miko_why 30.08.05, 22:13 Wałęsa jaki jest taki jest, ale wtedy był WIELKI! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmm Re: Powtórka z historii IP: *.snclavalin.com 30.08.05, 23:28 Az ciezko uwierzyc ze to juz 25 lat minelo. Dla moich dzieci to odlegla histori a dla mnie zycie. 25 lat temu tez tam bylam pod brama stoczni a dzisiaj dom daleko niet ylko od Gdanska ale i od Polski i od Europy. Takie to czasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NSZZ"S" Byłem obecny na tym Zjeździe i ... IP: *.chello.pl 31.08.05, 01:00 ... jestem naprawdę wzruszony! Wcześniej podchodziłem do tych spraw dosyś sceptycznie. Widać jednak, że patryjotyzm i wierność wartościom narodowym zaczynają być trendy (w modzie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vojtas Re: Powtórka z historii IP: *.clinika.pl 31.08.05, 15:22 3Miasto zakorkowane ... na ulicach horror ... czy ktos w ogole pomyslal zanim pozamykal ulice?? Za to zakorkowane miasto zamknal bym osoby odpowiedzialne ... dlaczego poza centrum, ktore jest najbardziej zaangazowane w swieto, zostaly zamkniete ulice dojazdowe do obwodnicy ?? Czy to ma cos wspolnego z lotniskiem ?? Jezeli tak to nie mozna bylo zorganizowac helikoptera do kursowania miedzy lotniskiem a stocznia, zamiast zamykac pol miasta ?? Odpowiedz Link Zgłoś