Gość: StapleS IP: 213.134.157.* 30.07.02, 10:09 Witam serdecznie!!! zapraszam wszystkich do odwiedzenia naszej strony internetowej. www.hunter.fr.pl czekam na opinie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Zapraszam wszystkich IP: 213.77.88.* 30.07.02, 15:01 Informacje rzetelne poza (tradycyjnie)jedną: jak szybko i skutecznie zlikwidować krwiaki po tej "grze" ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StapleS Re: Zapraszam wszystkich IP: *.waw.cdp.pl 31.07.02, 08:17 Witam!!! Jakie krwiaki????? Czy te małę ślady mniejsze od śladu po ukąszeniu przez komara nazywasz krwiakami??? Nie ma krwiaków ale jest za to wspaniałą zabawa! Pzdr. StapleS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zapraszam wszystkich IP: 213.77.88.* 31.07.02, 13:33 Tak... moja rodzina też mi nie chciała uwierzyć... , a ja mam zupełnie inne zdanie (doświadczenie) na ten temat. Razu pewnego, w ramach tzw. integracji firmy zafundowano nam taką "zabawę". Dostało mi się tylko i na szczęście 2 kulki w plecy i udo. Ktoś dostał w szyję, inny w czoło, siedzonko.... . Rzeczywiście wyglądaliśmy jak po prawdziwej walce ;-((. Bolało dobry tydzień. Dlatego uważam, że jeśli reklamujecie to jako dobrą zabawę również dla dzieci (!!!), powinniście uczciwie ostrzec chętnych przed ew. skutkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StapleS Re: Zapraszam wszystkich IP: *.waw.cdp.pl 06.09.02, 11:36 Nie zabardzo rozumiem jak może ktoś dostać w czoło podczas gry w paintball?? coś mi tu nie gra. A jeżeli mieliście takie problemy z grą to gratuluje wyboru firmy która organizowała! Widzę że was odpowiednio do tego przygotowali a co do dzieci to musze powiedzieć że to świetna zabawa ale nie strzelanie do siebie tylko STRZELNICA a strzelnica polega na strzelaniu do tarczy. Pozdrawiam i zachęcam do grania i nie słuchanie że to boli bo to nie prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
szaszka Re: Zapraszam wszystkich 06.09.02, 13:27 Czesc! Uwagi techniczne: zmiencie koniecznie kolor czcionki lub tlo! Szczegolnie na glownej stronie to tragedia, nic nie widac, trzeba wsadzac nos w monitor, bo wszystko sie zlewa w czarna mase!!! W cenniku przy slowie "ośmioosobową" wyskoczyly krzaki zamiast polskich znakow. Mam pytanie dot. promocji - czy jezeli zorganizuje grupe np. 10 osob to tylko ja place polowe, czy cala grupa? pozdr, Szaszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: StapleS Re: Zapraszam wszystkich IP: *.waw.cdp.pl 12.09.02, 11:35 Promocja obowiązuje osobę która zoorganizowała grupę 8 osobową! Jak potrzeba więcej informacji to zapraszam na priva. StapleS Odpowiedz Link Zgłoś