fritzek 08.08.02, 15:32 czy ktoś z was łowi ryby?pytam na poważnie,bo szukam wędkarzy na forum.jeżeli nie to czy macie jakieś hobby hobby?zbieracie coś? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppoter Re: RYBY 08.08.02, 15:45 fritzek napisała: > czy ktoś z was łowi ryby?pytam na poważnie,bo szukam wędkarzy na forum. Jakoś nie wciągnąłem się w to... Ja się boję żywych ryb. > jeżeli > nie to czy macie jakieś hobby hobby?zbieracie coś? Ho ho, gdybyż to jeszcze tyle nie kosztowało... I mniej branż, to chyba byłoby lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: RYBY 08.08.02, 15:54 eeeeeeee,ryby nie takie straszne.a zbieractwo nie musi być odrazu kolekcjonerstwem antyków :) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: RYBY 08.08.02, 15:55 fritzek napisała: > eeeeeeee,ryby nie takie straszne.a zbieractwo nie musi być odrazu > kolekcjonerstwem antyków :) Gdyby to były antyki, to bym chyba z głodu umarł... Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: RYBY 08.08.02, 15:58 noo,ja też stawiam na rupiecie.a tak wogóle to ty masz u mnie piwo za to,że mnie zdemaskowałeś:)))jakiś czas temu już to napisałam ale nie dostałam odpowiedzi.ja zbieram porcelanę. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: RYBY 08.08.02, 16:01 fritzek napisała: > noo,ja też stawiam na rupiecie.a tak wogóle to ty masz u mnie piwo za to,że > mnie zdemaskowałeś:)))jakiś czas temu już to napisałam ale nie dostałam > odpowiedzi.ja zbieram porcelanę. A ja płyty. Kolejki elketryczne. A zacznę chyba części samochodowe... Jakiś stary zegar tez się w domu znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
fritzek Re: RYBY 08.08.02, 16:05 a ten zegar to potrzebny czy może chciałbyś go spieniężyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: RYBY IP: *.dip.t-dialin.net 09.08.02, 01:07 Lubie zbierac roznosci z mosiadzu. Mam mosiezna szkatulke, kupiona w Gdansku na Jarmarku Dominikanskim w 1977 roku. Tiaaa.... w tych latach to byl prawdziwy antykowy jarmark, nie to co teraz...heh.... Chcialam ta szkatulke legalnie wywiezc do Canady ( mialam do niej wyjatkowy sentyment )w 1990 r. bylam u rzeczoznawcy i opisal ja jako antyk, wiec pozostala w Polsce tak jak wiele innych rzeczy z mego zbioru. Wiatry mnie poniosly do Niemiec i tu udalo mi sie ! Szkatulka jest w mym domu ! Dla mnie ma wielka wartosc, bardzo milych wspomnien zwiazanych z maja sympatia i Trojmiastem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: RYBY 09.08.02, 08:51 fritzek napisała: > a ten zegar to potrzebny czy może chciałbyś go spieniężyć? Nic z tego! To jedna z ostatnich rzeczy, którą bylibysmy skłonni sprzedać... Odpowiedz Link Zgłoś