Dodaj do ulubionych

Dentysta-chirurg. Trójmiasto

IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 14.10.04, 09:39
Kochani, szukam dobrego chirurga-stomatologa. Mam trudną ósemkę do wyrwania,
cięcia, itp., itd.
Niestety nie stać mnie, by płacić za usunięcie ok. 300zł, więc nie ma to jak
w ramach ubezpieczenia. czy ktoś mi pomoze?
Słyszałam, że na Burzyńskiego w Gdańsku jest młody lekarz, który jest dobry.
Ktoś coś słyszał???
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Anka Re: Dentysta-chirurg. Trójmiasto IP: *.pro-internet.pl 14.10.04, 10:08
      Miałam dłutowane 3 zęby a to znaczy że były one wyrywane jeszcze nie wyrośnięte.
      Były to ósemki a dokonał tego pan Krystian Krupski z AM. Owszem trzeba iśc
      wcześniej z rtg itd ale to doskonały fachowiec i umie postępować z pacjentami.
      Serdecznie polecam zwłaszcza przy tak delikatnych sprawach
      • Gość: cytrusowa Re: Dentysta-chirurg. Trójmiasto IP: *.kolonia.lan / *.kolonianet.pl 14.10.04, 14:31
        anka, a gdize go szukać? Jeśli dobrze zrozumiałam, to w AM, al czy przyjmuje
        też w jakiejś przychodni? Bo w AM towarzyszą przy zabiegu studenci. A tego to
        bym nie chciala
    • alamakota3981 Re: Dentysta-chirurg. Trójmiasto 15.05.19, 16:49
      Jeśli szukasz chirurga stomatologa w Trójmieście to ja polecam Sielską Klinikę wGdyni sielskaklinika.pl/, zapisz się tam na wizytę do dr Mart Sielskiej. To doskonały chirurg i lekarz z powołania, Pani dr jest znana i bardzo polecana w Gdyni, a specjalizuje się właśńie w usuwaniu trudnych ósemek i implantach. Polecam zerknij też tu sielskaklinika.pl/chirurgia-stomatologiczna-gdynia/ i poczytaj o chirurgii w Sielskiej Klinice

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka