03.06.02, 15:45
Cześć wszystkim, ja tylko na chwilę, bo cienko z czasem.
Bardzo mocno chciałbym podziękowac za wszystkie życzenia pozdrowienia a nawet prezenty (Lucy
;o))) dla mnie i dla mojej córy. Bardzo nam obojgu miło tyle życzliwosci od mądrych ludzi otrzymać.
Z pobieżnego przeglądu forum wywnioskowałem, że mamy sezon na urodziny. Dlatego zarówno
Kasię, jak Pętelkę ściskam mocno, życząc spełnienia wszystkich marzeń, niech życie Wasze słońcem
wypełnionym i płatkami róż wyściełanym będzie!
Zajrzę jutro!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia No i wracaj.... IP: 213.77.19.* 03.06.02, 18:02
      Bo co to za forum takie zdekompletowane.
      Ani delegacji nie podpisałeś, ani formalnego zwolnienia z posterunku nie
      dostałeś, ot tak zameldowałeś, że się odmeldowujesz, i już...
      A poważnie - miło Cię znowu widzieć/czytać, nadrabiaj teraz stracone posty.
      :-))))
      I miłego tygodnia!
      • Gość: Kasia Skleroza IP: 213.77.19.* 03.06.02, 18:25
        Tak się ucieszyłam, ze Forum nam się znowu kompletuje, że zapommniałam Ci
        podziękowac za życzenia. Faktycznie jakoś nam balon z urodzinami pękł ostatnio!
        :-)))
    • petelka Re: HEJ! 04.06.02, 09:07
      Hej Zoppoterku! Dzięki za życzenia i wracaj na forum jak najszybciej. Na
      marginesie: czy pilnujesz może naszego Pojezierza Drawskiego, żeby przypadkiem
      nikt go nam nie podkradł? :))))
      Petelka
      • zoppoter Re: HEJ! 04.06.02, 09:20
        petelka napisał(a):

> Hej Zoppoterku! Dzięki za życzenia i wracaj na forum jak najszybciej. Na
        > marginesie: czy pilnujesz może naszego Pojezierza Drawskiego, żeby przypadkiem
        > nikt go nam nie podkradł? :))))
        > Petelka

Czasem sprawdzam z okien pociagu szczecińskiego, który skrajem Drawskiego od zachodu przez
        Białogard-Świdwin-Runowo-Chociwel pomyka. Żadnego płota nikt tam jeszcze nie śmiał ustawic.
        • petelka Re: HEJ! 04.06.02, 09:29
          zoppoter napisał(a):

> petelka napisał(a):
          >
          > > Hej Zoppoterku! Dzięki za życzenia i wracaj na forum jak najszybciej. Na
          > > marginesie: czy pilnujesz może naszego Pojezierza Drawskiego, żeby przypad
          > kiem
          > > nikt go nam nie podkradł? :))))
          > > Petelka
          >
          > Czasem sprawdzam z okien pociagu szczecińskiego, który skrajem Drawskiego od za
          > chodu przez
          > Białogard-Świdwin-Runowo-Chociwel pomyka. Żadnego płota nikt tam jeszcze nie śm
          > iał ustawic.

To proszę Cię pilnuj dalej, bo znowu w tym roku nie uda mi się tam dotrzeć.:(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka