których dosięgnął
                            nóż pedofiliaków,życzy tego samego innym,a to nie po chrzestcijańsku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka