Gość: Iwona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 14:37 Gdzie w Trójmieście(najlepiej w Gdańsku) znajde najlepsza apteke z kosmetykami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiasmom Re: Apteka z kosmetykami 25.08.05, 23:15 Dlaczego musi byc koniecznie apteka, skoro tyle sklepow kosmetycznych, Rossmanow itp? A tak do rzeczy, znam tylko jedna na ulicy Aldony we Wrzeszczu (bo blisko mojej siostry, a ja od dawna nie mieszkam w Gdansku, niestety). Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakiś Re: Apteka z kosmetykami IP: *.pro-internet.pl 26.08.05, 06:48 trudno cokolwiek polecić, bo asortyment jest zbliżony. gdybyś doprecyzowała, o jakiego typu kosmetyki/lub markę chodzi, to może wtedy .. z doświadczenia wiem, że nie każda apteka prowadzi sprzadaż np. kosmetyków seba med. druga sprawa :): apteki w centrach/galeriach handlowych (np. centrum morena czyli kerfur) są nastawione komercyjnie, a więc wybór kosmetyków jest większy, dość częste są promocje (np. (co mnie zaskoczyło) żel do mycia twarzy vichy był swego czasu w jednej z tego typu aptek w promocji za 20 parę plnów, podczas gdy w standardowych aptekach kosztował ponad 40 pln). Odpowiedz Link Zgłoś