gatto2pl 20.07.02, 18:03 ufffff! rozumie sie...sobota...pelnia lata...upal...:-)))))) ale co to tak cicho???:-(((((( slimaczenie sie tego nowego forum nie dodaje ducha ....ale odezwijcie sie nudnoooooooooo! ciao gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwa.ja Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 20.07.02, 18:51 Jestem, jestem. Witam popołudniowo. Czy wiesz może, jaką wartość straty z tytułu ryzyka operacyjnego może odzyskać przecietny bank? Najwyżej 10%. Oczywiście sa i takie, ktore wyrwą np. za odszkodowanie ponad 40%, ale to ułamek... Prawda, jaki to sexy temat na sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 20.07.02, 19:32 iwa.ja napisała: > Jestem, jestem. Witam popołudniowo. Czy wiesz może, jaką wartość straty z > tytułu ryzyka operacyjnego może odzyskać przecietny bank? Najwyżej 10%. > Oczywiście sa i takie, ktore wyrwą np. za odszkodowanie ponad 40%, ale to > ułamek... Prawda, jaki to sexy temat na sobotę? ciesze sie ze jestes w sieci...jezeli chodzi o straty to cos na ten temat wiem...:-(((((jedyna moja inwestycje szlag trafil wraz z 11 Wrzesnia...ale inni o wiele wiecej stracili w zwazku z tym nie ma o czym mowic...to byl moj pierwszy i ostatni skok ...czyli podwojny na gielde... A kazdy temat jest dobry..wystarczy popatrzec (bez czytania) na inne watki... Dieki za bycie! gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 20.07.02, 19:50 w razie cóś - czuwam! jak się pisze "ho dimenticato"? Czy dobrze napisałam? Bo zapomniałam... Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 20.07.02, 20:22 iwa.ja napisała: > w razie cóś - czuwam! jak się pisze "ho dimenticato"? Czy dobrze napisałam? Bo > zapomniałam... bravissima...perfetto stai in guardia(czuwaj) Ciao gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 20.07.02, 21:12 pobierałam ow jezyk nel'universita, więc możesz mnie katować w oryginale (aczkolwiek pamięć już nie ta - aciacchi della vechiaia, dobrze napisalam?). No, i nigdy mnie ortografia nie ciągnęła... czuwam, czuwam... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 20.07.02, 22:40 Ale wrocmy do naszych baranów... gdzie sa nasi? Les1? Tak Ci zimno? Słyszałam, że śnieg spadł (surrealizm!)... Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 20.07.02, 23:38 Jestem....jeszcze jestem... lecz sie o odzywam...;-)) A zimno to jest naprawde... podobno zamkneli droge z Joburga do Turbanu...i to calkowicie...wszystkie cztery pasy...znajomy pojechal inna trasa +-500km dluzsza...nie ma sprawy, to tylko 3.5-godz. extra.... w polsce bylaby to 2- dniowa wyprawa... Afryka...he he he...chyba wybiore sie z synkiem na narty... za tydzien jego szkola jedzie w gory na 5-dni...chyba wszystko rzuce i tez pojade... no, chyba ze znowu zadzwonia z nienacka i....polece do cieplejszych krajow... Sam nie wiem co byloby lepsze.... siedzac w domu to tylko chorowac zaczynam!... Brak....impulsow? Rutyna i nuda!....ot co?... A tam pare tysiecy km dalej....tyle nowych atrakcji i niespodzianek...czeka!!!! Nigdy nie zrozumie ludzi, ktorzy w jednym miejscu by tylko siedzieli.... Ahhhh... szkoda gadac!....:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 00:00 les1 napisał: >> Nigdy nie zrozumie ludzi, ktorzy w jednym miejscu by tylko siedzieli.... > Ahhhh... szkoda gadac!....:-((( no to nie jestes sam:-)))))))....wiem ze nie o to chodzi.... mhmmmmmmm Afryka to jest (pozostalosc z moich szczeniecych marzen)dla mnie jeszcze tabu'.. tzn tam mnie jeszcze nie bylo ...i to marzenie z lat szczeniecych pozostalo( lit. Szklarski & company...) mam kogos obok ktory przezyl zycie na Czarnym Ladzie ... i straszy ze mnie wywiezie (pod ochrona oczywiscie) po to zeby wyprac z mojej glowy " romantyczne wizje Afryki"...ale jak do tej pory to sa oczywiscie ...obiecanki.... ale ja ni9e odpuszcze...musze byc, i zobaczyc........ot co , wiadomo ciekawskie sa wszustkie ...koty gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 00:07 ajajaj!!!!!!... to byl (moj) strzal....00:00 jednym slowem kompletne zerooo!!!! : -)))))))) gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 20.07.02, 23:20 iwa.ja napisała: > pobierałam ow jezyk nel'universita, więc możesz mnie katować w oryginale > (aczkolwiek pamięć już nie ta - aciacchi della vechiaia, dobrze napisalam?). > No, i nigdy mnie ortografia nie ciągnęła... > czuwam, czuwam... fortunata te (università) l'ortografia non è mio forte...non la conosco ..nenche quella polacca...altro che gli studi universitari....arrangiarsi ...è stato il motto della mia... a tak po polsku to trzeba bylo (jest i bedzie) nauka jezyka pomimo wielu lat spedzonych tutaj....nigdy czlowiek nie bedzie wladal nim jak ojczystym.taka jest prawda(moja) Buzka gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 00:16 Tylko, ze cholera za malo po polsku pisze i zaczynam zapominac ortografie!!!!:-( Angielskiego tez sie sam nauczylemm...czyli ze zaczynam sie cofac? Co do Afryki to masz racje..."To" trzeba samemu zobaczyc!...i to nie jako turysta 3-tygodniowy....Trzeba tutaj pomieszkac...aby zrozumiec!.... Nie!!!!...nie zrozumiec!!!....powinno byc: STARAC SIE ZROZUMIEC.... W przeciwnym wypadku....mozesz kogos wyzwac... od rasistow!!!... A taki delikwent po prostu opisuje tobie co widzial i co przezyl!!!... Nawet dzisiaj, po tylu latach potrafia mnie "oni" jeszcze zaskoczyc...a myslalem, ze tyle juz widzialem.... Zapisz sie na przygode!....Warto!....:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 00:38 les1 napisał: > Tylko, ze cholera za malo po polsku pisze i zaczynam zapominac ortografie!!!!:- ;-)))))) nie jestes ododobniony..wszyscy mamy ten problem...coz kazdy z nas posluguje sie na codzien innym jezykiem.. watplwosci mormalka.. > Angielskiego tez sie sam nauczylemm...czyli ze zaczynam sie cofac? ja tez , chociaz tutaj na psy sie zdalo ( potocznie) OK w pracy.. > Co do Afryki to masz racje..."To" trzeba samemu zobaczyc!...i to nie jako > turysta 3-tygodniowy....Trzeba tutaj pomieszkac...aby zrozumiec!.... > Nie!!!!...nie zrozumiec!!!....powinno byc: STARAC SIE ZROZUMIEC.... > W przeciwnym wypadku....mozesz kogos wyzwac... od rasistow!!!... a propos rasistow...tak mi sie wydaje (czytajac i sluchajac..ze ich niewielu jest na tym przepieknym swiecie.....) No to takie pytanko: nie jestes rasista...bylbys szczesliwy wydajac twoja corke za "kolorowego"????? i ..tak...kto nie jest rasista okazuje sie..... > A taki delikwent po prostu opisuje tobie co widzial i co przezyl!!!... Les;-)))) to co przezyl to jego ...prawda jest ze cudem przezyl...Lagos...Lagos etc.... > Nawet dzisiaj, po tylu latach potrafia mnie "oni" jeszcze zaskoczyc...a > myslalem, ze tyle juz widzialem.... > Zapisz sie na przygode!....Warto!....:-)) ja juz od lat mam podpis na przygode...i predzej czy pozniej zrealizuje!!!!!:-)) ..tak jak wiele innych przygod,,,juz zrealizowanych mam za soba... Trzymaj sie...cieplo.. gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 01:18 Oj...ciepelka to potrzebuje....zimno tutaj.... Moja Matulka....powiedziala po rocznym pobycie, ze jeszcze w zyciu tak nie zmarzla jak w czasie afrykanskiej zimy.... Teraz za nic nie chce tutaj przyleciec w tym okresie....:-))) Odnosnie tych corek....przypatrz sie tak naprawde....ilu ludzi w europie ma... te czyste, blekitne oczy????....popatrz tylko na dzieci?.....za dwadziescia lat (jak ja to zrobilem)...popatrz jescze raz!!!!!.....Szokujace!!!!!..... Jestesmy rasa na wymarciu.... ale dlaczego tak jestm ?....to juz calkiem inny temat...Logicznie bardzo prosty ale nie na to forum..... Pozdro.....les1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 01:35 les1 napisał: > Odnosnie tych corek....przypatrz sie tak naprawde....ilu ludzi w europie ma... > te czyste, blekitne oczy????....popatrz tylko na dzieci?.....za dwadziescia lat OK nie o tym byla mowa..ale..to tak "dla blekitnych oczek"...... wystarczy byc samym soba ... biale i czarne graja doskonale ...na klawiaturze fortepianu ... ...PS moje oczy sa blekitne...ale to tez zalezy od klimatu ( zmieniaja kolor)!! lES:-)))))))) USMIESHNIJ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 01:51 Tak tam... "faflonie"... grypa mnie lamala....dopiero z tego wychodze...juz sie zaczynam usmiechac!!!!:-)))))))))))))) Czego i wszystkim ......zycze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 01:55 les1 napisał: > Tak tam... "faflonie"... grypa mnie lamala....dopiero z tego wychodze...juz sie > > zaczynam usmiechac!!!!:-)))))))))))))) > Czego i wszystkim ......zycze!!!!!! Oj Les ...Les grypa czy Advocat...jezeli to on...to bylby pierwszym, ktory ...zlamal adwokata::::::::::----------)))))))))))))) Ciao gattto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 02:13 Ten piorunski Advocaat to mi tylko dal straszny bol glowy....rano, oczywiscie... nigdy wiecej... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 02:17 les1 napisał: > Ten piorunski Advocaat to mi tylko dal straszny bol glowy....rano, > oczywiscie... nigdy wiecej... ;-)))) Les.-)))))))) a co z tym czatem.... czlowiek wzhodzi i na dzien dobry mowia " identyfikator aktualnie jest w uzyciu"????????? z jakiego filmu to wyciagneli????????? Pomocy! Helpyyyyyyy!Aiutooooo! Badz czlowiekiem zlituj sie nad nie wiedzacym ..... gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 02:21 Napisz...gatto2pl1.....zobaczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 02:29 les1 napisał: > Napisz...gatto2pl1.....zobaczysz... a to cco zznowu....ja jestem very green na forum...tak naprawde to czesciej sie domyslam ( jezeli chodzi o wasze Rzygaczy scisle teksty..)nniz rozumiem... a ..na dokladke..jezeli chodzi o CPU/EDP moje nauki sa rzeczywiscie...podstawowe ..ale za to w innej materi sa glebsze:-)))))))) I z tego wynikaja moje glupie...pytania..Cierpliwosci.. gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 02:29 O.K.....gatto....jestes nadal zalogowany na czacie...widze to... Rozlacz sie z netu....calkowicie....i podlacz sie od nowa!.... Wejdz w forum....zaloguj sie i...kliknij na czat....powinienes zobaczyc nowe okno....po lewej stronie, na dole sa "regionalne"....kliknij na Gdansk.... no ...i juz bedziesz tam gdzie powinienes... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 03:19 les1 napisał: > O.K.....gatto....jestes nadal zalogowany na czacie...widze to... > Rozlacz sie z netu....calkowicie....i podlacz sie od nowa!.... > Wejdz w forum....zaloguj sie i...kliknij na czat....powinienes zobaczyc nowe > okno....po lewej stronie, na dole sa "regionalne"....kliknij na Gdansk.... > no ...i juz bedziesz tam gdzie powinienes... :-)))) mhmmmmmmmmm........ po to zeby wejsc naa chat to trzeba sie wylogowaC??? mhm!!!!!! na tym polegala moja trrudnosc.....pomimo zejscia z netu ... nick byl nadal czynny...ciekawe??????? normalnie po kilku chwilach automatycznie wylogowuje..... na czat po wielu podejsciach udalomi sie wejsc....za pozno ...nikogo nie bylo:-)))) aale to nic :-)))))))) jestesmy wytrwali gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 03:34 Les..Les..Les >Dzieki...dzieki...dzieki teraz mi troszke jasniej w ...glowie Trzymaj sie gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie IP: 5.1D* / 196.31.184.* 21.07.02, 03:55 Jeszcze jedna sprawa....gdy juz jestes na CZACIE...to po prawej stronie jest rubryka ze wszystkimi, ktorzy sa zalogowani..... napisz cos i....czekaj!!!!! Oni tam wroca...poprostu gdzies na chwile poszli....np. do WC....daj im szanse!!!!.... Byles na czacie dwa razy i od razu ...UCIEKLES!!!!!.....cierpliwosci!!!!... Powodzenia....les1... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 04:13 Gość portalu: les1 napisał(a): > Jeszcze jedna sprawa....gdy juz jestes na CZACIE...to po prawej stronie jest > rubryka ze wszystkimi, ktorzy sa zalogowani..... napisz cos i....czekaj!!!!! > Oni tam wroca...poprostu gdzies na chwile poszli....np. do WC....daj im > szanse!!!!.... > Byles na czacie dwa razy i od razu ...UCIEKLES!!!!!.....cierpliwosci!!!!... > Powodzenia....les1... :-))) No widzisz jaki ze mnie ...tlumok... A tak prawde mowiac cierpliwosc nie jest moja cecha dodatnia...po prostu..jej nie mam....a jak czlek niekumaty..to sie zwija z czatu....ot tak nikogo ni widu ni slychu...czort z nimi ....ot durak...!!!!!! Dzieki jeszcze raz za..olsnienie Ciao gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 08:25 No tak, poszłam sobie spać, a tu cała dyskusja! I to o Afryce. Jak to się stało, że byłam już tak bardzo blisko, i to duszą, i ciałem, a nigdy po drugiej stronie tego, co zbudował Lesseps... Pozdrawiam (iwa o piwnych oczach, Rh B+) Odpowiedz Link Zgłoś
les1 Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 21.07.02, 15:03 To, ze mam taki kolor?...Nie znaczy to, ze lubie w taki sam kolor ...spozierac... :-))) Moja pierwsza milosc!....ahhhh.... nadal widze te oczy....ciemne piwko, kasztanowe, proste, lejace sie wlosy....laskoczace mnie po twarzy w czasie jesiennych spacerow...dzika plaza... Gdyby ten inny...nie narobil balaganu...pewnie bym w te oczy spogladal wlasnie teraz...zamiast slepic w monitor...:-))) A tak to z tej rozpaczy ucieklem ma drugi koniec swiata...i zmarnowalem zycie innej osobie...:-((( Les1 (AB Rh-....najlepszy odbiorca wszystkich rodzajow krwi...Vampir?) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Kanikuła... 22.07.02, 09:09 gatto2pl napisała: > ufffff! > rozumie sie...sobota...pelnia lata...upal...:-)))))) > ale co to tak cicho???:-(((((( > slimaczenie sie tego nowego forum nie dodaje ducha ....ale > odezwijcie sie > nudnoooooooooo! > ciao > gatto2pl Witaj Kotku! No wiesz trochę to wina wakacji, urlopów, wyjazdów itd. itp. Ale i fakt, że klopoty z nowym forum tez nie sprzyjają burzliwym dyskusjom... Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Jestem :) 24.07.02, 09:51 " Ktoś mnie wołał? Czegoś chciał???" :)))))) Trochę czasu mi zajmie przeczytanie tego wszystkiego co tu zostało napisane ;) Witam serdecznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: Jestem :) 24.07.02, 10:11 lucy_z napisała: > " Ktoś mnie wołał? Czegoś chciał???" :)))))) Trochę czasu mi zajmie > przeczytanie tego wszystkiego co tu zostało napisane ;) Witam serdecznie:))) Witaj Lucy! Cieszę się, że już jesteś:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Jestem :) 24.07.02, 10:21 petelka napisała: > > Witaj Lucy! Cieszę się, że już jesteś:))))) > > Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja muszę jakoś odreagować.... 24.07.02, 10:56 ... i, chociażby wirtualnie, pochodzić po Tatrach. Dziękuję tym, ktorzy stanęli w mojej obronie... www.cyf-kr.edu.pl/tpn/ Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: musze˛ jakos´ odreagowac´.... 24.07.02, 11:06 Nie chce podnosic tego debilnego watku, wiec pisze tutaj. Iwa, nie przejmuj sie prosze. Jestesmy niestety bezbronni przed takimi idiotami, nic na to nie poradzimy, admin sobie spi i sie nie wtraca. Ale trzeba to po prostu olac. Wiem, ze trudno, ale co poradzisz... Niech se pisze, jak ma taka potrzebe, szkoda ze przez to to forum jest coraz mniej sympatyczne, czasem juz mi sie nie chce, ale moze temu komus o to chodzi. Trzym sie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: musze˛ jakos´ odreagowac´.... 24.07.02, 11:10 dzieki, Cze... Wiem, kto to napisal... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Zwierzaki7bungle in the jungle 24.07.02, 11:23 Juz kiedys tu pisałam, ze Mick Jagger odśpiewał "Walking with a dog". Ale tam szczekał raczej Jagger a nie pies, wiec się chyba nie liczy... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Zwierzaki7bungle in the jungle 24.07.02, 11:26 Kurcze!!!! Co się dzieje?!!!! Pisałam na wątku muzycznym, a wskoczył mi tutaj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Zwierzaki7bungle in the jungle 24.07.02, 11:32 Przenosze na muzyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Retevision i warkoczyki 24.07.02, 11:46 cze67: > Wiem, ze trudno, ale co poradzisz... Niech se pisze, jak ma taka potrzebe Nie sledze biegu wydarzen z nalezytym namaszczeniem, ale mam wrazenie, ze Nasz Bohater z ,,retevision'' skupia sie glownie na kobietach. Kiedys atakowal Lucy, teraz Iwe... Kiedys dawno ja tez szarpalem dziewczynki za warkoczyki i bylem zdziwiony, gdy mi powiedziano dosyc kategorycznie, ze one tego nie lubia. On nas nie szarpie, bo nie mamy warkoczykow. Cze, czy Ty masz warkoczyk? -- zastanow sie zanim odpowiesz, bo mozesz byc nastepna ofer... tfu, ofiara tej ofermy. Mnie to przeszlo okolo dwunastego roku zycia, odtad drecze kobiety w inny sposob i tylko niektore. Jesli ten chlopaczek jeszcze nie skonczyl 12 lat a serfuje po internecie bez opieki, to mamy z nim problem pedagogiczny. Moze mu brakuje matczynego ciepla? Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Retevision i warkoczyki 24.07.02, 11:49 stefan4 napisa?: Kiedys dawno ja tez szarpalem dziewczynki za warkoczyki i bylem > zdziwiony, gdy mi powiedziano dosyc kategorycznie, ze one tego nie lubia. On > nas nie szarpie, bo nie mamy warkoczykow. Cze, czy Ty masz warkoczyk? -- > zastanow sie zanim odpowiesz, bo mozesz byc nastepna ofer... tfu, ofiara tej > ofermy. Mam za krotkie wlosy na noszenie warkoczykow. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: muszę jakoś odreagować.... 24.07.02, 11:33 To może jeszcze dla odreagowania www.bieszczady-s.fr.pl/ Iwa, trzymaj się!!! I masz ode mnie jescze parę usmiechów:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Ale ja nie mam warkoczyka takoz˙!!! 24.07.02, 12:02 Znasz autora a nie wiesz dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Ale ja nie mam warkoczyka takoz˙!!! 24.07.02, 12:08 Wiem. Ale to nie za warkoczyk. Sprawa jest realna i strukturalna. Ale już nie mówmy o tym, co? Pewnie dzisiaj wieczorem przybędzie tu kolejny wątek, np. że jestem starą ... albo złodziejem, albo.... Inwencja twórca tej osoby jest silnie stymulowana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doraa Re: do Iwy IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 13:10 Mali, podli ludzie tylko tak robią. Iwa trzymaj się. doraa Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: do Iwy 24.07.02, 14:37 Gość portalu: doraa napisał(a): > Mali, podli ludzie tylko tak robią. Iwa trzymaj się. > doraa Hi, hi:)) Ja też nie mam warkoczyka, chociaż może dało by się go spleść??? ;)) Trzymajmy się, nie dajmy się!!!!!!! :)))) Wszystkich Was pozdrawiam:) Wyjeżdżałam i tam też myślałam o Was wszystkich!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Do Iwy 24.07.02, 15:19 iwa.ja napisała: Pewnie dzisiaj wieczorem przybędzie tu kolejny wątek, np. że > jestem starą ... albo złodziejem, albo.... Inwencja twórca tej osoby jest > silnie stymulowana... Iwa :-))))))))) nie daj sie ...usmiechnij sie:-))))) przeciez wszyscy wiemy, ze swiat dzisiejszy pelen jest dziwnych ludzi, ktorym widocznie przeszkadza fakt, ze inna osoba moze byc ceniona, lubiana itd, z ktorej zdaniem inni sie licza... Przykro nam wszystkim normalnym forumowiczom...:-((((((((( Co do inwencji tworczej,to beh! ...nie ma slow! Trzymaj sie!:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_n Re: Do Iwy 24.07.02, 18:37 Ahoj, No ładnie, człek wyjedzie na 2 tygodnie i zastaje niezły młyn. Forum inne, jakiś jełop napada na Iwę... (Iwa, znając Ciebie myślę że tylko zaśmiałaś się z kretyna;-) A byłem... oczywiście w Bieszczadach. Było suuuper, zresztą tam jest tak zawsze! Góry dzikie, nawet dziksze niż przed kilkunastu laty. Ludzi mało, zwłaszcza w pasmach lesistych - szlaki miejscami zarastają. Odludne doliny zresztą też - od lat zamarły w nich wypasy owiec i bydła, przez co niegdysiejsze łąki i polany - teraz są chaszczami po szyję. Tylko połoniny zaludnione, ale to już siła wyższa. Pogoda zmienna, od upału, wręcz skwary, przez burze i gradobicia aż do trzydniowej siąpawicy "na zimno". Bieszczadzkie błoto - jak zawsze: gęste, poślizgowe i bardzo zdradliwe. Żmij - zatrzęsienie, do tego orły, orliki, myszołowy, kruki, sarny, jelenie, tropy wilka i niedżwiedzia. A co u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Powroty 24.07.02, 20:10 krzysiek_n napisał: > Ahoj, > No ładnie, człek wyjedzie na 2 tygodnie i zastaje niezły młyn> Witaj Krzysiu:) Dobrze, że wróciłeś cały i zdrowy! Forum stoi i stać będzie, tylko czasami ktoś się wygłupi;))) A przypadkiem nie byłeś w moim Temeszowie??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_n Re: Powroty 24.07.02, 20:24 Nie, tym razem włóczyłem się po Bieszczadach "klasycznych", od Woli Michowej po Wołosate, na północ najdalej po Durną i Korbanię. Zresztą była to impreza "familijna", w zespole dwie dzielne dziewuchy lat 8-12. Zmuszało nas to jednak do zakładania baz na kilka dni i wycieczek "na lekko". Zaś Temeszów, Ulucz, czy nawet Bezmiechowa to już rzecz na przelot z worami na plecach albo wręcz na trasę rowerową (nawet mam znów taka w planach;-)... A piknie tam, że hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les1 Re: Ale ja nie mam warkoczyka takoż!!! IP: 5.1D* / *.mweb.co.za 24.07.02, 20:17 Z tego co piszesz...wnioskuje, ze znasz to "cos"....osobiscie?... Na mnie, posrednio tez naskoczyl.... Dlaczego nie chcesz mi podac kto to taki? Obiecuje, ze bede....hmmm....delikatny?... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Lucy, Iwa, Zoppoter i..paczka gdzie jestescie 26.07.02, 02:46 ....cicho!...cicho nikt nie pisze..nikt nie mowi...ach!!! ta cisza to nie jest wcale taka okropna...!!!!!! Tak sobie moge wreszcie popisac ...i nikt na mnie nie naskoczy...nie obtupie.. a to za bledy ortograficzne...a to za stylistyczne...krotko mowiac polonistyczne!!!:-)))))) ...jezeli nadal tak pojdzie to zaczne klepac jak Artur:-((((((poczatki juz sa widoczne.... Cicho, cicho gra muzyka(moja)......Always say goodby - Charlie Haden-mhmmmmmm.. klimat piekny....noc (niestety ukropiasta ...rzymska..)niczego poza muzyka nieslychac...nawet rzymskie koty spia (prawdopodobnie zmeczone upalem...)... ...muzyka przepiekna....swiatlo..(swiec)...cisza...spokoj...i tylko ..ulubiona muzyka.......mhmmmmmmm...to rzadkosc..... Buonanotte i buongiorno gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: a propos gdzie jest Zoppoter? 26.07.02, 08:14 ...Odmeldowywał sie komuś, że idzie na urlop? I mówił kiedy wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_57 Re: a propos gdzie jest Zoppoter? 26.07.02, 08:35 Nic o tym nie wiem. Nie wypełnił wniosku urlolpowego, ani nawet nie pokazał figi na do-widzenia. :))) Mimo wszystko zycze mu udanego urlopu. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: a propos gdzie jest Zoppoter? 26.07.02, 08:41 kasia_57 napisała: > Nic o tym nie wiem. Nie wypełnił wniosku urlolpowego, ani nawet nie pokazał > figi na do-widzenia. :))) > Mimo wszystko zycze mu udanego urlopu. > Kasia Mam nadzieję, że dobrze mu się odpoczywa i że wróci pełen werwy i energii do dalszego działania na forum.:)) Ale swoją drogą, to natrzemy mu uszy za to "angielskie wyjście", bez odmeldowania się.:))) Odpowiedz Link Zgłoś