Gość: kisiel IP: *.gdan.gazeta.pl 08.05.02, 14:53 Czy ktoś potrafi wytłumaczyć dlaczego w tym roku matury zaczynają się w czwratek? Zawsze był poniedziałek lub wtorek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aCh Re: jutro matura IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 08.05.02, 18:13 zawsze byly we wtorek i w srode, prawda? ale tez jestem neico zaskoczona. co jak co ale mature wspominam bardzo dobrze :) szkoda ze na forum nie ma maturzystow:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: jutro matura IP: *.com / 192.168.0.* 08.05.02, 21:24 Gość portalu: aCh napisał(a): > szkoda ze na forum nie ma maturzystow:( Może są tylko się nie ujawniają?????? trzymam za nich kciuki!!!!!!:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy_z Re: Ale fajny pomysł :) IP: *.com / 192.168.0.* 09.05.02, 00:53 Przeczytałam przed chwilą w gazecie, że: W czwartek i piątek po Gdańsku będą jeździły tramwaje, którymi maturzyści za darmo będą mogli dojechać na egzamin i wrócić z niego. Uważam to za wspaniały pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macko74 Re: Ale fajny pomysł :) IP: *.proxy.aol.com 09.05.02, 07:12 Pomysl sie udal tylko jak ten jeden tramwaj sobie poradzi tyle LUDA rozwiezc...? Zartuje..hihi!!! POLAMANIA PIOR , DLUGOPISOW I OGOLNIE POWODZENIA TYM CO STAWAC BEDA W SZRANKI !!! Macko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Re: jutro matura IP: 195.116.73.* 09.05.02, 12:32 jak ja wszystkim tym,którzy się pocą nad ostempowanym papierem współczuję.trzymajcie się.na szczęście maturę zdaję się tylko raz w życiu.pozdrawiam:-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś