Gość: abc IP: *.plusgsm.pl 26.08.05, 17:29 chcialem przestrzec wszystkich, abyscie przypadkiem nie kupowali mieszkan w inpro. Jest to firma niezetelna i niesolidna. Nowe mieszaknia sa pelne usterek. Przeciekaja okna, parapety itd... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danziger Re: uwazajcie na INPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 15:16 to niestety prawda. wspolnota mieszkaniowa na Chrobrego juz sie sadownie procesuje z inpro o spartaczenie osiedla, ktore sie po 8 latach rozlatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz_robert Re: uwazajcie na INPRO IP: *.chello.pl 27.08.05, 16:47 hmm ciekawe, wiec i ja cos dorzuce do ogrodka, chce kupic mieszkanie, myslalem wlasnie o inpro poniewaz maja swietne lokalizacje, wybralem te na arkonskiej w oliwie...udalem sie do biura a pani z dzialu sprezedazy poinformowala mnie o tym ze onie nie maja !!!! jeszcze pozwolenia na budowe...maja je otrzymac wiosna 2006...a jesli go nie dostana??? na te dzialke maja chrapke inne firmy ktore chca tam wybudowac zaklad produkcyjny, poza tym zaden bank!!! nie udzieli mi kredytu, poniewaz inpro nie ma jeszcze pozwolenia na budowe, dziwi mnie tylko to ze deweloper sprzedaje juz te mieszkania...a sa idioci ktorzy w ciemno podpisuja umowy i placa juz kase. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: uwazajcie na INPRO IP: *.wsm.gdynia.pl 27.08.05, 16:59 Co za bzdury znowu ktos pisze! INPRO buduje solidnie,a usterki usuwa szybko i nie sa tak draSTYCZNE. Nie straszcie ludzi!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danziger Re: uwazajcie na INPRO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:02 heniu, zadowolony czlowieku, zapraszam na chrobrego 78-86. pochodz sobie po osiedlu i zobacz jakie sa pekniecia na budynkach, pogadaj z mieszkancami to ci opowiedza jak po mocniejszej wichurze zrywane sa dachy budynkow. niektorzy powiedza ci jak im sie zawalily betonowe schody. usunac drobne ustereczki w mieszkaniu to nie problem. spartaczone budynki to problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar styropianowe ściany IP: *.proxy.lucent.com 31.08.05, 13:45 Remontując moje mieszkanie zbudowane przez Inpro ze zgrozą odkryłem że półmetrowy odcinek ściany od sufitu aż po podłogę wykonany jest ze styropianu, pomalowanego białą farbą. Styropianowe płyty musiałem wymienić na Ytonga. więc niech niech nikt tu nie wypowiada się na temat wspaniałości i rzetelonoći Inpro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: styropianowe ściany IP: *.limes.com.pl 31.08.05, 22:33 niestety, sama prowda - Inpro buduje niesolidnie (pekające sciany, zalane piwnice, cieknące dachy, akustyka taka jakbym mieszkała u sąsiada - to tylko nieliczne przyjemności jakie kupiliśmy razem z mieszkaniem za całkiem spore pieniądze), a przy tym lekceważy klienta obrażając go gdy tylko podpisze się umowę i wpłaci pieniądze. Nie dotrzymuje też umowy - nasze mieszkanie było oddane ze znacznym poślizgiem, ale odsetek karnych juz nie dostaliśmy, bo jak wyjaśnił nam prezes "Inpro z zasady ich nie placi". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: styropianowe ściany IP: *.abacus.pl 01.09.05, 16:07 Ja mysle sobie, ze kazda firma budowlana ma swoje blaski i cienie. Jednak ja nie narzekam. Kupilem mieszkanmie od INPRO i nie ma takiej lipy jak ktos tutaj pisze. Nie straszcie ludzi....Zreszta Wasza sprawa i Wasze pieniadze. Mnie smiesza takie opinie, ze ktos dochodzi do tego, ze INPRO nie ma pozowlenia na budowe a juz wystawilo inwestycje do sprzedazy. Przeceiz to najnormalniejsza procedura w dzisiejszych czasach. Jesli jednak przy podpisywaniu umowy znacie taki szczegol nalezy chyba postarac sie o wpis w umowie na ten temat ktoryby dzialal w interesie klienta jako jego zabezpieczenie. To normalne procedury i developer, jesli jest rzetelny (w.g mnie tak jest w INPRO) przystanie na wpisanie dodatkowej klauzuli. Pozdrawiam, mnie sie mieszka super, mojej rodzine rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
docent19 Re: styropianowe ściany 01.09.05, 18:08 Tez mi sie zdaje ze ktostu straszy za bardzo. A Pan gdzie mieszka w ktorej inwestycji inpro i ile czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: styropianowe ściany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 23:49 osiedle chrobry na ul. chrobrego 78, zbudowane w 1998 roku. a jeszcze przy okazji inpro wstawilo na calym osiedlu stolarke okienna bez atestu ITB. Odpowiedz Link Zgłoś