Gość: Karolka IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 14:21 świetna książka.Chcialabym o niej porozmawiac z kims z trójmiasta. Czytal ktos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 16:27 Chyba w Gdansku, Gdyni i Sopocie nikt nie czyta książek? Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: 13.04.02, 17:35 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Chyba w Gdansku, Gdyni i Sopocie nikt nie czyta książek? Andrzejku czytaja, czytaja i to calymi nocami nieraz... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 17:41 iskierka_gd napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Chyba w Gdansku, Gdyni i Sopocie nikt nie czyta książek? > > Andrzejku czytaja, czytaja i to calymi nocami nieraz... > Pozdrawiam. Odetchnąłem z ulgą, nie lubię miast gdzie nie czyta sie książek. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 00:52 Nie mow, ze wczesniej nie lubiles Gdanska...to wyjatkowe miasto, niektorzy nawet sami pisza ksiazki... Pozdrawiam:-) iskierka_gd ( na logowanie brak czasu ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 12:42 Gość portalu: iskierka napisał(a): > Nie mow, ze wczesniej nie lubiles Gdanska...to wyjatkowe miasto, > niektorzy nawet sami pisza ksiazki... > Pozdrawiam:-) > iskierka_gd > ( na logowanie brak czasu ) Kocham Gdańsk za architekturę, ale zawsze kojarzę miasta z pisarzami. Gdańsk z Wojciechem Wenclem, Stefanem Chwinem i inn. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierka Re: IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 15.04.02, 00:27 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Gość portalu: iskierka napisał(a): > > > Nie mow, ze wczesniej nie lubiles Gdanska...to wyjatkowe miasto, > > niektorzy nawet sami pisza ksiazki... > > Pozdrawiam:-) > > iskierka_gd > > ( na logowanie brak czasu ) > > Kocham Gdańsk za architekturę, ale zawsze kojarzę miasta z pisarzami. Gdańsk z > Wojciechem Wenclem, Stefanem Chwinem i inn. Pozdrawiam. Moze kiedys Gdansk bedzie Ci sie kojarzyl ze mna...chociaz moze moja ksiazka nigdy nie ujrzy swiatla dziennego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.02, 09:01 Gratuluję. Miło poznać autora. Jaka to książka? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: 16.04.02, 10:21 To opowiesc o kobiecie, ktora przez pewne okolicznosci ucieka ze swoich rodzinnych stron palac za soba wszystkie mosty... uklada sobie zycie, zaklada rodzine i po ponad 10 latach uswiadamia sobie, ze tak naprawde nie byla szczesliwa nawet przez jeden dzien...od tej chwili robi tylko to na co sama naprawde ma ochote i czego nigdy wczesniej by nie zrobila. Dokad ja to zaprowadzi? Zobaczymy za jakis czas... Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: 16.04.02, 10:33 iskierka_gd napisał(a): > To opowiesc o kobiecie, ktora przez pewne okolicznosci ucieka ze swoich > rodzinnych stron palac za soba wszystkie mosty... uklada sobie zycie, zaklada > rodzine i po ponad 10 latach uswiadamia sobie, ze tak naprawde nie byla > szczesliwa nawet przez jeden dzien...od tej chwili robi tylko to na co sama > naprawde ma ochote i czego nigdy wczesniej by nie zrobila. Dokad ja to > zaprowadzi? Zobaczymy za jakis czas... Witaj Iskierko! A masz już jakąs koncepcję dokąd może ją to zaprowadzić? A jak już skończysz pisać, to może chociaż w maszynopisie podrzucisz do poczytania? Ukłony dla autorki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Materiał badawczy 16.04.02, 10:51 Cześć, Iskierko, Właśnie, a skąd wzięłaś źródła, hmmm...Myslisz, że jeszcze mozna wrócić do Gdańska? Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: Materiał badawczy 16.04.02, 13:31 iwa.ja napisał(a): > Cześć, Iskierko, > Właśnie, a skąd wzięłaś źródła, hmmm...Myslisz, że jeszcze mozna wrócić do Gdań > ska? > Trzymam kciuki. iwa:-) wrocilam jakis czas temu...a co bedzie dalej-to zycie pisze te ksiazke. pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: Materiał badawczy IP: *.mweb.co.za 16.04.02, 21:24 iskierka_gd napisał(a): > iwa.ja napisał(a): > > > Cześć, Iskierko, > > Właśnie, a skąd wzięłaś źródła, hmmm...Myslisz, że jeszcze mozna wrócić do > Gdań > > ska? > > Trzymam kciuki. > > iwa:-) wrocilam jakis czas temu...a co bedzie dalej-to zycie pisze te ksiazke. > pozdrawiam cieplutko Wczoraj iwa wyprosila z forum gdanskiego iskierke_gd? Chyba sie znacie osobiscie...? Jasli - nie, to ja juz wole Artura, Piotra i Zoppcia... Przynajmniej dla mnie ich jezyk jest zrozumialy. Pozatym robia to bardziej delikatnie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Materiał badawczy 16.04.02, 21:29 Les, o co Ci chodzi?! Nikogo nie wyprosiłam, zresztą akurat Iskierce tego zrobić bym nie chciała, ani mogła. Prawda, Iskierko? Czy ja coś niedelikatnie? To przepraszam z góry i z dołu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 16.04.02, 19:12 Chetnie przeczytam, jak będzie gotowa. Trzymam kciuki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: 19.04.02, 18:33 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Chetnie przeczytam, jak będzie gotowa. Trzymam kciuki. Pozdrawiam Skoncze ja pisac w momencie gdy zakoncze zywot na tym swiecie... Ale fragmenty beda co jakis czas ukazywaly sie na forum w pewnym watku... takie luzne mysli i spostrzezenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.02, 21:08 iskierka_gd napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Chetnie przeczytam, jak będzie gotowa. Trzymam kciuki. Pozdrawiam > > Skoncze ja pisac w momencie gdy zakoncze zywot na tym swiecie... > Ale fragmenty beda co jakis czas ukazywaly sie na forum w pewnym watku... > takie luzne mysli i spostrzezenia... W jakim wątku? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
iskierka_gd Re: 19.04.02, 18:34 I jeszcze dziekuje tym, co trzymaja kciuki... Pozdrawiam bardzo cieplutko. vel Pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ognisko Re: IP: *.nowa-ruda.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 15:03 Pozdrawiam ciepło, wiosennie i słonecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apolonia Re: IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 23.04.02, 20:34 Gość portalu: Karolka napisał(a): > świetna książka.Chcialabym o niej porozmawiac z kims z trójmiasta. Czytal ktos? Dzisiaj obchodzono Miedzynarodowy Dzien Książki, czy w Gdansku o tym pamiętano? Odpowiedz Link Zgłoś
kosmitka9 Re: ikoi 27.04.02, 16:10 Przepraszam, że się wtrącam, dlaczego tak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: 'Misja Papieskiej Róży' IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 00:30 Karolka znowu nic nie robisz, tylko czytasz i czytasz.....Nic dziwnego skoro pada i pada.Ja też czytam.Pa,pa Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: 'Misja Papieskiej Róży' 15.08.02, 07:07 Kocham ludzi, którzy chcą coś wydać. Ja również "popełniłem" książkę i chciałbym ją wydać. Problem polega na tym, że mieszkam za Oceanem, a książka nie mieści się w żadnej z kategorii uznawanych za zdatne do druku. Mam do zaoferowania rzecz z gatunku "political fiction", gdzie prawda i fantazja łączą się w jedno, a miejsce akcji jest na tyle atrakcyjne, że az prosi się o publikację... Zycie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: 'Misja Papieskiej Róży' IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.02, 12:33 belissarius napisał: > Kocham ludzi, którzy chcą coś wydać. Ja również "popełniłem" książkę i chciałby > m ją wydać. Problem > polega na tym, że mieszkam za Oceanem, a książka nie mieści się w żadnej z kate > gorii uznawanych za > zdatne do druku. Mam do zaoferowania rzecz z gatunku "political fiction", gdzie > prawda i fantazja łączą się > w jedno, a miejsce akcji jest na tyle atrakcyjne, że az prosi się o publikację. > .. Zycie... Za którym Oceanem mieszkasz????????? Odpowiedz Link Zgłoś