agness22 11.08.05, 16:44 witam!czy jest ktos kto kupil mieszkanie na arkonskiej na przymorzu?poszukuje sasiadow;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asia9111 Re: osiedle ARKOŃSKA 11.08.05, 21:00 hej-przymierzam sie-wlasnie dostalam emailem rozklady-musza to nieco na okretke zalatwiac, bo nie ma mnie w Pl w tej chwili, ale sa szanse ze bedziemy sasiadkami! Czy ktos Ci mowil cos na temat wysokosci czynszu? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agness22 Re: osiedle ARKOŃSKA 12.08.05, 09:49 wiem, ze na morenie na trzech debach placa za mieszk.3pok. 400zl w okresie zimowym i 200zl w okresie letnim w czynsz jest juz chyba wszystko wliczone. z tego co czytalam na forum od osob mieszkajacych w blokach inpro to jest kwota od 200-390zl w tym wszytskie oplaty.wydaje mi sie, ze i tak czynsz bedzie mniejszy niz w spoldzielniach mieszkaniowych. wczoraj kupilam mieszkanie w budynku B 2pokojowe. daj znac jak sie zdecydujesz;) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
asia9111 Re: osiedle ARKOŃSKA 12.08.05, 14:13 Hej, gratuluje! mam nadzieje ze zostane Twoja sasiadka, chociaz na razie nie mam planowb bycia w Gdansku az do grudnia, a nie wiem czy moge wszystko zalatwic przez email i fax. pewnie nie. Troche sie obawiam ze one moga byc wyprzedane do tego czasu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
agness22 Re: osiedle ARKOŃSKA 12.08.05, 15:42 to rzeczywiscie bedziesz miala problem z kupnem,bo juz podobno podniesli cene na niektore mieszkania,a lokalizacja w sumie jest bardzo dobra i juz malo zostalo takich atrakcyjnych terenow do budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master W raqzie czego obok wkrótce zacznie się budować IP: *.sm-rozstaje.pl 12.08.05, 23:50 osiedle Nova Oliva. www.allcon.pl/osiedla/?method=oferta&act=a&id=11&lang=pl Odpowiedz Link Zgłoś
agness22 Re: W raqzie czego obok wkrótce zacznie się budow 13.08.05, 10:56 a tak zgadza sie na tym wolnym placu po polifarbie, tez bardzo dobra lokalizacja tylko jak porownywalam cene z inpro to mieszkanie+piwnica+hala garazowa na korzysc inpro, bo miejsce w hali w inpro kosztuje z vat 9600 a w allconie prawie20000.tylko, ze allcon powstanie szybciej niz arkonska Odpowiedz Link Zgłoś