Dodaj do ulubionych

uwazajcie na INPRO

IP: *.plusgsm.pl 26.08.05, 17:29
chcialem przestrzec wszystkich, abyscie przypadkiem nie kupowali mieszkan w
inpro. Jest to firma niezetelna i niesolidna. Nowe mieszaknia sa pelne
usterek. Przeciekaja okna, parapety itd...
Obserwuj wątek
    • Gość: danziger Re: uwazajcie na INPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:16
      to niestety prawda. wspolnota mieszkaniowa na Chrobrego juz sie sadownie
      procesuje z inpro o spartaczenie osiedla, ktore sie po 8 latach rozlatuje.
      • Gość: mariusz_robert Re: uwazajcie na INPRO IP: *.chello.pl 27.08.05, 16:47
        hmm ciekawe, wiec i ja cos dorzuce do ogrodka, chce kupic mieszkanie, myslalem
        wlasnie o inpro poniewaz maja swietne lokalizacje, wybralem te na arkonskiej w
        oliwie...udalem sie do biura a pani z dzialu sprezedazy poinformowala mnie o
        tym ze onie nie maja !!!! jeszcze pozwolenia na budowe...maja je otrzymac
        wiosna 2006...a jesli go nie dostana??? na te dzialke maja chrapke inne firmy
        ktore chca tam wybudowac zaklad produkcyjny, poza tym zaden bank!!! nie udzieli
        mi kredytu, poniewaz inpro nie ma jeszcze pozwolenia na budowe, dziwi mnie
        tylko to ze deweloper sprzedaje juz te mieszkania...a sa idioci ktorzy w ciemno
        podpisuja umowy i placa juz kase.
    • Gość: henio Re: uwazajcie na INPRO IP: *.wsm.gdynia.pl 27.08.05, 16:59
      Co za bzdury znowu ktos pisze! INPRO buduje solidnie,a usterki usuwa szybko i
      nie sa tak draSTYCZNE. Nie straszcie ludzi!!!!!!!
      • Gość: danziger Re: uwazajcie na INPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:02
        heniu, zadowolony czlowieku, zapraszam na chrobrego 78-86. pochodz sobie po
        osiedlu i zobacz jakie sa pekniecia na budynkach, pogadaj z mieszkancami to ci
        opowiedza jak po mocniejszej wichurze zrywane sa dachy budynkow. niektorzy
        powiedza ci jak im sie zawalily betonowe schody. usunac drobne ustereczki w
        mieszkaniu to nie problem. spartaczone budynki to problem.
    • Gość: Tomstar styropianowe ściany IP: *.proxy.lucent.com 31.08.05, 13:45
      Remontując moje mieszkanie zbudowane przez Inpro ze zgrozą odkryłem że
      półmetrowy odcinek ściany od sufitu aż po podłogę wykonany jest ze styropianu,
      pomalowanego białą farbą. Styropianowe płyty musiałem wymienić na Ytonga.
      więc niech niech nikt tu nie wypowiada się na temat wspaniałości i rzetelonoći
      Inpro.
      • Gość: m Re: styropianowe ściany IP: *.limes.com.pl 31.08.05, 22:33
        niestety, sama prowda - Inpro buduje niesolidnie (pekające sciany, zalane
        piwnice, cieknące dachy, akustyka taka jakbym mieszkała u sąsiada - to tylko
        nieliczne przyjemności jakie kupiliśmy razem z mieszkaniem za całkiem spore
        pieniądze), a przy tym lekceważy klienta obrażając go gdy tylko podpisze się
        umowę i wpłaci pieniądze. Nie dotrzymuje też umowy - nasze mieszkanie było
        oddane ze znacznym poślizgiem, ale odsetek karnych juz nie dostaliśmy, bo jak
        wyjaśnił nam prezes "Inpro z zasady ich nie placi".
        • Gość: Olo Re: styropianowe ściany IP: *.abacus.pl 01.09.05, 16:07
          Ja mysle sobie, ze kazda firma budowlana ma swoje blaski i cienie. Jednak ja nie
          narzekam. Kupilem mieszkanmie od INPRO i nie ma takiej lipy jak ktos tutaj
          pisze. Nie straszcie ludzi....Zreszta Wasza sprawa i Wasze pieniadze.
          Mnie smiesza takie opinie, ze ktos dochodzi do tego, ze INPRO nie ma pozowlenia
          na budowe a juz wystawilo inwestycje do sprzedazy. Przeceiz to najnormalniejsza
          procedura w dzisiejszych czasach. Jesli jednak przy podpisywaniu umowy znacie
          taki szczegol nalezy chyba postarac sie o wpis w umowie na ten temat ktoryby
          dzialal w interesie klienta jako jego zabezpieczenie.
          To normalne procedury i developer, jesli jest rzetelny (w.g mnie tak jest w
          INPRO) przystanie na wpisanie dodatkowej klauzuli.
          Pozdrawiam, mnie sie mieszka super, mojej rodzine rowniez.
          • docent19 Re: styropianowe ściany 01.09.05, 18:08
            Tez mi sie zdaje ze ktostu straszy za bardzo. A Pan gdzie mieszka w ktorej
            inwestycji inpro i ile czasu?
            • Gość: Tomstar Re: styropianowe ściany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:49
              osiedle chrobry na ul. chrobrego 78, zbudowane w 1998 roku.
              a jeszcze przy okazji inpro wstawilo na calym osiedlu stolarke okienna bez
              atestu ITB.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka