Gość: GG IP: *.tuszynski.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 02:16 Bardzo sympatyczna prezenterka i zarazem doskonały nabytek teleexpresu, któremu przydała sie "świeża krew". Gratuluję sposobu prowadzenia programu i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siostry Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:57 beatko bardzo tobie gratulujemy, ze osiągnelas taki sukces, bo na szczescie nie masz genów naszego ojca, ale nasz tata jest napewno bardzo dumny z ciebie,tylko napewno ucieszyloby go to jeszcze bardziej, gdybys przyznala szczerze, ze to wlasnie dzieki niemu przyjęto cie do telewizji. ilona i ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedynak Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.gdynia.mm.pl 06.09.05, 21:33 A to dopiero siostrzyczki, no, no. Współczuję! Jeśli prawdziwe. Bo moze to jakies "życzliwe" "przyjaciółki" "bezinteresownie" zawistne....Obrzydliwość!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saar Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.chello.pl 16.09.05, 21:58 Ale super żmijki... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani Zosia Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:44 nie martw się Beatko, co prawda nie wiem za bardzo kim jesteś, a z teleekspressu Cię nie kojarzę. Rób po prostu swoje, złośliwością ludzką się nie przejmuj,(co prawda nie za bardzo rozumiem z jakiego powodu jedynak tak się zdenerwował, ale jak już wspomniałam nie jestem w temacie i nie pojmuję tych animozji)a sukces w końcu kiedyś nadejdzie, a może jednak już czas (w kontekście nowo załozonej rodziny)zacząć cieszyć się z rzeczy małych jakimi są miłość,dzieci, rodzina. pozdrawiam Z. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MONIKA Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:43 BEATA JES PROFESJONALISTKĄ. Odpowiedz Link Zgłoś