frau007 16.03.05, 15:27 Pstryk-pstryk Tetryk czy ćwięty Patryk? Pstryk-pstryk Takie moje mantry Na tym wątku można poględzić Można się podrapać, jeśli swędzi Moszna Można? Surrealiści i dadaiści do piór, do biur, wiór i Kur Megalomani mile widziani Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frau007 Trójmasło! 16.03.05, 15:44 Pstryk - znowu na górze Trójmasło! Czy ktoś tu cię smaruje? --------- Masło - nie bo w ustach margaryna Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Sub-wątek kaszubski 16.03.05, 16:04 ANTYKASZUBIZM - WERSJA PAPUASKA Czemu krzyczę? Gdy widzę kaszuba Zwłaszcza gdy ten w zubie dłuba Zaraz mi się chce do papuasa W puszczy jego wnet pohasać Bo w Papui fest biomasa Na Kaszubii - auto trasa, przemysł, dymy Czarne lasy Z rzadka tylko git biomasa Odpowiedz Link Zgłoś
cybertristan Re: Sub-wątek kaszubski 17.03.05, 13:56 frau007 napisała: > ANTYKASZUBIZM - WERSJA PAPUASKA > Czemu krzyczę? > Gdy widzę kaszuba > Zwłaszcza gdy ten w zubie dłuba > Zaraz mi się chce do papuasa > W puszczy jego wnet pohasać > Bo w Papui fest biomasa > Na Kaszubii - auto trasa, przemysł, dymy > Czarne lasy > Z rzadka tylko git biomasa To szcze psieliczyscze - Jesz Kueszebszczy nie wymierły Autobany bydo lasy pruły Po wsze wieki Do totalen wyczuernienia Amęt W mozgu zamęt - nie ma me tu Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Sub-sub-wątek słowiński 17.03.05, 14:37 - A nosem w tabakierę to wściubiać wolnoć? - grzecznie zapytał grylażolubny Mętus. - Biorąc pod uwagę głębię obrazu ogrodu Hesperyd i uwielbienie Apolla Hiperborejczyków, wolnoć. - odrzekła nieskłamaną prowansalszczyzną Esclarmonda. - Tabakiera jako Graal to jest głębitny obrazz wszak tak. Po czem Esclarmonda de Foix zmieniła się w gołębicę i bezszelestnie odpłynęła po chmurnym nieboskłonie w stronę majaczącego w oddali szczytu Taborem zwanego. Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Re: Sub-sub-wątek słowiński 17.03.05, 15:48 Proponuję genialne tłumaczenie w tę i we w tę, bardzo mnie się podoba i nie ustaję w tłumaczeniu online, bo to zabawa jest szpetna acz wspaniała. Przepis: 1. Wycinamy Sub-sub-wątek słowiński, wklejamy w tłumacza online i przekładamy na angielski 2. Następnie przekładamy to jeszcze raz na polski za pomoca tegoż tłumacza 3. Jeszcze lekki makijaż i poprawki - gotowe: Englisz: - And nosing on snuffbox this wściubiać to be slow to do? - by fair or foul packs grylażolubny Mętus. - Biorąc under note depth picture ogrodu Hesperyd as well worship Apollo Hiperborejczyków, to be slow to do. - odrzekła nieskłamaną prowansalszczyzną Esclarmonda. - Snuffbox by way of Graal to wit depth picture lousiness yes. When czem Esclarmonda de Foix relays yourselves on dove as well still ebbed when cloudy stardom on bank majacz±cego off top Stool yclept. Polisz: - I nosek u tabakierka ten wściubiać zwlekać ze zrobieniem czegoś? - przebierając w środkach opakowywuje grylażolubny Mętus. - Biorąc wobec skrypt dłużny głębokość obraz ogrodu Hesperyd zarówno kult Apollo Hiperborejczyków , zwlekać ze zrobieniem czegoś czynić - odrzekła nieskłamaną prowansalszczyzną Esclarmonda. - Tabakierka za pomocą Graal mianowicie głębokość obraz wszawica tak. Podczas czem Esclarmonda de Foix przekaźniki wy u gołąb zarówno wciąż odpłynął podczas chmurny nieboskłon u składać pieniądze w banku majaczącego od szczyt Taboret zwany. Zapraszam do tłumaczenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tzara Re: Dada żyje!!!! IP: 217.153.220.* 17.03.05, 09:59 Jako i Tristan Zmartwychwstań Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Trójmasło ponownie... 17.03.05, 10:03 Trójmasło - mięknę nieco: to nie musi być dada czyste, może z domieszką upokarzające to wołanie w realu chociaż wirtualnym się on zdaje lecz trzymacie się go jak meduza swoimi jadowymi cystami złapanej ofiary Odpowiedz Link Zgłoś
cybertristan Re: Dada żyje!!!! 17.03.05, 13:51 Dada tata? Nie kumata? Ta tam, tam ta Szarpnijcie cugle mego wierzchowca, poszybujcie w nadprzestrzeń Darth Vader czeka na koncert Kombi Może wreszcie policzy się z Lukiem bo spasł się i refleks juz nie ten Skywalker łysieje, mit upada Świetlne miecze w kącie rdzewieją Leia ma menopauzę, a Yoda schodzi na psy Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Tristanie 17.03.05, 14:28 A Obi1Kenobi tylko bułkę drobi] Bo mu szczęka trzasła na zawiasłach Trójmasła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbiciel brawo, frau! IP: *.pl / *.pl-net.pl 17.03.05, 14:43 cóż za polot, cóż za wysublimowany język, powalające poczucie humoru! brawo frau! a ta meduza - powalająca wręcz! Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Re: brawo, frau! 17.03.05, 14:57 Zanęcam więc wielbiciela: Do propagowania dada wszem i wobec Do wprawiania się w dada bez politury Do wsłuchiwania się w odgłosy dada Do da elektro da mi się tu nagle przykleiła Lecz ją strząsnę I podam z oliwką mężowi007 Do wyemanowania, wysupłania, wytrącenia z siebie dada -------- Dada - to co najcenniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tzara Czerwony Kapturek IP: 217.153.220.* 18.03.05, 14:39 Oto wersja znanej bajki - skrócona i przygotowana do tłumaczenia. Czerwony kapturek szedł przez las do swojej babci. Spotkał wilka. Wilk pobiegł do chatki babci i ją zjadł. Gdy nadszedł Kapturek, wilk udawał babcię. - Babciu, czemu masz takie wielkie oczy? - zapytał Czerwony Kapturek. - Żeby cię lepiej widzieć. - odpowiedział wilk udający babcię. - A czemu masz takie duże uszy? - Żeby cię lepiej słyszeć. - A czemu masz takie wielkie zęby? - Żeby cię szybciej zjeść. - powiedział wilki i zjadł dziewczynkę. Koło chatki przechodził myśliwy. Widział, co się stało. Zastrzelił wilka i rozpruł mu brzuch. Czerwony kapturek i babcia były uratowane. A oto przecedzone już tłumaczenie online (polisz-englisz-polisz egejn): Czerwone małe nakrycie mijało las dla babci. To spotkało wilka. Wilk ma walczyć o stanowisko babci i to zjadło jej. Kiedy małe nakrycie nadeszło, wilk imitated babcia. - Ma wy takie wielkie oczy jaki co? - Czerwone małe nakrycie zapytało. - Po to, żeby widzieć was lepiej. - Wilk odpowiedział udającemu babci. - Ma wy takie wielkie ucha jaki co ale? - Po to, żeby słyszeć was lepiej. - Ma wy takie wielkie zęby jaki co ale? - Po to, żeby jeść was szybciej. To wilki i to zjadło dziewczynę. Myśliwy kontynuował koło hut. To zobaczyło, który ma stają się. Żołądek strzelił wilka i żołądek to rozpruł. Czerwone małe nakrycie i one byli oszczędzani babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
thomas29needles It give ać pobruszę but you poczywaj 18.03.05, 15:06 Śnieg pada, dada, dada... Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Tłumaczenie twojej sygnatury 18.03.05, 15:13 Rozumiem, że była to zachęta do przetłumaczenia, wię oto rezultat po liftingu: Nie jest sztuka, to jest najbardziej napełniający wstrętem rzecz JA kiedyś i te ludzie są chore Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Re: Czerwony Kapturek 29.03.05, 12:22 Gość portalu: f napisał(a): > ??? !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tristan Cyberdada IP: 217.153.220.* 21.03.05, 10:20 Cyberdada wzywa - zapraszamy na przedśniadanie w Ryżym Kocie - jutro o 6.34 Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Sub-wątek pyskaty 21.03.05, 16:04 Na tym subwątku można sobie pofolgować, obsobaczyć kogoś, wdeptać w bagnisty grunt, więc zaczynam: Trójmieszczuchy! Trójkołtuny, po trzykroć serwilistyczni trójspadkobiercy dadadulszczyzny: Trójzębem wbijam w spsiałe trójpyski Wasze pseudopolitykierskie wątki Wasze święte trójce Trucie wasze wałęsowe Wasze tuskawkowe zdonaldyzowanie jankowszczyznę waszą mała ojczyznę Porty wasze obdarte łata przy łacie i przy prałacie Prałata gacie w gazecie pranie Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Na wiosnę 22.03.05, 12:16 Wiosno, ty szczurzo się zakradasz Legion psich śmierdów oku odsłaniasz Szczeźnij, przepadnij orgietko życia Gdy widzę tę wzbierającą chuć Te niecierpliwe przebieranie nóżkami, parzydełkami, ambulaklarnymi odnóżami a nawet pędami buzującymi chlorofilem Żeby już-już zacząć się mnożyć, rozrastać, pączkować klonować, no po prostu pie..ć się na potęgę To mi się rzygać chce!!!!!!! To się chyba nazywa "syndrom depresji wiosennej" Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Re: Na wiosnę 22.03.05, 12:28 What the fuck is: pie...ć? Ktos mi tu pie..ć wsadził Czym pie..ć jest admina pytam Może pielić na wiosnę mi się chce, hę?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cybertristan Precz! 22.03.05, 15:54 Z prawem ciążenia Z czasem Z przestrzenią Precz ze świadomością i percepcją tych pseudopojęć Ogłaszam wolność totalną Precz ze wszystkim Precz z niczym Zerwijcie łańcuchy Wyrwijcie murom kosmosu zęby krat I do kogo ja to piszę - do utaplanych w realności Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Poutyskuję sobie... 22.03.05, 16:07 Tak, Tristanie W tych rejonach dada nie występuje obficie Forum Trójmiasto zdaje się jest nieźle wbite w grunt Przaśne politykierstwo, wrzodakowanie i wałęśnia to owszem Schnę Tchu mi braaaaak Zadusili mnie tą swoją solidarnością Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kliks A propo IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 07.04.05, 18:47 Na wałęsowisku mąż nadać popysku daże wziąć połysk spiąć Ma dada Dana! Kuchniana... Odpowiedz Link Zgłoś
cybertristan Re: Dada żyje!!!! 22.03.05, 15:25 Cototo, cototak gna Syczy i kręci tak zwoje DNA To życie tak płynie, to duch Co pulsuje i wątki wciąż snuje I snuje tak, wibruje aż strach ---------- dada sięgnęło DNA Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Kolokomokotykotywa cdn(a) 22.03.05, 15:39 ...I krew arteriami wciąż tłoczy i tłoczy Że pory i dziury wciąż pełne wybroczyn Nagle - glist Nagle - cyst W żyłach blokada Więc płyn się zatrzymał Lecz rośnie mi bania Co krwią się nadyma Najpierw powoli, jak kleszcz ociężale Juz mi urosła na ponad dwa cale! Odpowiedz Link Zgłoś
cybertristan Frau!!! 23.03.05, 13:10 Zarażmy inne wątki dada postrzeganiem Przykład forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=21944840&a=21992781 Może to jest sposób na reality? Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Sub-wątek dla masochistów 24.03.05, 15:12 Zadanie: tu można zgłaszać pomysły tortur wszelakich, wane by były perfidne i dopracowane. Zaczynam: - Inkluzja człowiecza: zalewasz człowieka żywicą i ścinasz na bursztyn, pozostawiając otwory na oddychanie, przyjmowanie pokarmu, wydalanie i - co najważniejsze - słuchanie. Wstawiasz inkluzję do gdańskiego kościoła słynącego z bursztynowych ambicji, pięknych kazań i oryginalnych grobów Pana. Czas trwania tortury: życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moloko Yeah!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 18:54 Rekonkwista dada! Odpowiedz Link Zgłoś
cybertristan Dańsk, Dynia, Topos 30.03.05, 15:18 Dańsk czy Dynia? Czy Dynia jest matecznikiem wstecznictwa? Czy Dańsk to hanzeatycka zmowa? Czy wiecie że Sopot od tyłu to Topos? Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Oj, naczytałem się... 31.03.05, 15:25 O tym, że przepowiednia o Bestii się sprawdza, a jej numer 666 to w istocie 18-cyfrowy kod nadany już (tat tak!) wszystkim ludziom na Ziemi. Bestia to superkomputer gdzieś w Genewie czy innym Grudziądzu. To przygotowanie do wszczepienia wszystkim biochipów pod skórą na prawej ręce i na czole (to tez mają chyba z Apokalipsy). No i jestem pełen podziwu dla ludzkiej wyobra ź\\ni Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.mi.baranka O! 01.04.05, 19:15 Jaki mily watek :) Niedawno szukalam dada w internecie, moi drodzy i pomyslalam, ze to by bylo idealne medium dla nich: masowe i nie przynoszace dochodow :) Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Re: O! 07.04.05, 14:43 Tak generalnie to zamknęło mi gębę... Witam "baranka" i zanęcam jak zwykle. Medium byłoby znakomite, ale czy forum odpowiednie? Odpowiedz Link Zgłoś
ochd2 Re: Dada żyje!!!! 07.04.05, 21:30 Walnięci DADAISCI. Wyonanizujcie się rozładowując napięcie i kontynuujcie swoją sztuczną dyskusję po niedzieli... Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Re: Dada żyje!!!! 20.04.05, 17:31 Jest akurat po niedzieli, więc kontynuuję. Co prawda nie wiem, czy o tę niedzielę chodziło ochd2owi (wyszło prawie - odchodowi! - co za skatologia), ale raz kozie śmierć. Kozom śmierć, a mnie ćwierć Jak śpiewa jakiś facet Koza na to a w niedzieli łeb ucięli Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tzara mass-kotka IP: *.proxyplus.cz / 195.205.198.* 26.04.05, 17:23 Granatowa kotka będzie maskotką strzegą w kapeluszu policjanta. Mascotka będzie zjawiać się wkrótce ponieważ pluszak i melodia stroi na materiałach wśród dzieci logo sprzyjający bezpieczeństwo i młode ludzie to zawiadomiło do wtorku (NAŁOŻY KAGANIEC (KAGANIEC) ) - sierż. personel. Arkadiusz od grupy przestępnego zapobiegania Rubajczyk i w łódź (ładują na statek nieletni KMP). Projekt kotki przedstawiający policjant zdobył zwyciężył w artystycznym współzawodnictwo na mascot policji, wśród łódzkich uczniowie szkoły podstawowe organizują. To posyła na współzawodnictwie nad 100 pracą od 20 placówkami. Mariush jest autor victorious praca specjalnego edukacyjne centrum szkolna liczba 3 Zalewski. Pod przewodnictwem miejskiego dowódcy policyjnego jury podinsp. Kostshew Aldony i to ma differred wiceprezydent miasta carol przedstawiciel praca też Chądzyńskiego zebrę-policjanta i strzegą poodle. To ma poznał ma spojrzenie jury co kotka będzie mascot, tam być oferta (łagodny) który jest zdolny, ale jak to będzie niezbędny, to może pokazywać także pazurki. Kotka jest sprawna, zwinny. Ponieważ oczywiście policyjna kotka jest granatowa to ma objaśniany - Rubajczyk. To dodało, co *mascot* robiący się stosowny symbol łódź strzec i pomagają ma z edukacją dziecko i młody ludzie w awansie bezpieczeństwa i bezpieczny kasa ogniotrwała zachowanie. Projekt Dziecka będzie wypolerowany , plush mascot będzie wyrabiany, to melodia dla pracownika policja, który będzie cieszył się przewagą podczas spotkań w szkołach i na gala. Obraz granatowej kotki będzie na ulotkach także i broszury sprzyjający bezpieczeństwo. Uroczyste zakończenie współzawodnictwa, z przedstawieniem mascot połączenie i wręczający nagrody,(najpierw) czerwiec będzie kontynuować podczas uczczenia pamięci dni dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tzara Re: mass-kotka IP: *.proxyplus.cz / 195.205.198.* 26.04.05, 17:32 Poprzedni lekarz łódź gotowość 49-lata stary Janusz K. O wystawieniu dziesięciu pacjentu na prostym niebezpieczeństwie zguby życia oskarżony i mimowolne powodowanie ich dla śmierć i branie łapówki od pogrzebu sadzi, nie przyjmno do wtorku dla winy. Następny dyskusja odbył się zanim sąd okręgowy 1 instancji w Łodzi w procesie poprzedniego dwóch dyżurny sanitariusz i dwa lekarze poprzedniej gotowości. Wśród innych orderlies są oskarżony o zabójstwie od pięciu pacjent (cierpliwy). Obydwa przyznają dla przestępstwa. - Lata stary poprzedni lekarz gotowości załatwia osiedla jest oskarżają na ławce oskarżonego przejmowania w obrębie kilku od 12 dla nad 70 od pogrzebu firma zamiany dla informacji od 33 lat. Rok tysiąc zloty też cały czwórka też pacjent (cierpliwy) Paweł W. zgonach. Ex. Ukaranie zagraża od 12 lat więzienie dla emerytury życia ale lekarze dla 10 lat więzienie. Odpowiedz Link Zgłoś
cybertristan Nowinka 11.05.05, 15:30 Mleko zajęciem pilnem Więc siudym na Judym i do końca świata gotować będę Aż mi się doskonale zważy Płyn ten wraży Takoż bielutki jako biel lic twych Izoldo! Leninizm przetrwał średniowiecze I mdłe bajania Prowansji Odpowiedz Link Zgłoś
frau007 Garść gruzłów 15.06.05, 13:44 Gruchot Gryzło Greta Grabo Grdań (cosik międzi grdyką a krtanią) Gregor Grrrrrrr... (tak dziewczę warkocze, gdy ją za warkot złapiesz od tylca) Grwina i Gorgoń Do widzenia państwu! Odpowiedz Link Zgłoś