Dodaj do ulubionych

Do "Teleexpressu" bez szpilek

IP: *.tuszynski.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.05, 02:16
Bardzo sympatyczna prezenterka i zarazem doskonały nabytek teleexpresu,
któremu przydała sie "świeża krew". Gratuluję sposobu prowadzenia programu i
pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: siostry Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 15:57
      beatko bardzo tobie gratulujemy, ze osiągnelas taki sukces, bo na szczescie nie
      masz genów naszego ojca, ale nasz tata jest napewno bardzo dumny z
      ciebie,tylko napewno ucieszyloby go to jeszcze bardziej, gdybys przyznala
      szczerze, ze to wlasnie dzieki niemu przyjęto cie do telewizji.
      ilona i ania
      • Gość: jedynak Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.gdynia.mm.pl 06.09.05, 21:33
        A to dopiero siostrzyczki, no, no. Współczuję! Jeśli prawdziwe. Bo moze to
        jakies "życzliwe" "przyjaciółki" "bezinteresownie" zawistne....Obrzydliwość!!!!
      • Gość: saar Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.chello.pl 16.09.05, 21:58
        Ale super żmijki... :-))
    • Gość: pani Zosia Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 14:44
      nie martw się Beatko, co prawda nie wiem za bardzo kim jesteś, a z
      teleekspressu Cię nie kojarzę. Rób po prostu swoje, złośliwością ludzką się nie
      przejmuj,(co prawda nie za bardzo rozumiem z jakiego powodu jedynak tak się
      zdenerwował, ale jak już wspomniałam nie jestem w temacie i nie pojmuję tych
      animozji)a sukces w końcu kiedyś nadejdzie, a może jednak już czas (w
      kontekście nowo załozonej rodziny)zacząć cieszyć się z rzeczy małych jakimi są
      miłość,dzieci, rodzina. pozdrawiam Z.
    • Gość: MONIKA Re: Do "Teleexpressu" bez szpilek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:43
      BEATA JES PROFESJONALISTKĄ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka