nann 04.09.04, 08:09 Obecni na forum:) 1.Astria1 2.nann pozdr.nann, sekretarz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
astria1 Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 04.09.04, 09:27 a dopiszę się :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.09.04, 00:02 Bronkanotgelda tu niy brakuje Bo na Kaszubach dobrze sie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
rikas7773 Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 09.09.04, 22:21 rikas Odpowiedz Link Zgłoś
ja_ex Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 13.09.04, 13:50 bywam tu Odpowiedz Link Zgłoś
ruda15 Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 14.09.04, 22:21 Bardzo drętwo, ale jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 15.09.04, 11:06 ruda15 napisała: > Bardzo drętwo, ale jestem. To zrob cos zeby nie bylo :)! nann, co nie traci wiary w ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 18.09.04, 12:17 Ruda - tyż "drętwo"? - Przeca ryszawo frelka mo zowdy być richtig "klawo". Odpowiedz Link Zgłoś
ruda15 Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 17.09.04, 09:43 Na dziś może....tyle :-), Odpowiedz Link Zgłoś
nann Re: JESTEM 18.09.04, 16:17 javert napisała: > jeszcze ja, o mnie nie zapominajcie!!! NAAAREEESZZZCIEEE!!!!! Sto lat dla Adrianki !:) nann Odpowiedz Link Zgłoś
sanduszko Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 28.09.04, 07:19 ksiaze malopolski jestem milo mi was przywitac Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.10.04, 01:57 Witam i pozdrawiam wszystkich bywalców tego forum. Mam nadzieję, że i ja od dzisiaj będę należał do tego - jakby nie patrzeć - elitarnego grona. I muszę Was pocieszyć, wszystko ma swoje plusy. To, że z treścią całości można się zapoznać w circa dwie godziny to z pewnością jeden z nich (Bronku - przyznam, że jako wzrokowiec mało uważnie czytałem Twoje wypowiedzi; obiecuję się poprawić). Także to, że spotkać tu można wytrwałe kobiety - dzięki za Waszą wiarę. Tak trzymać, będzie dobrze. Jeszcze raz gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.10.04, 14:04 to_man Witaj :-))) powolutku, pomalutku... i grono nam się ustabilizuje jeszcze bardziej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.10.04, 14:23 i może nabierze też innych proporcji. Liczę na zazdrość innych mężczyzn (i nam to uczucie nie jest obce) Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.10.04, 14:39 A ja sobie przypomnialam, ze teraz to i ja jestem z Wiejherowa:-) wlasciwie to dostalam upomnienie adminskie od Astrii, ze tu nie wlaze ale mam na lbie Hamak a tam tez Wejherowian pelno i trojmieszczan , i Slazakow i Warszawiakow i innych ludkow z calego swiata:-)niedlugo u mnie zlot hamakowy w chalupie bedzie:-) Zapraszam. Kto sie jeszcze nie bujal na Hamaku to niech wlezie.Musi jednak przy zgloszeniu napisac, ze jest z Wejherowa bo PODEJRZANYCH RASOWO uczestnikow nie wpuszczam.Na hamaku panuje atmoswera ELITARNA.-) HEHEHE... A WEJHEROWO LADNE JEST-OWSZEM.SZKODA TYLKO, ZE NIE MAM Z KIM POLAZIC I GO DOGLEBNIE ZWIEDZIC A SAMEJ MI SIE NIE CHCE...:-( KTO MA INKLINACJE TURYSTYCZNE TO NIECH SIE ZGLOSI.KAWA POCZESTUJE A POTEM POLATAMY PO TYCH TU KALWARYJSKICH GORKACH.CO? Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.10.04, 14:52 Brzmi zachęcająco. Tylko wyjaśnijmy, czy chcesz zabrać tego dobrze ułożonego pieska. Nie, żebym nie kochał zwierząt ale pamiętam co mówiłaś o poprzedniku. I nie zWiej stąd. Z zaproszenia na hamak skorzystam jak tylko czas pozwoli i zapodam skąd jestem. Ja wiedziałem, że to powód do dumy. Starałem się nie wykorzystywać układów ale chyba raz złamię zasadę. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.10.04, 14:59 Piesek zostal w wiedenkowie. Niestety. Mozliwe, ze go przywioze pozniej.A teraz mam kota ale on woli siedziec pod lozkiem niz lazic na spacerki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.10.04, 15:13 Rozumiem, że to niestety dotyczy żalu z powodu rozstania z pieskiem a nie dlatego, że nie będzie go na spacerze? Odpowiedz Link Zgłoś
astria1 Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 08.10.04, 14:58 vika411 napisała: >niedlugo u mnie zlot hamakowy w > chalupie bedzie:-) > Zapraszam. Kto sie jeszcze nie bujal na Hamaku to niech wlezie.Musi jednak przy > > zgloszeniu napisac, ze jest z Wejherowa bo PODEJRZANYCH RASOWO uczestnikow nie > ****** Och ta Ciotka ! Ta to siem umie ustawić nononomnono :-) pzdr <kręcąc niedowierzająco łepetynką> anna Odpowiedz Link Zgłoś
to_man Re: Wielka Listwa Obecnosci - prosze siem dopinac 02.11.04, 22:07 ujawniono bywających, piszących a nie dopisanych. Proszę o dopełnienie formalności :-) Odpowiedz Link Zgłoś