Dodaj do ulubionych

POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.09.01, 00:47
Uwaga,koleżkowie administratorzy z GW w Bydgoszczy zabawiali się ,podając się
jako leszczu,Ehem,Danc,Kicikoci i Luj, w obrzucanie błotem forumowiczów.

Pomocy !Zostałem zabanowany i nie mogę o tym poinformować forumowiczów !!!!

To skandal !!!!!
Nie podaję mojego nicka bo go zdejmą...
Obserwuj wątek
    • Gość: mcroti Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ibngr.edu.pl 10.09.01, 16:03
      mam problem z rozszyfrowaniem przekazu
      Co to znaczy zostać zabanowanym bo ja odczułem jedynie przerwe w pracy serwera???
      • cmd26 Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.01, 16:07
        Gość portalu: mcroti napisał(a):

> Co to znaczy zostać zabanowanym

a IRCa to Ty nie uzywasz?
        zabanowany to znaczy, ze nie gdzies wejsc. Jednak jezeli sie uzywa dynamicznego
        ip (np.: modem) to troche trudno kogos zbanowac (bym powiedzial, ze to jest
        niemozliwe). Admini moga takze zablokowac dostep do poszczegolnego konta.
        • Gość: Bubler Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.09.01, 20:40
          Niestety to prawda .Potrzebujemy Waszej pomocy .Sprawa wygląda tak.Z GW w
          Bydgoszczy wysyłano w godzinach pracy róznego rodzaju wątki mające na celu
          skłócenie ludzi z Bydgoszczy i Torunia.Doszliśmy ,ze to oni.Manipulowani
          nami ,a w konsekwencji podpuszczali nas na siebie.4 gości pojechało do GW i
          zamiast przeprosin powiedziano im ,że spojrzenie GW na ta sprawę jest
          diametralnie inne. Jak można tą sprawę załatwić ,aby nigdy się już nie
          powtórzyła.Czy przesłac informację do WA-wy ?
          • Gość: beast Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.nsm.pl 10.09.01, 21:20
            Ale przeciez jak widziałem kogos tam rozszyfrowaliście,i co GW na to?A Wawa
            zareaguje zapewne tak samo jak miejscowy oddział.
            • Gość: jack Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 00:57
              W redakcji nie kwestionują tego.
              Jednak podkreślają, by "do czasu ew. ustalenia" personaliów nie używać
              określenia, że zrobili to dziennikarze GW lecz pracownicy GW !
              Do ustaleń personalnych się nie palą - niby nie ma sensu.
              Tłumaczą się tym, iż "Agora zatrudnia około 2,5 tysiąca osób, z czego około
              setki w samym tylko woj. kujawsko-pomorskim i nie są w stanie skontrolować i
              zapanować nad działaniami wszystkich ;)))
              Oficjalnie potępiają to i nie utożsamiają się z tym.
              Tymczasem wycieli wątki i posty z adresami kolegów z GW, a na forum pojawiło
              się kilka nowych twarzy, które zabierają głos tylko w tym temacie w roli
              mecenasów GW - mieszają i łagodzą nieco sytuację.
              Czuliśmy się jak u Wielkiego Brata.

Było troszkę tak - jakby po godzinach, portier rozgłośni radiowej na antenie
              swojego pracodawcy wyrażał swoje prywatne aczkolwiek pikantne i nieskrępowane
              opinie. Zaś szefowie rozgłośni tłumaczą, że nie mogą zapanować nad wszystkim i
              są to tylko prywatne opinie pana portiera.

• Gość: mcroti Re: POMOCY !!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 10.10.41.* 10.09.01, 22:17
          Z całym szacunkiem ale IRC jest mi całkowicie obcy
          • atomski Re: POMOCY już nie ! 10.09.01, 22:19
            Chodzi o to,że nie jestem wybitnym komputerowcem.Nie wiedziałem,że wystarczy
            wyłączyć komputer i włączyć jeszcze raz by obejść blokadę.Tak to sobie potem
            zrobiłem i sprawa jednak ujrzała światło dzienne.
            Z drugiej strony,zastanówcie się ilu pracowników GW nas teraz podgląda
            Wielki Brat czuwa i nie zawsze gra czysto.

Pozdrawiam !
            • Gość: Eko Re: POMOCY już nie ! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 01:10
              wielki brat to chyba zawsze czuwa i to nad kazdym
              moim zdaniem trzeba pisac co sie da i ile sie da, natomiast jeżeli zaczynają
              Was "banować"(też za bardzo nie wiem co to znaczy) to może spróbować rozpetać
              pyskówkę na innych forach i to niekoniecznie Gazety - może onetu (tam daję
              sobie wszystkie klawisze wypruć -gwarantowana cenzura - wielokrotnie
              sprawdziłem)
              • Gość: atomski Re: POMOCY już nie ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 03:26
                Fabryka pracuje pełną parą.
                Wygląda na to,że próbuje zatuszować smród wokół kolegów.Wszyscy jak na komendę
                klepią na NETBIT.
                Nie ma co się dziwić ,znają się wszyscy jak łyse konie.
                Trzeba się poważnie zastanowić jak do tego podejść.
                Myślę,ze jednak należy uderzyć jeszcze wyżej.
                Po reakcji kolegów redaktorów widzę,że jednak leszczu nadawał z budynku GW.
                Nie wierzę bowiem,żeby tyle ludzi naraz i nagle zapomniało o cudach
                wyczynianych przez leszczora,danca itd.
                Grupowa amnezja ,co ?
                No to zobaczymy !

Czy to też zdejmiecie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka