Dodaj do ulubionych

Zapraszam wszystkich

IP: 213.134.157.* 30.07.02, 10:09
Witam serdecznie!!!

zapraszam wszystkich do odwiedzenia naszej strony internetowej.
www.hunter.fr.pl

czekam na opinie:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Zapraszam wszystkich IP: 213.77.88.* 30.07.02, 15:01
      Informacje rzetelne poza (tradycyjnie)jedną:
      jak szybko i skutecznie zlikwidować krwiaki po tej "grze" ???
      • Gość: StapleS Re: Zapraszam wszystkich IP: *.waw.cdp.pl 31.07.02, 08:17
        Witam!!!

Jakie krwiaki????? Czy te małę ślady mniejsze od śladu po ukąszeniu przez
        komara nazywasz krwiakami??? Nie ma krwiaków ale jest za to wspaniałą zabawa!
        Pzdr. StapleS
        • Gość: ... Re: Zapraszam wszystkich IP: 213.77.88.* 31.07.02, 13:33
          Tak... moja rodzina też mi nie chciała uwierzyć... , a ja mam zupełnie inne
          zdanie (doświadczenie) na ten temat. Razu pewnego, w ramach tzw. integracji
          firmy zafundowano nam taką "zabawę". Dostało mi się tylko i na szczęście 2
          kulki w plecy i udo. Ktoś dostał w szyję, inny w czoło, siedzonko.... .
          Rzeczywiście wyglądaliśmy jak po prawdziwej walce ;-((. Bolało dobry tydzień.
          Dlatego uważam, że jeśli reklamujecie to jako dobrą zabawę również dla dzieci
          (!!!), powinniście uczciwie ostrzec chętnych przed ew. skutkami.
          • Gość: StapleS Re: Zapraszam wszystkich IP: *.waw.cdp.pl 06.09.02, 11:36
            Nie zabardzo rozumiem jak może ktoś dostać w czoło podczas gry w paintball??
            coś mi tu nie gra. A jeżeli mieliście takie problemy z grą to gratuluje wyboru
            firmy która organizowała! Widzę że was odpowiednio do tego przygotowali a co do
            dzieci to musze powiedzieć że to świetna zabawa ale nie strzelanie do siebie
            tylko STRZELNICA a strzelnica polega na strzelaniu do tarczy.
            Pozdrawiam i zachęcam do grania i nie słuchanie że to boli bo to nie prawda!
    • szaszka Re: Zapraszam wszystkich 06.09.02, 13:27
      Czesc!
      Uwagi techniczne: zmiencie koniecznie kolor czcionki lub tlo! Szczegolnie na
      glownej stronie to tragedia, nic nie widac, trzeba wsadzac nos w monitor, bo
      wszystko sie zlewa w czarna mase!!!
      W cenniku przy slowie "ośmioosobową" wyskoczyly krzaki zamiast polskich znakow.

Mam pytanie dot. promocji - czy jezeli zorganizuje grupe np. 10 osob to tylko
      ja place polowe, czy cala grupa?
      pozdr,
      Szaszka
      • Gość: StapleS Re: Zapraszam wszystkich IP: *.waw.cdp.pl 12.09.02, 11:35
        Promocja obowiązuje osobę która zoorganizowała grupę 8 osobową! Jak potrzeba
        więcej informacji to zapraszam na priva.
        StapleS
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka