Dodaj do ulubionych

Klub dla Singli z Pomorza

17.08.05, 18:27
Klub Połówki Pomarańczy powstał we Wrocławiu i z dużym powodzeniem działa już
od 12 maja br. Co proponuje - można przeczytać na stronie
www.polowki.pl. Na dzisiaj skupia ponad 1500 członków – w tym także z
Trójmiasta.
Podobną alternatywę dla Singli tworzymy teraz w na Pomorzu.
Będziemy się spotykać i wspólnie bawić co 2-3 tygodnie w różnych topowych
miejscach Trójmiasta.
Kluby te stworzą sieć miejsc przyjaznych Singlom. Poza tym będziemy
organizować wspólne wypady za miasto, np. rajdy samochodowe, spływy kajakowe,
kuligi i wiele innych atrakcji w zależności od tego, co się klubowiczom
zamarzy, gdyż to Oni będą mieli bezpośredni wpływ na kreowanie wizerunku
Klubu, a co za tym idzie imprez tanecznych i sportowych.
Założeniem Klubu Singla jest zapewnienie możliwości dobrej zabawy wśród
innych Singli.
Klub da całkiem nowe możliwości poznawania przyjaciół, a może i znalezienia
miłości:)
Wkrótce nastąpi uruchomienie strony internetowej Klubu Singli z Pomorza.
Pierwsza impreza – zamknięta i tylko dla Singli - odbędzie się już 17
września we Wrzeszczu. Zainteresowanych prosimy o kontakt, a także opinie
dotyczące tego projektu.
Ciekawi jesteśmy odzewu ze strony Pomorzan.
Pozdrawiamy i liczymy na odzew.

Gosia i Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: jerzy Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:35
      Ale powiedzcie, o co chodzi - zbierają się samotni? Tacy, którzy nie mają
      partnerów, ale chcieliby ich mieć?

Czy tacy, którzy CHCĄ żyć w pojedynkę i chcą spędzać czas w towarzystwie
      podobnych sobie? A może tylko od czasu do czasu chcą odpocząć od ciśnienia
      oczekiwań społecznych na "sparowanie"?
      • singlepomorze Re: Klub dla Singli z Pomorza 17.08.05, 18:41
        Obydwie opcje są dopuszczalne.

Pomysł dedykowany jest osobom samotnym. Niekoniecznie takim, które chcą znaleźć
        sobie partnera na resztę życia. Z naszych badań innych Singli wynika, że
        oczekiwania Singli są ukierunkowane na dobrą zabawę wśród innych Singli.
        A stwierdzenie o "ciśnieniu społecznym" trafia w tym momencie w sedno.
        • Gość: singielka Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 17.08.05, 18:54
          Uważam ten pomysł za trafiony.W Trójmieście brakuje miejsc,gdzie single mogą
          się wśród "swoich" spokojnie pobawić.Jeszcze bardziej podoba mi się pomysł
          imprez w plenerze...:)
          • Gość: gdanszczanka buuuu Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:15
            Singlu z Pomorza, rozumiem Twoj entuzjazm, ale Gdansk to niestety nie Wroclaw;(
            inni ludzie, inna bajka. To nie przypadek, ze Wroclaw tetni zyciem caly rok, a
            w Gdansku? poza sezonem tak nudno, ze az strasznie. Poczytaj posty na gdanskich
            forach , same smutki. Zycze powodzenia:))))))))))))
            • Gość: tez singiel Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:58
              Ale nic się nie zmieni, jeśli nie zacznie się działać.
              FAkt, że Wrocław to tygiel narodów samonapędzający się do działań. FAkt, że
              Gdańsk po sezonie zamiera. Więc chwała za inicjatywę i oby weselej zrobiło się
              i na forach, i w ludzkich duszach.

Do Jerzego: też mnie denerwuje ta ciągła presja otoczenia na znalezienie sobie
              drugiej połówki. Miejmy nadzieję, że w rzeczonym klubie takiego cisnienia nie
              będzie i że nie będą to wieczorki dla samotnych w stylu Cristalu :)
              • Gość: jerzy Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 00:05
                Nie chciałem uderzać w krytykanctwo, ale idea połączenia takich dwu grup wydaje
                się jednak dość ryzykowna. Tak na oko zapowiada się coś w rodzaju lekkiego
                konfliktu celów. Jak zrobić, żeby ci z wyboru nie czuli się jak pieski na
                wystawie pod czujnymi spojrzeniami tych (jeszcze) niesparowanych, szukających.
                Ale oczywiście życzę inicjatywie jak najlepiej.
                • Gość: gdanszczanka buuuu Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 09:44
                  Tez singlu,
                  jasne, ze chwala za incjatywe:)))- jestem nowa w Gdansku i zanim co, podaj
                  namiar na odpowiedi lokal w Gdansku, gdzie mozna na luzie wstapic , posluchac
                  dobrej muzyki, bez poczucia zagrozenia agresywnego rwania.
                  • Gość: jerzy Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 11:20
                    W sezonie to akurat nie jest proste - tak się nieszczęśliwie składa, że oprócz
                    miejscowej "załogi" pojawia się w Trómieście mnóstwo amatorów(-ek) rwania/bycia
                    rwanym(-ą). I stąd tyle takich akcji.
                    Ruja, taka już uroda "nadmorza".

Ja zbytnio się tu nie przydam - niewiele jest miejsc, w których źle się czuję.
                    Ale facet często w ogóle nie ma świadomości obecności w powietrzu "fluidów",
                    które u kobiety wywołują już dyskomfort.

Ale dobrzy ludzie pewnie podrzucą jakieś propozycje.
                    Dziewczyny, pomóżcie. :-)
    • singlepomorze Re: Klub dla Singli z Pomorza 18.08.05, 21:13
      Chciałybyśmy podkreślić, że nie jest naszym zamiarem zabawianie się w swatkę,
      tylko umożliwienie dobrej zabawy tym Singlom, którzy zgłoszą chęć takiej zabawy
      z nami. I nie chodzi nam tylko o bywanie w knajpkach, ale także o czynny
      wspólny wypoczynek. Nie istnieje niestety narzędzie sprawdzające intencje osób
      zgłaszających się do nas, więc nie jesteśmy w stanie do końca zweryfikować, czy
      przychodzący do nas Singiel szuka swojej drugiej połówki, czy też po prostu
      chce się dobrze bawić.
      Ale - jeszcze raz to podkreślam - chcemy zebrać grupę ludzi, którzy mają dość
      pytań w stylu: "Masz już kogoś?"; takich, którzy mają dość "nierealnych"
      spotkań poprzez portale internetowe. No i w końcu, chcemy dać poczucie
      bezpieczeństwa tym kobietom, które bez partnera mają utrudnione życie w
      lokalach (bywa tak, że gdy przychodzą same do lokalu są brane albo za babki
      odmiennej orientacji, albo za zarabiające na życie ciałem - niejedna z nas tego
      doświadczyła).
      I marzymy o tym, by się nam ten projekt udał.
      • Gość: Paweł Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: 213.192.86.* 25.12.18, 18:07
        Proszę o kontakt ze mna.Jestem singlem,przekroczylem 40dziestke.I chętnie wstapie do waszego klubu.Mam dość samotności.Mieszkam w Gdansku.Pozdrawiam
    • Gość: zosiajaskolkowska@ Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.jmt.pl 30.05.15, 19:59
      Proszę o powiadomienie mnie o imprezie dla singli. Zosia.
      • am_30 Re: Klub dla Singli z Pomorza 07.06.15, 21:34
        Hej, Zosiu. Odezwij się proszę. Agnieszka z 3miasta, też singielka. Razem zawsze raźniej wybrać się na jakąś imprezę :-) am_30@gazeta.pl
        • Gość: Marek Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.vc.shawcable.net 09.06.15, 16:47
          Co to za-....... single-cyngle....mieszkam na emigracji od 30 i szlakt mnie trafia jak panienke lub kawalera "traktuja".....czytaj sztuczni anglosasi.....buuuuu i wstyd........Pozdrawiam mowiacych w Polsce w swoim jezyku.........Marek......
      • Gość: piotr36 Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.customers.d1-online.com 24.10.15, 12:49
        hmm mieszkam w niemczech i jestem sam chetnie poznam fajne dziewczyny i chcialbym znalezc milosc swojego zycia tylko prosze o jakis kontakt a przyjade na pewno
    • zakochajmypolske Re: Klub dla Singli z Pomorza 12.01.16, 21:57
      Witam,
      Chciałam poinformować o zbliżającej się akcji ?Zakochajmy Polskę?

Rozejrzyj się dookoła siebie? Tak wiele osób jest smutnych, przygnębionych. Te osoby bardzo często myślą, że to, co mają w życiu jest wyrocznią, ostatecznością i że tego nie da się zmienić. Tak samo jest też w kontekście miłości, szukania drugiej połówki?
      Prawda jest jednak zupełnie inna. Można zmienić wszystko. Czasem tylko możesz nie wiedzieć jak. Tego właśnie dowiesz się na naszych spotkaniach i szkoleniach.
      ?Zakochajmy Polskę? to największa akcja w Polsce, która łączy ludzi? i to dosłownie. Pomagamy Ci znaleźć Twoją drugą połówkę.
      Największa randka w Polsce? DOKŁADNIE TAK !!!
      Nie masz pary? Właśnie na naszych spotkaniach dla singli możesz ją poznać. Jeśli nie - dowiesz się jak znaleźć ją w świecie realnym lub przez internet.

zakochajmywarszawe2.evenea.pl/?source=PR11 ? Warszawa
      ZakochajmyTrojmiasto.evenea.pl/?source=PR11 - Trójmiasto
      ZakochajmyPoznan.evenea.pl/?source=PR11 - Poznań
      ZakochajmyBialystok.evenea.pl/?source=PR11 ? Białystok
    • Gość: Sebastian Re: Klub dla Singli z Pomorza IP: *.play-internet.pl 10.04.18, 20:24
      Poszukuje drugiej połówki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka