Dodaj do ulubionych

osiedle ARKOŃSKA

11.08.05, 16:44
witam!czy jest ktos kto kupil mieszkanie na arkonskiej na przymorzu?poszukuje
sasiadow;)
Obserwuj wątek
    • asia9111 Re: osiedle ARKOŃSKA 11.08.05, 21:00
      hej-przymierzam sie-wlasnie dostalam emailem rozklady-musza to nieco na okretke
      zalatwiac, bo nie ma mnie w Pl w tej chwili, ale sa szanse ze bedziemy
      sasiadkami! Czy ktos Ci mowil cos na temat wysokosci czynszu? Pozdrawiam.
      • agness22 Re: osiedle ARKOŃSKA 12.08.05, 09:49
        wiem, ze na morenie na trzech debach placa za mieszk.3pok. 400zl w okresie
        zimowym i 200zl w okresie letnim w czynsz jest juz chyba wszystko wliczone.
        z tego co czytalam na forum od osob mieszkajacych w blokach inpro to jest kwota
        od 200-390zl w tym wszytskie oplaty.wydaje mi sie, ze i tak czynsz bedzie
        mniejszy niz w spoldzielniach mieszkaniowych.
        wczoraj kupilam mieszkanie w budynku B 2pokojowe.
        daj znac jak sie zdecydujesz;)
        pozdrowienia
        • asia9111 Re: osiedle ARKOŃSKA 12.08.05, 14:13
          Hej, gratuluje! mam nadzieje ze zostane Twoja sasiadka, chociaz na razie nie
          mam planowb bycia w Gdansku az do grudnia, a nie wiem czy moge wszystko
          zalatwic przez email i fax. pewnie nie. Troche sie obawiam ze one moga byc
          wyprzedane do tego czasu. Pozdrawiam.
          • agness22 Re: osiedle ARKOŃSKA 12.08.05, 15:42
            to rzeczywiscie bedziesz miala problem z kupnem,bo juz podobno podniesli cene
            na niektore mieszkania,a lokalizacja w sumie jest bardzo dobra i juz malo
            zostalo takich atrakcyjnych terenow do budowy.
            • Gość: master W raqzie czego obok wkrótce zacznie się budować IP: *.sm-rozstaje.pl 12.08.05, 23:50
              osiedle Nova Oliva.
              www.allcon.pl/osiedla/?method=oferta&act=a&id=11&lang=pl
              • agness22 Re: W raqzie czego obok wkrótce zacznie się budow 13.08.05, 10:56
                a tak zgadza sie na tym wolnym placu po polifarbie, tez bardzo dobra
                lokalizacja tylko jak porownywalam cene z inpro to mieszkanie+piwnica+hala
                garazowa na korzysc inpro, bo miejsce w hali w inpro kosztuje z vat 9600 a w
                allconie prawie20000.tylko, ze allcon powstanie szybciej niz arkonska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka