Dodaj do ulubionych

GWSH - mam pytanie...

IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 09.11.04, 18:47
Witam,
Zastanawialem sie nad rozpoczeciem studiow podyplomowych w GWSH na ul.
Biskupiej. Afery, o ktorych pisano niedawno, wydawalo sie juz przycichly,
szkola dalej funkcjonuje. Dzis wszedlem na strone www Uczelni i... zobaczylem
ze zmieniono dwoch z trzech dziekanow oraz jednego z prorektorow. Czy ktos
moglby mi powiedziec (napisac) dlaczego i czy tam sie dalej cos dzieje???
Obserwuj wątek
    • Gość: czytelnik Re: GWSH - mam pytanie... IP: *.devs.futuro.pl 11.11.04, 22:15
      już nic się nie dzieje. taka kolej rzeczy. więc studiuj sobie swobodnie.
      • Gość: gosc Re: GWSH - mam pytanie... IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 12.11.04, 14:54
        Dzieki za odpowiedz, ale przyznaje, ze nie do konca ona mnie satysfakcjonuje.
        Coz tzn. taka kolej rzeczy ??? Wladz dziekansko-rekotrskich nie zmienia sie, ot
        tak sobie. moze ktos cos wie na ten temat?? Naprawde sie zastanawiam, czy warto
        tam zaczac studia, czy nie lepiej szukac czegos innego...
        • Gość: gość Re: GWSH - mam pytanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 16:27
          Po bojkach i aferachnastąpił rozwod, została stara szkoła i powstała nowa z
          doktorami z tytułami profesorskimi/Ateneum/
          • Gość: r Re: GWSH - mam pytanie... IP: *.devs.futuro.pl 12.11.04, 17:46
            w obu szkołach jest kadra z tytułami. wyciszyło się po rozwodzie. to naturalne. tyle że gwsh ma nieporównywalnie większą liczbę studentów. możesz bez obaw wyskoczyć na studia podyplomowe.
            tylko nie zaczynajcie od początku kłótni na forum o to, która uczelnia jest lepsza ;].
            • Gość: gosc Re: GWSH - mam pytanie... IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 13.11.04, 12:42
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka