Dodaj do ulubionych

jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother?

IP: 10.10.41.* 02.04.01, 13:10
Bo mnie calkiem, choc pogadac z nia nie byloby chyba o czym. Ale po co gadac? Mimo wszystko
gdanszczanka jest tam najladniejsza panienka
Obserwuj wątek
    • Gość: Ka Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: 10.10.41.* 02.04.01, 14:59
      Ale ma fatalny charakter, i to ona a nie Monika powinna wylecieć. Plotkara i tandeta. Sztuczna baba
      • Gość: Zurawik Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: *.mikrotel.pl 12.04.01, 15:18
        Alicja jest ladno kobieta ale juz w sile wieku i sie troszke za mocno wozi
    • Gość: Kal Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: 10.10.41.* 03.04.01, 11:26
      Ta kretynka uderzyła w twarz a to jest bardzo podłe zachowanie
      • Gość: ARTUR Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: 212.244.184.* 04.04.01, 15:26
        DOBRZE ŻE UDERZYŁA TEGO MENELA. ALE ZE GO POTEM PRÓBOWAŁA PRZEPRASZAĆ, TO MI
        SIE NIE SPODOBAŁO
    • Gość: ewa Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: 10.10.41.* 04.04.01, 12:39
      sztuczna idiotka
      • Gość: ronny Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: *.gazeta.pl 08.04.01, 13:04
        Gość portalu: ewa napisał(a):

&#62 sztuczna idiotka

Dokładnie. I ta modlitwa na pokaz! (właśnie - po co to ciągle pokazują? księdzom
        chcą się przypodobać???)
    • Gość: Tomasz Re: Jest OK IP: 193.59.192.* 04.04.01, 15:43
      Hipokryci !
      Zostawcie kobietę w spokoju. Jest OK. Niektórym nie podoba się, że ma klasę.
      Jak wyrzucicie wszystkie babki to "faceci" zostaną pedałami.
      Wylecieć powinna wieśniara Karolina, Piotrek lub ciepły Grzesiu.
      • Gość: brader2 Re: Jest OK IP: 10.10.41.* 05.04.01, 11:35
        No pewnie, ze Karoline trzeba wyrzucic. Mysle tak od czasu, jak zjadla sznikersa w lozku. Obzera sie
        niemozebnie, a potem cwiczy sklony. I tak za kilka tygodni bedzie tlusta jak swinia, wiec lepiej
        wypuscic ja teraz. A Alicje zatrzymac
        • Gość: Afan Re: Jest OK IP: 10.10.41.* 05.04.01, 12:25
          debile, nie widzicie że Alicja jest bardzo prosta, nie umie się wypowiedzieć i cały czas jest sztywna.
          Dramat
          • Gość: Tomasz Re: debile, ... IP: 193.59.192.* 05.04.01, 14:34
            Michu ! Więcej szacunku !
            Prosta ? Jest prosta ? A kto jest niby krzywy ? Karolina ?
            Jeśli ktoś nie kłapie dziobem na lewo i prawo i się ceni (w przeciwieństwie do
            Grzegorza i Karo) to sztywniak ?
            • Gość: c Re: debile, ... IP: 10.10.41.* 09.04.01, 14:57
              nie sygeruj się wyglądem jest prosta Co to za klasa mówić że nie nosi się majtek. Idiotka
              • Gość: Tomasz Re: debile, ... IP: 193.59.192.* 09.04.01, 16:43
                Gość portalu: c napisał(a):

&#62 nie sygeruj się wyglądem jest prosta Co to za klasa mówić że nie nosi się majt
                &#62 ek. Idiotka

A co mają majtki do klasy ? Nie każdy z klasą musi być intelektualistą
                (sprzężenie zwrotne)!
    • Gość: Seba Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: 10.10.41.* 10.04.01, 11:35
      Nie sądzicie że miesz i skłóca ludzi. Jest fałszywa i zakłamana. Pindrzy się jakby była na wybiegu .
      Tragedia. Nie ma co się zastanawiać nad tym zjawiskiem. Sztuczna pindzia, cały czas gra. Wiem bo
      mieszka koło mnie
      • Gość: k Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: 10.10.41.* 12.04.01, 14:30
        Gość portalu: Seba napisał(a):

&#62 Nie sądzicie że miesz i skłóca ludzi. Jest fałszywa i zakłamana. Pindrzy się ja
        &#62 kby była na wybiegu .
        &#62 Tragedia. Nie ma co się zastanawiać nad tym zjawiskiem. Sztuczna pindzia, cały
        &#62 czas gra. Wiem bo
        &#62 mieszka koło mnie

miesza, skloca, falszywa, zaklamana, sztuczna i piekna - prawdziwa kobieta
    • nanabun Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? 15.04.01, 01:06
      Generalnie cały program jest obleśny i kretyński, dla
      niezbyt rozgarniętych małolatów. Ale z tego co
      widziałem we fragmentach to fakt, że Alicja (to ta
      długowłosa brunetka) jest super.
      • Gość: Magiczna Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: *.osi.gda.pl 17.04.01, 10:28
        Dajcie spokoj, przestancie dziewczyne wyzywac i krytykowac...powinnismy sie
        cieszyc ze mamy w tiwi swoja przedstawicielke...
        • Gość: stefbud Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 17.04.01, 15:25
          Kolega ktory mieszka niedaleko - a jaka to dzielnica.
          • Gość: grzech Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: 10.10.45.* 19.04.01, 12:41
            Gdyby nie Alicja, to nie byłoby na kogo popatrzeć. TO LASKA Z KLASĄ!!!
          • Gość: Magiczna Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: *.osi.gda.pl 19.04.01, 18:03
            Stefbud, ja nie mieszkam niedaleko, ale wiem, ze to Osowa. Jezeli to nie zadna
            pomylka to nasza Ala jest nawet w ksiazce telefonicznej :-))
            • Gość: tel Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: 10.10.41.* 23.04.01, 13:17
              Gość portalu: Magiczna napisał(a):

&#62 Stefbud, ja nie mieszkam niedaleko, ale wiem, ze to Osowa. Jezeli to nie zadna
              &#62 pomylka to nasza Ala jest nawet w ksiazce telefonicznej :-))
              Podeslij numer, to sie zadzwoni jak ja wyrzuca... A pewnie niedlugo
              • Gość: Magiczna Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: *.osi.gda.pl 27.04.01, 12:43
                Tel, skad wiesz ze niedlugo ja wyrzuca? Jak na razie sie nie zanosi na to...a
                jak Ci bardzo zalezy na tym, zeby do niej dzwonic to wez do raczki ksiazke
                telefoniczna i szukaj Alicji Walczak...Powodzenia ;-)
    • Gość: beast Re: jak Wam sie podoba Alicja z Big Brother? IP: *.nsm.pl 27.04.01, 13:00
      Widać po niej,że jest trochę posunięta w latach,pewnie
      zaszkodzil jej pobyt we Włoszech(ach to
      słońce...).To,że jest "prosta" nie ma żadnego
      znaczenia w tego typu programach,to nawet zaleta,
      zresztą nie zauważyłem tam jakiegoś wulkanu
      intelektu. A wylecieć powinni "ciepły Grzesiu i ta
      wiśniara Karolina" jak to ktoś wspaniale ujął.Razem z
      nimi powinien polecieć żałosny Wojtuś(tak ma,zdaje się
      na imię ten nowy).
    • Gość: ciotka sa inne mozliwosci IP: 150.254.88.* 31.07.01, 15:17
      kotki,rybki i myszki slodkie!

niepotrzebnie sie denerwujecie! swiat jest piekny, dzieki bogu skonczyly sie
      czasy kiedy tylko w polsce polak mogl studiowac!
      jesli nie wiecie nic na temat studiow - bezplatnych! - w europie, chetnie podam
      wam kilka danych!
      co do studiow prawniczych to juz niedlugo podobno maja nas wlaczyc w europejski
      obieg i w cenie bedzie np &#62prawo unijne&#60... cos takiego co sie niemrawo zaczelo
      na tzw &#62europeistyce&#60. wszystkim chetnym i zawzietym podaje przykladowa droge
      do kariery -
      dla tych ktorzy kochaja np. wlochy i maja 0 umiejetnosci wladania jezykiem
      wloskim:

1- inwestycja w kurs wloskiego dla poczatkujacych w polsce (ok 1300,-)
      2- wyslanie aplikacji do uniwersytetu w Modenie - wydzial &#62prawo unijne&#60
      (rocznie ok 20 miejsc dla obcokrajowcow)
      3- ok stycznia 2002 - sprawdzic terminy kursow jezykowych (uniwersytet w
      Bolonii) - prawdopodobnie uniwersytet was poinformuje ale nie szkodzi pilnowac -
      dla kandydatow, obcokrajowcow - kurs trwa 1 miesiac, najczesciej w okresie
      lipiec- wrzesien i konczy sie egzaminem kwalifikujacym do studiow na terenie
      wloch - inwestycja (ok 1600,-)
      3- kupic bilet do Modeny (polnocne wlochy) - inwestycja roczny bilet (moze
      bedziecie chcieli kogos odwiedzic, zawsze kupujcie w 2 strony - jest taniej) w
      klasie otwartej (ok 600,-)
      4-i mozecie zaczac studia na wydziale &#62prawa unijnego&#60 (majac na koncie ok 1350-
      , - ta kwota bedzie od was wymagana na pobyt we wloszech dluzszy niz miesiac
      przy przekraczaniu granicy) nie placac za studia ani grosika tzn za nauke,
      egzaminy i ksiazki
      5-teraz pozostaje sie tylko utrzymac tzn miec co jesc i gdzie spac - na to i na
      inne przyjemnosci ktorych trudno sobie odmowic na codzien bedziecie musieli
      zarobic od 500,- - 700,- na miesiac, co przy 4 godzinach dziennie zarobicie w
      Modenie w 10 dni (byle gdzie tzn za nie najlepsze wynagrodzenie)
      6-pozostaje wam tylko zdac 16 egzaminow w ciagu 4 lat i
      7- wracacie do polski jak goscie - wyksztalceni , opaleni i z dodatkowym
      jezykiem, a o prace nie musicie sie martwic bo do tego czasu juz przystapimy i
      bedziecie na wage zlota -

czego z calego serca wam zycze !!!!!!!!!!!!!
      ps 1 -(p/w inwestycja ok 5000,- jesli uda wam sie to zarobic przez najblizszy
      rok swiat nalezy do was)
      ps 2 - nie bojcie sie obcych jezykow tych poza angielskim jest jeszcze kilka -
      wszystko jest dla ludzi, a na "wejscie" nikt nie bedzie od was wymagal
      znajomosci jezyka perfect! w niemczech np na uniwersytecie w Haidelbergu - nic
      nie placicie za kurs jezykowy a od 2 roku dostajecie bez staran bezplatny
      akademik!

• Gość: wiruzz Re: Przekręty na egzaminach wstępnych - udział studentów starszych lat IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 04.08.01, 19:41
      O przekręt wcale nie jest tak trudno. Bylem studentem 4. roku matematyki i
      brałem udział w egzaminie wstępnym na ten kierunek. Oprócz mnie było jeszcze
      dwóch młodych magistrów bo starszym profesorom nie chciało sie siedziec 5
      godzin na pisemnym. w ciągu 1,5 godz. rozwiązałem zadania - tak dla sportu po
      prostu i zacząłem je rozdawać wśród zdających. Myslicie ze ktokolwiek
      zareagował? Nikt tylko zdający liczyli że podejde z rozwiązaniami wlaśnie do
      nich...
      A mogłem godzinkę przed egzaminem puścić wiadomość że za skromną opłatą rozdaję
      zadania w czasie egzaminów:)
      Skoro ja prosty student mogłem zrobić taki prostacki przekręt nie uzgadniając
      go z nikim, to do czego mogą być zdolni ludzie z prawdziwą władzą na uczelniach
    • Gość: sol Olowki Re: Przekręty na egzaminach wstępnych IP: *.miraco.pl 04.09.01, 21:18
      Hej. Co do skanerow to nie mam pewnosci, moze i akceptuja one jedynie olowek (i
      to tylko B2), ale wiem jedno: wiele testow wypelnianych jest olowkami, w tym
      brytyjskie miedzynarodowe uniwersytetu Cambridge,ktore nawet nie sa kodowane, i
      nikt z tego nie robi tragedii. Zgadzam sie, ze daje to mozliwosci przekretow,
      ale watpie zeby ktos w stosie prac odszukiwal konkretne, a potem siedzial z
      gumeczka i je poprawial. Sa inne metody. Jezeli chodzi o prawo, to zdawala tam
      moja kolezanka. Na jej oczach do zdajacej podszedl egzaminator i razem z
      pytaniami wreczyl jej arkusz odpowiedzi. Dlugopis czy olowek..to nic nie
      zmienia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka